NederlandReview

  Ervaringen Versh

  Zoek je een bedrijf waar je maaltijdboxen kan bestellen? Wellicht is Versh een goed bedrijf voor jou. Dit bedrijf verkoopt boxen met verschillende vlees- en vissoorten en vegetarische gerechten.

  Wat is Versh?

  Versh is een bedrijf waar je boxen kunt kopen met maaltijden die bestaan uit een variatie van verschillende vlees- en vissoorten en vegetarische gerechten. Klanten hebben iedere week de optie om drie van elkaar verschillende gerechten te bestellen. Versh is te bestellen in twee soorten boxen. Je hebt een box voor 2 personen of een gezin box.

  Vete a la Versh - T3, E1: Balance Universal

  Proces

  Je kunt in jouw persoonlijke account altijd bestellingen pauzeren of wijzigen. Op het moment dat je voor dinsdag 23:59 uur besteld, zal je Versh box de volgende maandagavond bij je afgeleverd worden.

  Het bedrijf heeft een bezorgdienst die het vervoer in orde maken. Je zult rond het middaguur een mail ontvangen. In deze mail staat een tijdsindicatie. Mocht je er niet zijn dan kan de bestelling bij de buren of zelf in je tuin bezorgd worden.

  In de Versh box vind je alle ingrediënten die je nodig hebt om 3 maaltijden mee te maken. Bij Versh gebruiken ze goede kwaliteit ingrediënten. Er wordt ook aangegeven dat ze makkelijke aanpak hanteren.

  Duurzaamheid

  Het bedrijf hecht waarde aan duurzaamheid. Zo zul je een digitale receptenkaart ontvangen. Ze gebruiken hier bewust geen papier voor omdat ze dit wel zo zuinig vinden. Volgens de medewerkers van Versh zijn de gerechten op leuke wijze klaar te maken. Ze zijn lekker om op te eten en smaken volgens Versh ook nog eens naar meer.

  Het bedrijf doet nog meer dingen om duurzaamheid te verbeteren. Zo wordt er ook rekening gehouden met de keuze van de juiste ingrediënten, verpakkingsmateriaal en recyclebare dozen.

  De dozen

  De dozen waarin de maaltijden afgeleverd worden zijn gemaakt van SFI-gecertificeerd en gerecycled papier. De ingrediënten moeten goed koel gehouden worden. Dit doet Versh door gebruik te maken van recycold cool packs en een isolerende voering in de doos. Er wordt aangegeven dat de voering 100% papier is. Dit is samengesteld uit gerecycled krantenpapier en bruin papier. Het resultaat hiervan is volgens Versh, dat de verse ingrediënten hierdoor goed beschermd en gekoeld blijven.

  Vers, veilig en gekoeld

  De cool packs die je in de doos kan vinden maken het mogelijk dat alle producten vers, veilig en gekoeld bij je thuis worden afgeleverd. De gehele inhoud van deze packs zijn biologisch afbreekbaar en 100% voedselveilig. Mocht je meer willen weten dan kun je een kijkje nemen op deze website

  Er is ook een te volgen protocol voor het weggooien van de spullen. Zo kun je de kartonnen dozen samen met het isolatiemateriaal en cool packs bij je volgende bestelling voor retour mee terug geven. Je mag het ook bij jezelf thuis in de papierbak mieteren. En, je kunt ze ook gewoon hergebruiken.

  Welke klantervaringen zijn hier bekend?

  Heb je weleens een bestelling gedaan bij Versh? Ben je tevreden over de maaltijden van Versh? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Heb je de boxen op tijd ontvangen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Versh? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

  Versh
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Versh

  Uw beoordeling

  Versh levert gewoon en is lekker!

  Omdat Picnic niet bij mij thuis levert, Albert Heijn NOOIT bezorgmomenten heeft en ik ga echt niet naar de winkel ga nog, ben ik Versh gaan proberen.


  Ik ben heel tevreden! Echt lekkere recepten en ze zijn tot nu toe allemaal gelukt. Mijn gezin vindt ze ook lekker!

  Het is wel wat duurder dan gewoon boodschappen doen, maar aan de andere kant heb ik nu minder spullen over en dat is ook weer goedkoper.

  Maar het belangrijkste vind ik dat ze tenminste gewoon kunnen leveren nu!!

  Door: Jannie Gerards10-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is Versh een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Versh. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Versh actief?

  Versh is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Maaltijdboxen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Versh gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.