NederlandReview

  Ervaringen TradersOnly

  Wilt u ook uw geld gaan beleggen en dit professioneel aanpakken? En bent u daarom op zoek naar een partner die u hierbij kan helpen, dan kunt u bij TradersOnly terecht. Hier leest u wat anderen van dit bedrijf vinden, en of zij hoge winsten boeken. Laat ook uw review over hen hier achter.

  Over TradersOnly

  TradersOnly is de merknaam van de online beleggingsdiensten van Caesar Capital BV te Weert. TradersOnly is er voor en van traders only. Het is opgericht door beleggers die met meer succes beter willen beleggen. Voor beleggers die dichter op de beurs willen opereren, met meer mogelijkheden dan aandelen alleen. Als men lid wordt van TradersOnly, dan krijgt men toegang tot exclusieve privileges. TradersOnly wil nieuwe strategieën ontwikkelen en de verhalen achter de beurshandel ontdekken. Doordat zij heel veel transacties verwerken, zijn de tarieven laag. Verder hebben zij een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) voor het ontvangen en doorgeven van orders in financiële instrumenten.


  The Wolf of Wall Street 

  Diensten

  Bij TradersOnly verloopt de handel via een zeer geavanceerd platform (TWS Trader Workstation) Deze wordt ook door professionals op de handelaarsmarkt gebruikt. Dit platform presteert technisch zeer goed, is stabiel en gegarandeerd betrouwbaar. U kunt met uw account handelen op 63 verschillende beurzen in 19 landen, zonder tussenpersonen. Door hierbij het SMART- principe te gebruiken vindt u altijd de beste prijs van een product. U kunt wereldwijd handelen in trackers en ETF’s, en meer dan vijftig verschillende ordertypes: MKT, STP, LMT, TRAIL etc. TradersOnly is tevens expert op het gebied van Amerikaanse opties en futures. Voor de belegger die naast rendement ook plezier wil hebben van het doen van beleggingen.

  Bij TradersOnly kunt u handelen in de volgende gebieden en opties:

  • Aandelen.
  • Beurzen: in Azië, Europa, Verenigde Staten, Forex en Edelmetalen.
  • CFD’s: Dit is een alternatief voor indices en aandelen.
  • Futures: Toegang tot meer dan 35 future beurzen over de hele wereld o.a. : CBOE, CBOT, NYBOT, CME, NYMEX etc.
  • FX Handel: Simpel en snel met de FX trader
  • Goud en Zilver: Met directe toegang tot de Londen Bullion Market (LBMA).
  • Opties: Toegang tot meer dan dertig optiemarkten, wereldwijd, o.a.: CBOE, NASDAQ, Canada, Euronext, Eurex etc.
  • Turbo’s: Door de hefboom wordt het mogelijk gemaakt om maximaal profijt te hebben van veranderingen in de koers van de onderliggende waarde.

  Veiligheid is zeer belangrijk in de financiële wereld. Ook TradersOnly hecht bijzonder veel aandacht aan veiligheid en het bijhorende vertrouwen. Wij zorgen daarom voor een optimale bescherming voor al onze cliënten.

  TradersOnly biedt u een aantal zekerheden:

  • Toezicht door DNB en AFM.
  • Bescherming bij terugstorting
  • Maximale vermogensdekking en juridische bescherming
  • Maximale waarborgen voor je liquiditeiten en effecten.

  Klachten

  Op de website kunt u de Algemene Voorwaarden van TradersOnly vinden, ook kunt u deze aanvragen via: support@tradersonly.nl. Voor contact met hen kunt u kiezen voor het kantoor in Weert of Amsterdam. In Amsterdam zijn zij telefonisch bereikbaar via (020) 530 01 50 op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur. (Op vrijdag tot 17.30 uur) of via e-mail amsterdam@tradersonly.nl. In Weert kunt u ze bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur via (0495) 583 385, via e-mail tot 22.00 uur weert@tradersonly.nl.

  Reviews

  Heeft u ook uw geld belegd via TradersOnly, en hoe heeft u dit ervaren of ervaart u dit nog? Wij horen heel graag van u, zo helpen wij elkaar bij het kiezen van de meest succesvolle en betrouwbare partner voor het beleggen van ons geld. Laat daarom hier uw review achter over dit bedrijf.

  Lees reviews voordat je ergens instapt! Hoe beoordelen klanten van TradersOnly deze dienst om te beleggen? Is het betrouwbaar? Veilig? Hoe werkt het?

  TradersOnly
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TradersOnly

  Uw beoordeling

  Extra privileges bij aanmelden

  Net begonnen met beleggen bij TradersOnly. De reden dat ik hiervoor heb gekozen? Je kreeg namelijk extra privileges wanneer je je aan zou melden via de website. De tarieven voor het beleggen zijn laag, je vermogen is hier echt hartstikke veilig, de tools en software is van een hoog niveau, je kunt wereldwijd beleggen en je ontvangt tips van de beleggingsexperts. Ik ben pas net begonnen, maar heb nu al een leuk centje verdiend. Het aanmelden is financieel gezien een behoorlijke investering, maar wanneer je het goed aanpakt, heb je het er zo weer uit.

  Door: Dhr. Visscher13-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  professioneel en veilig beleggen

  Sinds een tijdje ben ik aangesloten bij de beleggersclub van TradersOnly. Je betaalt hier weliswaar een aanzienlijk bedrag voor, maar je krijgt wel de nodige privileges. Zo kom je makkelijk in contact met andere beleggers die allemaal beter willen beleggen en zo kun je samen contact hebben over de beurzen. De tarieven voor de aandelen liggen laag en TradersOnly staat garant voor een maximale beveiliging van je vermogen. En dat vind ik wel zo belangrijk. Wanneer je er even niet uitkomt met beleggen, kun je experts raadplegen voor tips. Zij hebben echt kijk op het wereldje en ik heb al regelmatig enkele winstgevende tips mogen ontvangen. De prijs is behoorlijk hoog, maar je kunt er heel veel voordeel mee behalen.

  Door: gasat14-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is TradersOnly een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over TradersOnly. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TradersOnly actief?

  TradersOnly is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TradersOnly gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.