Bitvavo

4.5

Bestellen

3.8

Service

4.5

Prijs

4.4

Levering

43.9%

Zou hier weer kopen

Bitvavo

De digitale valuta worden steeds populairder. Begrijpelijk als je er in mee wilt gaan, maar ook begrijpelijk als je eerst benieuwd bent naar de reviews van ervaringen van consumenten voor jou. Hoe beviel hen deze online plek om hun binaire geld te verkrijgen en te verhandelen? Hebben ze wellicht advies voor je? Hier lees je hun recensies en beoordelingen. Wil je straks zelf ook jouw mening geven en de mensen na jou helpen? Kom dan gerust nog eens terug en deel jouw ervaring.

Waar laat je al die digitale cash?

Digitale valuta zijn de afgelopen jaren sterk in opmars gekomen. Het is onderhand zelfs mogelijk om aankopen te doen of andere dingen te betalen met digitaal geld. Bitcoin is waarschijnlijk wel de bekendste, maar zeker niet de enige. Andere valuta zijn Ripple, Ethereum, Litecoin, Cardano, Eos, Nem, Neo en Qtum. Maar je hebt ook keuze Storm, Zilliqa, Vechain, Waltonchain, Substratum, Steem en Lisk. De lijst is lang en voor een nieuwkomer wellicht wat overweldigend. Maar hoe werkt het eigenlijk? Heb je een soort online portemonnee of speciale rekening waar je het bewaard? Het antwoord daarop is ja. Er zijn een aantal bedrijven die als een soort online wisselkantoor fungeren of dienst doen als bank.

Maar hoe kom je er eigenlijk aan?

Er hangt rond digitale valuta voor veel mensen nog een nevel van mysterie. Er zijn dan ook verschillende manieren om er aan te komen. Sommige methoden vereisen de aanschaf van apparatuur, waarbij je als het ware een soort server bouwt, terwijl je voor de meest eenvoudige methode bij wijze van spreken enkel iDeal nodig hebt. Je kunt de digitale valuta namelijk ook gewoon kopen. Daar heb je dus op voorhand geen wallet voor nodig. Uiteraard kun je ze daar na aanschaf wel in onderbrengen.Bitvavo

Dit is een van die bedrijven die de digitale valuta toegankelijk maken voor mensen die geen halve server kunnen of willen bouwen. Na het gratis aanmaken van een account, kunnen de verschillende valuta direct worden aangekocht. Er zit daarbij geen verschil met het doen van aankopen in willekeurige andere webshops, want dan betaal je met dezelfde betaalmethodes ook direct vanaf je eigen ‘normale’ bankrekening. Het is vanuit dit account ook mogelijk om de valuta die je er al op hebt staan, te verkopen of er een andere valuta voor te kopen. Zie het als handelen. Naast de al genoemde valuta, kun je hier ook terecht voor onder andere Tron, Reddcoin, Verge, 0X, Decred, Aion, Ios Token en Iota. Deze kun je dan weer in verschillende wallets onderbrengen. De website is toegankelijk vanaf onder andere je smartphone, tablet en computer.

Digitale recensies

Is deze website een aanrader of niet? Wat adviseren de consumenten die je voor gingen? Lees hier de reviews over hun ervaringen en  hun algemene beoordeling. Zelf een recensie schrijven en jouw mening delen? Dat kan uiteraard ook. Daarmee help jij op jouw beurt de toekomstige geïnteresseerden na jou bij het maken van hun keuze. Alvast bedankt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (57)

crypto 's

Laatste tijd zeer veel storingen bij Bitvavo ze kunnen de groei in mijn ogen niet aan.

H

Hans Kool

14-11-2023

2

Bitcoin

Litebit heeft zonder mijn medeweten mijn wallet adres veranderd. Ik heb Bitcoin naar dit adres gestuurd, in de veronderstelling dat het op mijn account zou aankomen. Nu is er zo'n 1500 euro aan bitcoin dat op deze wallet staat, maar ik kan er niet meer bij. Ik kan zien dat het nog steeds op dit adres staat. Bitvavo weigert mij te helpen, hoewel zij het bedrijf Litebit overgenomen hebben. Ik zit nu met de gevolgen van deze overname omdat niemand mij meer wil helpen.

