Wereldwijnonline

5

Bestellen

2

Service

5

Prijs

2

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Wereldwijnonline

Ben jij een wijnliefhebber? Dan ben jij zeker op zoek naar de beste wijnaanbieder om je van de beste wijnen te voorzien. Maar welke aanbieder is nou de beste? Één van de winkels waar je uit kunt kiezen is Wereldwijnonline.be. Maar zal deze winkel wel jouw favoriete wijn hebben? Zullen de wijnen echt beter smaken dan de flessen die je kunt krijgen in je locale supermarkt? Zullen de flessen makkelijk te bestellen zijn? Zal de bezorgservice van Wereldwijnonline.be de fles wel heel bezorgen? En hoe zal de klantenservice van dit wijnbedrijf reageren als je ze benadert omdat je een vraag, probleem of klacht hebt? Die vragen kunnen alleen maar beantwoord worden door wijnliefhebbers die al eens een wijn van Wereldwijnonline.be geproefd hebben. Lees hun reviews om erachter te komen wat voor een bedrijf Wereldwijnonline.be echt is. Hun meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je informeren over hoe alles bij Wereldwijnonline.be nou echt werkt.


Over Wereldwijnonline.be

Wereldwijnonline.be is een online wijnwinkel. De winkel is opgericht door Koen Matthijs in 2006. De winkel is begonnen als een soort uit de hand gelopen hobbie. Matthijs kreeg interesse voor wijnen door een aantal bezoeken aan verschillende Champagnehuizen. De website werd opgericht toen hij een eigen selectie vanuit Zuid-Afrika importeerde. Nu zijn er vele wijnen op Wereldwijnonline.be verkrijgbaar. Er is witte wijn, rode wijn, zoete wijn, versterkte wijn, biologische wijn en halve flesjes wijn. Dus wat je favoriete wijnsoort ook is, de kans is groot dat Wereldwijnonline.be de wijn in het assortiment heeft. De wijnen komen uit vele verschillende landen. Zo zijn er de Adelaide Hills wijnen uit Australië, Mendoza wijn uit Agentine, Limburgse wijnen uit België, Bordeaux wijnen uit Frankrijk, Eger wijnen uit Hongarije, Amarone wijn uit Italië enzovoort. Er zijn zelfs wat Duite wijnen, Californische wijnen en Chineense wijnen. Natuurlijk zijn ook de bekende cognac en Chardonnay te vinden. In hun wijn en spijs sectie vindt je wat vlees, vis, gevogelte, groenten, kazen en desserts die goed bij een wijn smaken. En dan is er nog een selectie overige sterke drank zoals gin, rum en likeur.
Diensten van Wereldwijnonline.be

De wijnen van Wereldwijnonline.be  kunnen online besteld worden via hun website. Ze hebbeneen bezorgservice die de wijn naar je toe kan sturen. Vanaf €45 is deze bezorgservice gratis. Je krijgt er zelfs een gratis kurkentrekker bij. Meer flessen leveren natuurlijk ook meer korting op. Ook heeft Wereldwijnonline.be een klantenservice die je kan helpen met advies of hulp.


Klachten, Complimenten en Tips van Wereldwijnonline.be

Heb je al eens eerder een wijn van Wereldwijnonline.be gekocht? Dan weten we zeker dat jij ons wel meer zult kunnen vertellen over deze wijnwinkel. Wat is de smaak van de rode wijn? Hoe tevreden ben je met de manier waarop de fles verpakt was? Hoe lang duurde het voor de bezorgservice van Wereldwijnonline.be de witte of zoete wijn had opgestuurd? En kon hun bezorgservice je helpen toen je ze nodig had? Schrijf je eigen review en laat iedereen weten wat jij nou werkelijk van Wereldwijnonline.be vindt. Op die manier weten andere klanten wat ze kunnen verwachten als ze besluiten hun wijn bij Wereldwijnonline.be te kopen.


Zullen de wijnen van Wereldwijnonline.be goed smaken? Lees reviews over hun rode wijn, witte wijn, zoete wijn, biologische wijn, en versterkte wijn.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Rioja wijn

Bestellen en betalen ok. Levering niet ontvangen, op verkeerd adres(?): na contact geen verdere info!? Niet echt een aanrader...

P

Pauwels

17-06-2021

0

Wijn

Waardeloos bedrijf; kreeg de verkeerde wijn toegestuurd en kon deze alleen terugsturen wanneer ik zelf de verzendkosten betaalde.

A

A.L.

03-08-2020

0