Effeweg

6.9
7.2

Bestellen

6.9

Service

7.2

Prijs

6.4

Levering

53.3%

Zou hier weer kopen

Effeweg

Benieuwd naar wat andere mensen van Effeweg vinden? Hier leest u de ervaringen van mensen die eerder van de diensten van Effeweg gebruik maakten. Effeweg is een aanbieder van goedkope vakanties. Een goedkope vakantie is bij veel mensen in trek, want wie wil er nu niet af en toe lekker goedkoop even weg?

Over Effeweg

Effeweg heeft als doel om mensen lekker goedkoop even weg te laten gaan. Het aanbieden van een goedkope vakantie is een doel van Effeweg. Effeweg is een organisatie die al haar reizen in eigen beheer heeft. Doordat Effeweg gebruik maakt van eigen middelen kunnen de kosten van reizen bij Effeweg laag blijven. Een stedentrip die bijvoorbeeld door Effeweg georganiseerd wordt, wordt geregeld met een eigen bus van Effeweg, door de inkoopafdeling van Effeweg en u wordt vervoerd door de chauffeurs van Effeweg. Doordat bij andere reisorganisaties de keten wat verknipt is, lopen de kosten op. Iedere partij wil immers een stukje winst pakken. Door de hele keten zelf te beheren kan Effeweg goedkope vakanties voor iedereen aanbieden.

Natuurlijk is het niet mogelijk om heel de keten in handen te hebben. Effeweg heeft bijvoorbeeld geen eigen vliegtuigen of hotels. Effeweg heeft wel goede contacten met hotel aanbieders en vliegticket aanbieders, zodat ze u hier ook een goede, scherpe prijs kunnen garanderen. Want het ideaal van een goedkope vakantie, dat blijft staan. 


Goedkope vakanties hoeven niet altijd slechte vakanties te zijn. Effeweg is aangesloten bij brancheverenigingen als ANVR, SVR en Stichting Keurmerk Tourbus.

Diensten Effeweg

Effeweg houdt zich bezig met het organiseren van goedkope vakanties. Goedkope vakanties kunnen allerlei soorten vakanties zijn. Denk bijvoorbeeld aan:
·      Autovakanties
·      Stedentrips
·      All inclusive vakanties
·      Busvakanties

Naast het aanbieden van goedkope vakantie heeft Effeweg ook nog een andere activiteit. Goedkope vakanties aanbieden is mogelijk interessant voor een bepaalde doelgroep, maar er zijn ook mensen die al op vakantie gaan, of niet op vakantie kunnen. Daarom kunt u bij Effeweg ook terecht voor goedkope daguitjes. Goedkope Daguitjes kunnen bijvoorbeeld daguitjes zijn naar een pretpark.

Naast het organiseren van daguitjes en goedkope vakanties heeft Effeweg ook nog tal van andere reizen in de aanbieding. Met als leuke categorie: de specials die rond een bepaald thema worden georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een bepaald sportevenement.

Ook houdt Effeweg zich bezig met het organiseren van groepsreizen of speciale muziekreizen. Alle reizen worden uiteraard zo goed en goedkoop mogelijk georganiseerd.

Klachten Effeweg

Als u een klacht heeft over Effeweg dan kunt u die online doorgeven. De website van Effeweg beschikt over een formulier waar uw klachten kunt doorgeven, maar u kunt natuurlijk ook bellen met Effeweg. Effeweg heeft een normaal telefoonnummer. Dit nummer kan tegen lokaal tarief gebeld worden. De telefoon wordt van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 22:00 opgenomen en op zaterdag van 09:00 tot 17:00.

Heeft u zelf al ervaring met Effeweg? Laat dan hieronder weten of de goedkope vakantie goed of slecht bevallen is. Zo kunnen andere bezoekers van deze site beter bepalen of ze ook een goedkope vakantie of daguitje bij Effeweg moeten boeken!

Onafhankelijke beoordelingen over effeweg. Stedentrip naar Londen, Parijs of Berlijn? Check hoe goedkoop en welke service effeweg heeft

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (15)

Anderen bekeken ook