NederlandReview

  Ervaringen Tasty Present

  Ben je op zoek naar een bedrijf dat zich richt op smaakvolle geschenken? Wellicht is Tasty Present een ideaal bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina wat de klantervaringen bij Tasty Present zijn.

  Wat is Tasty Present?

  Tasty Present is een specialist op het gebied van chocolade geschenken. Tasty Present is een internationaal bedrijf. Het bedrijf opereert vanuit verschillende landen. Tasty Present heeft al meer dan 25 jaar ervaring. Bij het bedrijf staat vanaf 1990 de liefde voor eten en drinken centraal. Dit proberen ze over te brengen in originele en smaakvolle geschenken. Ze zijn begonnen als wijnhandel en uitgegroeid tot specialist op het gebied van chocolade geschenken. De producten worden geproduceerd en verkocht in Nederland, België en Duitsland.

  Can These Chefs Turn This Elf Drawing Into Real Meals? • Tasty

  Bezorginformatie

  De presentjes worden verstuurd via PostNL. Mocht je in Nederland wonen en iets besteld hebben dan zijn de kosten voor bezorgen vastgesteld op € 2,98 exclusief BTW. De verzending geschiedt van maandag tot en met vrijdag. Alle verzendingen worden door PostNL verstuurd door middel van brievenbusbezorging.

  Dit zal inhoudelijk betekenen dat 90% van de bestellingen de volgende werkdag geleverd zal worden. De leveringstermijn is doorgaans binnen 1 à 2 dagen. Zondag en maandag mogen niet meegerekend worden, want dat zijn voor PostNL geen werkdagen voor brievenbuspost.

  Cadeau inpakken

  Je kunt je bestelling als cadeau laten inpakken. Het is zelfs zo dat bijna alle geschenken al zijn verpakt in luxe geschenkverpakkingen. Op het moment dat je de neutrale verzender verpakking verwijderd, dan zal er een mooie geschenkverpakking met je cadeau te zien zijn.

  Klachten

  Dit bedrijf garandeert de kwaliteit van de producten die ze verkopen. Er wordt stellig aangegeven dat als je klachten hebt over de geleverde kwaliteit, ze per ommegaande het geleverde kado zullen vervangen of het bedrag crediteren/terug storten.

  Registratie

  Klanten hoeven zich niet te registreren. Je kunt gewoon bestellen. Mocht je iets gaan bestellen moet je wel je contactgegevens invoeren. Mocht je weer iets gaan bestellen zullen je gegevens niet worden herkend. Mocht je een account hebben, dan is dat wel het geval. Dit kan je tijd schelen als je weer een bestelling gaat doen. Mocht je willen dat een webshop je gegevens onthoudt, dan dien je dus een account aan te maken. Je kunt binnen je account contactgegevens wijzigen, lopende bestellingen in de gaten houden, je bestelhistorie zien, adressen opslaan in je adresboek en je kunt speciale data opslaan in je online kalender. Zo zul je nooit meer een cadeaumoment vergeten.

  Wetenswaardigheden

  Heb je een vraag, opmerking of feedback voor het bedrijf? Je kunt op verschillende manieren contact opnemen. De hoofdvestiging van Tasty Prestent is gelegen in Sittard. Je kunt zowel telefonisch als via e-mail contact opnemen. Het telefoonnummer en de e-mailadressen staan vermeld op de website van Tasty Present. De klantenservice is op werkdagen van 09:00 uur 's ochtends tot 17:00 uur 's middags geopend. Je kunt op verschillende manieren en naar meerdere IBAN nummers geld overmaken als je iets wilt bestellen. Dit verschilt per land.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Ben je al een klant bij Tasty Present? Heb je weleens een presentje via dit bedrijf besteld? We zijn enorm nieuwsgierig naar jouw ervaringen bij deze organisatie? Ben je positief of negatief over Tasty Present? Ga je vaker iets bij Tasty Present bestellen? We stellen het zeer op prijs als jij je visie over dit bedrijf deelt op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

  Tasty Present
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tasty Present

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tasty Present een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tasty Present. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tasty Present actief?

  Tasty Present is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online eten bestellen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tasty Present gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.