NederlandReview

  Ervaringen New York Pizza

  Ooh, Pizza! Loopt jou ook het water in de mond bij de gedachte aan sappige pizzabodems waar de kaas vanaf druipt en het rood van de salami en de pepperoni je ogen verblindt? Neem dan eens een kijkje op de website van New York Pizza en probeer eens uit hoe lang je dat volhoudt zonder een pizza te bestellen. Niet lang zeker! Maar of dat een goed idee is, dat kun je hier lezen. Hoe beoordelen anderen New York Pizza? Zijn het inderdaad van die druipende pizza’s vol met fantastische ingrediënten, of krijg je een koud stuk karton geleverd?

  Over New York Pizza
  New York Pizza werd opgericht in 1993 en is inmiddels een fenomeen. De meeste pizzeria’s van New York Pizza zitten in het westen van Nederland, maar verspreid over het hele land kun je ze tegen komen, of je nu in Groningen, Enschede, Maastricht, Hoorn of Bergen op Zoom trek hebt in pizza. Natuurlijk blinken ze uit in een enorm aanbod aan pizza’s. Ze zijn er gevuld met vlees (kip, salami, gehakt, peperoni, bacon, etc.) , kaas (mozzarella, geitenkaas, 4kazen, 3kazen, etc.), vis (tonijn, garnalen, mosselen, etc.), groente (tomaten natuurlijk, maar ook champignons, ui, paprika, kappertjes, etc.) of van alles een beetje. Ook zijn er verrassende recepten, zoals een Saté Pizza en een Döner Pizza. Maar je kunt bij New York Pizza terecht voor veel meer dan alleen een pizzaatje. Wie pizza zegt, zegt al gauw ook pasta, dus jawel: dat hebben ze ook. Ben je aan de lijn of wil je gewoon iets meer groen, dan kun je er ook een salade bestellen (mixed, side, chicken of tuna).  Maar ook voor fingerfood zoals buffalo wings, nuggets en garlic bread draait New York Pizza de hand niet om. Denk je na al dat nog honger te hebben, laat ze dan ook een toetje bezorgen. Ben&Jerry’s, Cornetto’s en een heuse Nutella Pizza vol met M&M’s: volop ijs en chocolade in de dessertlijst om een grote liefde geheel te doen vergeten! ;)

  Diensten van New York Pizza
  Bestellen kun je in een winkel (online vind je alle vestigingen), telefonisch en natuurlijk online. Ook is er een app, voor zowel Android (in de Google Play Store) als Apple. Hier kun je ook al je voorkeuren doorgeven. Allergisch voor een bepaald ingrediënt? Laat het New York Pizza weten. Wil je overal extra kaas op? Ook dat kan worden geregeld. Vind je een bepaalde pizza waanzinnig klinken, maar begrijp je niet waarom daar ui bij hoort? Laat het eraf halen! New York Pizza heeft bovendien vaak aanbiedingen, dus hou de website en de advertenties in de gaten.

  Klachten over New York Pizza
  Niet tevreden over de service of het eten van New York Pizza? Laat het de pizzabakkers (en ons hier!) weten! Je kunt ze natuurlijk bellen of bij ze langsgaan, maar je kunt ook contact leggen via email. Online vind je bovendien een lijst veel gestelde vragen en je kunt New York Pizza volgen via Facebook, Twitter en YouTube.

  Hoe zag jouw pizza eruit van New York Pizza? Deed het je watertanden of walgen? Laat het heel Nederland weten op NederlandReview! 

  Nieuwsberichten:
  Check onze laatste kortingen, nieuws & voordelen van new york pizza;
  - gratis 2e pizza bij new york pizza

   

  Lekker makkelijk een pizza bestellen. Maar smaakt deze ook en hoe zijn de bezorgtijden? Lees ervaringen van pizza-eters die u voorgingen op NederlandReview!

  New York Pizza
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (56)

  5,2
  34% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  4,8

  Prijs

  5,4

  Leveren

  5

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Service kan beter!

