BungalowSpecials

2.8

Bestellen

2

Service

3.1

Prijs

2.2

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

BungalowSpecials

Alle ervaringen lezen over BungalowSpecials? Lees dan alle beoordelingen over BungalowSpecials. Wanneer u er even tussenuit wilt met vrienden of familie dan wilt u dat uw reis perfect verloopt. U wilt uw reis dan ook boeken bij een betrouwbare reisaanbieder die goed onderhouden vakantiehuizen en bungalows aanbiedt. Door het lezen van alle review over BungalowSpecials krijgt u een idee over hun aanbod, het boekingsproces en de service die door dit bedrijf wordt aangeboden. Bent u onlangs zelf een weekendje weggeweest naar één van de vakantieparken die worden aangeboden door BungalowSpecials? Deel uw mening met anderen en laat uw beoordeling achter.


Over BungalowSpecials

BungalowSpecials is een online reisaanbieder die bemiddelt tussen klanten en vakantieparken. Zij bieden bungalows, stacaravans, appartementen en vakantiehuizen aan van zowel individuele vakantieparken als bekende ketenparken. Dit is het Nederlandse keurmerk voor bedrijven die diensten via internet verkopen. Hiermee wil BungalowSpecials laten zien dat het volkomen veilig is om via hun bedrijf een boeking te verrichten. Het bedrijf bestaat inmiddels tien jaar. Dagelijks controleren zij de laagste prijzen om de consument op deze manier de laagste prijsgarantie te kunnen bieden. Service staat hoog in het vaandel bij BungalowSpecials. Dit doen zij door de laagste prijsgarantie te bieden, transparant en helder te communiceren. 


 


Diensten

Bij BungalowSpecials kunt u eenvoudig een bungalow, stacaravan, chalet, vakantiehuis of appartement boeken. U kunt een verblijf boeken in Nederland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Spanje, Italië en Luxemburg. In het reisaanbod heeft u keuze uit meer dan zevenhonderd parken in Europa. BungalowSpecials biedt u reizen aan met de laagste prijsgarantie. Dit wil zeggen dat u de bungalow altijd voor de voordeligste prijs boekt. Mocht u ergens anders exact dezelfde reis vinden, maar dan voor een lagere prijs? Dan zal BungalowSpecials de reis voor dezelfde prijs aanbieden.  


Het is vaak voordeliger om bij BungalowSpecials een bungalow te boeken dan wanneer u rechtstreeks bij een bungalowpark boekt. Wanneer u op zoek bent naar een midweek, weekend of een week weg dan kunt u ook kijken bij de specials. U boekt dan een accommodatie op een vakantiepark voor een speciale prijs en heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment. Zo gaat u nog voordeliger op reis. Op de website kunt u al uw wensen invoeren in het zoeksysteem en u ontvangt alle beschikbare accommodaties op een rij. Heeft u ervaring met de diensten van BungalowSpecials? Schrijf dan een beoordeling.


Klachten

BungalowSpecials is een bemiddelaar tussen de klant en de vakantieparken. Wanneer u een klacht heeft over het vakantiepark dan dient u dit ter plaatse bij de receptie aan te geven. Het desbetreffende vakantiepark kan het probleem proberen op te lossen. Indien u niet tevreden bent over de oplossing dan kunt u op de website van BungalowSpecials een klachtenformulier invullen. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk in te vullen, want dit kan tot twee maanden na de reservering ingediend worden.


Het wijzigen en annuleren van de boeking

Een wijziging in uw reservering kunt u doorgeven aan de klantenservice van BungalowSpecials. Zij bereken zelf geen wijzigingskosten door, echter kan het vakantiepark in kwestie wel wijzigingskosten vragen. Uw reis kunt u annuleren door de link in de bevestigingsmail aan te klikken of door de klantenservice te bellen. De annuleringskosten zijn afhankelijk van de voorwaarden die het vakantiepark stelt. Wanneer u een annuleringsverzekering heeft afgesloten bij uw reservering dan kunt u een claim indienen bij Allianz Global Assistance.


