ACSI Kampeerreizen

8

Bestellen

4.4

Service

7.2

Prijs

4

Levering

60%

Zou hier weer kopen

ACSI Kampeerreizen

Hoe hebben de mensen voor u die georganiseerde kampeerrondreis ervaren? Wat is hun mening over de begeleiding van de reisleiders? Wat vonden zij van de aangeboden excursies? Zouden ze het nog een keer doen? U leest het hier.

Kamperen en rondreizen

Wie droomt er niet van? Heerlijk wakker worden tussen de vogels, de frisse ochtend inademen en kwiek je tent uit. Dit kan natuurlijk op die camping in Nederland, Frankrijk, Italië, Spanje of Duitsland waar u al jaren komt. Maar heeft u wel eens een kampeerreis overwogen? Dan bent u niet gebonden aan weer drie weken dezelfde buren, maar reist u met uw caravan, camper of tentje door bijvoorbeeld Europa, Afrika, Noord-Amerika of zelfs Oceanië. Of u reist met de auto langs bungalows en stacaravans.

Maar wie weet vindt u de Alpen wel een prachtig gebied en zou u er meer van willen zien. Die bergen doen toch echt meerdere landen aan, zoals Italië, Oostenrijk, Frankrijk en Slovenië. Ziet u zich al sportief gaan op uw fiets? Wat dacht u van Tsjechië of Polen? De Balkan of Kroatië zijn dan ook niet al te ver meer. Zeker als u op doorreis bent naar Griekenland. Kunt u zelfs Bulgarije, Hongarije en Roemenië nog even meepakken.

Of gaat u liever met de vogels mee naar de zon, zodra het hier kouder wordt door Koning Winter? Dan is de winterzon in Andalusië, de Algarve, Corsica, Sardinië, Sicilië of Malta toch echt aangenamer. Portugal misschien? Maar heeft u Marokko wel eens overwogen? Prachtig land. Of durft u nog zuidelijker te gaan naar Zuid-Afrika? Wie weet spot u de Big Five wel! Maar pas wel op dat ze u niet spotten, dat vertelt misschien wat rottig na.

Uiteraard kunt u ook wat meer van Noord-Europa zijn en gaat u liever trekken door Finland, Rusland en de Baltische Staten. St. Petersburg schijnt geweldig mooi te zijn. Of gaat u voor het barre, maar prachtige landschap van Scandinavië? Zweden, Noorwegen en door naar de Noordkaap en de Lofoten? Die poolcirkel is eigenlijk best wel speciaal, fjorden adembenemend, vikingen zijn altijd wel interessant en rendieren aaibaar. Meer west, dan noord, maar Ierland en Schotland hebben ook van die schitterende en indrukwekkende natuur. Wales trouwens ook. Had u niet nog een droom om daar ook eens heen te gaan voor een wandelvakantie?Leuk, maar hoe regel ik dat?

Als u nog geen doorgewinterde kampeerder bent, is het misschien raadzaam om via een organisatie een rondreis te boeken. Dit gaat vaak onder begeleiding en u wordt meegenomen op allerlei leuke en leerzame uitjes en excursies. Lekker makkelijk en het scheelt u een hoop stress en geregel. Een van de aanbieders van dit soort reizen is ACSI Kampeerreizen. Zij organiseren verschillende kampeerreizen naar allerlei landen in zowel het voorseizoen als het naseizoen. Soms met een thema, zoals naar een specifiek evenement of langs de steden van bekende componisten. Hun aanbod varieert van anderhalve week tot anderhalve maand. Verder is de organisatie lid van de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, voor extra zekerheid.

Globetrotters gezocht

Heeft u ervaring met ACSI Kampeerreizen en wilt u graag uw mening achter laten voor de mensen na u, schroom u dan niet en laat uw review hier achter. Dan kunnen mensen die deze reisorganisatie overwegen, uw beoordeling meenemen in hun uiteindelijke keuze.


Ook zo benieuwd hoe anderen die kampeerreis ervaren hebben? Wat is hun mening over de excursies? Hoe beoordelen zij de reisleiders? U leest het hier!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Camping- en Campergidsen Europa

Bestelling geplaatst op 9 april en op 27 april nog steeds niets ontvangen. In totaal al 45 minuten in de wachtrij gehangen op het klantenservicenummer - niemand neemt op - en geen antwoord op emails gekregen. Benieuwd hoe dit afloopt, maar zal in elk geval bij één bestelling blijven.

P

Peter Rombaut

27-04-2023

0

Waddeneilanden fietsvakantie

Mooie reis,veel gezien maar erg druk (inspannende soms vroeg vertrekken met de fiets naar de boot). Een van de mooiste fietsvakantie die we ooit maakten.

M

Marcel

22-11-2021

0

Boek Kleine campings, kaart en app

App zou gratis zijn zijn bij bestelling van boek en acsipas. Dat blik toch niet zo te zijn. Vervolgens wordt gevraagd voor dat er iets geleverd is.

J

jeroen Van Schaik

14-06-2021

0

Campingplaatsen

Vele campings hebben onveilig internet wat pas aan het licht komt als je er bent. De kwaliteit van het internet wordt alleen maar belangrijker daarom dient dit meegenomen te worden bij het inspecteren van de camping

C

Cornelis Bos

29-08-2020

0

Railaway Pyréneen

Niet de reisleider gekregen die we gesproken hadden,hele slechte maaltijden,matige campings en in ene een andere reisleider ?

J

J.Cordes

11-09-2019

0