Mintos

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Mintos

Ben je op zoek naar een bedrijf welke leningen aanbiedt om te beleggen? Wellicht is Mintos voor jou een ideaal bedrijf om mee samen te werken. Lees eerst wat de klantervaringen bij Mintos zijn via NederlandReview. Dit is het platform voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.


Wat is Mintos?


Mintos is een bedrijf dat leningen aanbiedt in 29 landen. Zo laat het haar beleggers geld verdienen. Het bedrijf stelt dat beleggen door Mintos eenvoudig wordt. Klanten kunnen starten met € 10,-.


Geschiedenis


Als voordelen wordt aangegeven dat het bedrijf eenvoudig werkt, transparant is en over gespreide beleggerservaring beschikt. Je kunt met meerdere valuta's meedoen. Het bedrijf stelt retail beleggers op een eenvoudige en transparante manier in staat leningen aan te gaan via verschillende krediet verlenende bedrijven die verspreid zijn over de hele wereld. Sinds de start in 2015 heeft Mintos een enorme groei laten zien en is het de grootste markt ter wereld in zijn soort geworden. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat er ruim 7 miljoen EURO is opgehaald om de groei te vergemakkelijken. Er wordt ook aangegeven dat Mintos een ethisch bedrijf is met sociale en duurzame verantwoordelijkheidspraktijken. Ze creëren een milieuvriendelijke markt en de medewerkers werken volgens een opgestelde milieubeleidsverklaring.


Beleggers kunnen volgens het bedrijf grote rendementen verdienen en krijgen toegang tot ongeëvenaarde diversificatiemogelijkheden binnen een bepaalde markt, voor verschillende leners, leningstypes, leningstellers en regio's. Er wordt aangegeven dat beleggersbescherming uiterst serieus wordt genomen. Er worden geen servicekosten in rekening gebracht, klanten kunnen in verschillende valuta's beleggen en ze kunnen klein beginnen.


Voordelen


Klanten kunnen volgens Mintos profiteren van voordelen van het marktleenmodel met de Mintos-marktplaats. Bij Mintos is het financieren van leningen volgens het bedrijf aanzienlijk flexibeler dan de traditionele markt.  Mintos geeft aan dat hun klanten besparen om hun eigen platform te onderhouden en dat ze in staat worden gesteld om duizenden investeerders over de hele wereld te bereiken.


Bij Mintos wordt gesteld dat klantgerichte groei centraal staat in alles wat ze doen. Ze zeggen dat leren de basis van succes is. Daarom blijven ze leren en blijven ze hun ervaringen delen met hun klanten. Er wordt aangegeven dat ze een doelgericht en ambitieus bedrijf zijn. Desondanks zijn de ambities gebaseerd op duurzaamheid. Transparantie vinden ze belangrijk.


Het bedrijf geeft aan dat Mintos is gebouwd op vertrouwen. Ze beschouwen investeerders en partners als participanten in het succes en er wordt aangegeven dat vertrouwen ontstaat waar transparantie is. Mede met die gedachten in hun achterhoofd, worden open communicatielijnen tussen werknemers, investeerders, partners, toezichthouders en andere marktdeelnemers aangemoedigd.


Er wordt ook ingezet op innovatie. Het bedrijf is op een positieve manier geobsedeerd door de tevredenheid van de klanten. Ze geloven in eenvoudige, efficiënte en probleemloze oplossingen die net dat beetje extra doen om het leven van mensen te verbeteren. Het bedrijf geeft verder aan passie te hebben voor technologie en dat er elke dag wordt gestreefd naar verbetering.


Wat zijn de klantervaringen bij Mintos?


Ben je al klant bij Mintos? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Door je visie te delen via NederlandReview help je andere consumenten een goede keuze te maken. Moeten ze wel of niet in zee gaan met dit bedrijf? Welke samenwerking ben jij trouwens aangegaan met Mintos? Hoe kijk je daar op terug? Ga je in de toekomst vaker met Mintos samenwerken? Zou je andere mensen aanbevelen om een samenwerking met Mintos aan te gaan? We stellen het zeer op prijs als je jouw visie over Mintos deelt via deze pagina. Dit is het platform voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)