NederlandReview

  Ervaringen Onlinevismarkt

  Zin in lekkere verse vis en wel nu? Bestel het bij Onlinevismarkt en ze regelen het voor je. Lees hier de ervaringen van andere klanten met de bestelservice van Onlinevismarkt.nl. Is de vis vers? Hoe snel is de bestelling bij je thuis? Werkt de website goed? Lees het na op NederlandReview via betrouwbare ervaringen en recensies van andere klanten bij Onlinevismarkt. Heb jij al ervaring met de diensten en verse vis producten van Onlinevismarkt? Laat dan nu een review achter op NederlandReview met jouw mening over dat lekkere tonijntje dat jij bij Onlinevismarkt hebt besteld of de zeeverse rode poon die misschien juist helemaal niet zo fris meer rook. Met jouw betrouwbare mening en die van andere visliefhebbers maken we de online bestelmarkt weer transparanter en betrouwbaarder zodat Nederland goed geïnformeerd producten en diensten kan kopen.

  Over Onlinevismarkt

  Onlinevismarkt is de online visspecialist voor verse vis. De vis komt direct van de visveiling ofwel de visafslag, zonder tussenpartijen, wat een garantie is voor verse vis. Hun locatie is in Urk.

  Je hoeft dus niet meer gebruik te maken van gespecialiseerde viswinkels om je verse vis te kopen. Volgens Onlinevismarkt zijn deze winkels niet altijd even toegankelijk voor consumenten en hebben ze een beperkt assortiment.

  Op de lokale markt is vis niet altijd vers, maar bijvoorbeeld 2 of 3 dagen oud en wordt dan wel als ‘verse vis’ aangeboden. Bij Onlinevismarkt is de vis dagvers. Vaak is de vis ook niet direct van de visafslag afkomstig en niet altijd even hygiënisch.

  Alle vis van Onlinevismarkt is duurzaam gevangen. Ook wordt de verse vis direct verpakt in vacuüm en gekoeld verzonden. De blog van Onlinevismarkt geeft tips over bijvoorbeeld het beoordelen van verse vis en het bereiden van vis.

  De dagverse vis van Onlinevismarkt is:

  • Vers, gezond en voordelig
  • Binnen 24 uur geleverd
  • 100% versgarantie
  • Boven 60 euro gratis bezorgd
  • Horeca kwaliteit vis  'Eten of gegeten worden', het leven van een vis gaat niet altijd over rozen.

  Diensten

  Onlinevismarkt verkoopt allerlei soorten vis, zoals dorade, zalm, makreel, rode poon, schol, tarbot, tongschar, tonijn, zeeduivel, rog, Victoriabaars, zwaardvis, haring, kabeljauw, wijting, heek en een vispotje of kibbeling pakket. De prijslijst is op de website van onlinevismarkt.nl te vinden.

  Verder zitten er ook schaal en schelpdieren in het assortiment, gerookte vis, diepgevroren vis en vispakketten. Prijzen variëren van 2 euro tot 20 euro. Elke vis heeft een plaatje op de website met uitleg over de smaak en structuur van de vis.

  Klachten en service

  Staat jouw favoriete vissoort er niet tussen? Dan kun je contact opnemen met Onlinevismarkt.nl
  OnlineVismarkt.nl
  Kvk: 39064961
  info@onlinevismarkt.nl

  Vis per post? Ja, de levering van je bestelling bij Onlinevismarkt gaat via PostNL en kun je volgen met Track&Trace. De vis wordt verpakt in EPS-verpakking, het materiaal dat ook in koelboxen zit. Icepacks zorgen voor de verkoeling zodat u een frisse en verse vis thuis bezorgd krijgt. Onlinevismarkt heeft ook een niet-goed-geld-terug garantie.

  Heb jij een lekkere, verse vis thuisbezorgd gekregen?

  Laat het weten in een review op NederlandReview. Wat is jouw mening over de verse vis van Onlinevismarkt en de levering van hun producten? Laat jouw ervaringen hier achter en laat ook de rest van Nederland profiteren van jouw betrouwbare recensie!

  Lees de mening van andere visliefhebbers over de verse vis en bestelservice van dit bedrijf.

  Onlinevismarkt
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Onlinevismarkt

  Uw beoordeling

  Vis via het web in de pan.

  Wij zijn echte visliefhebbers en ik denk dat we ook wel kunnen zeggen dat we echte viskenners zijn. Bij ons in het dorp is het aanbod aan verse vis echter niet zo groot en dat is natuurlijk vervelend. Een vriend van ons attendeerde ons echter op onlinevismarkt.nl. Aanvankelijk waren we behoorlijk sceptisch maar dit bedrijf heeft haar beloften zo waar gemaakt, dat we hier graag even een recensie over dit bedrijf schrijven. in de eerste plaats is de kwaliteit van de vis die je bij dit bedrijf koopt gewoon erg goed. Daar kun je niets over zeggen. Verder verloopt het bestellen eenvoudig en zijn de prijzen goed. Zeker voor de kwalitiet die je krijgt. Als je een beetje wilt expirimenteren met vis, dan moet je zeker bij onlinevismarkt.nl terecht, omdat het aanbod waarschijnlijk een stuk groter is dan bij je lokale supermarkt. Ook als je vragen hebt: stel ze gerust. Onze ervaring is dat je snel een deugdelijk antwoord krijgt en dat vergroot natuurlijk het vertrouwen om bij een dergelijk bedrijf je vis te kopen. Aanrader.

  Door: R. Howagen18-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Onlinevismarkt een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Onlinevismarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Onlinevismarkt actief?

  Onlinevismarkt is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Levensmiddelen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Onlinevismarkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.