OFX

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

OFX

OFX is een internationale aanbieder van internationale diensten met betrekking tot betalen voor zakelijke klanten en consumenten. Is dit voor jou het bedrijf waar je al tijden naar op zoek bent? Ga jij vanaf nu voor deze betaalservice naar de website van OFX? Om te weten te komen of dit verstandig is doe je er goed aan om de reviews te lezen via NederlandReview. Dit is de website voor onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen. Achterliggende gedachte is mensen te adviseren of het raadzaam is om met dit bedrijf om te gaan.  


Over OFX


OFX is een wereldwijde aanbieder van internationale betaaldiensten voor consumenten en zakelijke klanten. Deze organisatie is in de hele wereld aanwezig en heeft kantoren in Auckland, Sydney, Toronto, San Francisco, Londen en Hong Kong. Op het moment van schrijven heeft bedrijf meer dan 70 miljard pond verhandel in FX-transfers. Het bedrijf stelt klanten toegang te krijgen tot concurrerende wisselkoersen doormiddel van persoonlijke en proactieve benaderingen. OFX geeft aan een volledig operationeel en veilig online platform te zijn, waarmee klanten internationale betalingen kunnen vasthouden, kopen/verkopen en kunnen verzenden met geavanceerde technologie. De organisatie beschikt over lokale bankfaciliteiten met wereldwijde rekeningen in 197 landen. Er wordt zaken gedaan met een volledige licentie volgens elk rechtsgebied, gereguleerd door de 'Financial Conduct Authority' voor het aanbieden van betalingsdiensten. Er is geen sprake van overdrachtskosten.


Klantenservice


Wil je contact opnemen met dit bedrijf? Er zijn diverse wijze waarop je contact kunt leggen met OFX. Het hoofdkantoor van OFX is gevestigd in Londen (Engeland). Je kunt contact opnemen per telefoon, fax en per e-mail. Telefoonnummers zijn 0044 207 614 4194 en 0044 207 614 4195. Faxnummer is + 44 207 614 4180. Het e-mail adres waar je OFX kunt bereiken is customer.service@ofx.com. Je kunt de klantenservice van OFX in meerdere landen bereiken. In de United States is OFX te bereiken via nummer 1-888-966-6888, Canada via 1-855-680-0745, New Zeeland 0800 161 898, Australie 0061 2 8667 8091, Hong Kong 00852 2777 7147. Ierland 1-800-948-364, Duitsland 0800 181 7242, Spanje 0800 181 7242 en Frankrijk 0805-080584.


Privacy beleid en klantovereenkomst


OFX handelt onder de naam OFX. Het bedrijf geeft via een privacy verklaring aan zaken zeer serieus te nemen. In het privacy beleid wordt ook uiteengezet hoe er wordt omgegaan met persoonlijke informatie. Inhoudelijk wordt informatie bedoeld die een persoon kan identificeren of wat daarmee verband houdt.  Je kunt dit zien als een klantovereenkomst die wordt aangegaan met dit bedrijf. De informatie die bewaard wordt door het bedrijf is onder meer persoonlijke informatie omtrent contactgegevens zoals naam, telefoonnummer, mobiel nummer, geboortedatum, adres, bewijs van identiteit, bankrekeninggegevens, details van diensten of producten, waar je informatie vraagt of van ons ontvangt, evenals informatie die nodig is om te reageren.


Wat vinden klanten van OFX?


Om een gedegen beslissing te kunnen met betrekking tot het wel of niet in zee te ‘moeten’ gaan met OFX is het belangrijk wat de ervaringen zijn van klanten bij dit bedrijf. Ben jij al klant bij OFX? Wat zijn jouw ervaringen bij deze internationale organisatie? Ga je vaker zaken doen met OFX? Zou je andere mensen aanbevelen om zaken te gaan doen met OFX? Bezoekers van NederlandReview zijn enorm gebaat met de visie die klanten delen via deze pagina. Als jij een ervaring hebt bij OFX zou het fantastisch zijn als jij  hier je visie geeft over dit bedrijf.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)