NederlandReview

  Ervaringen Nibble Finance

  Ben je op zoek naar een financieel platform dat als aanspreekpunt tussen investeerders en ontvangers fungeert? Wellicht is Nibble Finance een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via deze pagina van NederlandReview wat de klantervaringen bij Nibble Finance zijn.

  Wat is Nibble Finance?

  Nibble Finance is een financieel platform, dat geldt als aanspreekpunt tussen de investeerder en de ontvanger. In tegenstelling tot andere platforms stelt Nibble Finance een hoge garantie te hebben op investeringszekerheid. Het platform heeft een partnerschap met de geldschieter en de holding IT Smart Finance Group. Dit bedrijf is gespecialiseerd in FinTech-productontwikkelingen. Nibble is een bedrijf dat investeerders en geldschieters in heel Europa met elkaar verbindt. De investeringsgarantie is volgens het bedrijf veel veiliger omdat de leningen worden verstrekt door de bedrijven die deel uitmaken van de IT Smart Finance Group.

  Maxim Pashchenko introduces Nibble P2P Platform

  Merk Joymoney

  Het merk Joymoney is onderdeel van Nibble Finance. Joymoney houdt zich sinds 2014 bezig met alternatieve leningen. Het bedrijf is gevestigd in Rusland en actief in Rusland en Spanje. In de toekomst zal Mexico daar nog aan toegevoegd worden. Joymoney's missie is om hun klanten de mogelijkheid te bieden hun financiële problemen snel en veilig op te lossen. Het bedrijf gebruikt zijn eigen innovatieve ontwikkelingen, waaronder gepatenteerde softwareoplossingen, big data-analyse, scoremodelsysteem en oplossingen voor risicobeheer. Het bedrijf garandeert betrouwbaarheid voor klanten en investeerders.

  Peer 2 portfolio model

  Nibble Finance is gebaseerd op het 'Peer 2' portfolio model. Zij bieden beleggers de mogelijkheid om eenvoudig en veilig te beleggen in alternatieve leningen. Nibble Finance biedt beleggers een terugkoopgarantie, zelfs als de lening meer dan 60 dagen achterstallig is. Met Nibble Finance kunnen beleggers op een volledig geautomatiseerde manier een beleggingsportefeuille creëren. De investeerder kan de portefeuilleparameters en -voorkeuren bepalen, zoals de minimale en maximale investeringsbedragen, landen om te investeren, en meer van dit soort zaken. Een van de belangrijkste kenmerken van Nibble Finance is dat het beleggers een investeringsrendement tot 12% biedt, wat de gemiddelde winstgevendheid van de markt overtreft.

  Kernwaarden

  Er gelden bij het bedrijf een aantal kernwaarden. Zo vinden ze transparantie erg belangrijk binnen de organisatie. Partners en investeerders vormen het team waarmee ze succes willen behalen. Nibble Finance probeert open relaties op te bouwen met alle marktleden. Professionaliteit vinden ze ook belangrijk. Ze hebben uitgebreide ervaring in de FinTech industrie en ze weten wat de klant nodig heeft. Het bedrijf is constant op zoek naar technologische innovaties.

  Leningen

  Ben je benieuwd hoe de bedrijven de leningen verstrekken? Elke klant die een lening ontvangt, passeert een verificatiesysteem op meerdere niveaus en ontvangt een scorebepaling over de solvabiliteit met betrekking tot hun kredietgeschiedenis. Van het totale aantal aanvragen is het acceptatieniveau voor primaire klanten 10%, waardoor het bedrijf de risico's kan beheersen en de terugbetaling kan garanderen.

  Investeringsbeveiliging

  Als de lening vertraging oploopt, garandeert het bedrijf dat de lening heeft verstrekt, dat het op de 61e dag wordt teruggekocht. Nibble Finance is verantwoordelijk voor de beveiliging van transacties, de veiligheid van geld op de persoonlijke rekening van de belegger en biedt bescherming van persoonlijke gegevens.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Ben je klant bij Nibble Finance? Heb je weleens samengewerkt met dit bedrijf? Ben je tevreden over de producten en diensten die door Nibble Finance verleend worden? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Heb je een gedegen advies gekregen? Als je zelf een advies over dit Nibble Finance zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker zaken doen met Nibble Finance? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

  Nibble Finance
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Nibble Finance

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Nibble Finance een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Nibble Finance. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Nibble Finance actief?

  Nibble Finance is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen, Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nibble Finance gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.