BudgetAir

4.2

Bestellen

2.4

Service

3.8

Prijs

2.7

Levering

24%

Zou hier weer kopen

BudgetAir

Vakantiekriebels en benieuwd naar recensies over deze boekingswebsite? Hier lees je reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen. En zelf schrijven mag natuurlijk ook! Zijn ze echt de goedkoopste optie?

Vliegvakantie

Mensen worden altijd blij als de vertrekdatum van de vakantie nadert. Begrijpelijk. Het maakt daarbij niet uit of het lang van tevoren geboekt of alles last minute gegaan is. Even er tussenuit en ontspannen is altijd lekker. Genoeg landen en steden om uit te kiezen. Naar de zon, ruige natuur, culturele en historische bezienswaardigheden of gewoon ‘even weg van hier.’ Heerlijk in een hotel aan zee of appartement op een berg of zelfs aan de rand van een woestijn. Misschien nog een auto huren op locatie en dan rondtrekken of de omgeving ontdekken? Als de booking ook nog snel en eenvoudig kan, begint het relaxen gelijk al.

Hoe goedkoper...

Een vakantie is vaak al duur genoeg, dus het is fijn als er ergens op bespaard kan worden. Een vlucht die voordelig kan, is bijvoorbeeld al fijn. Ook als je niet op vakantie gaat trouwens, want op zakenreis of een ongepland familiebezoek kan al flink in de kosten lopen. Want hoewel je met vakanties misschien nog wel kunt schuiven naar discountperiodes, gaat dat met een businessdeal of begrafenis simpelweg vaak niet. Zeker dat laatste doe je niet voor je lol. Meevallers en goedkoopste mogelijkheden zijn dan misschien nog wel fijner of meer welkom dan in het geval van die vakantie. Daarbij maakt het niet uit of je Economy, First Class of Business Class vliegt. Discount is gewoon fijn zolang het geen duurkoop is.



En we gaan naar….

Voordat je ingecheckt en wel klaar staat met het vluchtschema en de benodigde reisdocumenten, is het eerst handig te bedenken waar je heen wilt. Blijf je binnen Europa, of ga je eens buurten bij de buren in Azië en Afrika? Noord-Amerika of Zuid-Amerika dan? Of wordt het Nieuw-Zeeland of Australië? En ga je daarbij zelf aan de slag of wend je je tot een reisbureau of reisorganisatie?

BudgetAir

Dit is een van de websites waar aankomende toeristen hun vlucht, hotel en autoverhuur kunnen regelen en boeken. Het is voor klanten mogelijk naast de vertrek- en aankomsttijden van het vliegtuig, ook zaken als Wifi, beenruimte en maaltijd in te zien, zodat hij of zij een idee heeft wat er verwacht kan worden. De prijzen zijn gebaseerd op een retourvlucht, inclusief luchthavenbelasting en toeslagen, maar exclusief boekingskosten en eventuele bagagekosten. Naar aanleiding van de zoekopdracht van de toerist-to-be toont de site de beschikbare opties. Verder staat er veel informatie op de site over veelgestelde vragen, maar kan de klantenservice altijd benaderd worden als het antwoord op een vraag er niet tussen staat.

Recensies van en voor reislustige consumenten

Hoe beviel de vakantie? Was alles wat via deze website geregeld is, ook goed geregeld? Heb je de reis via hen geboekt, of ook de overnachtingen? Schrijf hier gerust een review van jouw ervaring, mening en algehele beoordeling. Dit helpt de consumenten na jou ontzettend in het vormen van een beeld en het maken van een keuze.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (75)

Flight tickets

I made a reservation via budget air for a trip from PL to TH - I chose exact dates and hours (departure on Friday, return on Sunday) - company changed hours, which truly make my life harder, 2mths before departure I asked via phone to change dates to original ones - they agreed for this (everything is recorded). And what they did? They kept original hours but changed days (guess what - flight on that date was cheaper than the one we bought initially). Right now they are trying to make me a full. They know that flight that we ordered is much more expensive that the one that are giving us. I’m in Thailand now, whit few days to original flight, they representatives ‘hide behind the procedure’ or leave the chat. They tell that we need to contact with airlines directly (we did it, both airlines said that our agent is entitled to amend/change ticket). At the end their representative states that they have to cancel our flight (we will need to pay the cancellations fees - so it means that we are loosing our tickets and need to pay for new one (much more than we paid 9ths ago…). So if you like gambling with a cheater with a gun - choose them as your flight agent.

