NederlandReview

  Ervaringen Vivino

  Ben je op zoek naar een online wijnmarkt waar je diverse wijnen kunt kopen? Wellicht is Vivino een mooie uitkomst voor je. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er over dit bedrijf bekend zijn. Je leest hier louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

  Wat is Vivino?

  Vivino is een online wijnmarkt waar je vele verschillende soorten wijn kunt kopen. Deze wijn zit uiteraard in flessen. Er wordt aangegeven dat mensen over de hele wereld dankzij Vivino van goede wijnen kunnen genieten. Vivino stelt de grootste online wijnmarkt te zijn, met de meest gedownloade wijn app ter wereld. Het bedrijf heeft in totaal miljoenen gebruikers. Het bedrijf is origineel omdat je dankzij de community wijnadvies op maat ontvangt. Wijn bestellen en ontdekken wordt hierdoor volgens Vivino eenvoudig. De Vivino app is beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten. Op het moment van schrijven werken er bij Vivino 130 man verspreid over 3 continenten?

  How to use the Vivino app to find the perfect wine

  Voordelen

  Op de website van Vivino worden voordelen van samenwerking met het bedrijf beschreven. Zo wordt Vivino vertrouwd door miljoenen wijnliefhebbers. Zij vinden en bestellen elke keer weer de juiste wijn. Je kunt wijnen bestellen uit het grootste aanbod van de wereld. De klantenservice van Vivino staat altijd voor je klaar. De wijnen worden met zorg tot aan de voordeur bezorgd.

  Hoe het werkt

  Via Vivino’s Marketplace kunnen Vivino-gebruikers wijnen ontdekken en kopen die verkrijgbaar zijn bij hun partnerverkopers, via de Vivino-app of de website. Als de wijn op voorraad is, verschijnt er naast de wijn een groene knop met de prijs. Tik op de knop en geef aan hoeveel flessen je wilt kopen. Ga naar Afrekenen en vul de verzend- en betalingsgegevens in om je bestelling te plaatsen.

  Op verschillende markten kun je ook wijnaanbiedingen van Vivino ontvangen. Controleer jouw meldingsvoorkeuren in het menu 'Instellingen' om er zeker van te zijn dat je bent aangemeld om deze aanbiedingen te ontvangen. Als je op zoek bent naar een bepaalde wijn om te kopen, kun je het tekst zoekveld gebruiken. Het tekst zoekveld is te vinden door naar Zoeken in de app te gaan. Op de website staat het zoekveld bovenaan de pagina. Als je de website gebruikt, moet je je eerst aanmelden bij jouw account om de meest nauwkeurige resultaten te krijgen.

  Favoriete wijn

  Wanneer je jouw favoriete wijn hebt gevonden, kun je direct zien of deze verkrijgbaar is via Vivino. Als er geen groene knop met een prijs zichtbaar is, betekent dit dat de wijn momenteel niet verkrijgbaar is via Vivino. Op het moment van schrijven is Vivino wijn momenteel beschikbaar in de volgende landen: Verenigde Staten, België, Canada, Denemarken, Zweden, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Hong Kong, Singapore, Australië, Italië, Spanje en Nederland.

  Wetenswaardigheden

  Je kunt bij het bedrijf op verschillende manieren betalen. Deze betaalmethodes staan beschreven op de website van Vivino. Betaalwijzen die momenteel gebruikt kunnen worden zijn onder andere iDEAL, Visa en Mastercard. Het bedrijf geeft aan dat ze het erg vervelend vinden als je problemen met de app hebt. Mocht dit het geval zijn kun je de veel gestelde vragen bekijken of contact opnemen met de klantenservice. Mocht je een bericht achterlaten zal het bedrijf zo snel mogelijk contact met je opnemen.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Heb je weleens een bestelling gedaan bij Vivino? Ben je tevreden over de producten van Vivino? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan negatief of positief zijn? Ga je in de toekomst vaker een bestelling doen bij Vivino? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over deze organisatie deelt.

  Vivino
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vivino

  Uw beoordeling

  Diverse Rode Wijnen

  Alleen pluspunten

  Door: Roeland de Groot27-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Shiraz aussimento 12 flessen

  Betaald met iDeal maar geen aflevering ga nu kontakt zoeken met vivino

  Door: Aj verhoeff02-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is Vivino een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Vivino. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vivino actief?

  Vivino is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wijn, Bier & Sterke Drank

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vivino gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.