Papa John's

4.2

Bestellen

3.4

Service

4.4

Prijs

3.5

Levering

42.6%

Zou hier weer kopen

Papa John's

Wil je ergens een pizza bestellen? Wellicht is Papa John's voor jou een geschikt bedrijf. Bekijk op NederlandReview welke klantervaringen er over Papa John's bekend zijn. Je leest hier alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews. 


Wat is Papa John's?


Papa John's is een bedrijf waar je onder andere pizza, drinken, desserts en vegan gerechten kunt bestellen. Ze staan het meeste bekend om hun verkoop van pizza. Kwaliteit is volgens het bedrijf ontzettend belangrijk bij hun pizza's. Het bedrijf is opgestart in Jeffersonville (Indiana). Er zijn inmiddels meer dan 5000 Papa John's vestigingen in 44 landen. Het is het doel van het bedrijf om altijd en overal de beste ingrediënten te leveren, voor iedere gelegenheid. Een belangrijke drijfveer van Papa John's is het creëren van innovatieve nieuwe recepten en producten.


Stukje geschiedenis 


John leerde van zijn vader en opa dat hard werken belangrijk is. John kreeg op zijn 15e zijn eerste baan. Deze eerste baan was bij pizza restaurant Rocky's Sub Pub. John startte hier als afwasser en groeide uiteindelijk door naar pizzabakker. Het zorgde ervoor dat hij zijn eigen pizza restaurant wilde gaan openen. Uiteindelijk mondde dit uit in de opbouw van een grote pizzaketen. 


Kernwaarden 


Het belangrijkste is om te allen tijde een traditionele Papa John Pizza van goede kwaliteit te kunnen leveren. Ze nemen altijd hun verantwoordelijkheid. Dit doen ze naar zichzelf, naar haar klanten en partners. Ze hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Deze klanttevredenheid moet volgens het bedrijf consequent, bewijsbaar en kwantificeerbaar zijn. Ze willen altijd de beste zijn. Het succes valt of staat met personeel. Het team is ontzettend belangrijk bij Papa John's. Teamleden worden bij Papa John's omschreven als positief, proactief en gepassioneerd met alles wat ze doen. Ze streven altijd naar verbetering en leggen de lat hoog. Ze willen zich te allen tijde verbeteren. 


Originele deeg 


Goed deeg is volgens het bedrijf cruciaal voor een goede pizza. Als het deeg niet goed is zul je volgens Papa John's nooit een geweldige pizza hebben. Dit is ongeacht de ingrediënten die je er op doet. Vanwege deze redenen maken ze bij Pizza John's hun deeg helemaal zelf. Dit deeg is dus helemaal origineel. Zo weten ze ook zeker dat het deeg vers geleverd zal worden aan de restaurants van Papa John's.


Pizzabodems 


Deze organisatie stelt bekend te staan om de geweldige pizzabodems. Er wordt aangegeven dat dit de basis is van het succes van het bedrijf. In de pizzabodems gaan volgens het bedrijf alleen de allerbeste ingrediënten. Enkele voorbeelden hiervan zijn producten zoals hoge kwaliteit proteïne, ongebleekte tarwe bloem, gefilterd water, zout en gist.


Halal 


Er staat ook een stukje beschreven over halal vlees. Op dit moment zit er geen halal vlees op de pizza's. Er wordt wel ingezet op het welzijn van dieren, voedselveiligheid en kwaliteit. Alle kip wordt ingekocht in Thailand. Daar hebben ze een speciale leverancier voor. 


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Papa John's? Ben je tevreden over de producten van Papa John's? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Papa John's? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (61)

papajohns amersfoort

schandaligste service die ik ooit heb meegemaakt paar keer besteld elke keer problemen om het huis te vinden ,vervolgens mag ik het af komen halen word er een extra pizza belooft kom ik thuis en open ik de doos zit er gewoon een lapje deeg met kaas in ipv een pizza ik bellen word ik voor leugenaar uitgemaakt voorheen vaak besteld met een deal dat ik een side en koekje erbij kreeg terwijl leterlijk elke keer de koekjes op waren dus dat je dan een volgende keer beter krijgt als oplossing . ze zijn open daarom bestelde ik in het verleden maar dat is klaar en raad het iedereen af leusderweg amersfoort maar leterlijk alle ervaringen ook op andere plekken waren slecht eten smaakt prima maar het is het niet waard

Q

q

02-10-2023

0

Eerdere bestellingen waren pizza en potato tots met kaas en jalapeno

Jaren geleden waren de kwaliteit en ingrediënten erg goed. Daarom koos ik Papa John's. Maar de laatste keren was de pizza soppig en heel vet, de potato tots met kaas droog en smakeloos en de jalapeno's ook smakeloos. De prijs vliegt omhoog, dus ik ga hier niet meer bestellen. Heel jammer.

A

Arends

28-05-2023

0

Pizza

N

Nour

19-03-2023

0

Pizza

Na een tijdje weer besteld en zal niet meer doen. Na een uur zag ik dat mijn bestelling “bezorgd” was. Ik had dus gebeld, man laat me niet eens uitpraten en zegt dat het nu onderweg is. Hij zei ook dat ze om 16:00 open gingen maar volgens de website moest die pizza rond 15:37 geleverd worden..

