Versh

Alle reviews

Versh

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Box Versh

  De box nog niet ontvangen maar nu al niet tevreden. Account aangemaakt en netjes betaald en daarna .......niets meer. Ik ontving een welkomstmail met daarin vermelding dat ik de box nog t/m dinsdag 29 maart 23:59 uur kan aanpassen of overslaan, maar nee hoor, is allemaal niet mogelijk in de app of via de website. Ook via email (al 2x mail gestuurd) hoor ik niets, terwijl ze promoten dat ze op werkdagen binnen 24 uur reageren. Kijk uit voordat je met deze afzetters in zee gaat!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Versh levert gewoon en is lekker!

  Omdat Picnic niet bij mij thuis levert, Albert Heijn NOOIT bezorgmomenten heeft en ik ga echt niet naar de winkel ga nog, ben ik Versh gaan proberen.


  Ik ben heel tevreden! Echt lekkere recepten en ze zijn tot nu toe allemaal gelukt. Mijn gezin vindt ze ook lekker!

  Het is wel wat duurder dan gewoon boodschappen doen, maar aan de andere kant heb ik nu minder spullen over en dat is ook weer goedkoper.

  Maar het belangrijkste vind ik dat ze tenminste gewoon kunnen leveren nu!!

Anderen bekeken ook

VeganBox
0 reviews

Zoek je een bedrijf welke maaltijdboxen met veganische recepten bij je kan bezorgen? Wellicht is VeganBox een ideaal bedrijf voor jou. Bekijk op de...

Tuinderij de Stroom
0 reviews

Iedereen weet dat het gezond is om groente en fruit te eten. Bovendien is het natuurlijk harstikke lekker. Toch komt niet iedereen aan de juis...

Ekomenu
0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je maaltijdboxen kunt bestellen? Wellicht is Ekomenu een interessante optie voor jou. Bekijk via NederlandReview welke erv...

Dinnerly.nl
0 reviews

Ben je op zoek naar een boodschappenbezorgdienst? Wellicht is Dinnerly dan interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er ove...

Versh

Zoek je een bedrijf waar je maaltijdboxen kan bestellen? Wellicht is Versh een goed bedrijf voor jou. Dit bedrijf verkoopt boxen met verschillende vlees- en vissoorten en vegetarische gerechten.  

Wat is Versh?  

Versh is een bedrijf waar je boxen kunt kopen met maaltijden die bestaan uit een variatie van verschillende vlees- en vissoorten en vegetarische gerechten. Klanten hebben iedere week de optie om drie van elkaar verschillende gerechten te bestellen. Versh is te bestellen in twee soorten boxen. Je hebt een box voor 2 personen of een gezin box.  

Proces  

Je kunt in jouw persoonlijke account altijd bestellingen pauzeren of wijzigen. Op het moment dat je voor dinsdag 23:59 uur besteld, zal je Versh box de volgende maandagavond bij je afgeleverd worden.

Het bedrijf heeft een bezorgdienst die het vervoer in orde maken. Je zult rond het middaguur een mail ontvangen. In deze mail staat een tijdsindicatie. Mocht je er niet zijn dan kan de bestelling bij de buren of zelf in je tuin bezorgd worden.

In de Versh box vind je alle ingrediënten die je nodig hebt om 3 maaltijden mee te maken. Bij Versh gebruiken ze goede kwaliteit ingrediënten. Er wordt ook aangegeven dat ze makkelijke aanpak hanteren.  

Duurzaamheid  

Het bedrijf hecht waarde aan duurzaamheid. Zo zul je een digitale receptenkaart ontvangen. Ze gebruiken hier bewust geen papier voor omdat ze dit wel zo zuinig vinden. Volgens de medewerkers van Versh zijn de gerechten op leuke wijze klaar te maken. Ze zijn lekker om op te eten en smaken volgens Versh ook nog eens naar meer.

Het bedrijf doet nog meer dingen om duurzaamheid te verbeteren. Zo wordt er ook rekening gehouden met de keuze van de juiste ingrediënten, verpakkingsmateriaal en recyclebare dozen.  

De dozen  

De dozen waarin de maaltijden afgeleverd worden zijn gemaakt van SFI-gecertificeerd en gerecycled papier. De ingrediënten moeten goed koel gehouden worden. Dit doet Versh door gebruik te maken van recycold cool packs en een isolerende voering in de doos. Er wordt aangegeven dat de voering 100% papier is. Dit is samengesteld uit gerecycled krantenpapier en bruin papier. Het resultaat hiervan is volgens Versh, dat de verse ingrediënten hierdoor goed beschermd en gekoeld blijven.  

Vers, veilig en gekoeld   

De cool packs die je in de doos kan vinden maken het mogelijk dat alle producten vers, veilig en gekoeld bij je thuis worden afgeleverd. De gehele inhoud van deze packs zijn biologisch afbreekbaar en 100% voedselveilig. Mocht je meer willen weten dan kun je een kijkje nemen op deze website

Er is ook een te volgen protocol voor het weggooien van de spullen. Zo kun je de kartonnen dozen samen met het isolatiemateriaal en cool packs bij je volgende bestelling voor retour mee terug geven. Je mag het ook bij jezelf thuis in de papierbak mieteren. En, je kunt ze ook gewoon hergebruiken.  

Welke klantervaringen zijn hier bekend?  

Heb je weleens een bestelling gedaan bij Versh? Ben je tevreden over de maaltijden van Versh? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Heb je de boxen op tijd ontvangen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Versh? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

}