Heeft u een boeking gewijzigd of geannuleerd bij BungalowSpecials? Laat anderen weten hoe dit is verlopen door een beoordeling achter te laten.


Lees de ervaringen van klanten die een vakantie hebben doorgebracht in een bungalow van BungalowSpecials. Hoe is het hen bevallen? Hoe is de service, schoonmaak?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (21)

Weekje vakantie

Telefonisch niet bereikbaar, op email wordt wel ba een paar dagen op gereageerd, maar zijn zo gemakzuchtig dat ze het niet eens willen navragen bij het park. Terwijl het park ons wilde helpen en de boeking wilde aanpassen, hield bungalowspecials de poot stijf. Het park kon alleen niets wijzigen, omdat wij via deze oplichters hadden geboekt. Nooit meer bungalowspecials dus!!

L

Linda

14-08-2023

0

Contact mogelijkheid

Contact met dit bedrijf is niet mogelijk. Reageren niet op een ingevuld contaqctformulier en zijn telefonisch (023-5160377) niet bereikbaar. Slechte service dus. Zeker geen aanrader.

B

Bert Woltering

21-07-2023

0

kempense meren

heb een huisje gehuurd bij de kempense meren voor 10 pers maar vanwege de corona maatregelen kon dit niet doorgaan wilde de datum verzetten maar omdat er geen enkel contact mogelijk is heb ik het uit nood geanuleerd ben nu al 2 maanden mee bezig door mails te sturen en nog steeds niks gebeurd slechtse service ooit

A

andrea aalders

13-01-2022

1

CenterParcs

Ik zit al een week of 7 op een terugbetaling te wachten. Op mails wordt niet of nauwelijks gereageert. Geen telefoonnummer te vinden. Boek vooral niet hier als je service wilt, want dat krijg je niet. Wat een slechte zaak zeg. Verdienen niet eens 1 ster wat mij betreft

Y

Yvon

30-08-2021

0

vakantie Duitsland

We hebben een vakantie naar Duitslang geboekt. Ivm de corona wilde we deze graag omboeken naar Nederland. Mijn man was door de mail aan het scrollen om te zien wat we moeten doen en klikte per ongeluk op annuleren. Per direct was de reis geannuleerd zonder tussenstap. We hebben meteen gebeld met Landal maar die konden niets voor ons doen. Bungelow specials heeft geen nummer en kun je alleen mailen. Om de dag een mail gestuurd dat we dit terug wilde draaien en we het graag om wilde boeken maar zonder reactie. 2 weken na de eerste mail kregen we reactie dat ze niets voor ons konden doen, punt. echt zo ontzettend slecht, gewoon al ons geld kwijt. zo kan ik ook rijk worden. Wat een slechte organisatie!!!! Ik zou hier nooit meer bij boeken en ook iedereen af raden dit te doen.

G

geld kwijt

09-08-2021

0

De Doppenberg

BungalowSpecials neemt info 'klakkeloos' over van Novasol -dus net zo misleidend. Novasol is wars van feitelijke meldingen over misleiding (zelfs foto's van De Doppenberg in Ermelo doet Novasol niets mee). En BungalowsSpecials neemt alle misleidende info domweg over.

M

mark frank

07-08-2021

0

Midweek in overstromingsramp regio Limburg

Wat een drama organisatie. Er is een rampen regio in Limburg met wateroverlast en overheid die aangeeft weg te blijven, maar dit bedrijf doet helemaal niets, reageren 1 keer zeer onklantvriendelijk dat je het zelf maar moet uitzoeken en bellen is al helemaal niet mogelijk. Een schande dit bedrijf. Nooit meer.

