NederlandReview

    Ervaringen Papa John's

    Wil je ergens een pizza bestellen? Wellicht is Papa John's voor jou een geschikt bedrijf. Bekijk op NederlandReview welke klantervaringen er over Papa John's bekend zijn. Je leest hier alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

    Wat is Papa John's?

    Papa John's is een bedrijf waar je onder andere pizza, drinken, desserts en vegan gerechten kunt bestellen. Ze staan het meeste bekend om hun verkoop van pizza. Kwaliteit is volgens het bedrijf ontzettend belangrijk bij hun pizza's. Het bedrijf is opgestart in Jeffersonville (Indiana). Er zijn inmiddels meer dan 5000 Papa John's vestigingen in 44 landen. Het is het doel van het bedrijf om altijd en overal de beste ingrediënten te leveren, voor iedere gelegenheid. Een belangrijke drijfveer van Papa John's is het creëren van innovatieve nieuwe recepten en producten.

    ETEN BESTELLEN BIJ HET SLECHTSTE RESTAURANT IN AMSTERDAM!

    Stukje geschiedenis

    John leerde van zijn vader en opa dat hard werken belangrijk is. John kreeg op zijn 15e zijn eerste baan. Deze eerste baan was bij pizza restaurant Rocky's Sub Pub. John startte hier als afwasser en groeide uiteindelijk door naar pizzabakker. Het zorgde ervoor dat hij zijn eigen pizza restaurant wilde gaan openen. Uiteindelijk mondde dit uit in de opbouw van een grote pizzaketen.

    Kernwaarden

    Het belangrijkste is om te allen tijde een traditionele Papa John Pizza van goede kwaliteit te kunnen leveren. Ze nemen altijd hun verantwoordelijkheid. Dit doen ze naar zichzelf, naar haar klanten en partners. Ze hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Deze klanttevredenheid moet volgens het bedrijf consequent, bewijsbaar en kwantificeerbaar zijn. Ze willen altijd de beste zijn. Het succes valt of staat met personeel. Het team is ontzettend belangrijk bij Papa John's. Teamleden worden bij Papa John's omschreven als positief, proactief en gepassioneerd met alles wat ze doen. Ze streven altijd naar verbetering en leggen de lat hoog. Ze willen zich te allen tijde verbeteren.

    Originele deeg

    Goed deeg is volgens het bedrijf cruciaal voor een goede pizza. Als het deeg niet goed is zul je volgens Papa John's nooit een geweldige pizza hebben. Dit is ongeacht de ingrediënten die je er op doet. Vanwege deze redenen maken ze bij Pizza John's hun deeg helemaal zelf. Dit deeg is dus helemaal origineel. Zo weten ze ook zeker dat het deeg vers geleverd zal worden aan de restaurants van Papa John's.

    Pizzabodems

    Deze organisatie stelt bekend te staan om de geweldige pizzabodems. Er wordt aangegeven dat dit de basis is van het succes van het bedrijf. In de pizzabodems gaan volgens het bedrijf alleen de allerbeste ingrediënten. Enkele voorbeelden hiervan zijn producten zoals hoge kwaliteit proteïne, ongebleekte tarwe bloem, gefilterd water, zout en gist.

    Halal

    Er staat ook een stukje beschreven over halal vlees. Op dit moment zit er geen halal vlees op de pizza's. Er wordt wel ingezet op het welzijn van dieren, voedselveiligheid en kwaliteit. Alle kip wordt ingekocht in Thailand. Daar hebben ze een speciale leverancier voor.

    Wat zijn de klantervaringen?

    Heb je weleens een bestelling gedaan bij Papa John's? Ben je tevreden over de producten van Papa John's? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Papa John's? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

    Papa John's
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (29)

    4
    55% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.2
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    4.2
    Leveren
    rating
    4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Papa John's

    Uw beoordeling

    4 cheese

    Ik bestel vaker 4 cheese (pizza met pizzasaus en 4 verschillende kaas) bij Papa John’s aan de Grote Beer. Ook vandaag weer 4 cheese besteld en tot mijn teleurstelling kreeg ik pizza’s zonder pizzasaus (alleen kaas met deeg) de pizzasaus oftewel tomatensaus ontbrak. Gebeld met papa johns grote beer. Ik moest foto’s mailen en de medewerker zou het met haar baas overleggen. Tot mijn verbazing vonden ze beide dat er degelijk wel saus op zat! Maar er zat echt geen saus op! Ik wil heus geen gratis pizza ofso, maar het ging bij mij om dat het anders en droog smaakt en dat kwam doordat er geen saus op zat oftewel ze zijn het vergeten!!!! Ik kreeg een hele discussie en ben hier niet blij mee. Ik vind de omgang met de klant niet vriendelijk en dit is echt jammer!!! Kon ik hier ook maar de foto’s plaatsen!!!

