Teabar.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Teabar.nl

Ben jij een theeliefhebber? Wellicht is de winkel of online shop van Tea Bar dan wel interessant voor jou. Bekijk op deze pagina welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn. Via NederlandReview lees je puur en alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.


Wat is Tea Bar?


Tea Bar verkoopt thee. Via de webshop vind je een ruime keuze aan unieke theesoorten. Deze onderneming is opgericht door Sara en Fenje. Zij gingen al jaren met elkaar om en vinden het fijn om samen thee te drinken. Op vakantie namen ze altijd thee mee terug naar huis. Op het vliegveld werd het idee geboren om Tea Bar op te starten. In 2008 werd de winkel aan de Haarlemmerdijk geopend. Dit was een droom voor beide vriendinnen. Tegenwoordig kunnen zij zich naar eigen zeggen experts op het gebied van thee noemen.


Thee


Deze onderneming stelt een groot assortiment aan thee aan te bieden. Als een thee uit de voorraad verdwijnt doen ze hun best een waardige vervanger te zoeken. In de thee zijn geen gluten aanwezig. Het kan voorkomen dat er sporen van noten in een theesoort zitten. Mocht de thee allergenen bevatten zal dit altijd bij de ingrediënten worden vermeld. In sommige theemelanges zit aroma. Op een speciale aroma pagina wordt daar meer uitleg over gegeven. In het gros van de theesoorten zit geen suiker. Als dit er wel in zit zal dat op de productpagina vermeld worden. Dit geldt eveneens voor calorieën. Er is ook thee te bestellen waarin geen cafeïne is toegevoegd.


Verzendinformatie


Als je iets op werkdagen voor 21:00 uur besteld, zal je het de volgende werkdag in huis hebben. Op zondagen worden producten niet geleverd. Ze zeggen alles in het werk te stellen om verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Bij een minimale bestelwaarde van € 39,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag betaal je € 3,95 per verzending. Klanten dienen voor minimaal € 10,- te bestellen. Voor landen zoals België en Duitsland gelden er andere regels. Het kan voorkomen dat er een item niet op voorraad is. Consumenten zullen hierover geïnformeerd worden.


Retourneringen


Het kan voorkomen dat je een retour in gang wil zetten. De retourtermijn voor aankopen is vastgesteld op 14 dagen. Als er wordt voldaan aan de retourvoorwaarden zal het volledige aankoopbedrag worden teruggestort. Een retourzending moet per e-mail aangemeld worden. Het e-mailadres dat gebruikt moet worden is klantenservice@teabar.nl. Het kan van belang zijn om het afgiftebewijs van de retournering goed te bewaren. De verstuurkosten zijn voor eigen rekening. Het pakket moet worden gestuurd naar het retouradres in Baarn.


Betalen


Online aankopen kunnen op meerdere manieren worden afgerekend. Volgens Tea Bar is betalen via iDEAL de meest eenvoudige manier van betalen. Duitse en Belgische klanten wordt geadviseerd betalingen via SOFORT/BANKCONTACT te verrichten. Een reguliere bankoverschrijving behoort ook tot de mogelijkheden. Zorg dan dat je bij de betaling het referentienummer vermeld. Nadat het geld is ontvangen zal de bestelling verstuurd worden. Het is ook mogelijk om het bedrag via Klarna te voldoen. Je zal dan van hun een factuur ontvangen.


Klantervaringen


Heb jij al ervaring bij Tea Bar? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn? Heb je de winkel bezocht of een online bestelling gedaan? Hoe heb je het bestelproces ervaren? Smaakt de thee lekker? Deel al je ervaringen via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)