NederlandReview

    Ervaringen Papa John's

    Wil je ergens een pizza bestellen? Wellicht is Papa John's voor jou een geschikt bedrijf. Bekijk op NederlandReview welke klantervaringen er over Papa John's bekend zijn. Je leest hier alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

    Wat is Papa John's?

    Papa John's is een bedrijf waar je onder andere pizza, drinken, desserts en vegan gerechten kunt bestellen. Ze staan het meeste bekend om hun verkoop van pizza. Kwaliteit is volgens het bedrijf ontzettend belangrijk bij hun pizza's. Het bedrijf is opgestart in Jeffersonville (Indiana). Er zijn inmiddels meer dan 5000 Papa John's vestigingen in 44 landen. Het is het doel van het bedrijf om altijd en overal de beste ingrediënten te leveren, voor iedere gelegenheid. Een belangrijke drijfveer van Papa John's is het creëren van innovatieve nieuwe recepten en producten.

    ETEN BESTELLEN BIJ HET SLECHTSTE RESTAURANT IN AMSTERDAM!

    Stukje geschiedenis

    John leerde van zijn vader en opa dat hard werken belangrijk is. John kreeg op zijn 15e zijn eerste baan. Deze eerste baan was bij pizza restaurant Rocky's Sub Pub. John startte hier als afwasser en groeide uiteindelijk door naar pizzabakker. Het zorgde ervoor dat hij zijn eigen pizza restaurant wilde gaan openen. Uiteindelijk mondde dit uit in de opbouw van een grote pizzaketen.

    Kernwaarden

    Het belangrijkste is om te allen tijde een traditionele Papa John Pizza van goede kwaliteit te kunnen leveren. Ze nemen altijd hun verantwoordelijkheid. Dit doen ze naar zichzelf, naar haar klanten en partners. Ze hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Deze klanttevredenheid moet volgens het bedrijf consequent, bewijsbaar en kwantificeerbaar zijn. Ze willen altijd de beste zijn. Het succes valt of staat met personeel. Het team is ontzettend belangrijk bij Papa John's. Teamleden worden bij Papa John's omschreven als positief, proactief en gepassioneerd met alles wat ze doen. Ze streven altijd naar verbetering en leggen de lat hoog. Ze willen zich te allen tijde verbeteren.

    Originele deeg

    Goed deeg is volgens het bedrijf cruciaal voor een goede pizza. Als het deeg niet goed is zul je volgens Papa John's nooit een geweldige pizza hebben. Dit is ongeacht de ingrediënten die je er op doet. Vanwege deze redenen maken ze bij Pizza John's hun deeg helemaal zelf. Dit deeg is dus helemaal origineel. Zo weten ze ook zeker dat het deeg vers geleverd zal worden aan de restaurants van Papa John's.

    Pizzabodems

    Deze organisatie stelt bekend te staan om de geweldige pizzabodems. Er wordt aangegeven dat dit de basis is van het succes van het bedrijf. In de pizzabodems gaan volgens het bedrijf alleen de allerbeste ingrediënten. Enkele voorbeelden hiervan zijn producten zoals hoge kwaliteit proteïne, ongebleekte tarwe bloem, gefilterd water, zout en gist.

    Halal

    Er staat ook een stukje beschreven over halal vlees. Op dit moment zit er geen halal vlees op de pizza's. Er wordt wel ingezet op het welzijn van dieren, voedselveiligheid en kwaliteit. Alle kip wordt ingekocht in Thailand. Daar hebben ze een speciale leverancier voor.

    Wat zijn de klantervaringen?

    Heb je weleens een bestelling gedaan bij Papa John's? Ben je tevreden over de producten van Papa John's? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Papa John's? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

    Papa John's
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    4.6
    60% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    4.4
    Leveren
    rating
    4.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Papa John's

    Uw beoordeling

    Pizza & brownie

    Ik heb echt mega lekker gegeten! Ik heb eerder domino’s gehad maar dit is echt 10x beter, super lekker en vooral die brownie was echt goddelijk, heb echt een kwartier zitten na te genieten, super tent!!

    Door: Demi09-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    piza

    Lekker verse groente worden er gebruikt. Pizza komt snel en warm en krokant aan vriendelijke geholpen zo wel aan de telefoon als de bezorger.

    Door: E. Tel29-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Pizza

    Heerlijkste ? van Utrecht. Op tijd geleverd. Goede smaak.

