NederlandReview

  Ervaringen Papa John's

  Wil je ergens een pizza bestellen? Wellicht is Papa John's voor jou een geschikt bedrijf. Bekijk op NederlandReview welke klantervaringen er over Papa John's bekend zijn. Je leest hier alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

  Wat is Papa John's?

  Papa John's is een bedrijf waar je onder andere pizza, drinken, desserts en vegan gerechten kunt bestellen. Ze staan het meeste bekend om hun verkoop van pizza. Kwaliteit is volgens het bedrijf ontzettend belangrijk bij hun pizza's. Het bedrijf is opgestart in Jeffersonville (Indiana). Er zijn inmiddels meer dan 5000 Papa John's vestigingen in 44 landen. Het is het doel van het bedrijf om altijd en overal de beste ingrediënten te leveren, voor iedere gelegenheid. Een belangrijke drijfveer van Papa John's is het creëren van innovatieve nieuwe recepten en producten.

  ETEN BESTELLEN BIJ HET SLECHTSTE RESTAURANT IN AMSTERDAM!

  Stukje geschiedenis

  John leerde van zijn vader en opa dat hard werken belangrijk is. John kreeg op zijn 15e zijn eerste baan. Deze eerste baan was bij pizza restaurant Rocky's Sub Pub. John startte hier als afwasser en groeide uiteindelijk door naar pizzabakker. Het zorgde ervoor dat hij zijn eigen pizza restaurant wilde gaan openen. Uiteindelijk mondde dit uit in de opbouw van een grote pizzaketen.

  Kernwaarden

  Het belangrijkste is om te allen tijde een traditionele Papa John Pizza van goede kwaliteit te kunnen leveren. Ze nemen altijd hun verantwoordelijkheid. Dit doen ze naar zichzelf, naar haar klanten en partners. Ze hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Deze klanttevredenheid moet volgens het bedrijf consequent, bewijsbaar en kwantificeerbaar zijn. Ze willen altijd de beste zijn. Het succes valt of staat met personeel. Het team is ontzettend belangrijk bij Papa John's. Teamleden worden bij Papa John's omschreven als positief, proactief en gepassioneerd met alles wat ze doen. Ze streven altijd naar verbetering en leggen de lat hoog. Ze willen zich te allen tijde verbeteren.

  Originele deeg

  Goed deeg is volgens het bedrijf cruciaal voor een goede pizza. Als het deeg niet goed is zul je volgens Papa John's nooit een geweldige pizza hebben. Dit is ongeacht de ingrediënten die je er op doet. Vanwege deze redenen maken ze bij Pizza John's hun deeg helemaal zelf. Dit deeg is dus helemaal origineel. Zo weten ze ook zeker dat het deeg vers geleverd zal worden aan de restaurants van Papa John's.

  Pizzabodems

  Deze organisatie stelt bekend te staan om de geweldige pizzabodems. Er wordt aangegeven dat dit de basis is van het succes van het bedrijf. In de pizzabodems gaan volgens het bedrijf alleen de allerbeste ingrediënten. Enkele voorbeelden hiervan zijn producten zoals hoge kwaliteit proteïne, ongebleekte tarwe bloem, gefilterd water, zout en gist.

  Halal

  Er staat ook een stukje beschreven over halal vlees. Op dit moment zit er geen halal vlees op de pizza's. Er wordt wel ingezet op het welzijn van dieren, voedselveiligheid en kwaliteit. Alle kip wordt ingekocht in Thailand. Daar hebben ze een speciale leverancier voor.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Heb je weleens een bestelling gedaan bij Papa John's? Ben je tevreden over de producten van Papa John's? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Papa John's? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

  Papa John's
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  2
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Pizza kinderfeest

  Bestelling van kinderfeest kwam na 2,5 uur... tenminste de helft van de bestelling kwam. Andere helft was er wel, maar koud. Gehele bedrag zou teruggestort worden. Ben nu ruim 1 maand verder en 7 telefoontjes. Nog steeds niks... zonde.

  Door: Bram02-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Kip

  Kwam niet

  Door: Mark Lammers25-10-2020
  Bram02-11-2020

  Bestelling van kinderfeest kwam na 2,5 uur... tenminste de helft van de bestelling kwam. Andere helft was er wel, maar koud. Gehele bedrag zou teruggestort worden. Ben nu ruim 1 maand verder en 7 telefoontjes. Nog steeds niks... zonde.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Papa John's

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Papa John's een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Papa John's. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Papa John's actief?

  Papa John's is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online eten bestellen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Papa John's gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.