ZelfKaasMaken.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

ZelfKaasMaken.nl

Iedereen heeft wel een vegan vriend of vriendin in zijn vriendengroep. Jullie weten allemaal meteen over wie ik het heb, want iedere veganist pakt elke kans aan om te vertellen dat hij vegan is. Het is meestal die vriend die je filmpjes doorstuurt die ervoor zorgen dat je spontaan geen honger meer hebt. Het feit is dat we tegenwoordig niet zomaar iets bestellen en bewuster willen eten. Een groot onderdeel hiervan is zelf eten produceren. Kijk maar naar het succes van de groentetuintjes van de Albert Heijn. Er is echter één ding waar we in Nederland nog meer van houden dan gratis groentetuintjes... En dat is kaas. Waarom maken we dan niet onze eigen kazen? ZelfKaasMaken.nl heeft alles voor de amateur kaas-enthousiasteling, maar ook voor de ervaren kaasboer. Wat is echter de mening van de klanten van ZelfKaasMaken.nl? NederlandReview heeft recensies over de ervaringen van de echte kaasklanten.


Wie is ZelfKaasMaken.nl?

ZelfKaasMaken.nl is onderdeel van de Circle Line BV die in totaal 19 verschillende webshops in zijn beheer heeft. ZelfKaasMaken.nl heeft alles wat je nodig hebt om zelf kaas te maken. Alle benodigdheden en materialen voor het maken van kaas zijn in de webshop te vinden. Ook heeft de webshop het webshop keurmerk en een Cleanbits Duurzaam Internet merk. Ze werken samen met Gebr. Rademaker, een specialist in apparatuur en ingrediënten voor het produceren van zuivelproducten. De webshop heeft totale kaasmaaksets, receptboeken, kruiden, ingrediënten, bereidingsmaterialen, reinigingsmiddelen en kaaspersen. De webshop heeft verschillende bereidingsproducten die voor verschillende kazen gebruikt kunnen worden, zodat ook de ervaren kaasmaker kan experimenteren met verschillende smakenVoordat je zelf kaas kunt maken moet je natuurlijk wel weten waar je aan begint. Kijk daarom eerst dit filmpje van het Klokhuis over hoe kaas gemaakt wordt.


Diensten ZelfKaasMaken.nl

De webshop van ZelfKaasMaken.nl heeft alles voor de beginnende kaasmaker én de meer geoefende expert. De producten zijn zowel apart als in sets te bestellen en de webshop biedt een niet tevreden geld terug service aan. Hierbij geldt wel dat producten binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd moeten worden, mits de producten niet gebruikt zijn en nog in de originele verpakking zitten. De webshop heeft alle producten op voorraad en producten worden 6 dagen in de week verzonden. De verzending is bovendien vanaf 75,- gratis en voor 17:00 besteld, is morgen in huis. Er kan in de webshop betaald worden met iDeal, MasterCard, AfterPay, Visa, PayPal of Bancontact/Mister Cash. Voor iedereen die op de hoogte wilt blijven van alle aanbiedingen van ZelfKaasMaken.nl is het ook mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief!


Neem contact op met ZelfKaasMaken.nl

Er kan bij het bestellen altijd iets fout gaan. Je kunt daarom op verschillende manieren contact opnemen met ZelfKaasMaken.nl voor eventuele klachten. Dit kan via de post naar Kwekerijweg 2c, 3709 JA Zeist of via de mail naar klantenservice@circleline.nl. Wil je liever met iemand spreken, dan kun je bellen naar 085-2500088. Ook voor suggesties is ZelfKaasMaken.nl bereikbaar. Heb jij ideeën voor nieuwe producten voor de webshop of weet jij hoe de webshop verbeterd kan worden? Je kunt suggesties altijd naar ze mailen. Er is verder ook een contactformulier voor vragen. ZelfKaasMaken.nl probeert binnen 1 werkdag na ontvangst te reageren op alle berichten.  


Wat vind jij van ZelfKaasMaken.nl?

Heb jij een keer een kaasmaakset besteld bij ZelfKaasMaken.nl? Schrijf dan een review!


Wat is de ervaring van klanten van ZelfKaasMaken.nl? Lees wat zij denken van de materialen en recepten die de webshop aanbiedt om zelf kaas te maken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)