    Door: Sun03-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Pizza & brownie

    Ik heb echt mega lekker gegeten! Ik heb eerder domino’s gehad maar dit is echt 10x beter, super lekker en vooral die brownie was echt goddelijk, heb echt een kwartier zitten na te genieten, super tent!!

    Door: Demi09-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    piza

    Lekker verse groente worden er gebruikt. Pizza komt snel en warm en krokant aan vriendelijke geholpen zo wel aan de telefoon als de bezorger.

    Door: E. Tel29-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Pizza

    Heerlijkste ? van Utrecht. Op tijd geleverd. Goede smaak.

    Door: Gary12-12-2020
    Emm06-01-2021

    Ik kan nergens een klachten formulier of contact gegevens vinden naast de enquête. Mijn vriend heeft onlangs op jullie website (Hilversum) een bestelling geplaatst voor twee pizza’s op 3 januari. Hierbij kon je in het begin een coupon kiezen. Wij kozen de tweede pizza 50% korting coupon. We werden verder gewezen naar pizza optie 1 en pizza optie 2. Hier is dus niks fout gegaan. Vervolgens hebben we de bestelling gecheckt voor het versturen en de optie contant betalen (bij afhaal) geselecteerd. Het totaal was €18 voor het plaatsen van de bestelling. Dit geld hebben wij nog uit onze portemonnee gehaald. Mijn vriend is vervolgens de pizza gaan afhalen en komt met een vervelend verhaal terug. Het totaal was €24/26. Dit is natuurlijk wel een behoorlijk verschil. De vrouw aan de kassa was ons niet bereid te helpen en belde de leidinggevende. De leidinggevende zei dat wat op de bon stond betaald moest worden. Mijn vriend had dit maar gedaan. We hebben hier bij de enquête een klacht ingediend en kregen als antwoord dat de bestelling inderdaad niet gewijzigd kan worden. Er werd ook geen enkele compensatie geboden. Wij hebben het account geopend en zo staat ook in de bestelling geschiedenis €24. Er is wat mis gegaan op de site.

    A.07-03-2021

    Prijs kwaliteit is zeer uit verhouding. De pizza heeft nauwelijks beleg, smerig gewoon. De korst heeft nu ook kaas erin verwerkt. Als je allergisch bent, kun je niet echt iets neutraal bestellen. Bepaalde producten moet je nemen. De pizza wordt wel binnen een bepaalde tijd geleverd, maar is bij opening al vrij koud. De aanbiedingen zijn extra duur. 4 pizza's voor 60 euro. Het was dan ook de laatste keer dat we er bestellen, want we hebben het al een paar keer geprobeerd en ook gemeld, maar ze veranderen er niks aan. Belachelijk gewoon. De ingrediënten zijn niet beter, zoals ze beweren.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2 pizzas

    Pizza komt niet aan, telefoon wordt niet opgenomen

    Door: Anon06-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Pizza

    Pizza is nooit aangekomen en niemand neemt op

    Door: James 05-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Pizza's, Cheesesticks en jalapeno rolls

