BespaarBazaar

7.1

Bestellen

4

Service

6.3

Prijs

5.7

Levering

57.1%

Zou hier weer kopen

BespaarBazaar

BespaarBazaar: Alles over zonnepanelen en energiebesparing. Je bent aan het kijken voor zonnepanelen en benieuwd naar manieren om energie te besparen. Dan is de kans groot dat je bij BespaarBazaar bent terechtgekomen. Voor reviews over deze website kijk je hier.


Wat is BespaarBazaar (en Volta Solar)

De website is van Volta Solar, een specialist op het gebied van zonnepanelen en energiebesparing. Met BespaarBazaar willen ze jou helpen om energieverspilling te voorkomen, zo efficiënt mogelijk om te gaan met energie en om zelf duurzame energie op te wekken. Op de website vind je heel veel kennis en inspiratie voor iedereen die zelf energie op wil wekken, energie wil besparen of allebei van plan is. In de webshop vind je een groot assortiment met meer dan honderd producten die daaraan bijdragen. Producten die jou helpen vriendelijk te zijn voor het milieu en vriendelijk voor je portemonnee!


 


Online zonnepanelen kopen bij BespaarBazaar

Je vindt in deze webshop veel energiebesparende producten, maar ook zonnepanelen waarmee je zelf energie kunt opwekken. Je vindt er zonnepanelen van A-merken als Solar Edge, Solar Frontier, Mastervolt en Growatt panelen. In deze webshop vind je ze tegen scherpe prijzen, niet door collectieve inkoopacties of grote kortingen. Altijd de beste prijs voor iedereen. Misschien wil je eerst meer advies? Dan kun je rekenen op de technische achtergrond van deze organisatie en de jaren ervaring. Ze kunnen uw situatie goed in kaart brengen en zo een voor jou passend advies geven.


Slim energie besparen met BespaarBazaar

Als je minder energie verbruikt, dan hoef je ook niets op te wekken met zonnepanelen. Op de website vind je dan ook een groot assortiment aan energiebesparende producten. Ben je op zoek naar energiebesparende producten als Off Grid, infrarood verwarming, slimme thermostaten, isolatiemateriaal, Standby Killers of KlikaanKlikuit? Ook die energiebesparende producten kun je online kopen. Betaalbare producten waarmee je veel energie en hiermee ook kosten kunt besparen. De meeste producten verdienen zichzelf binnen een jaar terug.


Hierbij vindt BespaarBazaar het belangrijk dat:
— Producten op een eerlijke manier geproduceerd worden. Met respect voor mens en milieu
— Bij productie rekening is gehouden met de mate van herbruikbaarheid aan het einde van de levensduur van het product
— De verpakking van het product milieuvriendelijk is.


Contact opnemen met BespaarBazaar

Wil je advies, heb je een opmerkingen of suggesties voor deze winkel of was je niet helemaal tevreden met de producten of de service die je werd geboden? Dan kun je gemakkelijk contact opnemen met deze website. Je kunt hen zowel per telefoon als per mail bereiken. En onder de kop klantenservice vind je al veel informatie over bestellen, verzenden, retourneren en je herroepingsrecht.


Ervaringen met BespaarBazaar

Heb jij je zonnepanelen besteld via deze website of bespaar jij jaarlijks een hele hoop energie doordat je gebruik maakt van de energiebesparende artikelen die hier worden aangeboden? Dan weet jij meer over deze organisatie. Jij hebt kennis over de producten en de service die anderen graag van je willen weten. Wil je jouw review delen met andere mensen die op zoek zijn naar zonnepanelen en energiebesparende producten?


Zorgt de BespaarBazaar echt voor een vollere portemonnee? Hoe kan dat? Lees ervaringen, verhalen en reviews van hun klanten online!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

energiemeter

Scherpe prijs, snelle bezorging, goede kwaliteit product.

P

Peter Vermijn

27-12-2021

0

15 zonnepanelen.

