Atlantis Dubai

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Atlantis Dubai

Ben je op zoek naar een 5 sterren hotel & resort? Zou je weleens een vakantie willen doorbrengen in Dubai? Bekijk welke klantervaringen er bekend zijn bij Atlantis Dubai. Dat doe je op deze pagina van NederlandReview.


Wat is Atlantis Dubai?

 


Het Atlantis Dubai is een 5 sterren hotel & resort in Dubai. Het is een bestemming op zich. Atlantis Dubai bestaat uit twee resorts van wereldklasse, Atlantis Aquaventure en Dolphin Bay. Het heeft een groot 'The Lost Chambers Aquarium' en een ongeëvenaarde culinaire collectie. Atlantis Dubai is waar unieke herinneringen worden gemaakt.


Atlantis, The Palm is een icoon van Dubai. Dit is het meest instagramhotel van de regio. Het is volgens de organisatie de meest ultieme vakantiebestemming die onvergetelijke ervaringen biedt voor alle leeftijden, van sensatiezoekers tot fijnproevers en fitnessfreaks; hier telt elk moment. Met ultramoderne voorzieningen en revolutionaire architectuur herdefinieert Royal Atlantis luxe.  


Exclusieve aanbiedingen

 


Er wordt aangegeven dat je bij Atlantis Dubai flink kunt besparen. Er gelden exclusieve aanbiedingen bij het hotel. Er zijn kortingen op kamertarieven, niet te missen specials voor leden en nog meer.  


Drie parken

 


Je vindt drie parken op één bestemming. Zo kun je ontdekken dat je je anders voelt in het water van Atlantis Aquaventure, de thuisbasis van het beste waterpark en het grootste aquarium van Dubai. Ook beleef je ongelooflijke ervaringen met zeedieren.  


Cirque de Cuisine

 


Op donderdag 19 maart 2020 zou Cirque de Cuisine plaatsvinden. Om de verspreiding van COVID-19, Atlantis, tegen te gaan, heeft The Palm de moeilijke beslissing genomen om Cirque de Cuisine te annuleren. Dit besluit was in overeenstemming met het besluit van de autoriteiten van de Verenigde Arabische Emiraten en Dubai. Deze hadden bepaald om alle grote evenementen op te schorten. Alle kaarthouders ontvingen een volledige terugbetaling en deze werd binnen 7-14 dagen rechtstreeks terugbetaald.


Het bedrijf geeft aan dat hun gedachten bij alle getroffenen in deze moeilijke tijden zijn en ze kijken ernaar uit om de datum van de feestelijke editie van Cirque de Cuisine de komende maanden te delen.  


Handige informatie

 


Bij Atlantis Dubai betaal je 500 AED aan borg per nacht. Dit bedrag voldoe je bij het inchecken. De minimum leeftijd om in te checken bij Atlantis Dubai is 18 jaar. De check-in tijd is vastgesteld om drie uur 's middags (lokale tijd) en de check-out tijd (lokale tijd) is 12:00 uur 's middags. Mocht je vroeg willen inchecken dan dien je hiervoor een aanvraag te doen op het moment van boeking. Het is echter strikt afhankelijk van de beschikbaarheid en er kunnen extra kosten aan verbonden zijn.


Zodra je bent ingecheckt, helpen de medewerkers aan de receptie je met bagageopslag. Je ontvangt ook een tijdelijke identiteitskaart voor toegang tot het strand, het zwembad, Aquaventure en The Lost Chambers Aquarium. Deze identiteitskaart kun je al vanaf 10.00 uur 's ochtends ontvangen. Het halfpension-arrangement is je hotelverblijf incusief dagelijks ontbijt en diner. Bij enkele restaurants betaal je in het halfpensionarrangement voor het diner een extra toeslag per persoon. Het bedrijf biedt Bed and Breakfast- en halfpension-arrangementen aan.  


Contactmogelijkheden

 


Wil je contact met Atlantis Dubai opnemen? Je kunt een e-mail sturen naar info@atlantisthepalm.com of telefonisch contact opnemen via +971 4 426 2000. Boekingen kun je online via de website van Atlantis Dubai doen.  


Welke klantervaringen zijn er bij Atlantis Dubai?

 


Ben je klant bij Atlantis Dubai? Heb je weleens verbleven op het eiland in Dubai? Is deze vakantie jou bevallen? Wat zijn jouw algemene ervaringen bij Atlantis Dubai? Ga je hier vaker naar toe? Zou je Atlantis Dubai positief aanbevelen bij andere mensen? Hoe heb jij de service eigenlijk ervaren? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen bij Atlantis Dubai. We stellen het zeer op prijs als jij je mening over dit bedrijf deelt via NederlandReview. Mede dankzij jouw inbreng kunnen we het grootste objectieve en onafhankelijke platform op het gebied van bedrijfsreviews blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)