R

R

17-07-2021

0

Week Oostappen groep Marina Beach

We boeken al jaren naar tevredenheid bij bungalowspecials.Helaas was het dit jaar anders. We hadden voor ons gezin geboekt bii bungalowsecials voor 26 juli een week bij Oostappen groep Marina Beach in Hoek Zeeland. Ik had toevallig een receptie medewerker gesproken en vroeg over het mooie zwembad wat daar was. Bungalowspecials hadden mooie foto's gepubliceerd van toen vanaf foto 39 over het mooie zwembad wat daar aanwezig moest zijn. Bleek dat dit er helemaal niet is .De vrouw van de receptie beaamde dit inderdaad dat er hier meer klachten over waren. Bij het aanvinken van de opties kies ik altijd binnen en buiten(subtropisch)zwembad. Het probleem is dat je bungalowspecials erg moeilijk kan bereiken momenteel. Telefonisch is helemaal niet mogelijk momenteel. Dus vriendelijk het verzoek per mail verstuurd en kreeg daarna een reactie binnen 10 dagen ze proberen te reageren. Dit was na 10 dagen niet het geval en heb hun na zo'n 2o dagen in afwachting van hun reactie maar weer een mail gestuurd met het betreffende probleem. Dit duurde echt zo erg lang dat ik na bijna 2 maanden pas een reactie kreeg dat ik het kon omboeken naar een ander park van Oostappen .De boodschap bij bungalowspecials was dus nog niet begrepen ik wil daar helemaal niet boeken aangezien er alleen nog maar chalets waren toen en geen (subtropisch)binnen en buiten bad.Dus hun weer gemailed. Weer na aantal weken geen reactie. Had hun aangegeven wat voor ons nog een leuke optie zou zijn.Weer geen reactie op redelijk korte termijn van hun kant.Ondertussen waren alle mooie vakanties door de neus geboord voor ons.Hrb Oostappen maar gebeld aangezien ik steeds een betaling herinnering kreeg van hun en het verhaal uitgelegd Hun waren begripvol en hebben uiteindelijk de vakantie voor ons geannuleerd en niet bungalowspecials wat hun beweerden in hun laatste mail. Voor mij geen bungalowspecials meer helaas. we waren zo tevreden in de jaren wat we geboekt hadden.. Aks je hun reactie leest andere reviews krijg je te horen door drukte op hun service desk niet de gewenste service wat we van hun kunnen verwachten. Veel sorry maar ze komen niemand ol bepaalde fronten tegemoet.En ondertussen boeken steeds weer mensen opnieuw bij hun.

E

Erik

07-07-2021

0

Midweek

Waardeloos bedrijf, niet te bereiken via telefoon, op contact formulier wordt pas na weken gereageerd zonder antwoord te geven op de vraag

E

Eddy van der Mast

05-07-2021

0

Vakantie

Je kunt ze niet telefonisch bereiken, dat is wettelijk niet eens toegestaan!

M

Martijn

30-06-2021

0

een weekend prinsenmeer oostappen

Op de website adverteerd bungalowspecials met "corona annuleringsvoorwaarden", welke inhoud dat je bij annulering geen geld terug krijgt, maar je reservering kosteloos kunt omboeken naar een ander moment dit kalenderjaar, om zo de verhuurder in deze tijd tegemoet te komen. totdat je hier daadwerkelijk gebruik van wilt maken, dan schijnen ze het eerst nog na te moeten vragen, wat dan natuurlijk niet blijkt te kunnen. PAS OP!!! valse advertenties, ik ben nu de kosten van een heel weekend verblijf kwijt zonder er daadwerkelijk gebruik van te kunnen maken. daarnaast zijn ze telefonisch niet bereikbaar en pas na meerdere pogingen met het contactformulier nemen ze pas drie weken later een keer bericht met je op dat je dikke pech hebt en je geld kwijt bent.

R

Roy Vodegel

29-06-2021

0

Boeking via Bungalowspecials

Je kunt helemaal geen contact met ze krijgen. Het telefoonnummer werkt niet meer en via mail reageren ze niet. SCHANDE. Voortaan opletten en beter rechtstreeks boeken.

M

MC de Wit

23-06-2021

0

Bungalow Centerparcs

Gratis om boeken staat in de beschrijving, maar je kunt helemaal geen contact met ze krijgen. Het telefoonnummer werkt niet meer en via mail reageren ze niet. SCHANDE. Voortaan opletten en beter rechtstreeks boeken.