Zouden in een dag worden gelegd. Was vooraf berekend etc. door het bedrijf. Op dag van installatie passen er maar 12. Daar Naast wordt er door het dakbeschot getrapt en in de dakgoot gelopen waardoor er nog meer schade ontstond. Dat was 3 maanden geleden. Niets meer gehoord en nog steeds geen panelen. Inmiddels advocaat erop gezet. In een woord super slecht bedrijf. Oplichters eerste klas

R

R. M.

03-01-2020

0

Zonnepanelen

Deze mensen bellen je gewoon niet meer terug en beloven van alles maar komen hun afspraken gewoon niet na. Zo zitten wij al maanden met een lek dak.

P

Post

30-09-2019

0

Slechte service Volta Solar

Volta Solar heeft schade veroorzaakt tijdens werkzaamheden in december aan onze woning. Volta Solar kon of wilde de schade niet zelf repareren en hebben aan ons gevraagd het zelf te regelen, wij moesten voorschieten, zij betaalden terug ! We zijn nu al bijna 2 maanden op ons geld aan het wachten. Meerdere mailtjes naar hun gestuurd, evenzoveel reacties terug dat het geregeld gaat worden. Zeer slechte service !

G

Guido Vreuls

15-03-2019

0

Slechte service

Vanacht een storin met de microomvormers, volgens de app contact opgenomen met Voltasolar via mail. Geen reactie van Volta solar en ook de telefoon werd niet opgenomen. Waarschijnlijk alleen verkopen doen ze goed maar daarna "red je er maar mee"

H

Hoevers

17-12-2018

0

Laat klanten in de kou staan

31/07/2018 Installatie zonnepanelen. Alles rond 15.00 afgerond. Rond 19.00 komen we er achter dat het gasfornuis niet werkt. Natuurlijk even Volta Solar bellen. Meneer vond het erg vervelend en keek even hoe hij de monteurs kon bereiken. Na 40 minuten zelf nog maar een keer gebeld want ik had immers nog niks gehoord. Ja nee ik heb geen direct nummer en ook niet van de monteurs. Ik wacht op een berichtje van de team leider met informatie. Hij kon niks anders doen en anders werd het morgen ochtend dat hij mogelijk iets kon bereiken. Ondertussen nog steeds niks gegeten en helaas is thuisbezorgd.nl of een snackbar geen optie in ons kleine afgelegen dorp. Gelukkig waren de monteurs ingehuurd en woonachtig in onze omgeving waardoor ik het noodnummer van het installatie bedrijf kon bellen. Vol begrip werd er direct even gekeken hoe en wat en werden we binnen 15 minuten terug gebeld door de monteur zelf. Tijdens dit schrijven wachten we al 1.5 uur op enige reactie van Volta Solar. Jammer dat zo'n prut bedrijf je zo laat zitten. Voor hun erg jammer dat ik dit overal ga afraden. Zo ga je namelijk niet met klanten om!

S

samantha nauta

31-07-2018

0

Duurzaam. Goedkoop.

Duurzaam leven. Eerst was ik daar helemaal niet zo van en eigenlijk ben ik er nog steeds niet zo van, maar het is inmiddels zelfs wettelijk verplicht om iets aan het milieu te doen en ik moet zeggen: ik word vrij simpel van al die energierekeningen. Dus toch maar eens gaan googlen hoe ik op een eenvoudige en goedkope manier wat duurzamer kon worden. Op de site van VoltaSolar heb ik veel tips gevonden om zelf energie op te wekken en in de webwinkel heb ik een aantal producten (zonnepanelen en led-lampen) aangeschaft om mijn bedrijf goedkoop groener te maken. Gelukkig ben ik zelf vrij handig, dus ik kon een en ander zelf installeren. Relatief goedkoop heb ik nu groene energie en dat is prettig. Wat ik vooral waardeer aan dit bedrijf is dat ze ook per WhatsApp bereikbaar zijn: zo app je bij een vraag makkelijk een foto door en dat zegt toch meer dan 1000 woorden :)..

G

G. Bobeldijk

31-01-2018

1