  M. Breidel13-10-2018

  Bestellen via app is fijn en makkelijk.
  Alleen het bezorgen laat zo nu en dan op zich wachten. Niet op of rond de geplande tijd geleverd.. Gisteren besteld via app en dit keer zelf ophalen. 10 min voor de ophaal tijd al aanwezig in de winkel in Barendrecht Platehaven. Werd gelijk aangesproken en gaf aan dat ik pizza's kom ophalen. Hij kon mij niet vinden in eerste instantie en zei opeens ze gaan nu de oven in. Ok dacht ik geen probleem want ik was er ook tien minuten eerder. Uiteindelijk na twintig minuten stond ik eens op en keek waar m'n pizza's bleven. Dat ziet een medewerker en roept naar degene die aan het inpakken was *zijn er geen ophaal pizza's klaar* want er stonden meer mensen. Zegt de inpakker uh ja daar maar die is er nog niet. Heel vreemd want hij heeft geen ene keer de naam geroepen voor wie de pizza's waren! Een collega loopt ernaartoe niet eens hij zelf en kijkt erop zegt niks en loopt ervan weg. Hij ziet mij vragend kijken en zegt komt u ophalen en ik zei ja, had u al betaald.. Uuuuuh ja via de app!!! Wat is uw naam........ Dat waren dus mijn pizza's die al een tijdje klaar stonden. Ik vroeg maar als ze hier al een tijdje staan zijn ze nog wel warm.. Ja hoor zegt ie is nog warm... Terwijl ik nog naar huis moet rijden.. En dan ook nog zeggen volgende keer even melden dat u er bent... Nou toen werd ik boos want degene die baliedienst had heb ik juist gesproken toen ik binnenkwam!!!!!! Na twee stukken op te hebben was het al niet warm meer!!!!!!!! Jullie moeten die jongens leren dat wanneer ze een pizza inpakken en deze opgehaald wordt in de winkel de naam moeten roepen van degene om te kijken of die er al is!!!! Kleine moeite.. Ik hoef als klant er niet achteraan blijven gaan!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4,5

  Waardeloos

  Radjiv08-10-2018

  Half 6 bestelling geplaatst, graag kwart voor 7 afleveren. Inmiddels kwart voor 7 nog steeds geen pizza, gebeld bezorger is onderweg kan er elk moment zijn. Vervolgens 20 minuten later maar weer gebeld, nog steeds bezorger is onderweg.. Waar is de bezorger heengereden het land uit? Na ruim 3 kwartier wachten en meerdere malen bellen kwamen de pizza's er.. zoals verwacht koud en taai. Door de honger maar in de magnetron gedaan en met kaakpijn van dien opgegeten. Volgende keer maar domino's of broodje pindakaas.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Slecht! Koud en Taai.

  Saskia03-10-2018

  NEW York Pizza in Bussum.
  Vreselijke pizza. Kwam koud aan. Ham en champignon pizza met harde bodem en zurige smaak. Taai en vrijwel oneetbaar.
  Met tip €15. Weggegooid geld!
  Bestel daar nooit meer.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Slechter dan slecht

  Jarno19-08-2018

  Pizza dunor besteld met extra vlees ben blij dat ik extra vlees had besteld anders zat er helemaal.geen vlees op en nog koud ook bedankt new York pizza maarssen nooit meer

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  5

  Voucher

  Schalkwijk22-07-2018

  2x een voucher gekregen voor online bestellen en 2x niet geaccepteerd, in de op merking er bij gezet maar totaal geen reactie dus volle mep betaald...Echt slechte reclame.
  Jammer, ik bestel niet meer.....

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Den helder

  Anoniem 17-07-2018

  New york pizza is kapot vies bestel daar een pizza en er zitten 3 vliegen in gelijk maar weggegooid en ergens anders besteld

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Slecht

  Sabine 17-07-2018

  New york pizza in Huizen wat een slechte pizzeria bestel je een shoarma pizza vergeten ze er knoflook saus bij te doen, bel je vervolgens op om dit te melden zeggen ze dat ze direct iemand sturen om het alsnog te brengen, uur later nog steeds niemand

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Salami

  Peter salami22-06-2018

  Welke fucking pizzaria verkoopt nou geen salami op de pizza... SALAMI, geen smerige peperoni! Kuttent, hele avond verneukt door jullie! Stelletje randdebielen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Door en door slecht

  Stephan06-06-2018

  Wat een slechte service. Verkeerde bestelling, klacht niet serieus genomen. En doen niets met je klacht. Wat een slecht bedrijf.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  gvd

  p.mulder31-05-2018

  gvd eerst mijn pizza twee keer afgeschreven je kan kiezen hoe tebetalen ik heb geen app op telefoon dus dat kon met hand scanner en pin pas, ik doe mijn pas erin betaal en dat ding gaat uit
  de pizzabezorger gelijak geergerd loopt met de scanner weg begint moeilijk te kijken en wil mijn pizza terugstoppen in zijn bak terwijl hij aan het bellen was werd niet opgenomen pizza koud zegt hij dat de scanner stuk is??? en of ik al betaald heb hoe moet ik dat weten komt buurman er aan om geld van te lenen kom ik thuis is het al afgeschreven en blijkt mijn bankpas in de scanner te zitten en moet wachten tot gvd 4 uur de volgende dag en moet bewijzen dat het twee keer betaald is scahijtziek word ik hiervan wie neemt er een scanner mee meta een meter uitstekende bankpas en hij Wist dat de scanner kuren vertoonde wordt vanmiddaag vervolgd gvd wat een gezeika

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3,5

  Waardeloos!

