Agoda

4.4

Bestellen

3

Service

4.6

Prijs

3.4

Levering

26.7%

Zou hier weer kopen

Agoda

Als je een uitstap wil maken naar bijvoorbeeld een stad kan je uit heel wat organisaties en bedrijven kiezen om via hun website boekingen door te voeren. Maar welke is nu de beste? Daar kan je gelukkig achter komen door klantenervaringen te lezen van echte klanten, en dat kan je doen bij NederlandReview. Een bedrijf die de service van boekingen aanbiedt is Agoda. De prijs van Agoda komt overeen met dat van andere aanbieders maar dat zegt niets over betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Lees hier ervaringen van klanten en kom te weten of je een kamer zou boeken aan de hand van Agoda.  


Over Agoda 

Agoda.com is een online reisagentschap dat werd opgericht in Thailand. Het bedrijf werd opgericht in 2005 en richtte zich eerst enkel op de Aziatische markt maar sindsdien is het bedrijf blijven uitbreiden tot de grootste boekingsite van kamers. Het hoofdkantoor van dit bedrijf bevindt zich in Singapore. Het bedrijf heeft een website waar klanten, reizigers en bezoekers heel gemakkelijk een hotel, resort, bed en breakfast of een andere vorm van accommodatie kunnen vinden. Dit gaat allemaal zeer gemakkelijk, eerst maak je een profiel aan en dan kan je de zoektocht beginnen. Eenmaal je het hotel of je verblijfplaats gevonden hebt vul je gewoon de data in, zo kan je boeken. Agoda biedt hotels aan van over de hele wereld zoals bijvoorbeeld Taipei, Tokyo, Bangkok, Amsterdam, Bali, Londen, Manila, Kuala Lumpur en andere landen en steden in het Midden-Oosten, Afrika, Europa en de Verenigde Staten. De website is beschikbaar in meer dan 40 talen! 


 


Diensten van Agoda 

Agoda werkt met PointsMAX, een dienst waar je zelf je loyalty programma kan kiezen. Daarna kan je bij elke boeking punten verdienen voor het gekozen programma. Sinds 2012 heeft het bedrijf ook een app voor Android en iOS die je toelaat hotels en andere accommodatie te boeken via je tablet of smartphone.  


Vragen of klachten voor Agoda 

Als je een vraag hebt of een probleem tegen komt dan contacteer je best iemand van Agoda. Op de website vind je ook een hele lijst met vaak gestelde vragen, misschien staat jouw vraag hier wel tussen. Als je contact wil opnemen met een medewerker van Agoda dan kan je dat doen via e-mail, het online invulforumlier of de telefoon. Ze zijn 24 uur op 24 beschikbaar en dat 7 dagen op 7, zo worden al je vragen en problemen snel opgelost!  


Schrijf ook een review!

Als gebruiker van NederlandReview weet je natuurlijk hoe belangrijk het is om klantenervaringen te kunnen lezen van bepaalde bedrijven. Daarom is het ook belangrijk dat klanten die al eens iets geboekt hebben via Agoda hun ervaring meedelen op deze site, zo help je toekomstige reizigers. Heb je dus tips of ben je gewoon blij met de service van Agoda? Laat het weten in een review op NederlandReview! 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (60)

Hotel geboekt

Bij boeken met creditcard gaat 1x mis en bij volgende kan niet boeken Boek dan een andere soort kamer gaat dan goed en wordt bevestigd daarna krijg bevestiging dat eerste keer niet kan door creditcard en daarna bevestiging van probeersel 2 die ik niet meer kan annuleren en de kosten voor mijn kiezen krijg. Bij de boeking die direct goed was kregen we kamers toegewezen waarvan alles mankeerde en zeker een airco die niet functioneerde waardoor totaal niet geslapen kon worden. Bij receptie werd de telefoon niet opgenomen Agoda reageert pas binnen 72 uur en geeft niet thuis Agoda neemt totaal geen verantwoording voor hun eigen systeem en kwaliteit boeking en verbergt zich achter hun voorwaarden en casht zomaar een gedeelte van geannuleerd verblijf Waardeloze organisatie

C

Cor Jansen

11-11-2023

0

Appartement

Appartement gehuurd voor 4 nachten in Barcelona. Waarborg te betalen aan de accomodatie waarna je een code ktijgt om binnen te gaan. Wat blijkt: Geen receptie aanwezig , niemand te bespeuren. Gevolg , 2 uur een 15 min. buiten gestaan, bellen , mailen , whatsappen met een robotje,.... Nadien nog eens moeten herhalen ( 2 uur telefoneren ) om toeristentax te betalen. Dus : Agoda NOOIT, NEVER , JAMAIS....

