VeganBox

Alle reviews

VeganBox

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

Anderen bekeken ook

Tuinderij de Stroom
0 reviews

Iedereen weet dat het gezond is om groente en fruit te eten. Bovendien is het natuurlijk harstikke lekker. Toch komt niet iedereen aan de juis...

Ekomenu
0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je maaltijdboxen kunt bestellen? Wellicht is Ekomenu een interessante optie voor jou. Bekijk via NederlandReview welke erv...

Dinnerly.nl
0 reviews

Ben je op zoek naar een boodschappenbezorgdienst? Wellicht is Dinnerly dan interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er ove...

Prepthefood.nl
0 reviews

Ben jij iemand die bewust met voeding bezig is? Dan is Prep The Food misschien wel een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview wel...

VeganBox

Zoek je een bedrijf welke maaltijdboxen met veganische recepten bij je kan bezorgen? Wellicht is VeganBox een ideaal bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bekend zijn.  

Wat is VeganBox?  

VeganBox is een bedrijf welke maaltijdboxen klaarmaakt en bij de mensen thuis bezorgd. In de maaltijdboxen zitten veganische recepten met bijbehorende ingrediënten. De maaltijden worden maandagavond of dinsdagavond tussen 17:00 uur 's middags en 22:00 uur 's avonds bij de mensen thuis bezorgd. Mocht je niet thuis zijn kan de box bij de buren worden afgeleverd of in de tuin worden achtergelaten. Mocht je dat willen kun je dit aan het bedrijf doorgeven.  

Voordelen  

Er worden door het bedrijf voordelen van het eten via VeganBox aangegeven. Zo is het zo dat vegans gemiddeld 3,6 jaar langer leven. Zo hebben personen die regelmatig vegan eten volgens VeganBox gemiddeld een lagere bloeddruk. Daarnaast hebben ze volgens het bedrijf minder kans op hart- en vaatziekten, minder overgewicht en minder maagkanker.  

Milieuvriendelijkheid  

Het bedrijf geeft aan dat eten via de VeganBox ook meewerkt aan milieuvriendelijkheid. Zo bespaart vier keer per week veganistisch voedsel net zo veel als drie maanden geen auto rijden voor een gezin vier. Ieder jaar worden er voor iedere Nederlander 16 dieren afgemaakt. Doordat je veganistisch eet zullen er dus veel minder dieren doodgemaakt gaan worden.  

Contactmogelijkheden  

Er zijn vele manieren om contact op te nemen met de VeganBox. Het telefoonnummer van VeganBox is 085 0270006 en het e-mail adres is info@veganbox.nl.

Recepten  

De recepten zijn volgens het bedrijf niet lastig om te maken. Medewerkers van het bedrijf geven aan dat ze altijd een balans in de recepten afstemmen. Af en toe zal er wel een recept bijzitten welke meer aandacht vereist. Een voorbeeld hiervan is sushi. De recepten worden altijd grondig getest. Doordat het bedrijf dit doet weten ze zeker dat de recepten makkelijk te maken zijn.   

Verzendingen  

Het bedrijf werkt samen met Trunckrs. Samen zorgen ze ervoor dat de maaltijdboxen door heel Nederland worden bezorgd. De maaltijdbox is volgens VeganBox goed gekoeld zodat je producten supervers aankomen.  

VeganBox  

Het bedrijf hecht veel waarde aan duurzaamheid. Ze doen er alles aan om hier rekening mee te houden. Dit komt terug in de keuze voor ingrediënten, verpakkingsmateriaal en recyclebare dozen.  

De dozen  

De dozen voor het vervoer van het voedsel zijn gemaakt van SFI- gecertificeerd en gerecycled papier. Er wordt gebruik gemaakt van recycold cool packs en er zit een isolerende voering in de doos. VeganBox doet dit om alle ingrediënten goed koel te houden. De voering is honderd procent papier. Het papier bestaat uit een combinatie van bruin papier en gerecycled krantenpapier.  

De cool packs   

De cool packs die je in je pakket treft maken het mogelijk dat ieder product veilig, vers en gekoeld op jouw adres aankomt. Hetgeen wat er in de packs zit is 100% veilig en biologische afbreekbaar. Mocht je meer informatie willen hebben kun je ook een kijkje op de website van Recycold https://www.recycold.nl/ nemen.

Wat zijn de klantervaringen?  

Heb je weleens een bestelling gedaan bij VeganBox? Ben je tevreden over de producten/diensten van VeganBox? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij VeganBox? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.  

}