BitMex

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

BitMex

Ben je op zoek naar een peer-to-peer handelsplatform voor crypto producten? Wellicht is BitMex een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview wat de objectieve en onafhankelijke ervaringen van klanten bij dit bedrijf zijn.  


Wat is BitMEX?

 


BitMEX is een peer-to-peer handelsplatform voor crypto producten. BitMEX en de mobiele apps uitgegeven onder BMEX zijn volledig eigendom van en worden beheerd door HDR Global Trading Limited, een op de Seychellen opgerichte entiteit of haar relevante geautoriseerde filialen.  


Chief Excutive Officer

 


Het team dat BitMEX heeft opgericht bestaat volgens het bedrijf uit de allerbeste professionals op het gebied van financiën, web ontwikkeling en hoogfrequente algoritmische handel. Medeoprichter en Chief Excutive Officer is Arthur Hayes. Hij studeerde af in de economie. Dat deed hij aan de Wharton School of Business.


Arthur woonde in Hong Kong als handelaar in aandelenderivaten. Hij was de market maker voor de Deutsche Bank en de Citibank's Exchange Traded Funds activiteiten. Hij heeft ook uitgebreide ervaring met het verhandelen van futures, forwards en swaps op aandelenindexen, en niet-leverbare forwards. Arthur heeft een diep begrip van hoe financiële derivaten moeten worden gestructureerd en verhandeld.  


Ben Delo

 


Een andere medeoprichter luistert naar de naam Ben Delo. Hij studeerde af aan de Universiteit van Oxford. Daar volgde hij Masters en First Class Honours in Mathematics en Computer Science. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring met het ontwikkelen van hoogfrequente handelssystemen voor bedrijven zoals J.P.Morgan en IBM, die voornamelijk handelen in KDB + / Q. Zijn expertise omvat het ontwerp, de architectuur en de implementatie van kwantitatieve infrastructuur, systemen en tools.  


Chief Technology Officer

 


De laatste medeoprichter die we introduceren is Samuel Reed. Hij is tevens de Chief Technology Officer van het bedrijf. Samuel studeerde af aan de Washington & Lee University, in de richting van informatica. Hij heeft bijna twaalf jaar professionele programmeerervaring. Sam is CTO geweest van twee technologiebedrijven: Tixelated en Global Brand Solutions. Deze twee bedrijven zijn gelegen in Hong Kong. Hij heeft voor vele anderen gecontracteerd als expert in webapplicaties. Het belangrijkste expertisegebied van Samuel is volgens het bedrijf de implementatie van moderne, realtime webapplicaties en interfaces, en hij levert regelmatig bijdragen aan open source-projecten.  


Wetenswaardigheden

 


Je kunt geen fysieke Bitcoin kopen of verkopen bij BitMEX. Je moet hiervoor een spotuitwisseling of een makelaar gebruiken. Zodra je bitcoins hebt gekocht, kun je hier een storting doen.


In het Orderboek van dit bedrijf worden alle koop- en verkooporders weergegeven. Alle bestellingen worden ingediend als limietorders. Een bod is een kooporder, de biedprijs is het hoogste bedrag dat je bereid bent te betalen voor een bepaald contract en een bepaalde hoeveelheid. Een 'Ask' is een verkooporder, de 'Ask' prijs is het laagste bedrag dat u bereid bent te ontvangen voor een bepaald contract en een bepaalde hoeveelheid.  


Wat zijn de klantervaringen bij BitMEX?

 


Heb je weleens zaken gedaan via BitMEX? Ben je tevreden over de producten/diensten van BitMEX? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker handelen via dit platform? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. NederlandReview kan mede dankzij jouw hulp het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)