Woon Kapitaal

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Woon Kapitaal

Beleggen is niet zonder risico. daarom wil je natuurlijk ook beleggen met de meest betrouwbare beleggingsmaatschappij. Misschien is Woon Kapitaal dat wel. Via deze onderneming kun je jouw beleggingen regelen. Maar zullen de mensen die daar werken wel zo betrouwbaar en eerlijk zijn? Hoe zal dat verzilveren van vastgoed gaan? Zullen ze niet je geld gewoon zomaar kwijtraken tijdens een belegging? Zal de website wel overzichtelijk en gemakkelijk zijn? Zullen ze zorgen dat je zo min mogelijk risico loopt? En zal de klantenservice van Woon Kapitaal je wel te woord staan als er iets helemaal mis dreigt te gaan met een belegging en je daarover wilt praten? Alleen klanten die al een belegging bij Woon Kapitaal hebben gedaan kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun eerlijke reviews om erachter te komen wat zij van deze organisatie vinden. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers zullen je laten zien wat er van Woon Kapitaal verwacht kan worden.


Over Woon Kapitaal
Woon Kapitaal is een organisatie die zich richt op beleggingen. Je kunt via heb een belegging doen. Het gaat dan niet over een gewone belegging in aandelen maar eentje in vastgoed. Ze zeggen zich daarom ook op de Nederlandse vastgoedmarkt te richten. De organisatie bestaat uit een aantal orderdelen. Eentje hiervan, Sale & Lease Back, gaat over het verzilveren van vastgoed. Het huis in dat wordt dan aan Woon Kapitaal verkocht door de huidige wooneigenaar. Die huurt de woning vervolgens oor een bepaalde periode weer terug. Je kunt ook je spaargeld door hen laten begeren en hier vervolgens rendement uit halen. Ze rekenen hiervoor een vast rendement van 5% per jaar. Een ander onderdeel hebben we eigenlijk al genoemd. Dat is het investeren in vastgoed door het kopen van een huis. Je krijgt hiervoor een onderpand dat je, volgens Woon Kapitaal, zekerheid geeft. Ze willen dat je veiligheid moet kunnen garanderen, zeker als het om iemands spaargeld gaat.


Diensten van Woon Kapitaal
Je kunt dus via de website van Woon Kapitaal beleggen in vastgoed op verschillende manieren. Ze bieden gratis advies aan dat je nog nergens toe verplicht. Wel moet je daarvoor wat gegevens achterlaten zoals je naam, adresgegevens en de reden waarom je eraan denkt om te gaan beleggen. Daarmee kun je dan vrijblijvend meer informatie over hun diensten en beleggingen aanvragen. Ook kun je vragen stellen aan de klantenservice van Woon Kapitaal zodat je gericht antwoorden kunt krijgen op de vragen die je hebt over beleggen.


Klachten, Complimenten en Tips voor Woon Kapitaal
Heb jij al eens belegd via Woon Kapitaal? Dan horen wij graag wat je over deze onderneming te zeggen hebt. Hoe makkelijk was het om via hun website een account aan te maken? Heb je echt rendement over je spaargeld gekregen of viel dat tegen? Is het veilig om via het te beleggen in vastgoed? En is de klantenservice van Woon Kapitaal nou wel zo vriendelijk en behulpzaam? Laat je eigen Woon Kapitaal review achter en zeg ons wat jouw mening over deze ondermening en hun beleggingen is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)