NederlandReview

  Ervaringen Real Dutch Food

  Real Dutch Food: voor iedereen die in het buitenland zijn favoriete Nederlandse gerechten mist. Benieuwd naar ervaringen van (andere) expats met deze internetsupermarkt voor de Hollandse Keuken? Lees dan verder. Real Dutch Food: Reviews en ervaringen met Hollands Eten

  Real Dutch Food: voor als je de Hollandse keuken mist


  Je woont of werkt in het buitenland, maar mist je favoriete Nederlandse eten. In de meeste buitenlandse supermarkten is hagelslag, rookworst of Aardappel Anders iets extreem exotisch. Je zult het zelden tegenkomen. Gelukkig is daar nu een oplossing voor. Met Real Dutch Food wordt jouw Nederlandse eten gewoon bezorgd in het buitenland. De enige echte rookworst van Unox, maaltijdmix van Knorr, drop of Sinterklaassnoep - de echte Hollandse kost - alleen dan bij jou in het buitenland. De online supermarkt die in het buitenland de Hollandse pot mist.


  Hoe worden kroketten eigenlijk gemaakt? Het Klokhuis legt uit

  Assortiment van de online supermarkt voor Nederlands eten


  Ooit begon het bedrijf met slechts een paar producten, wat langzaam opliep naar 250 en inmiddels naar meer dan 3.200 producten. Het grootste deel van het assortiment zijn Nederlandse levensmiddelen. Maar er is ook een hele non-foodsectie. Hier vind je Nederlandse boeken, cd's en typisch Nederlandse gebruiksvoorwerpen zoals bijvoorbeeld een poffertjespan. Van dit assortiment wordt het grootste gedeelte vers ingekocht op basis van de bestellingen. Dit is noodzakelijk, omdat de etenswaren vaak een (langere) reis moeten maken. Vanwege dit inkoopproces duurt het gemiddeld twee tot vier werkdagen voor een bestelling kan worden verzonden.

  Bestellen bij Real Dutch Food


  Bestellen bij Real Dutch Food is heel makkelijk. Je vult je winkelmand met jouw keuze uit de meer dan 3.200 artikelen. Wanneer je klaar bent met winkelen kun je in een beveiligde omgeving afrekenen en dan wordt je bestelling binnen 2 tot 4 werkdagen naar je verzonden. Dat Real Dutch Food ook echt voor Nederlanders is, zie je terug in het spaarsysteem. Bij elke bestelling kun je sparen voor extra korting op je volgende bestelling. Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je zelfs direct 5% korting op je bestelling. Kun je gelijk alle acties in de gaten houden, waarmee je nog goedkoper uit bent wanneer je jouw favoriete Nederlandse maaltijd bestelt vanuit het buitenland.

  Een klacht over Real Dutch Food


  Je hoort 'klagen' ook wel eens al iets wat typisch Nederlands is. Bij Real Dutch Food doen ze er alles aan om ervoor te zorgen dat jij absoluut geen reden tot klagen hebt. Heb je dat wel, omdat bijvoorbeeld je producten beschadigd zijn tijdens het vervoer, er iets mis is gegaan met je bestelling of je een ander punt van aandacht hebt opgemerkt? Neem dan even contact op met deze organisatie. Je kunt Real Dutch Food per mail bereiken om samen tot een oplossing te komen.

  Ervaringen met Real Dutch Food


  Ben jij een Nederlander in het buitenland die absoluut niet zonder zijn Nederlandse lekkernijen kan? Heb je weleens Hollandse drop, Sinterklaasartikelen of Nederlandse boeken en tijdschriften besteld via Real Dutch Food? Laat anderen dan weten wat jouw ervaring met dit bedrijf in Nederlands eten was. Hoe ging het bestellen, heb je contact gehad met de klantenservice en hoe was de kwaliteit van de producten? Anderen zijn geholpen met jouw beoordeling van dit bedrijf

  Wat zijn de ervaringen van klanten van Real Dutch Food? Hoe is de kwaliteit, levertijd, assortiment? Lees hun reviews: moet je hier eten bestellen?

  Real Dutch Food
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Real Dutch Food

  Uw beoordeling

  lekker eten in het buitenland

  Voor mijn werk moet ik vaak langere perioden in het buitenland zijn. Nu ben ik niet echt een huismus en in Nederland heb ik ook niet heel veel wat ik zou moeten missen, maar er zijn bepaalde levensmiddelen die in Nederland gewoon echt het beste zijn. Ik heb dat met Unox-worst, collega’s van mij hebben dat bijvoorbeeld weer met drop of andere zaken. Een van mijn collega’s attendeerde mij op de website Real Dutch Food, waar je op een eenvoudige manier Nederlandse producten in het buitenland kunt krijgen. De producten worden gewoon in het buitenland bezorgt. Ik was daar aanvankelijke vrij sceptisch over (zal wel heel duur zijn), maar dat blijkt alles mee te vallen. Het is natuurlijk niet helemaal gratis, maar het valt zeker mee. Nu kan ik af en toe gewoon rookworst eten en ik moet zeggen: dat is me best wel wat waard. Super enthousiast en zeker een aanrader voor alle Nederlanders in den vreemde.

  Door: Daud Hobbelen08-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Real Dutch Food een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Real Dutch Food. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Real Dutch Food actief?

  Real Dutch Food is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Levensmiddelen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Real Dutch Food gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.