NederlandReview

  Ervaringen Willem&Drees Beebox

  De Willem & Drees Beebox is er voor iedereen die graag gezond eet. Extra fijn aan deze maaltijdbox is het feit dat de producten van biologische oorsprong zijn. Dat is beter voor jou en beter voor de natuur. Een win-win-situatie dus. Ben je nieuwsgierig naar wat Willem & Drees voor organisatie is, welke bee-boxen er allemaal zijn of wil je ervaringen met de Willem & Drees Beebox lezen? Lees dan even verder!

  Wat is Willem & Drees Beebox?

  De Willem & Drees Beebox is een maaltijdbox van de organisatie Willem & Drees. Zij willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van lekker eten uit een gezonde keten. Dit doen ze door de verse en biologische producten van de boer, de teler of een andere leverancier direct naar jou te brengen. De klanten van Willem & Drees en de boeren kiezen voor de kracht van samen, want een en een is hier echt drie. Jij weet bij deze biologische maaltijdbox precies wie jouw eten maakt. Als je een abonnement op de Willem & Drees Beebox neemt, heb je elke week lekkere, verse en biologische producten rechtstreeks van de boer bij jou thuis. Zo eet je gezond, makkelijk, verantwoord en hoef je de deur niet meer uit voor de boodschappen.


  De fans van Koreaanse band Block B worden ook wel 'bees' genoemd. Een dansje van U-Kwon en Jaehyo van Block B voor hun 'bees'.

  Voor wie is de Willem & Drees Beebox?

  De Willem & Drees Beebox is er voor iedereen die graag gezond en lekker eet, maar geen zin of tijd heeft in gedoe. Met deze biologische maaltijdbox wordt er elke week een doos met boodschappen bezorgd, inclusief de recepten, waardoor jij gezond en biologisch kunt eten. Willem & Drees Beebox: zo wordt biologisch en gezond eten wel heel makkelijk

  Voordelen van de Willem & Drees Beebox

  Met een abonnement op de Willem & Drees Beebox ben jij elke week van alle gemakken voorzien. Wekelijks krijg jij een box met de lekkerste recepten en de boodschappen die daarvoor nodig zijn. Zo eet je verantwoord, makkelijk en gezond. Je hoeft je geen zorgen te maken over moeilijke bereidingen of welk gerecht je met de producten moet maken, want het recept wordt gewoon meegeleverd. Zo helpt de Willem & Drees Beebox jou elke keer op weg om gezond, makkelijk en lekker biologisch te eten. Extra handig is dat je bij deze maaltijdbox ook andere (biologische) producten kunt bestellen, zoals zuivel, verse kruiden, brood, fruit en groenten. Zo hoef je ook voor je andere boodschappen de deur niet meer uit.

  Welke Willem & Drees Beebox kies jij?

  Er zijn verschillende varianten van de Willem & Drees Beebox. Welke het beste bij je past, weet alleen jij. Hieronder lees je meer over de verschillende varianten.

  - De Extra Beebox: In deze royale box vind je verse biologische groenten, vlees of vis en zuivel. Hiermee eet je drie keer gezond en gevarieerd. In deze box zit ook: Hollands brood, sap, eieren en fruit.
  - De Maaltijd Beebox: Met deze biologische maaltijdbox heb je alle ingrediënten in huis voor drie lekkere maaltijden per week.
  - De Gezins Beebox: In deze box vind je de ingrediënten om drie keer per week een gezonde en makkelijke maaltijd voor je gezin te
  bereiden. - De Eenpersoons Beebox: In deze box vind je alles om drie keer per week een lekkere gezonde bio-maaltijd te maken en extraproducten: kaas, brood, eieren, fruit en sap.
  - De Vegetarische Beebox: In deze box vind je ook drie maaltijden, maar dan zonder vlees of vis. Maar wel bomvol biologische groenten, plantaardige vleesvervangers en zuivel.
  - De Koolhydraatarme Beebox: Je wilt gezond eten, maar ook koolhydraatarm. Dan is deze box de oplossing.
  - De Basis Vers Beebox: In deze box vind je een basis aan gezonde producten, waarvan je vier dagen kunt eten. Let op! Dit is geen maaltijdbox met recepten, maar een box die helemaal vol zit met biologische groenten, brood, fruit, eieren en sap.
  - De Groente en Fruit Box: Hiermee kun je alle kanten op. Je vindt hier geen recepten, maar wel de lekkerste verse groenten en fruit. Zo kun jij in ieder geval drie dagen vooruit qua groenten en fruit.

  Contact opnemen met Willem & Drees Beebox

  In elke regio is een andere ondernemer de contactpersoon voor jouw Beebox. Wil je weten met wie jij contact op kunt nemen? Vul dan je postcode even in op de website of kijk even op de contactpagina.

  Ervaringen met Willem & Drees Beebox

  Krijg jij elke week een box vol biologische producten van Willem & Drees thuis bezorgd? En hoe bevalt het? Andere mensen zijn nieuwsgierig naar jouw ervaringen met de Willem & Drees Beebox. Heb je heel even de tijd op jouw recensie of recensies van deze biologische maaltijdbox te delen met andere mensen?

  Eet je echt gezonder met de Willem & Drees Beebox? Hoe werkt een abonnement? Lees ervaringen en reviews van hun klanten!

  Willem&Drees Beebox
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Willem&Drees Beebox

  Uw beoordeling

  Veel variatie

  Nog niet zo heel lang geleden ben ik klant geworden bij Willem & Drees. Ik heb daar een Beebox afgenomen en ik wil even mededelen dat ik erg enthousiast ben. Net als veel Nederlanders heb ik de behoefte om lekker en vers te eten, maar dat is nog niet zo makkelijk. Het leven is druk en biologisch eten is duur. Een vriendin attendeerde mij op de Beeboxen van Willem & Drees.

  Wat ik ideaal vind aan deze website is dat ze een ruim assortiment aan verschillende boxen hebben. Dus niet alleen eenpersoonsboxen, maar ook gezinsboxen. Dat is nog niet zo bijzonder, maar de koolhydraatarme box spreekt mij bijzonder aan. De prijs is goed. Als je zou willen zou je al een box af kunnen nemen voor 25,00. Let er wel op: sommige boxen zijn niet voor iedere dag in de week. Dat zou wel iets duidelijker aangegeven kunnen worden wat mij betreft. Verder: ga die boxen ontdekken want mij bevalt het heel goed!

  Door: Clenn Hesse26-12-2017
  Willem&Drees03-01-2018

  Bedankt voor je review Clenn!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Willem&Drees Beebox een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Willem&Drees Beebox. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Willem&Drees Beebox actief?

  Willem&Drees Beebox is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Maaltijdboxen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Willem&Drees Beebox gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.