NederlandReview

  Ervaringen SecurFinance

  Lees hier, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview.nl. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over hun. Lees eerst meer over dit bedrijf op onze site.

  Over

  SecurFinance
  Het bedrijf biedt volop voordelen voor bedrijven en ondernemers. Je hebt niet meer 10 verschillende applicaties nodig, maar treft alles nu in een aan. Iedere dag wordt er een back up gemaakt en standaard heb je 1.000 megabyte aan opslag. Je hebt nu via het internet en ook via de smartphone overal toegang tot je administratie. Je hebt standaard twee gebruikers, voor het relatiebeheer en dus toegang tot de klanten via de app. De koppeling via dropbox kun je ook gebruiken en daarnaast is er een iDeal en Twinfield integratie. Ook zijn er audit files en 20 verschillende rapportages welke je kunt downloaden. Standaard kun je tot 5000 klanten opslaan.

  Het is een bedrijf wat constant werkt aan nieuwe updates en waarvan ook de updates gewaardeerd worden.


  Zo kun je met SecurFinance een factuur aanmaken

  Diensten van SecurFinance

  Het bedrijf biedt een ruim aanbod van modules aan. Denk hierbij aan:
  • Facturatie
  • Offertes
  • Inkoopfacturen
  • Relatiebeheer
  • Bankmutaties
  • Artikelbeheer
  • Bestellingen
  Projectbeheer
  • Werkzaamheden
  • Takenlijsten
  • Gegevensbeheer
  • Nieuwsbrieven
  • Ritregistratie

  Klachten, tips en complimenten over

  SecurFinance
  Wanneer je ergens niet tevreden over bent dan kun je dit het beste kenbaar maken aan hun. Het is dan mogelijk om naar een oplossing te zoeken en om de dienstverlening van het bedrijf te verbeteren. Complimenten en tips zijn natuurlijk ook van harte welkom bij hun.

  Heb jij ervaring met

  SecurFinance?
  Een oordeel, een mening? Wat vinden anderen van SecurFinance? Wat vinden anderen van dit bedrijf? Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om te zien hoe ook jij een ander kunt helpen door jouw mening te delen over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij een ander graag helpt met jouw mening over dit bedrijf. Het kan allemaal op NederlandReview.

  Lees hier de ervaringen van met het financiele CRM systeem van SecurFinance. Is dit een uitkomst voor uw facturatie, administratie offertes, relatiebeheer, bestellingen en meer? Of is het alleen maar duur?

  SecurFinance
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SecurFinance

  Uw beoordeling

  App

  De app werkt goed en voor onze onderneming is het systeem echt een uitkomst.

  Door: Bastiaan05-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Tijdbesparing

  Eindelijk iets gevonden wat snel werkt. Dus vandaar even deze review hier. Ik ben nog niet zo lang eigen ondernemer en deed alles in excel voor mijn financien. Maar dat lukt me nu niet meer. Iets teveel transacties. Dus 2 programma's geprobeerd en echt vreselijk want vaak ook te groot en te veel voor wat je voor een klein bedrijfje nodig hebt. Maar dit deed het hem. Snel en makkelijk te begrijpen voor iemand die niet te vaak met computers werkt.

  Door: Van Wou10-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is SecurFinance een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over SecurFinance. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SecurFinance actief?

  SecurFinance is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SecurFinance gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.