Vogelveld

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Vogelveld

Zou je graag willen investeren in vastgoed? Wellicht is Vogelveld een mooie uitkomst voor je. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij Vogelveld bekend zijn.  


Wat is Vogelveld?

 


Vogelveld maakt het mogelijk om te investeren in vastgoed. Dit doen ze via vastgoed op een park. Het bedrijf geeft aan dat je op simpele wijze investeert in vastgoed. Via Vogelveld kun je in eerste instantie genieten van je eigen luxueuze recreatie lodge en/of -woning. Het bedrijf stelt een 5 jaar gegarandeerd rendement van 5% te bieden, samen met uitstekende parkfaciliteiten én een schitterende omgeving bieden zij de perfecte belegging. Er wordt aangegeven dat klanten zo optimaal genieten, voor maximale zekerheid.  


Volgens Vogelveld komen er fraai afgewerkte woningen perfect tot hun recht in het mooie, veelzijdige landschap van de Veluwe. Elke villa en lodge heeft volgens het bedrijf haar eigen stijl en sfeer. Deze zijn volgens Vogelveld van alle comfort en luxe voorzien. Je kunt het interieur bekijken op de website van Vogelveld. Hetgeen dat wordt aangeboden is volgens Vogelveld gesitueerd op ruime kavels, zodat je in alle rust en ruimte optimaal kunt genieten van je verblijf.  


Het park

 


Dit vastgoed is gelegen op een park bij Vogelveld. Dit park is gelegen in het midden van de natuur. Op de website is te lezen dat je van alle gemakken voorzien bent. Daarnaast staat de gastvrijheid van de medewerkers garant voor een zorgeloos en prettig verblijf. Volgens de medewerkers van Vogelveld is dit de perfecte uitvalsbasis voor een geweldige vakantie. Ze geven ook aan dat je de prachtigste wandelroutes kunt kiezen. Je kunt je laten verrassen door een groot aantal gezellige dorpen en culturele activiteiten in de buurt. Je kunt ook van de rust en privacy genieten in je eigen stekje op een landgoed. Het is zo dat zowel natuurliefhebbers alsmede vakantiegangers op het park hun hart kunnen ophalen.  


Nieuwe luxe lodges

 


Op dit moment worden er nieuwe lodges gebouwd. Deze lodges komen te staan op Recreatielandgoed de IJSvogel. De lodges zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. Deze lodges zijn gelegen op een ruim perceel. De allernieuwste lodges zullen volgens het bedrijf medio september klaar zijn voor verhuur. Als koper heb je de keuze uit twee varianten. De eerste variant is een 2-persoons Wellness Lodge of een 4-persoons Zand Lodge. Beide lodges worden turn-key opgeleverd zodat je volgens Vogelveld gelijk kunt genieten van jouw investering.  


Wetenswaardigheden

 


Je kunt op verschillende manieren contact opnemen. Mocht je dit schriftelijk willen doen is het adres: Recreatielandgoed De Ijsvogel, Kieftveen 18, 3781 PP Voorthuizen. Je kunt telefonisch contact opnemen maar ook een e-mail sturen naar info@vogelveld.nl. Je kun via de website een gratis adviesgesprek aanvragen. Het bedrijf geeft aan dat ze je graag een advies op maat geven. Jouw aankoop van je recreatiewoning en de financiering daarvan kan een complex vraagstuk zijn. Volgens de specialisten van dit bedrijf kun je met verschillende belastingen te maken krijgen. Deze kunnen direct gevolgen hebben voor jouw besteedbare inkomen en eventuele vermogensopbouw.  


Welke klantervaringen zijn er bekend?

 


Ben je klant bij Vogelveld? Heb je weleens geïnvesteerd via het bedrijf? Ben je tevreden over de producten/diensten van Vogelveld? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker samenwerken met Vogelveld? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)