    Een aantal pizza’s besteld met cheese sticks and jalapeño. Kregen 3 verkeerde pizza’s van een andere klant. Gebeld met Papa John’s en geen een medewerker kon fatsoenlijk Nederlands of Engels spreken. Uiteindelijk juiste bestelling ontvangen. Bezorger was erg onbeschoft omdat we de pizza’s al hadden geopend maar zo kwamen juist achter dat het de verkeerde waren. Hij vond dat we het adres op de pizza doos hadden moeten controleren terwijl hij de verkeerde pizza’s afgeeft. Later bleek dat ze de saus vergeten waren dus weer gebeld naar hen en er werd beloofd dat de saus zou worden bezorgd. 15 min later worden we gebeld door de ‘manager’ welke gebrekkig Engels sprak dat een medewerker zich bedreigd had gevoeld en aangifte heeft gedaan alleen omdat we hadden aangegeven dat hij juiste bestelling had mogen overhandigen en daar was de bezorger niet blij mee. Vervolgens zegt de ‘manager’ dat hij de bezorger was en dat hij wel degelijk is bedreigd. Ik geloofde me oren niet en heb vervolgens opgehangen. Erg klantonvriendelijk en onprofessioneel en wees op je hoede. Neem desnoods met je telefoon op bij levering want valse aangifte doen van bedreiging is blijkbaar heel normaal bij Papa John’s in Eindhoven aan de Kruisstraat.

    Door: Sara28-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Pizza zelf samengesteld met gegrilde kip, extra kaas. Tomatensalsa en kaas zat er al standaard op de rest heb ik extra toegevoegd en betaald

    Voor half 19.30 uur besteld. Bezorgtijd half uurtje
    Uur daarna maar eens gebeld. Werd eerst niet opgenomen meerdere keren. Uiteindelijk werd er opgenomen en mijn bestelling was al onderweg. Ruim een half uur later wilde ik nog een keer bellen stond de bezorger aan de deur.
    Pizza was compleet uitgedroogd, alsof de pizza vaak in de magnetron gezeten had. Pizza was koud en naar de kaas en kip moest ik zoeken. Ook amper de basic erop (tomaat/kaas)
    Ik heb er een foto van.
    Vroeger waren ze erg goed en bestelden we regelmatig, nu nooit meer en ik dien een klacht in, ik wil mijn geld terug. Ik heb de pizza voor u bewaard in de koelkast

    Door: Allison Van Zoeren10-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    2 pizza,s + buffalo wings

    Papa John's Zonnelaan Groningen
    Geen + punten.
    4 keer moeten bellen en te horen krijgen "bel na 10 minuten weer"
    Uiteindelijk de manager te pakken weten te krijgen die met een smoesje kwam dat de fietsbezorger een ongeluk had met een auto, heel toevallig precies wanneer hij aan kwam fietsen.. in totaal 2 uur gewacht voor lauwe kut pizza en slechte service. De manager kon niet eens fatsoenlijk Nederlands dus ik ben maar gewoon Russisch gaan praten.
    Persoonlijke score 2/10

    Door: Peter Aikema09-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    2 pizza's

    Een mooie folder van Papa John’s met op alle pizza’s 40% korting, en gebruik de code MU401xxx. Het bestel proces verloopt voorspoedig en de korting wordt inderdaad verrekend. De pizza’s voor een bepaalde tijd besteld, en 5 minuten ervoor krijg ik een telefoontje met “dat doen we niet de hoogste baas is het niet met de actie eens, we storten uw geld weer terug”. Dus als klant wordt je hier in de bedrijfsvoering betrokken op negatieve wijze. Bij de volgende folder van Papa John’s moet je wel geluk hebben dat ze inderdaad doen wat ze beloven, dit keer ging het dus duidelijk mis.
    Waardeloze zaak.

    Door: Arthur Vleesch du Bois21-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Twee pizza's

    Please do not visit this place!!!!!!!!!!!!! There is only ONE worker who makes the pizzas, and THE SAME guy also delivers....... WHILE RINGING THE PHONE 10 TIMES NO ONE PICKS UP... i wonder why.. (not).
    The manager doesnt give a shit about everything, everything is the fault of the person who ordered??? Excuse me?! He shouldn't has that job at all, DISGUSTING PLACE

    Door: Loi20-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Pizza 'Spicy Italian' en 'All The Meats'

    Zoals ook gezegd op Facebook:

    Ik had twee pizza's besteld: één spicy Italian en één All The Meats. Meteen bij het open doen van de doos kwam er een rare zoete chemische geur van af. Allereerst kan ik niet zien welke van de twee All The Meats is, want ze zien er precies hetzelfde uit en lijken bijna precies dezelfde ingrediënten te hebben. Ik vermoed dus dat daar iets mis is gegaan, het zijn gewoon twee dezelfde pizza's. De Spicy Italian hoort dubbele italiaanse worst erop te hebben zitten, maar dat zit er niet op... wel zie ik wat kleine stukjes pepperoni en rundvlees net als op die andere pizza.

