IFH Holding - Beleggen met veel rendement

Alle reviews

IFH Holding - Beleggen met veel rendement

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (6)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Enkele obligaties

  Wij hebben enkele obligaties gekocht en hier een paar keer vooraf afspraken over gemaakt. Alle afspraken worden netjes nagekomen en alle terug betalingen zijn altijd op de afgesrpoken datum terug betaald.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Obligaties

  In 2020 hebben mijn vrouw en ik besloten om obligaties te kopen bij IFH Holding. Het businessmodel wat men hanteert sprak ons aan en de markt waarin ze opereren leek ons ook groeiende te zijn. We zijn nu meer dan een jaar verder en zijn tevreden over IFH Holding. Ze hebben alle tijd voor je en hebben de rentebetalingen keurig op tijd en volgens afspraak uitgevoerd. We hebben dan ook onlangs een tweede set obligaties gekocht.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3 obligaties

  degelijk en betrouwbaar en betalingen op de dag nauwkeurig.
  contact via WhatsApp en telefonisch zeer goed en correct.
  regelmatig via email op de hoogte gehouden worden hoe stand van zaken is.
  IFH holding beveel ik aan iedereen aan

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Obligaties

  We willen u dit bedrijf graag aanraden! Contact met het bedrijf hebben we steeds als prettig ervaren. Ze zijn goed bereikbaar zowel telefonisch als via de mail en whatsapp. Vragen en wensen worden serieus genomen en beantwoord. Afspraken worden nagekomen. Betalingen vinden telkens op tijd plaats.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vanaf 2018

  Degelijk, betrouwbaar en transparant. Verschuilen zich niet achter Covid, zoals anderen, maar betalen de rente als beloofd. Reageren alert op vragen ed. Ik ben dik tevreden met IFH, hun uitdaging blijft* volhouden* op dit niveau.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  De minimale investering

  Ook al ben ik maar een kleine investeerder. Ik krijg toch alle aandacht en wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het bedrijf.
  Een dikke duim voor het IFH team!

  Vanaf 2 febr. 2017 heb ik deelgenomen met obligatie.
  Alles is correct verlopen.

  Even me voorstellen woon +- 170km van Nijkerk en ben Belg, Ben eenmaal op bezoek geweest. Ik heb de firma leren kennen rond 02/2018.Heb ondertussen 7 obligaties lopende(behoorlijk bedrag) zowel maandelijkse als jaarlijkse. Nieuwsbrieven zijn dus belangrijk en heb toen indertijd aanbevolen dit idee vorm te geven wat uiteraard gebeurt.
  Natuurlijk beveel deze firma aan .U krijgt antwoord op de vraag die u stelt. Geen enkel negatief punt. DIIKE DUIM

  Ben sinds 2018 een tevreden deelnemer. Correcte gang van zaken met prima communicatie.

Anderen bekeken ook

IQ Option
1 reviews

Je kunt je geld op de bank laten staan, maar met die lage rente van tegenwoordig zal het daar weinig groeien. Je kunt er ook de markt mee opgaan en...

AxiTrader
1 reviews

Zoek je een handelsbedrijf om zaken via bepaalde vormen van beleggen te doen? Wellicht is AxiTrader voor jou een ideaal bedrijf. Lees via Nederland...

easyMarkets
1 reviews

Ben jij op zoek naar een market maker? Kijk wat klanten hebben ervaren bij easyMarkets? Dit is het bedrijf voor objectieve en onafhankelijke bedrij...

Vondellaan Vastgoed
5 reviews

Alles wat met geld te maken heeft is eigenlijk wel riskant. Toch wil je jouw vermogen wel zoveel mogelijk laten groeien. Op een spaarrekening lukt ...

IFH Holding - Beleggen met veel rendement

Wat zijn de voordelen van obligaties bij IFH-Holding?

Overweegt u obligaties te kopen via IFH-Holding? In dit artikel informeren we u over het kopen van obligaties bij IFH-Holding. We gaan hiervoor terug naar de bankencrisis in 2008. Vanaf deze crisis ontvangen spaarders veel minder rente op hun spaargeld. 

Na onderzoek van IFH-Holding kan de conclusie getrokken worden dat het bijna niet loont om je spaargeld vast te zetten op je spaarrekening. Dat is vervelend nieuws voor de mensen die over een groot vermogen beschikken en toch rendement willen halen.

Mocht u een hoog rendement willen halen, kan het raadzaam zijn om obligaties te kopen bij IFH-Holding. Heeft u nog geen ervaring met het kopen van obligaties? Wilt u weten welke voordelen het kopen van obligaties met zich meebrengen? Dan is het verstandig en interessant om dit artikel verder te lezen.

Hoge rente met een overzichtelijk risico

Het voordeel van geld op uw bank laten staan is dat u geen risico loopt. Voor veel mensen zorgt dit voor een veilig gevoel, omdat ze dan weten dat ze geen geld kunnen verliezen. Daarentegen zal dit u niet veel extra geld opleveren.

Wilt u met uw vermogen wel extra geld genereren? Dan kan het interessant zijn om obligaties via IFH-Holding te kopen.

Via IFH-Holding bestaat de mogelijkheid dat u een rendement van 7,4% zult ontvangen. Dat zijn gigantische bedragen in vergelijking met de rente op uw spaarreking, maar wanneer je een goede spreiding in je portefeuille aanbrengt kan dit een mooie aanvulling zijn.

Vaste looptijd

Als u investeert in obligaties via IFH-Holding heeft u profijt van een vaste looptijd. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Allereerst weet u waar u aan toe bent. Daarnaast zult u niet voor verrassingen komen te staan.

Klanten hebben de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende looptijden. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een vaste looptijd van 48 maanden of van 60 maanden. De looptijd wordt vaak bepaald aan de hand van uw beleggingen.

Mocht u twijfels hebben over de looptijd kunt u altijd overleg voeren met experts van IFH-Holding. Zij staan eveneens open voor andere vragen of feedback. De medewerkers die bij ons in dienst zijn hebben jarenlange ervaring op het gebied van investeren met obligaties.

U kunt de specialisten bereiken via de klantenservice. Schroomt u vooral niet om contact op te nemen. IFH-Holding staat open voor iedereen. Mensen met of zonder ervaring met obligaties. Veel tevreden klanten zijn u al voorgegaan.

Review

Schrijf een review en vertel ons wat jouw mening over IFH Holding is.

 

 

 

IFH Holding is gestart in 1981 en heeft zich vanaf 1994 gericht op onder meer het deelnemen in diverse
ondernemingen in binnen- en buitenland. IFH-Holding is inmiddels een ervaren partij in de wereld van marketing en communicatie. Met ca. 30 enthousiaste specialisten bedient dit team ruim 5.000 klanten. De dienstverlening varieert van een hostingpakket tot een complete online en offline marketingcampagne.
IFH-Holding heeft de strategie om bedrijven over te nemen om vervolgens deze kennis te delen en producten uit te wisselen. Met een dergelijk klantenbestand zijn er veel cross-selling mogelijkheden. Momenteel zijn er 10 bedrijven onder haar beheer en we passen deze succesvolle groeistrategie toe bij bedrijven die raakvlakken hebben met online marketing en communicatie, winstgevend zijn en passen binnen de cultuur van de Holding, waarbij een gezonde commerciële balans is tussen klantbelang en bedrijfsbelang. Om de overnames te financieren geeft IFH-Holding al sinds 2015 haar eigen obligaties uit. Obligaties met een verrassend hoog rendement en met een gespreid risicoprofiel

}