M

mart

16-06-2021

0

Boeking Landal

Na reservering en betaling van een verblijf met huisdier blijkt daags voor vertrek dat de beschikbare bungalow niet met een huisdier geboekt kan worden. Tegen meerprijs kan omgeboekt worden, omdat een duurdere bungalow op hetzelfde park wel beschikbaar is voor een huisdier. Dit had ook anders kunnen zijn waardoor wij een andere boeking hadden moeten doen en annuleringskosten moeten betalen. Het telefoonnummer van BungalowSpecials is niet meer in gebruik en ook via het kantoor is geen telefonisch contact te krijgen. Via email geantwoord en gelukkig werd ik door een medewerker teruggebeld die mij wijst op de kleine lettertjes in de voorwaarden. Zij geeft tijdens het gesprek aan dat er bewust voor gekozen is niet meer telefonisch bereikbaar te zijn. Voor een betrouwbare boeking kan je beter bij het park zelf boeken.

W

Wouter

04-06-2021

0

Vakantie Oostappen

Wil graag onze vakantie omboeken naar een ander park (beide van Oostappen). Oostappen gebeld maar die zegt wij kunnen niets doen, u heeft via Bungalowspecials geboekt. Mail gestuurd maar krijg geen reactie, telefoonnr van de service desk is niet meer in gebruik, zeer slecht. Iemand tips hoe ik in contact kan komen? Mijn advies, boek gewoon via het park zelf en niet via Bungalowspecials

J

Jessica de Koning

02-06-2021

0

Vakantie marina beach ooststappen

Heel slecht contact mee te krijgen. Via mail ook geen reactie. Zonde.

H

H

28-04-2021

0

Communicatie erg slecht!

Onlangs een huisje geboekt maar door de corona maatregelen kan dit helaas niet doorgaan. Na meerdere malen mailcontact gezocht te hebben krijgen we totaal geen reactie,  aankomende week verloopt onze annuleringsperiode waardoor we 30% moeten betalen,  dat willen we niet! Hoe lossen we dit op?

H

Henk van

20-10-2020

0

reservering Porte Zelande

ivm Corona maatregelen oktober 2020 talloze malen geprobeerd contact op te nemen met bungalowspecials. Dat is niet gelukt, slechts antwoord op mail/app met verwijzing naar website Het is onbeschoft dat je in deze periode geen normaal telefonisch contact kunt leggen met deze organisatie

P

Pieternel Kolling

16-10-2020

0

Bungalow van Oostappen

Via bungalowspecials een last minute bij Oostappen gehuurd. Van bungalowspecials krijg je een bevestiging. Van Oostappen krijg je helemaal niets. Geen bevestiging, geen factuur. De bungalow was zeer slecht en smerig. Na een klacht bij Bungalow specials beroept deze zich er op dat zij niet aansprakelijk zijn, omdat in hun voorwaarden staat dat: Alle accommodaties op BungalowSpecials.nl zijn vrijblijvend en worden door de bungalowparken zelf aangeboden. Mijn advies: NIET BOEKEN BIJ BUNGALOW SPECIALS

A

Alex

29-07-2020

0

Huur bungalow

Center Parcs sluit alle vakantieparken, reisbranche ontwikkelt coronavoucher !! Bungelowspecials blijft achter door zich achter Roompot te schuilen die de parken open houd terwijl de klanten nergens buiten de deur kunnen genieten van lekker eten of een drankje of winkelen! Alles is gesloten. Tenslotte is een vakantie om te kunnen genieten "daar gaat het tenslotte toch om" Blijkt toch maar dat het bij dit soort instellingen niet om de veiligheid/gezelligheid voor de mensen gaat, maar het gaat hen puur om de muntjes! Samen staan we sterk in deze strijd (volgens Rutte), maar duidelijk niet met bungalowspecials. Bungalowspecials ga je schamen, laat je menselijke kant zien "als je hiervan in bezit bent" geef je klanten de keuze met een voucher en denk niet alleen aan jezelf en wees sociaal met je landgenoten!! Regel wat met Roompot, iedereen in Nederland verzind dingen om het voor iedereen in deze barre tijd beter/makkelijker te maken !! Overeenkomstnummer 00020160781 via bungelowspecials

A

A Korrubel

19-03-2020

0