Azimo

4.7

Bestellen

4

Service

4.7

Prijs

4

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Azimo

Heb jij wel eens geld naar het buitenland gestuurd? Dan weet je natuurlijk dat je te maken hebt met wisselkoersen en andere kosten die gemaakt worden. Aangezien geldzaken sowieso een gevoelig iets zijn wil je natuurlijk wel de beste website om je geld naar het buitenland over te maken. Misschien is Amizo dat wel. Maar hoe betrouwbaar zal dit financiële bedrijf nou eigenlijk echt zijn? Zal je wel veilig geld door ze over kunnen laten maken of ben je het dan voorgoed kwijt? En zal er een Amizo klantenservice zijn om je te helpen als het geld niet op de andere rekening is aangekomen? Alleen mensen die wel eens geld hebben overgemaakt via Amizo kunnen je hier wat meer over vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen wat je nou echt van Amizo kunt verwachten. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen zullen je een goed beeld van Amizo kunnen geven.


Over Amizo

Amizo is een bedrijf waarmee je geld naar het buitenland kunt sturen. Ze geven je de mogelijkheid om veilig geld naar een ander bankrekening in een ander land over te maken. Er zijn verschillende redenen waarom je dit zou willen doen. Misschien wil je wel wat geld overmaken naar familie in het buitenland of wil je een buitenlandse vriend(in) wat geld cadeau doen voor zijn of haar verjaardag. Daarnaast heb je misschien zelf een rekening in het buitenland omdat je daar gaat wonen of een vakantiehuisje hebt of wilt kopen. Je kunt via Amizo geld sturen naar verschillende landen. Denk bijvoorbeeld aan Pakistan, Kenia, Colombia, Polen, Nigeria, Rusland, Bangladesh, India, Brazilië, Ghana of Argentinië. Ze geloven namelijk ook dat het leven van miljoenen mensen kunnen verbeteren als geld over de hele wereld gedeeld wordt. Het kost natuurlijk wel iets. Het geld moet immers omgezet worden in de juiste valuta. Hoeveel dat is hangt af van het land vanwaar je het geld stuurt en waar het geld naartoe moet. Je kunt held geld overschrijven met een online bankoverschrijving, een pinpas of een creditcard.
Diensten van Amizo

je kunt via Amizo dus heel makkelijk geld overmaken. Kies het land waar het geld naartoe moet en volg de verdere instructies. Voor je eerste twee overschrijvingen zullen ze geen kosten in rekening brengen. Die kunnen dus gratis worden overgemaakt. Je kunt zowel privé als zakelijk van Amizo gebruik maken. En mocht er een probleem optreden dan is het mogelijk om de klantenservice van Amizo te benaderen.


Klachten, Complimenten en Tips voor Amizo

Heb je zelf al eens geld overgemaakt via Amizo? Dan zouden wij je dankbaar zijn als je over jouw ervaring met Amizo zou willen vertellen. Hoeveel kost het om geld naar het buitenland over te maken via hun website? Duurde het lang voor het geld op de rekening van de ontvanger stond? En kon de klantenservice van Amizo je geld weer lokaliseren toen het weg bleek te zijn? Schrijf je eigen Amizo review en laat ons weten hoe jij over deze website en hun manier om gekd naar het buitenland te sturen denkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

2000 euro

1Bestellen: Simpel concept en uitvoering. 2Service:Zelfde als bij Transferwise, dus zeer goed. 3Prijs: Meer geld op uw rekening dan bij eender welke andere provider. 4Levering:zeker zo snel dan anderen, misschien zelfs sneller,(bij mij heeft het 20 uur geduurd )

J

John

13-08-2020

1

80 euro

Vreselijke organisatie geld gestuurd niet aangekomen geen bericht terug vreselijke club

O

obasuyi

10-06-2020

0

geld verzenden naar Thailand

Ik wilde geld overschrijven naar Thailand maar dat heeft veel tijd gekost. Na 10 dagen nog steeds niet op account in Thailand, dan hebben ze de betaling gecanceld en gingen ze me terugbetalen. Heeft meer dan 2à dagen geduurd.

M

Mark Spee

28-05-2020

0