A

Artur Sosna

08-11-2023

0

Vliegticket geboekt bij budgetair

Een vlucht geboekt bij budgetair. Vervolgens krijg ik de avond voordat mijn vlucht gaat ineens een bericht dat de vlucht niet meer beschikbaar is. Alles is al betaald, ik heb de vluchtgegevens en het boekingsnummer allemaal al ontvangen. Op de ochtend voor de vlucht gebeld of ze iets voor mij konden regelen, want ik moest op die vlucht, maar helaas. Budgetair neemt totaal niet zijn verantwoordelijkheid en laat haar clienten compleet barsten. Het geld moet ik nog maar terug zien te krijgen en de vlucht heb ik gemist. Bedankt voor deze top service Budgetair!!!

W

William

28-08-2023

0

Wijzigen vliegticket

Boeken van een ticket is eenvoudig, wijzigen vrijwel onmogelijk. Het kostte me vier dagen van aanhoudend bellen en mailen voordat men tot actie over ging. Dit bracht onnodig hoge wijzigingskosten met zich mee. Tweede klacht die ik heb is dat alle verbale communicatie in Aziatisch Engels moet plaats vinden en mail en chatbox Engels zijn. Wat nu als je die taal niet machtig bent. Met dat lijntje trekken zullen veel mensen afhaken wat zeer ten nadele vd klanten is. BudgetAir is een zeer klantonvriendelijke organisatie! Wees gewaarschuwd als je iets wilt veranderen!

A

Andre Huigens

24-08-2023

0

Vlucht

WORST AGENCY EVER!!! I made a booking for a flight that would be in 14 hours. They told me i’d receive my tickets within 24 hours so i thought everything was okay. Meanwhile they have cancelled my booking!!! And sent the email to my spam, so i could not see it. I called the customer service but they did not help me with anything at ALL!!! Mind you, I have made several bookings already but despite that they did not care and were of no help. I would never recommend them to anyone because if anything goes slightly wrong you will not get any help

S

Seher

24-08-2023

0

Booked a flight

A couple of weeks after I made the booking we discovered that my husband has lung cancer and needs to do urgent surgery. since the booking is restricted, I reached out to their support via chat and phone, and had to explain the situation about 3 or 4 times because each time the agent either do not get back to me and let me wait for more than 30 minutes until I give up on the chat , or ask me to provide a medical certificate in English (it is in Dutch from a Dutch hospital and they do not provide certificates in English) or they ask me to call the flight company to ask for a refund which I did the ITA airways said it is the travel agency who should do so. Although the booking is strict, I followed this procedure because we have the right to wave for the flight in case of illness. This was a very poor service and they clearly will not help me with a refund no matter hat I do or provide. Do not purchase tickets through them because they are not human

I

Imen

28-07-2023

1

Vliegtickets

Echt schandalig! Ticket geboekt krijg je na betaling een melding dat je betaling is afgewezen, dat ze deze niet konden verwerken en dat als er geld wordt vastgehouden, ze dit binnen 5 dagen zullen terugstorten. Nou nog maar eens geprobeerd en kreeg hetzelfde verhaal. Bank gebeld, nee hoor geen probleem, BudgetAir kan gewoon afschrijven! BudgetAir gebeld, krijg je een of andere gebrekkig Engels sprekende India-er aan de lijn, die je maar adviseert dat je de website moet verversen en het nog eens moet proberen nou ja dan nog maar eens en weer hetzelfde, ondertussen wel 3x geld eraf! Maar nog steeds geen boeking! Bel je op zegt de man, dan moet je maar een andere kaart proberen! Alsof ik er een kwartet van in mijn portemonnee heb zitten! Stuur je een mail, krijg je een standaard mail terug, chatten gaat niet, want hij zegt steeds je hebt geen boekingen bij ons! Ronduit schandalig!! Oplichterij gewoon! Dat dit mag is belachelijk!!

B

Bianca

06-07-2023

0

vliegtickets

Ongelooflijk onbetrouwbaar bedrijf en niet telefonisch bereikbaar en schandalige autochatbox zonder mogelijkheid om in contact te komen met mensen. Krijg een mailtje in het Engels met een verwijzing naar een ander mailtje over een vluchtwijziging die niet eens is verstuurd en als je in contact wil komen krijg je een automatisch bericht dat ze binnen 5 dagen contact opnemen. Dan is mijn vlucht allang vertrokken. Wat een ongelooflijk incompetent bedrijf! Blijf weg bij deze oplichters.Prijs is de trekker maar service is echt nog minder dan 0.

Y

Yvette Hes

16-06-2023

0

Vliegticket van Amsterdam naar Montego Bay (Jamaica)

Ik heb 2 of 3 verzekeringen bij mijn ticket gekocht en de klantenservice vertelde me dat ik geen refund kan krijgen. Ik wilde een andere datum voor een maand later wijzigen, zeggen ze geen stoelen meer te kunnen boeken voor de hele maand juli. Als ik tickets zoek, zie ik nog genoeg opties in juli. Budgetair is echt pure fraude naar mijn idee!!

