AllesOverCrypto

5.1
5.8

Bestellen

5

Service

4.4

Prijs

5.2

Levering

50%

Zou hier weer kopen

AllesOverCrypto

Ben je op zoek naar een organisatie waar je zonder ervaring, kennis en kapitaal in crypto kunt handelen? Zou je graag meer willen weten over Bitcoins? Wellicht is AllesOverCrypto een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview wat de klantervaringen bij AllesOverCrypto zijn. Je leest op deze pagina louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  

Wat is AllesOverCrypto?

 

AllesOverCrypto stelt een bedrijf te zijn waar je zonder kapitaal, ervaring en kennis in crypto kunt handelen. Het bedrijf is in 2017 opgestart. Iedereen die het wil heeft volgens de medewerkers van dit bedrijf binnen een mum van tijd de eerste crypto gekocht. Er wordt aangegeven dat je uiteindelijk precies weet hoe Bitcoin en crypto werken. Volgens het bedrijf zijn banken hier erg bang over.  

Bitcoins

 

We leggen nog even kort uit wat de Bitcoin is. De Bitcoin is een cryptovaluta en een globaal betaalmiddel. De afkorting van Bitcoin is BTC. Het is de eerste gedecentraliseerde digitale munt waar geen centrale bank of centrale beheerder aan te pas komt. Het Bitcoin netwerk kun je zien als peer-to-peer. De Bitcoin trasacties gaan tussen de gebruikers onderling, dit kan ook via een tussenpersoon gaan.  

Deze transacties worden geverifieerd via netwerk codes door het gebruik van cryptografie en worden opgeslagen in een openbare gedistribueerde database, gekend als een blockchain, waar op het moment van schrijven, gemiddeld eens in de 10 minuten een blok aan wordt toegevoegd.  

Het concept van een blockchain is voor de eerste maal in 1998 beschreven door Wei Dai op de cypherpunks-mailinglist, en in 2009 geïmplementeerd als opensourcesoftware onder de naam Bitcoin door Satoshi Nakamoto. Het genesisblok, het eerste blok op de bitcoinblockchain, werd volgens onderzoekers op 3 januari 2009 gegenereerd.  

Ontdekken cryptomunt

 

Het bedrijf stelt dat je zult snappen hoe je een goede cryptomunt ontdekt. Er wordt ook aangegeven dat je met een bepaalde strategie je geld zult gaan verdienen. Je kunt lezen hoe je kunt beginnen met Bitcoin en cryptomunten. Je kunt jezelf via de website van AllesOverCrypto op de gastenlijst laten zitten. Op het moment van schrijven kun je nog deelnemen.  

Gratis training

 

Het bedrijf geeft aan dat je volledig gratis kunt deelnemen aan een training. Er zijn op het moment van schrijven 50 plekken beschikbaar. Je zult direct een e-mail ontvangen met 3 gratis e-books. Zo ontvang je volgens AllesOverCrypto een mastergids. Je kunt deze gebruiken voor bij de online training.

Op de website van AllesOverCrypto staan ook reviews beschreven. Deze gaan bijvoorbeeld over de 7 beste manieren om online geld te verdienen. Je krijgt 10 interessante redenen om te leren over cryptogeld. Er wordt gesproken over een gratis online Bitcoin training. Na de gratis training van 1,5 uur heb je volgens het bedrijf een hoop opgestoken.  

Wat zijn de klantervaringen?

 

Heb je weleens in crypto gehandeld via dit bedrijf? Heb je veel geleerd over Bitcoins en cryptomunten? Zijn de personeelsleden van deze organisatie goed in staat geweest om je te helpen? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij AllesOverCrypto? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies voor een ervaringen bij deze organisatie. Zou je andere mensen een positief advies over dit bedrijf geven? Jouw visie betekent veel voor de gebruikers van NederlandReview. Mede door jouw hulp kan NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

Anderen bekeken ook