    Afijn, dan maar twee dezelfde (of bijna precies dezelfde) pizza's. Dus ik begin te eten... gatverdamme wat een ranzige pizza's! Ze hebben beide vrij weinig toppings; er zit een laag kaas op die vreemd genoeg volledig samenhangend is: je kunt het zo als een tapijt van de pizza af schuiven. Daaronder zit wat vlees: allereerst één soort gehakt die helemaal lichtgrijs is en er niet helemaal gaar uitziet. Daarnaast is de kwaliteit daarvan te vergelijken met het spul uit een slechte supermarkt. Voor de rest zitten er wat kleine stukjes salami op (wat volgens mij pepperoni moet voorstellen).

    Ook zitten er kleine vierkante stukjes ham op, maar erg weinig en die ham smaakt ook zoet net als de rest van de pizza. Zelfs als je het van de pizza af pakt en proeft of het dan beter wordt, kom je erachter dat de ham gewoon niet naar ham smaakt. Het lijkt (net als de rest van het vlees) misschien te lang in de vriezer gezeten te hebben of zo, en heeft de vreemde zoet-muffe smaak van de pizza geabsorbeerd.

    De zoete geur van de pizza klopt dus, want het meeste vlees dat erop zit heeft geen duidelijke smaak. Alles loopt in elkaar over en het is voornamelijk muf. Het lijkt ook net alsof het aan het beschimmelen is, want sommige stukjes rundvlees hebben een bizarre grijsgroene kleur. Het rare is dus ook dat als dit twee verschillende pizza's moeten voorstellen, ze dezelfde smaak hebben en precies dezelfde geur. Op de ene pizza zitten nog langwerpige roze blokjes vlees van onduidelijke origine. De ham zag ik namelijk al, bacon heb ik niet gezien maar zo ziet bacon er gewoonlijk niet uit, dus misschien is het de varkensworst?

    Zelfs de kaas heeft nauwelijks smaak, al is dat dan misschien nog het beste deel ervan. De tomatensaus lijkt wel van een andere planeet... en niet op een goede manier. Meer op zo'n manier van dat je je afvraagt of het van dezelfde moleculaire bouwstenen gemaakt is als die op aarde. Op de manier van dat je het na een paar uur weer uitscheidt (censureer me aub niet, ik zei uit*scheidt*) je buikgriep krijgt en vervolgens bang wordt dat corona je na 1,5 jaar symptoomvrij leven nu toch écht gaat pakken. 0,15 procent IFR en vrijwel geen symptomen... maar het was niet een bloedklonterend vaccin van Vadertje Staat dat je kapotmaakte, het was Papa John's (Daddy Johan). Het is echt raar wee spul. Niet alleen is het vlees vrijwel smaakloos, maar het lijkt niet vers. Er ontbreken ingrediënten en beide pizza's hebben bijna precies dezelfde smaak (en dezelfde geur). De buitenste korst heeft tenminste wél smaak en is luchtig. Verder nog iets raars: bij één van de pizza's zat een bakje rode saus *in de pizza gedrukt*. Immers, dat mijn maag zich aangerand voelt is niet genoeg; de pizza moet ook aangerand worden. Bij de andere pizza zat een gele saus, maar ik heb geen flauw idee wat die sauzen zijn, want ze staan niet in de ingrediëntenlijst. Mysteriesaus van Papi Juan... neej. No no :)

    Ten slotte zit er in elke pizzadoos een groene hete peper. Daar is weinig mis mee, maar ga ik nou echt groene peper op een soort American-style pizza doen? Bovendien zijn de pizza's flauw, viezig zoet en muf. Ik snap dat een peper je smaakzin wat aantast, dus misschien dat het daarom er bij in zit: als een verdovingsmiddel. De pizza lijkt wel een analogie voor de huidige samenleving: overvloedig zoet en weeïg, compleet rot, en divers maar chaotisch en conformistisch. O ja, en zo muf als de onteerde hoo-ha's van die relatieloze huppeltroela's op tv-reclames... je weet wel, die crème nodig hebben voor hun schimmel down-under. O, en je krijgt er een rimpelige peper bij als reminder dat je toch zo dood bent, dus wat maakt een rotpizza met vriezervlees nou uit? Neem nog wat kush, anders voelen wij ons bij Padre Jimbo ook maar zo alleen. "Life is too short to last long" hè. Mooi maar verlept.