V

Vaesen

25-09-2023

0

Hotel geboekt in Bandung Poin Phila

9 augustus 2023 geboekt bij website Agoda.com voor 10 - 12 september 2023 een hotel in Bandung. Boek bevestigd gehad met boekingsnummer. Daarna betaald, kreeg de bevestiging met 1 een ander boekingsnummer 2 met een veranderde datum 10 - 12 augustus 2023. Over en weer gebeld met Agoda en met het hotel. Naderhand heb ik weer een email gestuurd met uitleg en bewijzen. De tijdsperiode van 10 augustus is verstreken en verandert in annulering denk ik. Ik neem aan dat je de helft van de boekingsgeld terug krijg wegens de voorwaarden van annulering. Helaas ik kan het vergeten, DAT GELD KRIJG IK NOOIT TERUG. NOOIT BOEKEN BIJ AGODA.COM. DAT IS DE GROOTSTE OPLICHTER IN REISAGENSCHAP-LAND.

N

Norm

31-08-2023

0

3 Hotelkamers

Wegens prijs geboekt, maar voor €10 voordeel nu veel negatieve energie. Dat wat je boekt (2 personen met ontbijt) wordt niet bevestigd (als 1 persoon). Contact gehad: 1 we gaan hotel contacteren 2. je moet bij betalen 3. uw bewijs is in het Nederlands (ipv Engels) 4. U belt namens iemand anders (ja idd ik kan alleen niet op 3 kamers slapen), maar ik heb wel voor alle drie de kamers betaald, maar wordt niet geholpen, want ze willen bevestiging van de persoon (naam heb ikzelf ingevuld) van de persoon waarop de reservering staat. Ik die ervoor betaal wordt niet geholpen. VERCHRIKKELIJK, nooit meer!

D

Douwe K

28-07-2023

0

Hotel

Al zeker 10 jaar boek ik hier hotels en nooit een probleem gehad. Restitutie is ook makkelijk, als je toch nog een ander hotel wilt. Nog nooit problemen gehad

N

Nico P.

15-07-2023

0

OPLICHTERS

Kamer gereserveerd en betaald. Eerst krijg ik een melding dat ik niet heb betaald. Ik heb alles betaald. Daarna hebben zij mijn reservering gecanceld. Het geld krijg ik uiteraard niet terug. OPLICHTERS zijn ze.

J

jocely

24-06-2023

0

Kamer in Hongkong 3 nachten - Prudential hotel

Wij hebben een kamer inclusief ontbijt geboekt voor 2 personen. Bij aankomst vandaag, geven ze bij check in aan dat het ontbijt maar voor 1 persoon is. Dit hebben we niet eerder meegemaakt. Ze verwijzen ons naar Agoda door, graag contact over deze vreemde situatie. Het hotel beweegt niet mee. Bevestigd staat zwart op wit dat het incl.ontbijt is. Wij gaan er dan vanuit dat dit ook werkelijk zo is. Via chat via de app krijg je standaard antwoorden waar we niks aan hebben. Wij horen graag van u. Daphne en Michael

D

Daphne

30-04-2023

0

Appartement in Espinama, Espagna

Komen we aan in de Picos de Europ bij het hotel waar we een appartement geboekt hebben. Ze weten van niets. Om een lang verhaal kort te maken: slapen op een slaapzaal van tien in een herberg was onze enige optie nog. Agode heeft geen excuus aangeboden, alleen gezegd dat we iets leuks krijgen als we weer bij ze boeken, Never nooit niet!

E

Ed de Boer

15-04-2023

0

Overnachting

Dit zijn OPLICHTERS. Godverdomme. Heeft me zeker 600 euro gekost en heel veel ergernis. BOEK NOOIT MET AGODA

J

Jean-Marc

20-02-2023

0

Hotel overnachting

Pure diefstal. De door mij geboekte en betaalde kamer in Cartagena Colombia werd niet door Agoda aangemeld bij het hotel. Omdat mijn boeking niet bekend was bij het hotel heb ik bij het uitchecken de overnachtingen nogmaals, maar nu bij het hotel zelf betaald. Dit bleek goedkoper te zijn dan bij Agoda. Agoda wilde (en heeft) vervolgens niet mijn geld terug gegeven en wilde alleen mijn kosten vergoeden die ik aan het hotel had betaald. Ze leveren dus niet maar willen wel de commissie ontvangen.

R

Roland Bode

09-02-2023

0

Hotelkamer

Dit bedrijf werkt onbetrouwbaar om diverse redenen : 1. Onbereikbaar per telefoon of email 2. Als je wilt boeken is er altijd nog maar 1 kamer beschikbaar voor een bepaalde prijs. Als je geboekt hebt, zijn ze zo idioot om je een nieuwe aanbieding te sturen van dezelfde kamer en uiteraard goedkoper. Annuleren en opnieuw boeken gaat niet. Laagste prijsgarantie geldt "natuurlijk" niet. Zo irritante manier van werken. 3. Regelmatig krijg je cashback (minieme bedragen) maar als je die in wilt wisselen bij een boeking, dan werkt dat niet. Kortom nooit meer Agoda voor mij. Riekt naar oplichterij.

