Fundadore Travels

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Fundadore Travels

Italië, het land van wijn, pasta, zon, geschiedenis en cultuur. Het land heeft zoveel te proeven, zien en beleven. Er is voor iedereen wel iets te vinden. Een prachtige vakantie naar het land zal dan ook bij iedereen op de bucketlist staan. Fundadore travels heeft een breed aanbod aan Italië-vakanties, maar eerst een betrouwbaarheidscheck doen is natuurlijk belangrijk, want niemand wil teleurgesteld thuiskomen. Op NederlandReview worden recensies van echte klanten verzameld om een duidelijk beeld te geven van bedrijven. Om te ontdekken of jouw vakantie in Italië met Fundadore travels een geweldige ervaring wordt, kun je hier lezen over de ervaringen van andere reizigers. Want leiden alle wegen wel echt naar Rome?


Over Fundadore travels

De reisorganisatie achter Fundadore travels verzorgt al meer dan 20 jaar reizen naar Italië. Het land heeft geen geheimen meer voor hun. Ze hebben dan ook voor iedereen wel een geschikte reis. Of je nu opzoek bent naar een huis om twee weken te verblijven of liever een rondreis door Italië maakt. Het kan allemaal. Ze hebben fly-drives waarbij de hele reis al voor je gepland is, themareizen voor de geschiedenis nerds, prachtige vakantiehuizen of authentieke agriturismo. En Fundadore travels heeft verblijven in heel Italië.
– Abruzzen
– Apulië
– Basilicata
– Calabrië
– Campanië
– Emilia-Romagna
– Eolische Eilanden
– Friuli Venezia Giulia
– Latium
– Ligurië
– Lombardije
– Marche
– Molise
– Piemonte & Aosta-dal
– Sardinië
– Sicilië
– Toscane
– Trentino – Alto Adige
– Umbrië
– Veneto
Diensten Fundadore travels

De reisorganisatie regelt verblijf, vervoer en verzekeringen voor de hele reis. Ze kunnen kwaliteit beloven, omdat ze alle plaatsen zelf hebben bezocht. Alle informatie staat duidelijk op de website aangegeven. Je hebt altijd zekerheid van je reis, want alle kosten worden verzekerd. Het bedrijf noemt zichzelf de Italië-reizen specialist. Ze verzorgen alleen reizen in Italië, ze spreken de taal en zijn ook tijdens de reis altijd bereikbaar via telefoon. Je hebt hierdoor altijd een aanspreekpunt als je vragen hebt. De website biedt verschillende rondreizen door Italië, maar ze hebben ook de optie om de reis in samenwerking met jouw samen te stellen. 


Vragen of klachten?

Voor eventuele vragen of klachten kun je natuurlijk contact opnemen met Fundadore travels zelf. De website heeft alle informatie op hun contactpagina vermeld staan. Het is mogelijk om het bedrijf te bellen of te mailen, maar er is ook een online contactformulier. Het bedrijf is per telefoon alleen op werkdagen van 10:00 tot 17:00 beschikbaar. Voor reizigers die liever zelf een reis samenstellen is een speciale offerte aanvraag en ook groepsreizen vanaf 8 personen kunnen op de website een aanvraag formulier vinden. Verder is Fundadore travels ook op Facebook te vinden. 


Wat is jouw ervaring met Fundadore travels?

Heb jij een rondreis door Italië gemaakt met Fundadore travels? Bezocht jij een vakantiehuis in Sicilië of Toscane? Verbleef jij in een agriturismo in Calabrië? Schrijf een recensie en laat reizigers weten of jouw reis onvergetelijk was of dat je niet kan wachten totdat je de reis weer vergeten bent. We willen alle geweldige verhalen horen over jouw reis naar Italië, maar ook over de minder leuke ervaringen kun je hier vertellen. 


Wat is de ervaring van reizigers die naar Italië reisden met Fundadore travels? Lees over hun reizen naar steden zoals Sicilië, Toscane en Venetië!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)