R

Romario Douglas

12-06-2023

0

Vliegtickets naar New York

Budgetair.nl heeft een fout gemaakt tijdens boeken bij de luchtvaartmaatschappij. Ik heb alle bewijzen geleverd aan Budgetair maar zij weigeren dit recht te trekken.

K

Karuna

07-06-2023

0

S

supawadee

06-06-2023

0

airlineticket

tijdens coronapandamie 2 tickets gekocht bkk naar Frankfurt, maar natuurlijk geannuleerd door de maatschappij echter nooit geen refund gekregen vanwege financiële problemen bij Thai Airways maar ook nooit van Budget air die me naar een onbereikbaar Thai Airways verwijzen voor een voucher Overigens behoord Budgetair tot de Travix holding die cheap tickets, booking.com, agoda enz omvat

G

gerard

01-06-2023

0

Vlucht Thailand

Omdat de checking niet automatisch lukte werd er een vergoeding betaald geheel onverwacht en zelfs 2x. Het inchecken was zelfs geen probleem. Was de 1e keer bij Budgetair. Ik ben tevreden.

P

Peter Steijns

29-05-2023

0

Flight from Amsterdam to South Africa

It's the worst booking site!!! Please don't book tickets from this site ever. I had requested for some modification on my flight tickets. They cancelled my original ticket, never issued a new one and on top of everything didn't refund a single penny. I have been speaking with their support team from last 1 month, about 30+ email exchanges but no help. I only receive a automated email stating "we are looking into the matter" but no actual resolution is provided. It's a SCAM !!! Please do not book from here and help in reporting this site.

N

Natasha Patra

25-05-2023

0

Ticlkets

Meest waardeloze service ooit! Je boekt tickets maar zijn blijkbaar niet meer beschikbaar. Kan gebeuren. Maar ipv een nieuw voorstel te doen zeggen ze dat het geld hebben overgemaakt. Maar het kan 10 tot 15 werkdagen duren. In dit geval ging het om €3560,-. Dit heb ik niet nog een keer op de bank staan. Inmiddels zijn de tickets met €509.- gestegen dus kost het me €2545,- meer. Daarnaast zeggen ze via What's app dat er een Nederlandse reis agent aanwezig is. Dat is niet zo.

J

Joep

12-05-2023

0

vliegtickets

Beste reiziger, als je online vliegtickets gaat boeken, kijk uit met budgetair maatschappij. Geen service, geen contactgegevens, je kan niet eens chatten. budgetair doet als of hij een van de goedkoopste maatschappijen is, maar zodra je gaat boeken, krijg jij ipv je e-ticket een annuleringsbrief. Terwijl je over een paar dagen moet vliegen, wordt op de brief aangegeven dat je geld binnen 3-5 dagen teruggestort krijgt. En als je geen voldoende saldo op je rekening heb, kun jij er geen nieuwe ticket bestellen. Kortom heel slechte maatschappij ooit. Ga naar FB zie je alleen maar ontevreden klanten.

A

Anna Hovhannisyan

25-04-2023

1

Vliegticket

D

Dd

15-03-2023

0

De slechter dan budgetair bestaat niet, ze zijn echt mafias. Ik 370 euro voor een gewone wijzeging verliest die niet mijn fout was. Ik was een half dag bezig voor een datum vranderen. Mensen niet doen. ???

S

Soran

06-03-2023

0

Vliegtickets

Geen Service aanwezig, Communicatie met een robot. Boek niet bij deze organisatie

M

Michiel

27-02-2023

0

huurauto extra geboekt

heb een huurauto geboekt en betaald 460,00 met extra verzekering AXA aan Budget air nu wordt er meer van mijn rekening afgeboekt 113,00 en 230,00 ik wil reclameren via whats app en zeggen gewoon dat ik niet via hun geboekt heb ik heb alle bewijs hier en alleen via whats app dfan weer iemand anders dan geen antwoordt meer een ontmoedigingds beleid klote maatschappij

H

harry

18-02-2023

0

vliegtickets

Waarschuwing ! maak geen gebruik van hun diensten zodra je betaald heb zijn ze er niet meer voor je en wordt je van kast naar de muur gestuurd geen antwoord op vragen en geld ben je kwijt, je moet zelf maar met de vliegmaatschappij alles uitzoeken Budgetair doet niets voor je. je kunt beter je tickets rechtstreeks bij de vliegmaatschappij kopen. deze gasten zitten er alleen om te cashen en zo weinig mogelijk te doen voor hun geld.

K

Kees

02-02-2023

0