NederlandReview

  Ervaringen Wereldkoffie

  Wist je dat we in totaal 19 miljoen kopjes koffieper dag drinken in Nederland? Als we ervan uit gaan dat alleen mensen boven de 18 koffie drinken, dan zijn dat 1,4 kopje koffie per persoon. Dat klinkt misschien niet als veel, maar van de 13 miljoen mensen die boven de 18 zijn, drinkt niet iedereen koffie. Halen we alle mensen die geen koffie drinken uit de berekening dan drinkt de koffiedrinkende Nederlander gemiddeld 3 kopen koffie per dag. Deze kopjes koffie moeten dan natuurlijk ook nog lekker smaken en dat is waar Wereldkoffie zich mee bezig houdt. Ze hebben verschillende koffiebonen die volgens hun de allerlekkerste zijn, maar wat vinden hun klanten? Dat ontdek je in hun reviews!

  Over Wereldkoffie

  In 2009 werd de webshop voor koffiebonen opgericht. Wereldkoffie wilde hoge kwaliteit koffiebonen aanbieden voor een scherpe prijs. Ze willen hun klanten namelijk laten zien dat goede koffie niet duur hoeft te zijn. De medewerkers van Wereldkoffie zijn zelf gek op koffie en brengen het landelijke gemiddelde een stuk omhoog. Ze hebben passie voor hun koffie en willen dit delen met hun klanten.

  De Fair Trade koffiebonen van Wereldkoffie!

  De kwaliteit van Wereldkoffie

  Om de beste kwaliteit te garanderen, werkt Wereldkoffie samen met een Nederlandse koffiebrander die nog op ouderwetse wijze de koffiebonen brandt. Bij de koffiebrander staat ambacht nog hoog in het vaandel. De koffiebonen zelf komen rechtstreeks uit de producerende landen en worden speciaal voor de webshop gebrand. Ze zijn ook altijd op zoek naar eerlijke geproduceerde koffiebonen om ook de boeren van de koffiebonen te helpen.


  De scherpe prijs van Wereldkoffie

  Er zijn drie verschillende soorten koffie in het assortiment die allemaal hun eigen prijs krijgen. De eerste koffie is gecertificeerde koffies die tegen een minimumprijs gekocht wordt bij de boeren, waarbij een eerlijke prijs voor de boeren ook nog altijd van belang is. De niet-gecertificeerde koffies krijgen hun prijs op basis van het cupprofiel. Hoe beter de koffie smaakt of ‘cupt’, des te hoger de prijs. Daarnaast heeft Wereldkoffie ook biologische koffies en Rainforest Alliance koffies, die een eerlijke prijs combineren met een goede zorg voor het milieu.

  Klachten Wereldkoffie

  De medewerkers besteden veel tijd aan het selecteren voor de beste koffie. Zij doen dit natuurlijk voor hun klanten. Ze willen hun klanten echter niet alleen kwaliteit koffie bieden, ze willen ook altijd de beste service geven. Daarom kun je voor al je klachten contact opnemen met het klantcontact. Ze staan altijd klaar voor klanten met klachten. Je kunt op de website alle contactgegevens vinden. Je vindt hier het postadres, e-mailadres en telefoonnummer. Schrijf nadat je contact opgenomen hebt een review over de klantenservice.

  Wat vind jij van Wereldkoffie?

  Bestel jij al je koffiebonen in de webshop? Kun je het ambachtelijke werk van de koffiebrander proeven? Vertel dan alles over jouw ervaringen met de koffie en schrijf een review over Wereldkoffie. Geef jouw mening over de smaak van de koffie. Wat vind je van de kwaliteit? Zijn de prijzen soms te duur? En wordt de koffie snel geleverd? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten.

  Wat vinden klanten van de kwaliteit van de koffie van Wereldkoffie? Hebben ze de lekkerste koffie? Is het goedkoop? Lees hier reviews en ervaringen!

  Wereldkoffie
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wereldkoffie

  Uw beoordeling

  fairtrade koffie

  ik kies altijd voor fairtrade, als je daar zelf geweest bent dan is dat logisch!!
  Dit is een mooie webshop met mooi assortiment.
  Paar keer besteld en telkens goed gegaan.
  Dan kom je terug!

  Door: K05-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  koffies

  Mijn bestelling was snel in huis, blij mee! Mooie producten hier :)

  Door: Bram20-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Wereldkoffie een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Wereldkoffie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Wereldkoffie actief?

  Wereldkoffie is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Koffie & Thee

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wereldkoffie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.