SecurFinance

8

Bestellen

8

Service

7

Prijs

9

Levering

100%

Zou hier weer kopen

SecurFinance

Lees hier, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview.nl. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over hun. Lees eerst meer over dit bedrijf op onze site. 


Over

SecurFinance
Het bedrijf biedt volop voordelen voor bedrijven en ondernemers. Je hebt niet meer 10 verschillende applicaties nodig, maar treft alles nu in een aan. Iedere dag wordt er een back up gemaakt en standaard heb je 1.000 megabyte aan opslag. Je hebt nu via het internet en ook via de smartphone overal toegang tot je administratie. Je hebt standaard twee gebruikers, voor het relatiebeheer en dus toegang tot de klanten via de app. De koppeling via dropbox kun je ook gebruiken en daarnaast is er een iDeal en Twinfield integratie. Ook zijn er audit files en 20 verschillende rapportages welke je kunt downloaden. Standaard kun je tot 5000 klanten opslaan.


Het is een bedrijf wat constant werkt aan nieuwe updates en waarvan ook de updates gewaardeerd worden.  
Diensten van SecurFinance

Het bedrijf biedt een ruim aanbod van modules aan. Denk hierbij aan:  
•    Facturatie
•    Offertes
•    Inkoopfacturen
•    Relatiebeheer
•    Bankmutaties
•    Artikelbeheer
•    Bestellingen
•    Projectbeheer
•    Werkzaamheden
•    Takenlijsten
•    Gegevensbeheer
•    Nieuwsbrieven
•    Ritregistratie


Klachten, tips en complimenten over

SecurFinance
Wanneer je ergens niet tevreden over bent dan kun je dit het beste kenbaar maken aan hun. Het is dan mogelijk om naar een oplossing te zoeken en om de dienstverlening van het bedrijf te verbeteren. Complimenten en tips zijn natuurlijk ook van harte welkom bij hun. 


Heb jij ervaring met

SecurFinance
Een oordeel, een mening? Wat vinden anderen van SecurFinance? Wat vinden anderen van dit bedrijf? Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om te zien hoe ook jij een ander kunt helpen door jouw mening te delen over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij een ander graag helpt met jouw mening over dit bedrijf. Het kan allemaal op NederlandReview. 


Lees hier de ervaringen van met het financiele CRM systeem van SecurFinance. Is dit een uitkomst voor uw facturatie, administratie offertes, relatiebeheer, bestellingen en meer? Of is het alleen maar duur?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

App

De app werkt goed en voor onze onderneming is het systeem echt een uitkomst.

B

Bastiaan

05-12-2016

0forum

Tijdbesparing

Eindelijk iets gevonden wat snel werkt. Dus vandaar even deze review hier. Ik ben nog niet zo lang eigen ondernemer en deed alles in excel voor mijn financien. Maar dat lukt me nu niet meer. Iets teveel transacties. Dus 2 programma's geprobeerd en echt vreselijk want vaak ook te groot en te veel voor wat je voor een klein bedrijfje nodig hebt. Maar dit deed het hem. Snel en makkelijk te begrijpen voor iemand die niet te vaak met computers werkt.

V

Van Wou

10-11-2016

0forum