NederlandReview

  Ervaringen WorldRemit

  Online geldtransfers doen is ondertussen de gewoonste zaak. Uiteraard wil je natuurlijk wel met een betrouwbare partij in zee gaan. Laat je daarom hier adviseren over WorldRemit. Hier vind je namelijk reviews van eerdere klantenervaringen. Of heb je zelf al ervaring met ze en wil je graag jouw mening delen in een beoordeling? Ook dan zit je hier goed, want op deze pagina kun je recensies zowel lezen als schrijven.

  Waarom geld versturen?

  Vrijwel de meeste bedragen die op deze manier verstuurd worden, gaan naar familie of vrienden in het buitenland, maar ook aankopen of zakelijke transacties zijn niet ongewoon. Maar wat de rede ook is, let er wel op dat je geld verstuurd via een betrouwbare betalingspartner en een veilige weg, om onaangename verrassingen en vervelende situaties te voorkomen.

  Geld is vandaag de dag een noodzakelijk kwaad om dingen voor elkaar te krijgen. Als je familie en vrienden daarbij kunt helpen, is dat mooi en nog goed voor jouw karma ook

  Verschillende manieren van geld versturen: bij voorkeur snel, eenvoudig en veilig

  Geld kan op meerdere manieren verstuurd worden. Een is door middel van een bankdeposito, waarbij het geld direct op de rekening van de ontvanger gestort wordt. Ook is het mogelijk te kiezen om het geld contant te laten ophalen bij een van de ophaalpunten door de ontvanger. Echter kan het geld ook ten goede komen aan de mobiele portemonnee (mits de ontvanger een account heeft uiteraard) of gebruikt worden voor het opwaarderen van beltegoed. Vooral dit laatste is goed voor het behouden van contact met de mensen die je lief hebt, maar die een flinke reis verderop wonen. Vaak is de transactietijd vandaag de dag slechts enkele minuten maximaal, dus lekker snel.  Online geld overmaken met WorldRemit

  Dit is zo’n bedrijf waar je terecht kunt voor diverse geldtransfers. Een account kan zowel via de browser op de computer als de bijbehorende app bereikt worden, wat onderweg geld overmaken via smartphone of tablet mogelijk maakt. De service is, volgens de website, op dit moment beschikbaar voor verstuurders in ongeveer 50 landen en 140 bestemmingen wereldwijd. Het gehele proces vindt online plaats, wat formulieren en kosten zou schelen, en erg gebruiksvriendelijk zou moeten zijn. Of dit allemaal ook echt zo door de gebruikers van de dienst ervaren wordt, vind je terug in de klantenrecensies.

  Reviews van ervaringen voor en door consumenten

  Aangezien niemand zit te wachten op een klik-geld-weg-scenario, is het belangrijk om onze klantenervaringen te delen met elkaar. Zo kunnen toekomstige klanten zich laten adviseren door het lezen van recensies en zijn zij op deze manier geholpen. Schrijf daarom vandaag nog een recensie als jij al een mening hebt en jouw beoordeling met de wereld wilt delen. Is WorldRemit echt een betere manier om geld te versturen zoals ze zelf beweren? En hoe zit het met de uitspraak dat ze 24 uur per dag kunnen helpen? Hoe zit het met de berekende kosten ten opzichte van andere geldtransferbedrijven? Zijn ze echt een goedkoop alternatief of bleek dat te mooi om waar te zijn? Lees of verkondig het hier in de reviews!

  WorldRemit
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  4
  20% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.6
  Service
  rating
  3.2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  3.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over WorldRemit

  Uw beoordeling

  Fijne ervaring!

  Ik heb regelmatig naar allerlei verschillende landen geld gestuurd (waaronder Ghana, Kenia, Philippijnen, Zuid-Afrika, Tunesië). Twee keer een probleem gehad. Een plaatselijke bank in Tunesië had een fout gemaakt, waardoor het geld niet opgehaald kon worden. Na enkele maanden het geld teruggekregen. In Ghana kon het geld niet op een mobile wallet gezet worden, omdat daardoor het maximum overschreden werd. Probleem werd snel opgelost. Verder verliepen alle geldzendingen vlot (binnen enkele minuten) en zonder problemen.

  Door: Hans13-09-2020
  Vanmackelbergh Berlinda 22-01-2021

  Het is voor vragen

  Vanmackelbergh Berlinda 22-01-2021

  Het is voor te vragen of jullie kan zien of mij geld al gestort. Ik heb deze morgen geld gestort maar het is niet toegekomen wat moet ik doen AUB Berlinda

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  819 Euro geprobeerd naar Tanzania te sturen

  Echt ongelofelijk slimme oplichters, de eerste paar keer gaat het geld binnen een paar minuten naar de ontvangers. Daarna een groter bedrag en het verdwijnt. Schijnbaar goed te bereiken via chat en telefonisch maar dat is nep. Er gebeurt namelijk niets. Al sinds 31 december is dit geld verdwenen. Er wordt alleen gereageerd als je een slechte review schrijft maar nog steeds is dat geld niet terug. Wat een oplichters!!!
  Ik wil gewoon mijn geld terug en het zinnetje: Your transaction is under review komt mijn strot uit!!

  WorldRemit NIET GEBRUIKEN!!!!

  Door: Ellen van de Velde27-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Twee transacties

  Geen pluspunten
  Ben al heel lang klant bij WR en afgezien enkel hik-ups ging het steeds ok maar nu was mijn transactie in review en na een boze telefoon voor uitleg waarom (kreeg geen antwoord ) stuurden ze een mail met het bericht dat er al één transactie zou teruggestort worden maar dat ze ook mijn account zouden afsluiten . Vandaag NA 5 Dagen en vele mails naar dienst "transactionhelp" nog steeds geen geld terug en na een telefoontje lieten ze doodleuk weten dat mijn account nog steeds bestaat en dat beide transacties nog steeds "under review" zijn verder geen enkel uitleg . Heb gevraagd om men centen per kerende terug te sturen en mijn account te sluiten. Ben eens benieuwd hoelang dit gaat duren . De bedragen dienden om een vlucht te betalen die nu niet doorgaat (corona) en daardoor extra hotelkosten met zich meebrengt. Ik vind de weigering om de reden van review te geven een gebrek aan respect voor een trouwe klant.

  Door: Leo Spaas25-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  geld versturen

  Ik ben zo lang bezig en het geld is nog steeds in behandeling. En het is zeer onpersoonlijk want je kunt niemand bereiken, alleen een virtueel assistent waar je niks mee kunt. Ik ervaar heel veel stress. Hiervoor deed ik dat met Western Union. De service is altijd goed. De kosten zijn hoog maar ik kies liever voor Western Union. Zeer slechte service..

  Door: Nancy van Damme05-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Transactie

  Waarom is mijn geld nu al 4 dagen nog steeds in behandeling

  Door: Brahim14-04-2020
  Brahim14-04-2020

  Nergens kan je bellen met vragen

  Stanley Comvalius31-08-2020

  Transaction nummer 70667270 Gifty’s mobile wallet 544635693 Ghana gestuurd vrijdag 28 augustus . Iets misgegaan weet niet wat.

  Nancy van Damme05-10-2020

  Mijn geld is nog steeds in behandeling transactienummer 73729832. Ik kan niemand bereiken. alleen een vitueel assistent waar ik niks mee kan. Ik denk dat ik weer overstap naar Western Union. Het is duur maar ik heb er nooit problemen mee gehad. De service is veel beter.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  FAQ

  Is WorldRemit een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over WorldRemit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is WorldRemit actief?

  WorldRemit is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld overmaken & geld wisselen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van WorldRemit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.