NederlandReview

  Ervaringen CORUM Investments

  Ben je op zoek naar een investeerdersbedrijf? Wellicht is Corum Investment voor jou een ideaal bedrijf. Bekijk via NederlandReview wat de objectieve en onafhankelijke ervaringen zijn bij dit bedrijf.

  Wat is Corum Investment?

  Corum Investment investeert gediversifieerd; in 6 verschillende sectoren, verspreid over 16 landen en 3 valuta wereldwijd. Jij kunt in de vastgoedfondsen van Corum beleggen. Het bedrijf stelt uit ruim 100 ervaren en gedreven professionals te bestaan. Samen beheren zij met hun 6 internationale vestigingen ruim 2,5 miljard euro aan activa wereldwijd.

  CORUM - Video Interview Frédéric Puzin - Real Estate Investment

  Geschiedenis

  Het bedrijf is opgestart in 2011. Vanaf dat moment onderhoudt Corum Investment een onberipselijke track record en wordt er aangegeven dat iedere rendementsdoelstelling tot nog toe jaarlijks is overstegen. Het doel is om het allerbeste renderende vastgoedfonds in de markt te worden. Volgens Corum Investment zijn ze enorm hard op weg om dit te realiseren. Corum Investment stelt er altijd naar te streven om de marktbewegingen om te zetten in stijging van het rendement. Vanwege internationale spreiding, wordt tezamen met de bovengemiddelde fysieke en financiële bezettingsgraad van de actie, ervoor gezorgd dat risico's gespreid zijn en dat Corum Investment zich onderscheidt van andere spelers in de markt.

  Wetenswaardigheden

  Op de website van het bedrijf worden fondsen benoemd die een bewezen track record hebben. Deze fondsen hebben ook een aantal awards gewonnen. Het succes van de fondsen is volgens Corum Investment voor een groot deel te danken aan de aanpak. Dit is een 'out of the box' aanpak. Volgens de medewerkers van Corum Investment gingen jou al meer dan 45.000 tevreden aandeelhouders voor.

  Klanten kunnen geheel vrijblijvend meer informatie aanvragen. Je dient dan een online contactformulier in te vullen. Je kunt verschillende online formulieren invullen. Deze informatie zal door CORUM niet worden gebruikt om te reageren op je verzoek en alleen voor dit doel gebruikt worden.

  Corum Asset Management

  Het bedrijf Corum Asset Management draagt de verantwoordelijkheid over de gegevens die worden ingevuld. Dit doen zij op basis van hoe de bescherming van persoonsgegevens gedefinieerd worden in de in 2016 vastgestelde Europese Verordening.

  Speciale rechten

  Consumenten beschikken over speciale rechten in relatie tot deze gegevens. Je kunt te allen tijde je toestemming voor gebruik van je gegevens intrekken. Dit is echt het recht dat je hebt als consument. Dit kun je altijd aangegeven bij Corum Asset Management. Wil je een wijziging door laten voeren dien je een e-mail te sturen naar dpo@corum-am.com.

  Privacybeleid

  Mocht je meer informatie over rechten willen dan verwijzen ze je naar het privacybeleid. Dit privacybeleid is online benaderbaar via de website van Corum Investment. Corum-aandelen kun je zien als vastgoedbelegging. Het is voor iedere vastgoedbelegging zo dat het een langetermijnbelegging is. Er is altijd een risisco op kapitaalverlies. Dit kan komen door veranderingen in valutakoeren en vastgoedmarkten.

  Welke klantervaringen zijn er bekend?

  Ben je klant bij Corum Investment? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Op welke manier heb jij samengewerkt met dit bedrijf? Hoe zag deze samenwerking er precies uit? In welke vastgoedfondsen heb jij geïnvesteerd? Ben je tevreden over het rendement? Denk je dat je in de toekomst vaker zaken gaat doen met Corum Investment? Zou je andere mensen positieve feedback over Corum Investment geven? Deel via deze pagina van NederlandReview je visie over de diensten van Corum Investment. Mede door jouw inbreng blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf van Nederland.

  CORUM Investments
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over CORUM Investments

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is CORUM Investments een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over CORUM Investments. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CORUM Investments actief?

  CORUM Investments is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CORUM Investments gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.