NederlandReview

  Ervaringen Salinto

  Als je eten of andere producten uit het buitenland wilt eten dan heb je natuurlijk geen behoefte aan nagemaakt spul. Dan wil je echte, authentieke producten die net zo smakelijk als het echte gerecht uit dat bepaalde land. Salinto is één van de winkels die je deze ervaring willen geven. Maar wat voor een kwaliteit Italiaanse pasta zullen ze echt verzorgen? Zal die Portugese wijn nou echt wel uit Portugal komen? Zal het koken met hun olie echt iets toevoegen aan de smaak van het gerecht? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Salinto de thee of olijven bij je thuisbezorgd? En wat voor klantenservice zal er van Salinto verwacht kunnen worden? De enige manier om antwoorden op deze vragen te krijgen is door het lezen van reviews geschreven door echte klanten van Salinto. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je helpen een goede indruk van Salinto te krijgen zodat je beter weet waar je aan toe bent.

  Over Salinto

  Salinto is een winkel die authentieke buitenlandse producten verkoopt. Het bedrijf is opgericht in 2016. David Pinto, een Nederlander met Portugese roots, besloot toen om Portugese delicatessen naar Nederland te halen. Ze hebben hier twee redenen voor. De eerste reden is dat ze graag Portugese producten onder de aandacht willen brengen. Daarbij willen ze Nederlanders een makkelijke toegang te bieden tot Portugese producten. Inmiddels is hun assortiment uitgebreid met producten uit Italië en sommige andere landen. Je kunt in hun winkel wijn aantreffen zoals witte wijn, rosé wijn, rode wijn, port, groene wijn en mousserende wijn. Mocht je niet weten of je een bepaalde wijn lekker gaat vinden, dan kun je een proefpakket kiezen. Salinto heeft ook bacalhou zoals bacalhou body, bacalhou tails, bacalhou wings en bacalhou stokvis. Verder is er nog eten te vinden zoals Italiaanse pasta, Portugese kaas, rijst, paté, Italiaanse olijfolie, snoep, vis in blik, sauzen, specerijen, azijn, jam en nog veel meer. Zoals je ziet zitten er gerechten tussen die typisch Italiaans of typisch Portugees zijn. En na de maaltijd neem je natuurlijk nog een dessert. Qua drinken heeft Salinto dan nog birra ichnusa, water, delta cafés, sumol, guaraná Antarctica, bier, sical en Italiaanse koffie. En als laatste heeft Salinto nog een selectie aardewerk, keukengerei en cataplana pannen.


  Hier wat voorbeelden van Portugees eten.

  Diensten van Salinto

  De etenswaren en dranken van Salinto kunnen online besteld worden. De bezorgservice van Salinto zal dan de pannen, pasta’s of wijn netjes naar je opsturen. Ook is er een Salinto klantenservice die tot je beschikking staat als je ze nodig mocht hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Salinto

  Heb jij wel eens een wijn, olijfolie of ander product van Salinto gekocht of gebruikt? Dan ben je in de juiste positie om ons meer over deze winkel te vertellen. Hoe lekker zijn hun pasta’s nou echt? Kunnen de wijnen tippen aan de wijnen die je in Portugal of Italië hebt genuttigd? Duurde het lang voor de rijst of jam door de bezorgservice van Salinto bezorgd werden? En wat is jouw mening over de klantenservice die Salinto verleent? Schrijf een review en laat ons en andere klanten weten hoe jij over Salinto denkt.

  Salinto
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  8.2
  86% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  7.8
  Prijs
  rating
  8.8
  Leveren
  rating
  8.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Salinto

  Uw beoordeling

  Bacalhau

  Gebeld met wat vragen, fijne uitleg van David Pinto en de volgende dag al in huis! Toppie

  Door: Rui11-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Delta espresso koffie

  Mijn zoon heeft en zag een website van jullie. 😄 👍 En we zaten zonder koffie!!! Altijd hebben we dit merk. en al nou ik denk 30 jaar besteld bij jullie gauw gekomen en toppie we kunnen weer eerlijk genieten van deze heerlijke ☕. 😄 👍 Anders drinken we het altijd in Portugal maar ja? Nu hebben we toch Portugal in huis bedankt voor de service ook namens mijn zoon paulo. 😄 Ik weet nu m'n plaats om te bestellen obrigado David pinto

  Door: Anneke soares 20-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Diverse

  Niet bereikbaar, geen levering.
  Zending nu na een week nog niet binnen.
  Vertraging door corona staat er in een bericht van ze maar ze zouden dag en nacht doorwerken om zo snel mogelijk te leveren.
  Waardeloos bedrijf, communiceren nu niet meer naar de klant, zijn niet bereikbaar.

  Aos meus olhos não se pode confiar na empresa, nunca mais peça.

  Non ci si può fidare della compagnia ai miei occhi, non ordinare mai più.

  Door: Johan20-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Sumol sinas en bacalhau

  Ik ben erg blij dat ik eindelijk een goede portugese winkel heb gevinden. Sumol is mijn favoriete drankje dat ik als kind al dronk in Portugal en de bacalhau is ook echt top. Op tijd geleverd en vriendelijke uitleg van David aan de telefoon. Ik zou dit bedrijf zeker aan anderen aaanbevelen.

  Door: Irma Rodriguez21-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Bacalhau en andere produkten

  Goederen werden goed verpakt en volgens afspraak geleverd. Er ontbrak een artikel. Contact opgenomen en meteen goed geregeld.Tijdens dit gesprek ook nog adviezen gekregen voor het ontzouten van de bacalhau.
  De geleverde bacalhau (wings) is van een heel goede kwaliteit. Hebben er lekker al een paar broodjes van gegeten. Dus erg tevreden over dit bedrijf waar we zeker zullen terugkomen.

  Door: Laurens Hoitsema15-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  chourico do porco preto

  Chourico, bacalhau en wijn is altijd van uitstekende kwaliteit, alleen contact maken met dit bedrijf is een probleem, facebook, email of formulier je krijgt nooit antwoord, ik wacht al meer dan 7 weken op een vraag over de levering van de Chourico do Porco Preto van Barrancos.

  Door: Matheus J. Maas28-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Chorizo gril

  Leverings probleem door plotselinge grote aanvraag toch goed contact gehouden met mij , zelden zo netjes behandeld ,dank u wel team Salinto

  Door: Piet Tervoort23-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Salinto een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Salinto. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 86% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Salinto actief?

  Salinto is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wijn, Bier & Sterke Drank, Levensmiddelen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Salinto gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.