J

jesse klein entink

12-11-2023

0

Krypto

Bivavo is een oplichters bende ! Hun algoritmen kloppen niet ! Zodra je geld investeert daalt natuurlijk de zgh net aangekochte krypto en dat gebeurt standaard!! Weer 800 euro kwijt aan Mark ! Tijdens het traden happert constant de App als je dan minuten later weer ingelogd bent blijkt dat je dan tientallen tot honderden euros lichter bent in je portfolio! Tevens zijn hun transactie kosten ook zeer troebel en ben je vaak opeens veel meer geld kwijt dan die zogenaamde laagste fee waar ze het over hebben ! Opassen bij deze lui !!! Je zwaarverdiende euros worden zeer snel uit je zak geklopt bij bitvavo en ik overweeg om aangifte te doen ! Ik begrijp ook niet dat deze heren zomaar hun gaan kunnen gaan en hier vrijwel geen controle op is ! In totaal ben ik op dit platform diverse keren zwaar genaaid en heeft dit mij duizenden euros gekost!

10-11-2023

0

Verkooporders worden niet volledig ingevuld (inkomsten misgelopen). Slechte en onbehulpzame support afdeling. App crasht bij stijging/daling crypto munt. Bitvavo is het slechtste bedrijf qua trading en service.

D

Dhr. Mulder

20-09-2023

0

Bitvavo en overhevelen crypto naar externe wallet, hm puntje van aandacht....

Ik probeerde een externe wallet aan te leden bij bitvavo maar dat proces loopt erg slecht. Het programma wil een schermopname van de externe wallet maar daar valt zonder hulp van buitenaf niet doorheen te komen daar heeft bitvavo nog wel een puntje om aan te werken. Verder is de site wel oke. Behalve dat ze weinig crypto's staken.

H

hans

26-03-2023

0

Crypto's kopen en verkopen

Top service als je het mij vraagt. Nooit problemen ervaren. Duidelijke site en makkelijke app. Lage transactiekosten vergeleken met andere nederlandse platforms. 1e 1000 euro handelen zonder transactiekosten met ref. 12D331142B

W

William

27-01-2023

0

Bitcoin

Ik ben zeer tevreden over Bitvavo. Een snelle afhandeling van transacties en een perfecte emailwisseling met de klantenservice.

A

André

15-01-2023

0

Geen , dat is het probleem juist.

Wat een drama is Bitvavo. App crasht tegenwoordig aan de lopende band. Klantenservice is slecht bereikbaar, en heeft geen verstand van zaken. Tools als Diamondpigs werkt helemaal niet. Als je een api key diret kopieert en plakt krijg je melding dat het de juiste niet is. De munten lopen achter. De twittersite is zo goed als dood, kijk eens bij Binance , zie je hoe het moet. Mijn indruk van Bitvavo.com is dat ze enkel broker zijn die hun handje ophouden. De klant interesseert jullie niets. Dat de klanten financieel naar de kloten gaan interesseert jullie niets, als jullie maar geld krijgen.

A

Alex

12-12-2022

0

Bitvavo

Wat een ellende om zaken werkende te krijgen. Wil een eigen coldwallet aanmaken in adresboek…dat pakt hij al niet. Totaal niet gebruiksvriendelijk. Raad het IEDEREEN af.

H

Herman

01-12-2022

0

Trading/staking

Ruim een jaar klant, tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Opnames en stortingen werken altijd vlekkeloos. Mijn complimenten..

M

M. Simons

17-11-2022

0

Bitvavo

Niet gebruiken,het zijn scammers!! Opname's worden niet verstuurd,ze stelen je geld!

P

Pascal

20-10-2022

0

Werkt prima

Veilige site betaal nu ook je eerste €1000 geen handelskosten via deze ref. 51D08FE8DE

J

Jan

01-09-2022

0

Ada naar persoonlijke wallet verplaatsen

Wat een drama, netjes ADA gekocht om dat in persoonlijke wallet te plaatsen. Deze netjes geverifieerd. Transactie wordt geblokeerd. Gevraagd om dit op te heffen. De support wil weten wat ik met mijn ADA ga doen. Gaat ze niets aan maar heb niets te verberen en aangegeven wat ik er mee gaan doen in mijn persoonlijke wallet. Zij zijn het hier niet mee eens en weigeren mijn transactie verkoop uit te voeren naar mijn persoonlijke wallet. oplossing was uiteindelijk maar de rekening op te heffen met alle bij gehorende kosten. Nooit met deze tent in zee gaan.

