TransferGo

Alle reviews

TransferGo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

Anderen bekeken ook

Trezor
0 reviews

Trezor biedt jou de mogelijkheid om op een veilige manier Bitcoin en andere cryptocurrency op te slaan. Dit gebeurt offline, zodat je niet het risi...

Nationale Nederlanden Zorg
2 reviews

Voor sommige zaken is het verstandig je te laten adviseren door de consumenten voor jou. Hier lees je beoordelingen en reviews van ervaringen van (...

Lender & Spender
38 reviews

Een lening afsluiten, doe je natuurlijk niet zomaar. Je wilt van tevoren alle informatie hebben en zeker weten dat je niet in financiële probl...

Bigbank
14 reviews

Wat zeggen anderen over Bigbank? Wat zijn hun ervaringen? Bigbank is opgericht in 1992 in Estland. Ze hebben zich gespecialiseerd in deposito&rsquo...

TransferGo

Je werkt in het buitenland en wilt geld naar je familie thuis sturen. Als je dit via een bank doet, gaat  daar  helaas veel geld aan verloren omdat het naar een vanuit het ene land het andere moet. Met TransferGo voorkom je dit probleem. Heb je nog twijfels? Dan ben je hiier aan het juiste adres. Hier delen mensen die TransferGo gebruikt hebben hun ervaringen, dus door die te lezen zul je er een beter beeld van krijgen! Heb je zelf al gebruikt gemaakt van de dienst Transfergo? Vergeet dan niet je ervaring te delen!

Over TransferGo
Het bedrijf TransferGo dat ik 2012 gelanceerd werd, zorgt dat gastarbeiders goedkoop geld naar hun familie thuis over konden maken, zonder torenhoge bankkosten.  Momenteel heeft het een bureau in Londen, een eentje in Litouwen. Door middel van het innovatieve systeem van TransferGo, kunnen gastarbeiders geld naar het buitenland studeren dankzij een rekening-naar-rekening model. Dit betekent dat het geld geen enkele nationale grens over hoeft. 

TransferGo was oorspronleijk opgericht om de problemen van de oprichter zelf op te lossen. Deze vroeg zich af waarom internationale geldoverdrachten zo moeilijk  en bureaucratisch moesten zijn. Het antwoord is, dat dat helemaal niet zo HOEFT te zijn. Het bedrijf doet het moeilijke gedeelte, zodat de klant in alle gemak internationale transacties kan doen. 


TransferGo is een volledig nieuwe, net opgerichte, simpele, handige marktplaats voor burgers van het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa. Het is makkelijk te gebruiken, en kleine transacties kunnen verricht worden zonder dat je je volledig hoeft te identificeren. De rentes zijn lager dan normaal en de klantenservice is effectief. 
Aangezien de site nog maar niet nieuw is zijn momenteel  alleen spot transfers mogelijk. 

De geldoverdrachten vinden meestal binnen 3-5 werkdagen plaats. 

  

Heb je nog vragen?
Aarzel dan niet om contact op te nemen. Dit kan via de mail, hello@transfergo.com
Bezoek voor nadere instructies hun website. Het is wellicht mogelijk om tussen bepaalde tijden telefonisch contact op te nemen, maar dit is niet helemaal duidelijk. 

Als je een nare ervaring met TransferGo hebt gehad, heb je hier de mogelijkheid om een klacht tegen TransferGo in te dienen. Je kunt ze hier ook een advies geven, zodat dit zich in de toekomst niet meer voor zal doen.

Jouw mening telt 
Heb jij al gebruik gemaakt van de diensten van TransferGo? Heel mooi! Deel in dat geval jouw ervaring zodat bezoekers van NederlandReviews die in dezelfde schoenen staan een weloverwogen keuze kunnen maken. Denk je dat TransferGo je veel geld bespaart heeft? Ben je blij met het bedrag wat je eraan over hebt gehouden? Indien je gebruik hebt gemaakt van de klantenservice, hoe vond je deze? Had je al soortgelijke platformen gebruikt? Hoe vond je TransferGo ten opzichte van deze?  Vele bezoekers van deze site zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal, dus vergeet deze vooral niet de delen!
 

}