    Door: Gary12-12-2020
    Emm06-01-2021

    Ik kan nergens een klachten formulier of contact gegevens vinden naast de enquête. Mijn vriend heeft onlangs op jullie website (Hilversum) een bestelling geplaatst voor twee pizza’s op 3 januari. Hierbij kon je in het begin een coupon kiezen. Wij kozen de tweede pizza 50% korting coupon. We werden verder gewezen naar pizza optie 1 en pizza optie 2. Hier is dus niks fout gegaan. Vervolgens hebben we de bestelling gecheckt voor het versturen en de optie contant betalen (bij afhaal) geselecteerd. Het totaal was €18 voor het plaatsen van de bestelling. Dit geld hebben wij nog uit onze portemonnee gehaald. Mijn vriend is vervolgens de pizza gaan afhalen en komt met een vervelend verhaal terug. Het totaal was €24/26. Dit is natuurlijk wel een behoorlijk verschil. De vrouw aan de kassa was ons niet bereid te helpen en belde de leidinggevende. De leidinggevende zei dat wat op de bon stond betaald moest worden. Mijn vriend had dit maar gedaan. We hebben hier bij de enquête een klacht ingediend en kregen als antwoord dat de bestelling inderdaad niet gewijzigd kan worden. Er werd ook geen enkele compensatie geboden. Wij hebben het account geopend en zo staat ook in de bestelling geschiedenis €24. Er is wat mis gegaan op de site.

    A.07-03-2021

    Prijs kwaliteit is zeer uit verhouding. De pizza heeft nauwelijks beleg, smerig gewoon. De korst heeft nu ook kaas erin verwerkt. Als je allergisch bent, kun je niet echt iets neutraal bestellen. Bepaalde producten moet je nemen. De pizza wordt wel binnen een bepaalde tijd geleverd, maar is bij opening al vrij koud. De aanbiedingen zijn extra duur. 4 pizza's voor 60 euro. Het was dan ook de laatste keer dat we er bestellen, want we hebben het al een paar keer geprobeerd en ook gemeld, maar ze veranderen er niks aan. Belachelijk gewoon. De ingrediënten zijn niet beter, zoals ze beweren.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vegan pizza

    Devegan pizza leek wel een stuk droog karton. De topping was minimaal. Kipstukjes waren niet echt te bekennen. Mijn zoon had een pizza sausage en pepperoni. Deze was okay maar niet om nog eens te bestellen. Oh ja, ook leuk om te weten. We hebben allebei buikpijn vandaag.....

    Door: Nicole Roozemond08-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Philly cheese steak

    Hebben een Philip cheese steak besteld, zaten 5 stukjes vlees op. Naar papa john's gebeld kreeg de manager sprak slecht Nederlands gaf me door aan een bezorger.al met al slecht geholpen bestel hier nooit meer iets

    Door: Philly 22-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Papadia

    18.30 uur gebeld, systeem gef aan <30 minuten. Mijn vrouw belt om 19.30 uur met de vraag waar het blijft. Systeemfout, binnen een kwartier is er iemand bij u. 20.10 uur bezorger op de stoep. Duizend maal excuses, bij de volgende bestelling krijgt u korting blablabla. Doos open.....koud, verbrand en zeer karig belegd! 20.15 uur beginnen met bellen, nu 20.51 uur nog steeds bezig met iemand te bereiken. Mijn vrouw belt nogmaals (dus met haar eigen nummer), wordt niet opgenomen. Na 6 keer een ander nummer gebruikt, wordt direct opgenomen. Klacht neergelegd bij "Dennis", de vraag of we na 10 minuten terug willen bellen want dan is de manager er met een oplossing. Na 10 minuten met beide nummers ongeveer 40 keer gebeld! Of in gesprek, of telefoon wordt niet opgenomen. Schan-da-lig! Blijf het proberen, anders morgen. Ze zijn (helaas) niet van ons af....

    Door: René Tijs13-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Garden party pizza

    Dit was de eerste keer dat wij binnen gingen bestellen. Helaas met heel erg slecht ervaring. Wij waren al binnen. Niemand zei gedag. Uiteindelijk zelf gevraagd of wij pizza's konden bestellen. Jongen achter de toonbank zei wacht 1 min met aggeresief stem. Natuurlijk zit je daar op niet te wachten. Toen hij kwam vroeg hij of wij ons mondkapje op willen.doen mijn man zei mondkapjes liggen in de auto of ik kon gaan halen. Ondertussen wilde hij verder bestellen. Maar de jongen wilt maar niet eens een bestelling aannemen.

