Taarten.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Taarten.nl

Wil je online taarten en/of gebak bestellen? Dan kan Taarten.nl voor jou weleens een uitkomst zijn. Bekijk op deze pagina wat er bekend is over deze onderneming. Je leest hier eerlijk geschreven en onafhankelijke bedrijfsreviews.


Wat is Taarten.nl?


Via Taarten.nl kunnen dagverse taarten besteld worden. Deze lekkernijen worden dagelijks klaargemaakt door ambachtelijke banketbakkers. De mensen van dit platform stellen voor iedere gelegenheid wel een bijpassende taart te kunnen maken. De taart wordt 's ochtends op de dag van levering gemaakt. Dit gebeurt aan de hand van ambachtelijke banketbakkers. De producten die je hier kunt bestellen zijn in te zetten als zakelijk cadeau, relatiegeschenk, als bedankje, verjaardag of andere gelegenheid. De bedrijfstaarten en andere producten kunnen bijvoorbeeld voorzien worden van een bedrijfslogo of andere afbeelding of tekst. Het platform wordt omschreven als hét adres waar bedrijven en particulieren gebak en taart kunnen bestellen. De hoofdvestiging is gelegen in Houten.


Verzendinformatie


Wil je weten wat de verzendkosten van jouw bestelling zijn? Deze worden in de winkelwagen vermeld tijdens het bestelproces. Voor alle zendingen zijn verzekeringen afgesloten. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over schade en/of diefstal. De verzekeringskosten zijn inclusief verzend- en orderkosten. Er wordt bezorgd van maandag tot en met zaterdag. Bezorgingen worden, enkele uitzonderingen daargelaten, tussen 08:00 en 14:00 uur afgeleverd. Zorg dus dat jij of vervangend persoon op dat moment op het gewenste afleveradres aanwezig bent. Als je de volgende dag ergens een taart wilt laten bezorgen moet je sowieso voor 17:00 uur bestellen. Als je iets besteld kun je ervan uit gaan dat het dagvers wordt afgeleverd. Dit gebeurt door koeriersbedrijven waarmee wordt samengewerkt. Het transportbedrijf maakt een eigen schema om de bezorgingen af te handelen. Er wordt aangegeven dat je aankopen het beste op een zakelijk adres kunt laten bezorgen. De besteller draagt altijd de eindverantwoordelijkheid voor de ontvangst. Mocht je niet thuis zijn wordt de order bij de buren afgeleverd.


Betalen


Via het platform kan betaald worden met diverse betalingsmogelijkheden. Met iDEAL is het mogelijk om via je eigen bank op internet te betalen. iDeal-betalingen verlopen via een beveiligde site van het bedrijf Mollie. Dit is een gespecialiseerde betaalprovider. Wil je graag per creditcard betalen? Dit kan onder andere via MasterCard, American Express en Visa. Er kunnen ook orders geplaatst worden door bedrijven. Zij hebben de optie om op factuurbasis te bestellen. Soms komt het voor dat er een andere betaalwijze gekozen moet worden. Je zal hiervan dan op de hoogte worden gebracht door een medewerker van dit bedrijf.


Klachten


Het kan voorkomen dat je ergens ontevreden over bent. Dit kan er zelfs toe leiden dat je een klacht wilt indienen. Er wordt aangegeven dat ze erg nauwkeurig met je bestelling om zullen gaan. Heb je desondanks toch een klacht? Dan is het verzoek om contact op te nemen met de klantenservice. Er wordt dan voor een passende oplossing gezorgd. Als je geschil niet naar tevredenheid is afgehandeld, zijn er meerdere opties. Zo kan er bijvoorbeeld altijd een klacht worden aangemeld bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Heb jij weleens een taart via Taarten.nl besteld? Heb je deze op tijd ontvangen en was je tevreden over de smaak? We horen graag wat jouw mening is. We stellen het op prijs als jij jouw ervaring deelt via een bedrijfsreview op deze pagina. NederlandReview kan mede dankzij jouw input het grootste bedrijf op het gebied van eerlijke bedrijfsreviews blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)