NederlandReview

  Ervaringen Walking Dinner

  Wil je uit eten maar dan op een bijzondere manier en met nog wat dingen er omheen? Dan heeft Walking Dinner misschien wel hét concept voor je. Maar wat zal dit concept nou precies inhouden? Hoe lekker zal dat eten zijn? Zal het een fijne wandeling zijn die je voor en tussen het eten door maakt? Zullen ze je echt alle bezienswaardigheden laten zien? Hoe makkelijk zal het zijn een letterlijk lopend buffet te regelen via de website van Walking Dinner? En zal er een Walking Dinner klantenservice zijn die je kan helpen als je verdwaalt of er iets anders mis mocht gaan? Alleen mensen die al eens een wandelend diner hebben gedaan bij Walking Dinner kunnen je hierover informeren. Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat het Walking Dinner concept inhoudt. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat er nou echt van Walking Dinner verwacht mag worden.

  Over Walking Dinner

  Walking Dinner is een manier van uit eten gaan maar dan met een bijzonder concept eraan vast. Je gaat namelijk niet naar een restaurant en daar aan één en hetzelfde tafeltje zitten tot het dessert goed en wel achter de kiezen is. Uit eten gaan is bij Walking Dinner namelijk gecombineerd met een wandeling. Je volgt een wandeling die je langs de mooiste bezienswaardigheden van een staf brengt. Zij hebben deze wandelingen zorgvuldig voor je geplant en zorgen ervoor dat je niets zult missen. Je zult tijdens die wandeling langs drie verschillende restaurants komen. Bij de eerste krijg je een hoofdgerecht waarna je weer verder loopt naar het tweede. In het tweede restaurant zul je een hoofdgerecht krijgen en als je dan uiteindelijk bij restaurant nummer 3 aankomt zal daar het dessert op je wachten. Bij iedere gang hebben ze ook een glas wijs of een andere consumptie voor je. De steden waaruit je kunt kiezen zijn Antwerpen, Gouda, Hamburg, Groningen, Haarlem, Den Bosch, Breda, Enschede, Den Haag en nog heel wat andere steden. Je kunt dus een stad bij je in de buurt zoeken of juist naar een stad gaan die je altijd al hebt willen zien.


  Hier nog een aantal tips om je eigen (kerst)diner leuk op te dienen.

  Diensten van Walking Dinner

  Je kunt via de website van Walking Dinner heel gemakkelijk een wandeling met diner regelen. Zoek de stad van je keuze en het spreekt verder allemaal voor zich. Wel is er nog een Walking Dinner klantenservice die je bij kan staan als er iets niet helemaal volgens plan mocht verlopen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Walking Dinner

  Heb je ooit eerder een wandeling en diner gedaan via Walking Dinner? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze dinerbelevenis. Hoe lekker was dat eten nou echt? Heb je kunnen genieten van het hoofdgerecht ondanks dat je ervoor en erna een wandeling hebt gemaakt? Was het makkelijk om een Walking Dinner te boeken via hun website? Kon je de restaurants makkelijk vinden? En kon de klantenservice van Walking Dinner je helpen toen je ergens verdwaald bleek te zijn? Laat een Walking Dinner review achter en vertel ons wat jij van Walking Dinner vindt.

  Walking Dinner
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Walking Dinner

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Walking Dinner een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Walking Dinner. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Walking Dinner actief?

  Walking Dinner is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Walking Dinner gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.