    Door: Uday Kant25-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Pizza

    Afhalen en alsnog een kwartier moeten wachten...

    Door: sebastiaan Vries21-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    4 grote pizza's en knoflooksticks

    Walgelijk slecht. Dit was de laatste kans die ze kregen van ons. Prijs kwaliteit slecht, kwantiteit aan beleg voor een mier genoeg, vrijwel koud bij aankomst, terwijl we nog geen 10 minuten bij bedrijf af wonen. Aanbiedingen zijn bedrog. Zakkenvullers zijn het.

    Door: A07-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    pizza's Rijswijkseweg Den Haag

    bestelling kwam pas na 2 uur. Onbeschoft personeel aan de telefoon

    Door: Charelle18-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    2 pizzas.

    Ik kan nergens een klachten formulier of contact gegevens vinden naast de enquête.

    Mijn vriend heeft onlangs op jullie website (Hilversum) een bestelling geplaatst voor twee pizza’s op 3 januari. Hierbij kon je in het begin een coupon kiezen. Wij kozen de tweede pizza 50% korting coupon.

    We werden verder gewezen naar pizza optie 1 en pizza optie 2. Hier is dus niks fout gegaan.
    Vervolgens hebben we de bestelling gecheckt voor het versturen en de optie contant betalen (bij afhaal) geselecteerd. Het totaal was €18 voor het plaatsen van de bestelling.

    Dit geld hebben wij nog uit onze portemonnee gehaald. Mijn vriend is vervolgens de pizza gaan afhalen en komt met een vervelend verhaal terug.
    Het totaal was €24/26. Dit is natuurlijk wel een behoorlijk verschil.

    De vrouw aan de kassa was ons niet bereid te helpen en belde de leidinggevende. De leidinggevende zei dat wat op de bon stond betaald moest worden.
    Mijn vriend had dit maar gedaan.

    We hebben hier bij de enquête een klacht ingediend en kregen als antwoord dat de bestelling inderdaad niet gewijzigd kan worden.
    Er werd ook geen enkele compensatie geboden.
    Wij hebben het account geopend en zo staat ook in de bestelling geschiedenis €24.

    Er is wat mis gegaan op de site.
    Ik zou hier een reactie op terug horen.

    Door: Emm06-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Pizza

    Na 3 uur nog geen pizza

    Door: Guus Heuvelink11-12-2020
    Trudy16-01-2021

    Op tijd. Kaas in de korst ( heerlijk) en bij elke pizza heerlijke knoflook saus in bakje.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Pizza

    1 pizza en ik zit hier nu al langer dan 2 uur te wachten. Uurtje geleden zeiden ze aan de telefoon nog doodleuk dat de pizza er zou zijn in 10/15 minuten. Kan ze nu helemaal niet meer bereiken en zit NOG STEEDS te wachten. Echt mijn slechtste bestelervaring OOIT. Doe jezelf een lol en laat dit filiaal failliet gaan.

    Door: Rodger Lampe08-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Pizza kinderfeest

    Bestelling van kinderfeest kwam na 2,5 uur... tenminste de helft van de bestelling kwam. Andere helft was er wel, maar koud. Gehele bedrag zou teruggestort worden. Ben nu ruim 1 maand verder en 7 telefoontjes. Nog steeds niks... zonde.

    Door: Bram02-11-2020
    Jordi04-12-2020

    Zit om 20:49 met honger uit frustratie deze review te typen. Heb dik 2 uur geleden pizza besteld heb HEEL weinig pizza gegeten. Eerste en laatste keer, niet bestellen. Bah

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Kip

    Kwam niet

    Door: Mark Lammers25-10-2020
    Bram02-11-2020

    Bestelling van kinderfeest kwam na 2,5 uur... tenminste de helft van de bestelling kwam. Andere helft was er wel, maar koud. Gehele bedrag zou teruggestort worden. Ben nu ruim 1 maand verder en 7 telefoontjes. Nog steeds niks... zonde.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Papa John's een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 15 ervaringen geplaatst over Papa John's. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Papa John's actief?

    Papa John's is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online eten bestellen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Papa John's gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.