NederlandReview

  Ervaringen TaartenWinkel.nl

  Verjaardagen kunnen soms zo stressvol zijn. De hele familie komt langs, dus het hele huis moet van onder tot boven schoongemaakt worden. Je schoonmoeder ziet stof al van kilometers afstand liggen, dus het hele huis wordt gereinigd. Daarna moet je nog alle versieringen ophangen, hapjes klaarmaken en natuurlijk een taart kopen, misschien zelfs wel meer dan één. Taartenwinkel.nl hoopt met hun dienst de stress voor het vinden van de perfecte taart vast weg te nemen. Bestel eenvoudig online al je taarten en ze worden gewoon thuis bij je afgeleverd. Wil je eerst zeker weten dat de taarten veilig aankomen? Lees dan hier de reviews over de ervaringen van andere klanten met Taartenwinkel.nl!

  Over Taartenwinkel.nl

  De grootste online banketbakker van Nederland, zo staat Taartenwinkel.nl bekend. Elke dag maakt de banketbakker de lekkerste traktaties en stuurt ze op de post naar het huis van de klant. Of je nu op zoek bent naar een taart voor een verjaardag, een vriend wilt bedanken, de geboorte van je kind wilt vieren of een uniek relatiegeschenk wilt sturen, bij Taartenwinkel.nl hebben ze altijd een leuke traktatie om te geven. Bij Taartenwinkel.nl maken ze overigens niet zomaar taarten. Ze hebben een uitgebreid assortiment met de lekkerste taarten om uit te kiezen. Een aantal van de favorieten zijn de cheesecake, dudok chocolade truffeltaart, caramel crush cake, appeltaart, gluten free naughty chocolate cake en de monchoutaart, maar ze maken nog veel meer heerlijke smaken. De Instagram van Taartenwinkel.nl geeft je vast een voorproefje van de heerlijke taarten die bij Taartenwinkel.nl te koop zijn.


  Er komt nog heel wat kijken bij het maken van een taart!

  Hoe werkt het?

  Het online bestellen van een taart kan eigenlijk niet makkelijker gemaakt worden. Je kunt op de website eenvoudig door het assortiment zoeken. Van de foto’s van de taarten begin je direct te kwijlen.

  Zodra je een taart gevonden hebt, krijg je de mogelijkheid om de taart te personaliseren. Je kunt ervoor kiezen om een foto, logo of tekst toe te voegen, maar je kunt ook een kaartje meesturen.

  De taart wordt vervolgens ’s nachts vers gemaakt en de volgende dag geleverd. De levering kan binnen één werkdag, maar het is ook mogelijk om zelf een bezorgmoment te kiezen. De taarten worden gekoeld verzonden om de verse kwaliteit te behouden.

  Overigens kunnen de taarten ook in het buitenland verstuurd worden om familie in het buitenland te verrassen of om internationale zakenrelaties een geschenk te sturen.

  Neem contact op met Taartenwinkel.nl

  Heb je vragen over de levering van een taart? Of waren er problemen met de bestelling en wil je een klacht melden? Neem dan contact op met de klantenservice van Taartenwinkel.nl. Je kunt gebruikmaken van het contactformulier, het e-mailadres en het telefoonnummer of je kunt langsgaan bij het bedrijf in Utrecht. Je kunt ook contact opnemen via Social Media door een bericht te sturen via Facebook.

  Geef jouw mening over Taartenwinkel.nl!

  Werd jouw taart op tijd geleverd? Werd de taart vers geleverd? En was de taart nog lekker? Geef jouw mening over Taartenwinkel.nl en laat andere klanten weten wat zij kunnen verwachten. Zijn de taarten duur? En wat vond je van de service van de webshop? Schrijf een review en vertel over jouw ervaringen met Taartenwinkel.nl!

  Blijven de taarten goed tijdens de levering? Zijn de taarten lekker? En zijn de taarten duur? Lees de reviews over de ervaringen met Taartenwinkel.nl.

  TaartenWinkel.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5,8
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Yellow velvet

  Wat een baggerzaak. Bestel je een dure taart met foto: geen foto. Taart scheef en beschadigd in de doos. Op zaterdag geen klantenservice te bereiken, dus daar gaat je verrassing. De 16 jaar wordende dochter in tranen. Kan net zo goed een drol op een bord presenteren. Had me ook nog eens €50 gescheeld. Nou nog vechten over geld terug.

  Door: Job 13-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  prachtige taart voor onze jarige

  zag er echt SUPERMOOI uit. smaakte ook wel lekker enzo, maar vooral het uiterlijk was een feestje voor onze kleine jarige man!!

  Door: lydia 23-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over TaartenWinkel.nl

  Uw beoordeling