WinkelGlutenvrij.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

WinkelGlutenvrij.nl

Het kan heel lastig zijn om in een gewone supermarkt de glutenvrije producten eruit te vissen, helemaal omdat niet ieder etiket even duidelijk of eerlijk is over of het wel of geen gluten bevat. En dat kan met een glutenallergie erg vervelend of zelfs gevaarlijk zijn. WinkelGlutenvrij.nl heeft daarom een assortiment met alleen glutenvrije producten opgesteld. Maar zullen echt al hun producten 100% glutenvrij zijn? Zul je er veilig kunnen winkelen zonder bang te zijn voor een allergische reactie? Hoe zullen hun rijstwafels en afbakbrood smaken? Zul je lang op de bezorging van je sap of muesli moeten wachten? En hoe zal WinkelGlutenvrij.nl omgaan met eventuele klachten? Alleen mensen die al eens glutenvrije producten van WinkelGlutenvrij.nl hebben geprobeerd kunnen je hier iets meer over vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken of je hier echt veilig glutenvrij kunt shoppen. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat je van WinkelGlutenvrij.nl kunt verwachten.


Over WinkelGlutenvrij.nl

WinkelGlutenvrij.nl is een online supermarkt die glutenvrije producten verkoopt. De winkel is opgericht in 2013. Ze weten dat het vaak lastig kan zijn om aan goede en smakelijke glutenvrije producten te komen en hebben daarom besloten een hele winkel al glutenvrije etenswaren te wijden. Je kunt er terecht voor een glutenvrij ontbijt, glutenvrije lunch, glutenvrij diner of glutenvrije tussendoortjes. Hun selectie ontbijt bestaat uit cornflakes, pap, beleg, rijstwafels, beschuit, ontbijtkoek, afbakbrood, knackebrod, broodjes, muesli en meer. Voor de lunch hebben ze brood, rijstwafels, broodjes, afbakbrood en knackebrod. In hun categorie tussendoortjes vind je zoutjes, crackers, cake, saucijzenbroodjes, chips, koekjes, snoep, chocolade, taartjes, maiswafels en gebakjes. En dan is er natuurlijk nog een categorie gewijd aan het grootste maal van de dag: het diner. Daarvoor hebben ze pizza, soep, kant-en-klare maaltijden, wraps, soepstengels, pasta, peulvruchten, rijst, sauzen, quinoa en mixen. En natuurlijk wil je er ook wel wat bij drinken. Ook daarin kunnen gluten zijn verwerkt. Daarom heeft WinkelGlutenvrij.nl een selectie glutenvrije dranken. Ze bieden onder andere sapjes, siropen, bier, plantaardige dranken, poeders en sojadranken aan. Mocht je het leuk vinden om zelf dingen te bakken, dan kun je ens bij hun categorie thuis bakken kijken. Die bevat pannenkoeken, broodmix, gebaksmiddelen, cakemix, bakmeel en broodtoevoedingen.
Diensten van WinkelGlutenvrij.nl

De etenswaren en ingrediënten van WinkelGlutenvrij.nl kunnen makkelijk online worden besteld. De bezorgservice van WinkelGlutenvrij.nl is bereid om de sap of soep in te pakken en naar je op te sturen. Verder is er nog een WinkelGlutenvrij.nl klantenservice die je kan assisteren als je toch nog een vraag hebt of een probleem tegenkomt.


Klachten, Complimenten en Tips voor WinkelGlutenvrij.nl

Heb je zelf al eens wat glutenvrije producten van WinkelGlutenvrij.nl geprobeerd? Of je nou wel of geen coeliakie of glutenallergie hebt, wij horen graag wat je van deze winkel vind. Hoe smakelijk zijn die koekjes en afbakbroodjes van WinkelGlutenvrij.nl nou echt? Kreeg je van hun glutenvrije pannenkoeken en broodjes echt geen allergische reactie? Duurde het lang voor de cakemix of chips bij je thuis werd bezorgd? En hoeveel heb je nou eigenlijk echt aan die WinkelGlutenvrij.nl klantenservice als het erop aankomt? Laat een WinkelGlutenvrij.nl review achter en vertel ons hoe jouw ervaring met WinkelGlutenvrij.nl verliep.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)