NederlandReview

  Ervaringen VeganBox

  Zoek je een bedrijf welke maaltijdboxen met veganische recepten bij je kan bezorgen? Wellicht is VeganBox een ideaal bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bekend zijn.

  Wat is VeganBox?

  VeganBox is een bedrijf welke maaltijdboxen klaarmaakt en bij de mensen thuis bezorgd. In de maaltijdboxen zitten veganische recepten met bijbehorende ingrediënten. De maaltijden worden maandagavond of dinsdagavond tussen 17:00 uur 's middags en 22:00 uur 's avonds bij de mensen thuis bezorgd. Mocht je niet thuis zijn kan de box bij de buren worden afgeleverd of in de tuin worden achtergelaten. Mocht je dat willen kun je dit aan het bedrijf doorgeven.

  [Unpacking] ? ?Veganbox im März ??︱vegan ausprobiert︱#vegan︱#veganfood︱#Abobox

  Voordelen

  Er worden door het bedrijf voordelen van het eten via VeganBox aangegeven. Zo is het zo dat vegans gemiddeld 3,6 jaar langer leven. Zo hebben personen die regelmatig vegan eten volgens VeganBox gemiddeld een lagere bloeddruk. Daarnaast hebben ze volgens het bedrijf minder kans op hart- en vaatziekten, minder overgewicht en minder maagkanker.

  Milieuvriendelijkheid

  Het bedrijf geeft aan dat eten via de VeganBox ook meewerkt aan milieuvriendelijkheid. Zo bespaart vier keer per week veganistisch voedsel net zo veel als drie maanden geen auto rijden voor een gezin vier. Ieder jaar worden er voor iedere Nederlander 16 dieren afgemaakt. Doordat je veganistisch eet zullen er dus veel minder dieren doodgemaakt gaan worden.

  Contactmogelijkheden

  Er zijn vele manieren om contact op te nemen met de VeganBox. Het telefoonnummer van VeganBox is 085 0270006 en het e-mail adres is info@veganbox.nl.

  Recepten

  De recepten zijn volgens het bedrijf niet lastig om te maken. Medewerkers van het bedrijf geven aan dat ze altijd een balans in de recepten afstemmen. Af en toe zal er wel een recept bijzitten welke meer aandacht vereist. Een voorbeeld hiervan is sushi. De recepten worden altijd grondig getest. Doordat het bedrijf dit doet weten ze zeker dat de recepten makkelijk te maken zijn.

  Verzendingen

  Het bedrijf werkt samen met Trunckrs. Samen zorgen ze ervoor dat de maaltijdboxen door heel Nederland worden bezorgd. De maaltijdbox is volgens VeganBox goed gekoeld zodat je producten supervers aankomen.

  VeganBox

  Het bedrijf hecht veel waarde aan duurzaamheid. Ze doen er alles aan om hier rekening mee te houden. Dit komt terug in de keuze voor ingrediënten, verpakkingsmateriaal en recyclebare dozen.

  De dozen

  De dozen voor het vervoer van het voedsel zijn gemaakt van SFI- gecertificeerd en gerecycled papier. Er wordt gebruik gemaakt van recycold cool packs en er zit een isolerende voering in de doos. VeganBox doet dit om alle ingrediënten goed koel te houden. De voering is honderd procent papier. Het papier bestaat uit een combinatie van bruin papier en gerecycled krantenpapier.

  De cool packs

  De cool packs die je in je pakket treft maken het mogelijk dat ieder product veilig, vers en gekoeld op jouw adres aankomt. Hetgeen wat er in de packs zit is 100% veilig en biologische afbreekbaar. Mocht je meer informatie willen hebben kun je ook een kijkje op de website van Recycold https://www.recycold.nl/ nemen.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Heb je weleens een bestelling gedaan bij VeganBox? Ben je tevreden over de producten/diensten van VeganBox? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij VeganBox? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

  VeganBox
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over VeganBox

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is VeganBox een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over VeganBox. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is VeganBox actief?

  VeganBox is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Maaltijdboxen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VeganBox gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.