H

H. B.

08-02-2023

0

een hotel geboekt in NY en weer gecanneld

ik heb een hotel geboetkt en ook weer gecannceld, door omstandigheden bij de boeking stond gratis annuleren. heeft AGODA toch € 695,00 van mijn credit kaart afgeschreven. ik ben al vanaf oktober 2022 bezig en nog geen euro terug gekregen wat een oplichters

P

pieter

08-01-2023

2

Hotel geboekt via deze site maar nooit een bevestiging ontvangen en de website blijkt vol errors te zitten met een onbereikbare helpdesk.

R

Ram

15-12-2022

0

Hotelreservering GEPOOGD te maken

Op 29 augustus gepoogd een reservering tegen zeer goede prijs in Santiago de Chile te maken. Telkens mislukt, maar wel 5 maal via creditcard betaald (en geretourneerd, leek het) Maar ik had nog geen hasst, dus liet het eventjes rusten. Nu wordt een heel ander bedrag dan van de boeking , namelijk Euro 314,25 van mijn creditcard afgehaald terwijl de (mislukte) boeking om US$ 298,47 zou gaan. De computer geeft geen behoorlijk antwoord en stuurt mijn klacht na veel gedoe door naar de klantenservice. Ben benieuwd of deze grap wordt rechtgezet; als ik zo de recensies lees, had ik dat beter EERST kunnen doen. Gelukkig is mijn creditcard wel bereid om te luisteren, dus heb nog hoop!

B

Bernarda Kerstens

23-09-2022

0

Hotelboeking

Wij hebben een paar maanden geleden een reisje Londen geboekt. We hebben een hotel geboekt, maar naar recensies lezen bleek dit een heel slecht hotel, en hebben we geannuleerd. Daarna een ander hotel geboekt. Nu 2 dagen voor de trip wordt er ineens geld voor het 1e hotel afgeschreven. Nergens een bevestiging van boeking, ook niet van annulering. Geen bericht dat de trip eraan komt. We hebben nu een mail gestuurd, maar we hebben nee op request. Ik ben er misselijk van. Zoveel geld kwijt en we snappen niet wat er mis is gegaan. Vind dit hee klantonvriendelijk en onprofessioneel. Weet gewoon niet wat ik hiermee aan moet!

V

Van dijk

02-06-2022

0

Hotelkamer

NEVER AGODA AGAIN Wij hadden langs agoda een overnachting gereserveerd in het Airport Hotel Aurora in Keflavik. Omdat de vlucht door Play Airlines werd geanuleerd en we maar 2 dagen later konden vertrekken hebben we gevraagd om de reservering met 2 dagen te verplaatsen. Eerst hebben we het hotel rechtstreeks gecontacteerd en de hotelbediende heeft gezegd dat het verplaasten van de reservering enkel mogelijk was na akkoord van AGODA. Ik heb dus een mail naar AGODA gezonden om uit te leggen wat ons probleem was. Enkele uren later hebben we een automatisch antwoord gekregen dat het hotel niet wenste in te gaan op onze vraag. Ik heb dan terug naar het hotel gebeld en ze hebben me laten weten dat ze geen enkele aanvraag van Agoda ontvangen hadde. Het hotel heeft dan de reservering verplaast. AGODA is enkel goed om percenten op te strijken maar zonder service te geven. Dus conclusie NOOIT MEER AGODA

F

Frank Vander Stichele

21-05-2022

0

Hotel room

Agoda is absolute crap. They promise you a certain room in a hotel but in reality you get the most crappy room of the hotel. Really bad value for money. When you complain at agoda they just ignore you. Don't book at agoda!

O

Owen

21-03-2022

0

Hotel overnachting

Geen geld terug gehad na annulering. Niet te bereiken en waardeloze chat computers. Nul klantenservice.

B

B. Mos

14-12-2021

0

Hotelkamer 2 nachten

Zo smerig!!!. Tv kapot. Geen schilderijtje. Heel veel urine op en om de wc. Douche smerig. 1 shampootje gezien. 1 nachttafeltje. Wij waren met 2 personen. Gaten waren in de douchedeur geslagen. Contact met zowel hotel als argoda: zeer, maar dan ook zeer slecht bereikbaar. Wij hebben dezelfde avond een ander hotel gezocht, 1,5 uur van ons concert gemist, maar in dit vieze studentenhol bleven wij geen minuut langer dan nodig. De receptioniste gaf aan dat we vrij mochten annuleren. We krijgen net een mail van Agoda dat we een te goed bij hun houden. Wij komen echt nooit meer terug. Hok vol junkies.

B

Beja

09-11-2021

0

Aditya BEach REsort en SPa

GEEN ENKEL PLUSPUNT VAN DIT HOTEL. OP DE WEBSITE MOOI HOTELMMET MOOIE KAMERS, MAAR HELAAS IN WERKELIJKHEID VIES, ACHTERSSTALLIG ONDERHOUD, RODE MIREN KRUIPEN MET GROTE GETALEN OVER DE GROND Wel goedkoop betaald maar een slecht hotel zeker niet aan te raden!!!

I

Istvan

03-11-2021

0