    Ik heb nog nooit pizza na een aantal happen moeten weggooien, maar nu wel. Zelfs bij de Turk krijg je voor 8 euro (in plaats van 11) al een betere pizza. Wat een zooi.

    O ja, en de pizza kwam pas na drie kwartier of zo binnen, terwijl het 30 minuten zou duren en ik vlakbij zit.

    Door: Leonard11-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    pizza jalapenos

    mijn dochter had een pizza jalapeno besteld bij Papa John's en kwam na het openen van de doos erachter dat er niet 1 jalapeno op de pizza zat, alleen wat paprika. Mijn dochter melde dat er een verkeerde pizza is bezorgd , de verkeerde pizza werd opgehaald en mijn dochter werd later teruggebeld met de beschuldiging dat ze alle jalapenos van de pizza zou hebben gegeten want ze zagen vingerafdrukken. Op de vraag waarom mijn dochter dat zou doen werd erg onbeschoft gereageerd. Mijn dochter werd voor van alles uitgemaakt en er werd gezegd dat ze voor deze keer een nieuwe pizza krijgt en dat ze dat nooit meer moet doen. Ook begon het gesprek met de mededeling dat ze niet in het systeem staat en dat er helemaal geen pizza onderweg was naar haar waarop mijn dochter zei dat ze toch echt een pizza voor zich heeft liggen. Mijn dochter vroeg waar de logica zou zijn als ze al lang op een pizza moet wachten om dan alleen de jalapenos eraf te eten en hem vervolgens weer terug zou sturen. Daarop werd gezegd dat ze pas 20 min aan het wachten was dus nu was ze ineens wel zichtbaar in het systeem. Ze hebben een pizza gestuurd in een doos waaraan je kon zien dat die al geopend was en er waren nu alleen maar jalapenos op gedaan. Mijn dochter heeft hem niet durven eten met de gedachte dat er misschien op gespuugd zou zijn. Ik heb mijn kinderen , aanhang en vrienden geadviseerd om hier nooit meer te bestellen. Een zeer onbeschofte behandeling en beschuldiging wat ik ook niet van hun gewend ben. Helaas kan 1 onbeschoft persoon in het bedrijf er dus ongemerkt voor zorgen dat er klanten wegblijven en ontevreden zijn

    Door: J Ratsma28-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Pizza plus cinnamon knots en andere cinnamon ding

    Allerbijdehandst die cinnamon dingen waren duur, smakeloos en taai alsof het in de magnetron was geweest en afgekoeld. Pizza was ook niet erg bijzonder. 3de slecht ervaring met deze keten , eerste keer in Hoofddorp.

    Door: Ruben van het Nederend 26-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Pizza four cheese

    Ik vind het niet lekker en zelfs de ingrediënten niet goed.

    Door: Nuha 11-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    2 pizza’s plus zoete shit

    We bestelden een pepperoni pizza, maar een pizza kregen we niet. Dit sloeg echt volledig de plank mis met een soort kruidig karton, paardenvlees met de smaak van een veganistische clitoris en saus waarvan we niet eens willen weten wat er in zat. Door dit soort beunhazen zou het stempel “pizza” beschermd moeten worden. We eten nog liever onze dode hond op dan nog een keer van deze smakeloze droge hap te proeven. Amerika laat maar weer eens zien dat ze geen enig benul hebben van cultuur. We hoeven gelukkig niet meer bang te zijn dat we moeten vomeren van onze pils want onze magen waren al leeg na de eerste hap. De pizza was gelukkig niet zo groot, daardoor hoeften we niet zoveel weg te gooien. Maar we bestellen hier nooit meer, want we worden nog eerder vegatariër.

    Door: Sohaib06-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    FAQ

    Is Papa John's een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 29 ervaringen geplaatst over Papa John's. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 55% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Papa John's actief?

    Papa John's is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online eten bestellen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Papa John's gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.