NederlandReview

  Ervaringen Remitly

  Ben je op zoek naar een organisatie waar je internationale overboekingen kunt doen? Wellicht is Remitly een geschikte organisatie voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij Remitly bekend zijn.

  Wat is Remitly?

  Remitly is een bedrijf welke internationale overboekingen gemakkelijker maakt dan ooit. Je kunt kiezen hoe en wanneer je betalingen kunt verzenden. Volgens het bedrijf doe je dit met geweldige koersen en lage kosten. Het bedrijf heeft haar inspiratie gehaald uit opoffering en moed van hun klanten. Ze stellen hier te zijn om de miljoenen immigranten over de hele wereld te helpen, die het enorme offer brengen om hun gezin achter te laten om in een ander land te gaan wonen en werken. Het zijn volgens dit bedrijf onbezonnen helden. Zij komen hun beloften na om voor de mensen van wie ze houden te zorgen en hen opwaartse mobiliteit te bieden, waardoor hun kwaliteit van leven wordt verbeterd. Ze werken er hard aan om hun zuurverdiende geld verder uit te breiden, zodat ze veilig bij hun dierbaren kunnen komen.

  FINANCIEEL ONAFHANKELIJK WORDEN DOOR DE FIRE-METHODE

  Visie

  De visie van Remitly is om het leven van immigranten en hun gezinnen te transformeren door de meest betrouwbare financiële dienstverleningsproducten ter wereld aan te bieden. Focus is altijd een belangrijk onderdeel geweest van hun strategie en de aanvankelijke laserfocus ligt op het transformeren van de wereldwijde overmakingsindustrie. In de loop van de tijd stellen ze hun vertrouwde merk voor financiële diensten en wereldwijde netwerk te gebruiken om uit te breiden naar andere financiële diensten. Er wordt aangegeven dat de mensen bij Remitly zijn verenigd. Ook wordt er gezegd dat ze verenigd zijn door een missie. Ze realiseren hun visie en missie door meedogenloos te focussen op cultuur. Ze hebben de culturele waarden van Remitly gecreëerd, die belichamen hoe een voorbeeldig Remitly-teamlid en het algehele Remitly-team werken om elke dag beloften aan klanten waar te maken. Dat begint met de klant centraal te stellen bij alles wat we doen.

  Hoe het werkt

  Remitly is een digitale overmakingsdienst met als missie het overboekingsproces sneller, betaalbaarder en transparanter te maken. Omdat ze een digitale dienst zijn zonder fysieke locaties, kunnen ze hun kosten laag houden en die besparingen aan jou doorberekenen. Dit alles terwijl je jouw zuurverdiende geld beschermt terwijl het de reis naar huis maakt. Wanneer je online via Remitly overboekt, heb je de mogelijkheid om geld naar jouw dierbaren thuis of onderweg te sturen.

  Transactie- en accountbeveiliging

  Het bedrijf geeft aan dat account beveiliging belangrijk voor ze is. Ze hebben verschillende stappen genomen om jouw Remitly account met gerelateerde informatie te beschermen. Je kunt ook bepaalde dingen doen om jouw account en persoonlijke gegevens te beschermen. Jouw Remitly-account is onderworpen aan verificatieprocedures om een hoog niveau van beveiliging, vertrouwen en bescherming te behouden. Als je een nieuwe Remitly klant bent en je een nieuw account via de website aanmaakt, moet je als eerste specifieke persoonlijke informatie verstrekken. Vervolgens moet je op de link klikken die je via e-mail zult ontvangen.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Ben je klant bij Remitly? Heb je overboekingen via dit bedrijf gedaan? Wat vond je van de kosten die je moest betalen? Ga je in de toekomst vaker zaken doen met Remitly? Jouw mening is goud waard. We stellen het op prijs als jij je klantervaringen over Remitly deelt op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van neutrale en onafhankelijke bedrijfsreviews kan blijven.

  Remitly
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Remitly

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Remitly een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Remitly. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Remitly actief?

  Remitly is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld overmaken & geld wisselen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Remitly gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.