D

DW

12-03-2023

0

Salami pizza

Wat een slechte pizza het was vies koud en het vet lag op de bodem ik bestel nooit meer

M

Mats

18-02-2023

0

Pizza

website heeft de verkeerde pizza getoond, niet de pizza die ik gekozen hebt, toen ik de pizza kreeg zijn ze ook nog eens me drinken vergeten, toen ik belde om te vertellen dat het de verkeerde pizza was werd mij schreeuwend verteld dat het mijn probleem is en dat zei er niks aan kunnen doen, ik heb kalm proberen uit te leggen dat zelfs als het mijn fout was (ik ben zwaar overtuigd van niet) dat we er alsnog gezamenlijk een oplossing uit konden halen. daar was de manager niet van gedient en hij hong op. heb daarna nog maar eens teruggebeld en hij vertelde dat als ik een refund wil dat ik de pizza maar moet komen brengen, ook zou de jongen mijn drinken brengen alleen die kon dan niet toevallig mijn pizza mee terugnemen

J

joran

14-02-2023

0

Pizza

2 uur gewacht op een pizza Erg slecht nooit neer

J

Johan

11-02-2023

0

Pizza

Laatste keer was het echt slecht verbrande sides dus foto’s gestuurd en als goedmaker een gratis pizza in punten gekregen, alleen staat op de site al een tijdje dat ze tijdelijk gesloten zijn, ze zijn wel open maar je kunt alleen nog vi thuisbezorgd bestellen, weg spaarpunten, zijn niet meer in te ruilen. Als je belt valt er amper een gesprek te voeren, ze snappen geen donder van wat je zegt. Papa john Hoofddorp

R

ronald

18-01-2023

0

Pizza

Levering binnen 30 min na een uur maar eens gebeld. Levering wordt mischien een uur later. Eens maar nooit meer. Rijnstraat Amsterdam

R

Robert

28-12-2022

0

Pizza

Ik heb pizza besteld bij Papa John’s Delft. Er staat dat het in korter dan 30 min. Geleverd wordt. Inmiddels 55 min later bel ik papa john’s Delft. Medewerker geeft aan dat het momenteel te druk is en geen bezorgers zijn die mijn bestelling kunnen brengen. Het is nog niet bekend of ik nog een uur moet wachten of niet. Wat zij eigenlijk doen is hun probleem wordt mijn probleem gemaakt. Dat er geen voldoende medewerkers zijn en hierdoor ze bestellingen niet kunnen leveren is niet mijn probleem. De medewerker zegt, het is uw keuze geweest om bij ons te bestellen. Terecht ook foutieve keuze en wat een triste service.

G

Gül Sadulla

23-12-2022

0

Pizza

Te laat, onbeleefd, niet te bereiken, twee maal een order gecancelled (door hen, niet door mij) nadat ik 'm met Ideal betaald had en daarna een een week moeten wachten op de restitutie. Online een pizza bestellen om af te halen, en dat ie dan niet binnen is gekomen terwijl ik de bevestiging in mijn mail heb en je daar dus voor niks staat. Klantenservice alleen tijdens kantooruren te bereiken (handig als je na 5 uur eet) en de winkel in Hoofddorp neemt de telefoon niet op. Laatste X bij deze "piep" tent

W

wendy van Leeuwen

18-11-2022

0

Pizza tonijn

Ik heb daar vandaag een pizza tonijn gehaald in leiden kennedylaan. Pizza was 25 cm. Voor 11 euro vond ik de hoeveelheid tonijn zeer karig. Je moest de stujes tonijn zoeken. Ik haal af en toe een pizza tonijn nij de turk en dan zit ue echt vol met tonijn. Ik ga daar niet meer heen.

B

Benrol

25-10-2022

0

Pepperoni actie tweede gratis maar niet ontvanen

Store. Is 01170 b643d Josephus 29666844 Actie teeede gratis niet gehad na tel willen ook geen teeede alsnog gratis sturen Spreken ook geen Nederlands !!! Niet normaaal sluiten dit filiaal

J

Jos

22-05-2022

0

3 pizzas anderhalf uur later bezorgd

Ik heb 3 pizzas besteld en kreeg ze na anderhalf uur pas bezorgd en ze waren koud. Gebeld naar winkel en excuus was dat ze niks konden doen vanwege drukte. DAN ZET JE EEN TIJDELIJKE STOP OP BEZORGING. Papa john's is weereens een klant kwijtgeraakt.

V

Vincent

03-05-2022

0

Pizza's

Na het eten van pizza's hevige buikgriep gekregen. Mijn vermoeden is dat de medewerkers hun handen niet wassen en wellicht bedorven groenten op pizza bodem leggen. Na deze ervaring zal ik nooit meer bij papajohns bestellen.

A

Abtin

27-04-2022

0

2 pizza's

Rijswijkseweg nemen gewoon de telefoon niet op zit nu al anderhalf uur op me bestelling te wachten status is verandert in bezorgd heb geen flikker ontvangen dit filiaal word gerund door een stel kinderen geen aanrader

E

E van oijen

31-03-2022

1

Pizza pepperoni

Super snel bezorgd en warme pizza

M

Melanie

20-03-2022

0

4 pizza’s

Ander half uur geleden besteld niks gekregen. 8 keer gebeld is er iedere keer binnen 5 minuten. Vervelende zaak, nooit meer hier bestellen

S

Steyn

22-02-2022

0

Pizza tonno

Was niet warm meer, lauw, erg droog en deeg smaakte naar karton

I

Irma

29-01-2022

0

Pizza

Word geannuleerd zonder rede twee keer gehad bestelling te klein vestiging hilversum

M

Maarten Vogelzang

25-01-2022

0