NederlandReview

  Ervaringen Van Beekum Specerijen

  Van Beekum Specerijen

  bestaat reeds sinds 1908. Momenteel is het bedrijf producent van specerijen en kruiden. Daarnaast is het bedrijf ook een groothandel in deze producten.

  Neem alvast een voorproefje!

  Geschiedenis

  Het begon in 1908 echter allemaal met de verkoop van slagerij-inrichtingen. Pas sinds de jaren '40 veranderde het bedrijf toen een paar kleinzonen van de oprichter het bedrijf overnamen. Zij bleven leveren aan dezelfde klantenkring, echter nu was het product kruiden en specerijen. Tot 2004 bleef het bedrijf in dezelfde familie waarbij de nieuwe generatie de opvolgers werden. Dit veranderde echter in 2004.

  Nieuwe eigenaar

  In 2004 werd Van Beekum Specerijen overgenomen door Edwin van Beekhuizen. Edwin zat als slager in dezelfde wereld als Van Beekum Specerijen. Hij wilde echter een andere richting op en kon het bedrijf overnemen toen de eigenaar met pensioen ging. Het bedrijf verhuisde toen naar Hierden. Edwin veranderde de bedrijfsvoering wat een groei van het bedrijf betekende. Er werden nieuwe producten ontwikkeld en er werd actiever ingezet op de verkoop. Het bedrijf werd dan ook al snel te groot voor de vestiging in Hierden, waarna het verhuisde naar Ermelo. De groei van het bedrijf zorgde ervoor dat ook zoon Arne in het bedrijf kwam werken.

  Uitbreiding verkoop

  Niet alleen werd er ingezet op actievere verkoop binnen de slagerswereld. De opening van een webshop in 2013 zorgde er voor dat ook consumenten hun kruiden en specerijen kunnen inkopen bij Van Beekum Specerijen. De webshop werd opgezet door zoon Chris. Het succes van de webshop heeft ertoe geleid dat hij een studie in de richting van online marketing is gaan volgen. In 2016 is de gehele website dan ook nogmaals gemoderniseerd. Daarnaast is het bedrijf sindsdien ook actief op social media.

  Huidige assortiment

  Hoewel het bedrijf Van Beekum Specerijen heet, is het aanbod veel breder. De categorieën die we op de website kunnen vinden zijn 'Kruiden en Specerijen', 'Kruidenmixen' en 'Sauzen en Marinades', maar daarnaast ook een minder gangbaar aanbod zoals 'Hulpstoffen' en 'Kunst- en natuurdarmen'. Het bijzondere is dat het bedrijf deze producten niet alleen verkoopt als groothandel, maar de producten ook zelf vers maakt. Hierdoor kan Van Beekum Specerijen hun kwaliteit garanderen.

  Kwaliteit

  De kwaliteit van de producten is een van de belangrijkste speerpunten binnen dit bedrijf. Het bedrijf voldoet aan allerlei kwaliteitseisen en controleert hier ook zelf op. Niet alleen de kwaliteit van de producten is van belang, maar ook de kwaliteit van de service. Bestellingen die voor 15.00 uur worden gedaan worden de volgende dag thuisbezorgd. Ook worden deze altijd in een degelijke verpakking zoals een strooibusje verstuurd. Ten slotte biedt het bedrijf ook een 100% tevredenheidsgarantie. Dit betekent dat als de consument niet tevreden is, het geld teruggegeven wordt.


  Beoordelingen en ervaringen

  Op de website van Van Beekum Specerijen staat een 9,6 als cijfer gegeven door klanten. Dit zou een cijfer zijn dat gebaseerd is op meer dan 2600 reviews. Dit is een zeer hoog cijfer, wat er op lijkt te wijzen dat het bedrijf echt goede producten verkoopt. Om de kwaliteit van de producten te kunnen blijven monitoren is het belangrijk dat er nieuwe reviews online blijven komen. Het is dan ook zeer belangrijk dat jij jouw ervaringen en beoordelingen hier achter laat. Hiermee kun je andere klanten helpen een goede keuze te maken. Laat dus nu jouw review achter!

  Van Beekum Specerijen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Van Beekum Specerijen

  Uw beoordeling

  diverse kruiden

  Van Beekum Specerijen is mijn vaste leverancier van kruiden die ik bij mijn workshops,masterclasses, demo's, proeverijen en recepten gebruik. Een fijne betrouwbare leverancier en perfect voor consumenten als zij hier ook kruiden willen bestellen. De kwaliteit is hoog en de service perfect!

  Door: Boyke23-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Van Beekum Specerijen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Van Beekum Specerijen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Van Beekum Specerijen actief?

  Van Beekum Specerijen is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Levensmiddelen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Van Beekum Specerijen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.