NederlandReview

  Ervaringen Exporo

  Zoek je een crowdfunding platform voor onroerend goed? Wellicht is Exporo een interessant bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina wat de klantervaringen bij Exporo zijn. Op deze pagina lees je louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

  Wat is Exporo?

  Exporo is een crowdfunding platform voor onroerend goed. Deze organisatie is gevestigd in het Duitse Hamburg. Het bedrijf geeft via haar website een risicowaarschuwing af. Expero is geregistreerd bij de AFM. Er zijn desondanks risico’s verbonden aan de aankoop van deze effecten. Je kunt je gehele inleg verliezen. Dat wordt duidelijk en eerlijk door het bedrijf vermeld op haar website.

  Investeren in Vastgoed met Exporo (2020)

  Voordelen

  Exporo geeft een aantal voordelen aan, die zaken doen met dit bedrijf met zich meebrengt. Allereerst wordt de focus benoemd. Het gaat volgens het bedrijf om hoogwaardig vastgoed op centrale locaties. Ze geven aan, de Duitse marktleider te zijn in digitaal vastgoed. Er is gemiddeld sprake van 4 tot 6 procent rendement met een minimale instap van € 1000,-.

  Registratie

  Er worden voor registratie bij het platform geen kosten in rekening gebracht. Mocht je een kapitaalverstrekker zijn dan betaal je ook geen vergoeding voor je belegging. De totale betaling stroomt zonder aftrek in de belegging en draagt overeenkomstige rente. Mocht je jouw account willen deactiveren dan is dat mogelijk. Het is allereerst belangrijk om te weten dat je een licentieovereenkomst voor onbepaalde tijd sluit. Als je jouw registratie en daarmee de licentieovereenkomst voor het platform wilt beëindigen dan is dat zeker mogelijk. Je dient dan een e-mail te sturen naar info@exporo.nl. Het is zo dat afgesloten investeringscontracten met een kapitaal onaangetast blijven door beëindiging van de licentieovereenkomst voor het platform.

  Zekerheden

  Het bedrijf geeft een aantal zekerheden aan. De verwerking van de betaling verloopt via een zogenoemde trustee. De winsttoewijzing gaat via de projectontwikkeleraar. Het betreft eigen vermogen van de projectontwikkelaar. De uitbetaling van de lening aan de projectontwikkelaar zal pas geschieden als er een bindende financieringsverplichting van de bank is. Mocht je alle zekerheden bij dit bedrijf willen weten, dan verwijzen we je door naar de website. Daar staan ze allemaal op een rijtje aangegeven.

  Verliezen

  Ben je benieuwd in welk scenario je kunt verliezen? Het bedrijf geeft aan dat alle omstandigheden hier debet aan kunnen zijn. Er worden een aantal voorbeelden aangegeven. Bijvoorbeeld dat naast het vastgoed, een rioolwaterzuiveringsinstallatie wordt gebouwd, waarna bestaande huurders vertrekken. Het kan ook zo zijn dat er geen nieuwe huurders willen intrekken tegen de kosten dragende voorwaarden van de eigenaar. Deze laatst kan het onroerend goed met verliezen moeten verkopen.

  Wetenswaardigheden

  Het bedrijf is gelegen in Duitsland. Je kunt contact opnemen voor vragen, opmerkingen en/of feedback. Je kunt via e-mail en telefonisch contact met Exporo opnemen. Het telefoonnummer is +31 (0)20 8905 597. Mocht je liever een e-mail sturen dan kun je dit doen naar info@exporo.nl. Mocht je van de pers zijn dan kun je via hetzelfde telefoonnummer contact opnemen. Het e-mail adres is dan wel pr@exporo.com.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Heb je weleens zaken gedaan met Exporo? Ben je tevreden over de producten/diensten van Exporo? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker zaken doen met Exporo? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

  Exporo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Exporo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Exporo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Exporo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Exporo actief?

  Exporo is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Exporo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.