A

andre

15-07-2022

0

Bitavo

Oplichting tot en met, start prijs als 0.25% kosten koper, indien blijkbaar binnen 30 dagen, handelt voor 100K? Krijg je korting als 0,20% kosten koper, maar nee het schijnt alleen 30 dagen geldig. MAW, hoge fees, als schijnheil het is goedkoop? Ondertussen betaal je 100x meer voor stble coins. Geen direct toegang tot handel van Volitile Coin naar Stable Coin! MAW, dubbel transacties voor Bitavo. Het is geen handels platform als Binance. Staking met als 6.1% voor USDT, waarschijnlijk krijgen zij < 20%. Maw, winat odel voor hun, terwijl jij als handelaar de verliezen moet nemen! Nope, het is niet als commercieel advertenties. Het is oplichting waar zij mee bezig zijn!

D

Doet er niet toe

22-06-2022

0

Polymath

Mijn stoploss order is tot 2 maal toe niet uitgevoerd. Triger price wel geactiveerd maar uiteindelijk de prijs van de coin onder mijn stoploss gedoken waardoor ik ipv 150 euro 480 euro verlies heb geleden ( stoploss gecanceld en verkocht dmv market order ) . Ik vind het niet erg om geld te verliezen met crypto handelen want dat is het risico alleen op deze manier is het erg zuur.. ookal gaat het om geen hoog bedrag. De klant support reageert overigens ook erg amateuristisch door te zeggen dat ze niets voor me kunnen doen als ik geen screenshot van de filled order kan sturen. DAT IS JUIST HET PROBLEEM, dat de order niet plaats heeft gevonden! Ze maken zich er zeer makkelijk van af.. Voor coins te kopen simpel via de app werkt bitvavo prima.. maar voor te daytraden of serieus ermee bezig te zijn werkt het dus voor geen meter. Mocht dit niet fatsoenlijk afgehandeld worden adviseer ik iedereen om een andere broker te gaan gebruiken. Gr jan

J

Jan

13-06-2022

0

Deposits

Helaas worden er bij bitvavo te pas en te onpas stortingen en opnames geblokkeerd. Vorige keer 3 dagen op mijn litecoin gewacht. nu al 2 dagen op mijn XLM aan het wachten. Deze exchange is krom! Gewoon via Coinbase of Binance uitbetalen. Zei blokkeren je funds iniedergeval niet zomaar

T

Trader

10-06-2022

0

Terra Luna Classic 2.0 Airsrop Migration

Bitvavo steunt de Terra Luna 2.0 Airdrop, maar enkel de naam is veranderd naar Classic (LunC). De Migration compensatie token staan niet op mijn account, dus verkopen op $30 om iets geld terug te krijgen kon niet. Nu is 2.0 75% onderuit en ben ik nog verder gedupeerd. Maar geloof niet dat ik de 2.0 Luna ooit ga krijgen. Ook krijg ik al weken geen Proof of Stake bijgeschreven voor mijn Bitcoin en Mana. "In behandeling" staat er ipv een bijschrijving. Zodra ik enigszins in de buurt van mijn totale inleg kom dan trek ik mijn account leeg, en zwaai ik af.

R

rob

30-05-2022

0

Bitvavo platform

Opeens geen toegang meer zonder uitleg. Mail gestuurd en nu blijken ze me de toegang ontzegd te hebben ivm hoog risico oid. Verder geen toelichting. Heel slecht.

M

Marco

12-05-2022

1

bitvavo

Koersen kloppen niet, je betaald bij aankoop altijd veel meer, dan de koers, spread en kosten opgeteld, en dat geld ook voor verkoop. Dit riekt bijna naar diefstal.

G

gerard

05-05-2022

0

Goede Exchange

Zeer betrouwbaar en goede opties voor staking

P

Peter Sluit

11-04-2022

0