Nutribullet
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,6

Totaal

8,6

Bestellen

8

Service

9,4

Prijs

7,4

Leveren

9,4
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

30-09-2017
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: J.C.Spangenberg

Nutribullet - Fantastisch

Ben nu 92 jaar en gebruik de Nutribullet al jaren. Had laatst erge kiespijn, kon dus niet goed meer kauwen. Dus direct mijn Nutribullet weer neergezet. Alle nootjes, amandelen , studentenhaver, rozijnen, krenten ,gember en
stukjes kaas etc. toch blijven eten, omdat de Nutribullet tot het streepje gevuld met eveneens goed heet water alles verpulverd tot "cel"- grootte !! En dan gewoon drinken of innenen met een lepel.
Fantastisch. Geen centje pijn, want kauwen is er niet bij. Altijd kopen i.v.m. je kan niet weten en het is erg
makkelijk in gebruik. Tenslotte even omspoelen en in de kast terugzetten. Zou hem nooit meer willen missen . Malkiel.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht


Nutribullet.nl
13-04-2017
 • Bestellen

  6
 • Service

  10
 • Prijs

  6
 • Levering

  8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Anita Uilenbroek

Nutribullet - Gezonde recepten geprobeerd

Op de website van Nutribullet kwam ik gezonde recepten tegen. Deze heb ik geprobeerd en ze zijn erg goed bevallen. Ik herhaal ze vaak iedere week wel, maar probeer daarnaast ook nog enkele nieuwe recepten uit. Ben nog niet zo lang bekend met Nutribullet, maar zag ze een tijdje terug in een tv spotje. Ze trokken direct mijn aandacht, waardoor ik vrijwel meteen naar de site ging. Ik heb hier overigens ook een blender besteld. Wel duur, maar van zeer goede kwaliteit. Bij andere blenders hield ik altijd stukjes over, maar hier wordt echt alles super fijn gemalen. Je kunt achteraf betalen bij Nutribullet en wanneer het niet goed is, krijg je gewoon je geld terug.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
07-03-2017
 • Bestellen

  8
 • Service

  8
 • Prijs

  6
 • Levering

  10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Pina Dirks

Nutribullet - kinderen eten makkelijker groente en fruit nu!

ik heb zo'n Nutribullet besteld voor het gezonde eten
Het is wel even wat werk om de juiste dingen in huis te hebben en te weten wat je wilt maken
maar het is altijd heel erg lekker wat ik tot nu toe heb gemaakt

en vooral ook handig is dat mijn kinderen makkelijker groente en fruit willen eten, omdat ze het zo veel lekkerder vinden!
Dus ik vind het een geslaagd apparaat al kost het wel wat tijd, maar dat heb ik er wel voor over!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Nutribullet

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Nutribullet?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Nutribullet

Echt gezonder eten en afvallen door de smoothies die je maakt met de NutriBullet? Heb jij de Nutribullet al in huis en ben je er helemaal blij mee? Of was het voor jou de miskoop van het jaar? Laat hier van je horen en lees ervaringen van anderen.

Over NutriBullet
NutriBullet is een bedrijf dat producten van een hoge kwaliteit produceert die de eisen van de consumenten overtreft bij dagelijks gebruik. Zij hebben een product op de markt gebracht dat gemakkelijk in gebruik is en bijdraagt aan een gezondere levensstijl. De NutriBullet blender. Zij proberen door innovatie hun producten te verbeteren, zodat u altijd het beste in huis heeft.


Aan de slag met de NutriBullet!

Diensten
In de webshop van NutriBullet vind je ten eerste de NutriBullet 600 series. Dit is de standaard blender met een 600 Watt motor die 10.000 omwentelingen per minuut maakt. Dit gebeurt in een cyclonische beweging, waardoor alles door de turbo extractor bladen wordt gedraaid. Het resultaat is een smoothie waarin ook de stengels, schillen en zaden zijn verpulverd. Hierin zitten essentiële voedingsstoffen die wij anders vaak weggooien. Nu krijgt u deze gemakkelijk op te nemen voedingsstoffen dus wel binnen. De NutriBullet 600 Series is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Er zitten standaard een hoge cup bij, een lage- en hoge cup met handvat en twee vershouddeksels. Daarnaast wordt er een gebruiksaanwijzing met recepten en een kookboek in pocketformaat bijgeleverd. In de webshop vind je ook de NutriBullet 900 series, de zogenaamde NutriBullet Pro. Dit is een blender met een 900 Watt motor die 25.000 toeren per minuut draait. Hierbij wordt een grotere schenkbeker geleverd, een kleine schenkbeker, een click to go deksel, een drinkring en een hersluitbare deksel. Daarnaast wordt een compact voedingsboekje en een gebruiksaanwijzing meegeleverd. 

Recepten en Blogs
Wanneer u precies wilt zien hoe u de NutriBullet blender moet gebruiken kunt u het filmpje op de site bekijken. Bij het onderdeel recepten op de website kun je ook veel ideeën opdoen voor het maken van gezonde smoothies. Hier vindt u bijvoorbeeld recepten met aardbei, groene thee, avocado’s, banaan, spinazie, veldsla etc. Daarnaast kunt u in het onderdeel blogs verschillende verhalen lezen over voeding en gezondheid.

Klachten, problemen, complimenten, tips, contact met NutriBullet
Indien u klachten of vragen heeft over het product, dan kunt u de klantenservice bellen of mailen. Je ontvangt op een klacht binnen 14 dagen een reactie. U kunt ook een brief schrijven naar het adres van NutriBullet. Op de NutriBullet krijgt u garantie, hoe lang deze termijn is, hebben wij helaas niet kunnen vinden op de website. Wanneer u de blender gekocht heeft in een retail store, dan verloopt de garantie via deze winkel. Bewaar daarom altijd uw aankoopbewijs om een beroep te kunnen doen op de garantie.

Maakt u al tijden de heerlijkste smoothies met de NutriBullet?
Wat is uw ervaring met de betreffende webshop van dit product? Vertel het ons, dan kunnen anderen hiervan leren en te weten komen of ze hier wel of niet veilig kunnen bestellen.  

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!