ChaletsPlus

8.7

Bestellen

4.7

Service

6

Prijs

7.3

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

ChaletsPlus

Als je van plan bent naar Oostenrijk te gaan wil je natuurlijk wel verblijven in zo’n echt ouderwets chalet. Daarmee kun je echt in de sfeer van het land. Maar welk reisbureau biedt deze chalets aan? Één reisorganisatie waar je voor zou kunnen kiezen is ChaletsPlus. Maar wat voor soort chalets zullen zij verhuren? Zullen de kamers van deze vakantiewoningen wel schoon en netjes zijn? Waar zullen de chalets gelegen zijn? Is het echt zo makkelijk om een chalet te boeken via de website van ChaletsPlus? En hoe zal de klantenservice van ChaletsPlus omgaan met klachten, vragen en problemen van reizigers die bij hen boeken? De enige manier om antwoord op deze vragen te krijgen is door te luisteren naar echte klanten van ChaletsPlus. Hier op NederlandReview kun je hun reviews lezen en kijken wat zij over ChaletsPlus te zeggen hebben. Hun ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen de beslissing wel of niet een chalet bij ChaletsPlus te boeken iets makkelijker maken.


Over ChaletsPlus

ChaletsPlus is een reisbureau. De organisatie is opgericht in 1996 door Ton en Yvonne Jansen, al is het bedrijf in 2011 overgenomen door hun zoon Pim. Ze richten zich vooral op het verhuren van chalets en andere vakantiewoningen in Oostenrijk. Ze zijn in deze branche zelfs door Zoover Awards uitgeroepen tot “beste wintersport aanbieder”. Ze bieden chalets aan in vele dorpen in Oostenrijk. Je zult dus kunnen verblijven in Maria Alm, Bramberg am Wildkogel, Königsleiten, Hintertal, Mauterndorf en nog veel andere plaatsen. Er zijn 332 luxe chalets, dus je hebt volop keus. Ze willen je alles aanbieden voor een goede wintersportvakantie. Populaire skigebieden die ChaletPlus aanbiedt zijn Franningsberg, Zell am See-Kaprun, Wildkogel Arena, Hochkönig, Grosseck Speiereck en nog wel meer gebieden. Deze gebieden zijn ideaal om te skiën, snowboarden, schaatsen en andere wintersporten uit te oefenen. Pak dus de lange latten uit te kast en vergeet vooral je skipak niet. Daarnaast zul je in het gebied vast wel genoeg locaties kunnen vinden voor après-ski. Zo kun je even helemaal los gaan na een lange tocht. Maar natuurlijk zijn er ook zomerchalets voor een zomervakantie in dit mooie land met de schitterende bergen. Saalbach Hinterglemm is hiervoor bijvoorbeeld een populaire bestemming.


 


Diensten van ChaletsPlus

Je kunt via de website van ChaletsPlus heel makkelijk een chalet boeken. Selecteer de bestemming, aankomstdatum, aantal personen en verblijfsduur om de opties te zien die passen bij jouw wensen. Daarnaast heeft ChaletsPlus een klantenservice om je te helpen als je een klacht, probleem of vraag blijkt te hebben.


Klachten, Complimenten en Tips voor ChaletsPlus

Heb je al eens eerder een chalet bij ChaletsPlus geboekt? Dan willen wij graag meer weten over jouw ervaring met deze vakantieaanbieder voor wintersport en zomervakanties. Was het echt zo makkelijk een chalet te boeken via hun website? Heb je genoeg sneeuw gezien tijdens je wintersportvakantie? Hoe mooi waren de Oostenrijkse bergen tijdens jouw zomervakantie? Hoe netjes was het chalet onderhouden? En kon je op de klantenservice van ChaletsPlus rekenen toen je ze nodig had? Schrijf een review en vertel ons alles over dit online reisbureau.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Chalet in Königsleiten geboekt via ChaletsPlus

Duidelijke website, wel veel mails voorafgaand aan reis met informatie. Verbleven in Edelweisshaus vlakbij apres ski en praktisch aan de piste. Mooi modern appartement met geweldig uitzicht. Hier komen we graag nog eens terug

J

Johan van Veen

14-08-2023

0

Chalet Veenroos geboekt en betaald en wordt last minute geannuleerd

Chalet Veenroos geboekt, bevestigd gekregen (dan wordt al contact opgenomen met de eigenaar van het chalet die moet bevestigen dat het goed is) en vervolgens ook aanbetaling gedaan. Begin december vernomen dat de eigenaar zich "vergist" had en dat de boeking niet door kan gaan. Marcel Streng van ChaletPlus beweert je graag te helpen om een oplossing te vinden en beloofd vanuit ChaletPlus en mister Veenroos een tegemoetkoming. Deze oplossing bestaat eruit dat je een alternatief chalet bij ze mag uitkiezen (uit wat er nog is "last minute"), zijn antwoorden op vragen duren dagen en uiteindelijk dus geen vergoeding of tegemoetkoming. Slecht afspraken maken en slecht zaken doen op deze manier met ChaletPlus. Tijdig geboekt en desondanks sta je met lege handen vlak voor je wintersport.

F

Famile vL

23-12-2022

0

Chalet huren

Op zich is huren van chalets prima verlopen. Echter bij aanvang konden wij ons alvast omkleden terwijl de schoonmakers huis nog moesten schoonmaken. Daarbij is geld ontvreemd uit onze bagage. ChaletsPlus neemt hier geen verantwoordelijkheid, adviseert aangifte te doen, informeert beheerder, die schoonmaakbedrijf informeert. Puntje bij paaltje geld niet terug en vooral niet als oprechte klanteservice stap naar voren maken en vergoeden. Jammer, kans laten liggen ChaletsPlus.

P

Pieter Hoenderop

04-04-2022

0