  Eric12-05-2018

  Bijna een uur te laat, en ik kreeg geen vervangend eten.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  uitstekend

  Michiel04-05-2018

  Bij een eerdere bezorging ging iets fout. Waar hard gewerkt wordt worden foutjes gemaakt. Uitstekend opgelost door de medewerkers van New York Pizza Den Bosch.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  new york pizza bussum

  saskia28-04-2018

  zeer vriendelijk te woord gestaan pizza kwam keurig op tijd bezorger zeer vriendelijk
  onze eerste x bestellen bj new yorkpizza
  2x meatlovers pizza &
  triple box sides
  de pizzas waren perfect en zeer zeker aan te raden
  de sides hoeft van ons niet meer
  de kippepootjes beetje zwart van aangebrand
  de kipnuggets? waren droog je proefde alleen de peper goed en niet echt warm
  de garlicbread was zo dik dat t midden niet goed gaar was en vies klef
  jammer want de pizza was goed
  wij zullen hier pas weer bestellen als we echt weer een meatlovers willen en daar genoeg aan hebben

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  9,5

  Te vroeg!!

  Heidi31-03-2018

  De pizza kwam meer dan een half uur te vroeg: een geluk dat ik thuis was.
  De pizza smaakte prima, de prijs is behoorlijk hoog.
  De bezorger zegt niks en lijkt geen plezier te beleven aan zn baan.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  5

  Heerlijk

  FERRUCIO16-03-2018

  Heerlijke pizzas,goed warm en goede smaak

  wel zijn ze wat duurder dan Italiaanse concurrenten

  ook zit er vaak knoflookolie of kaas op de randen daar moet je van houden,maar je kan het ook weglaten

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  school

  En matthijs... (zelf invullen)13-03-2018

  school is vrij kut

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  10

  Ben en Jerry's

  Loes10-03-2018

  Om 19.45 uur ben en jerry's en twee lavacakejes besteld, ik had hier erg veel trek in tijdens de spannende finale van wie is de mol. 20 minuten later word ik gebeld. New york pizza (ze hebben ook desserts) aan de lijn. Pizza's gaan voor is de boodschap, het gaat even (anderhalf uur) duren. Ik reageerde heel kalm want het was maar een traktatie. Toch hadden we ons er erg op verheugd. Na anderhalf uur wachten en smachten komt er niks. Wel krijgen we na een uur een voicemail bericht dat ze geen pin automaat hebben. Tot op heden (3 uur later) zitten we nog steeds te wachten en te smachten. Helaas hebben we onze aardbeien afzonderlijk moeten nuttigen. Een gemiste kans en een zeer grote teleurstelling.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  3x geweest in 2,5 uur

  Peter11-02-2018

  Werkelijk....besteld online om 19.30. Gebeld om 20.45.fiets was net weg.21.10.Dus 1 uur en 40 min.kwam hij.sorry sorry.hij moest eerst ergens anders heen.dus even de pizza gevoeld..ja,koud.en hij ging nu naar de volgende klant.het cakeje werd nabezorgd.dus 3 bestellingen door 1fietskoerier met sneeuw en koude temperaturen.kan niet warm overkomen.dus koerier belt de manager.alles opnieuw gemaakt ,gratis en met tegoedbon.oke ,prima.dat komt dan om 22.15.met scooter.met pizza s en cakeje.maar...geen tegoedbonnen.bezorger gevraagd.hij wist nergens van.weer gebeld...manager zei;word nabezorgd..komt scooter om half 11.loop naar de deur.worden ze zonderdat je het hoort in de brieven bus geschoven...dus een avondvullend progamma bij new york pizza.geen wonder dat ze het druk hebbeb.voor 1bestelling hebben ze 3koeriers nodig..arme bezorgers moeten denk ik vaak excuses aanbieden en veel boze mensen aanhoren.

  Richard buitengoed18-02-2018

  Als ik naar Italy vlieg,..en 4 pizza's bestel,..ben ik goedkoper & lekkerder uit dan hier om de hoek in Sliedrecht!! Ik zeg NewYorkPizzaSliedrecht: ViezeVuileStinkOplicher !!! Gr,RichardBuitengoed

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  voortaan Domino's

  Marc02-02-2018

  New York Pizza kiest ervoor om hun menu halal in te richten.
  Ik heb er geen moeite mee dat anderen vanwege hun geloofsovertuiging halal willen eten, maar als New York Pizza ham van een kalkoen op hun pizza doet en slalami van kalf, dan kies ik voortaan voor Domino's.
  Als niet gelovig persoon wordt mij de keuze ontnomen. en dat vind ik een verkeerde manier van werken.
  Succes ermee.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  1.5 uur te laat

  Jesja14-01-2018

  Netjes om 18.00 besteld bij new york pizza. De indicatie levertijd stond op18.30.
  Uiteindelijk om 19.20 nog niets van de bezorger vernomen en geen enkel bericht van het bedrijf.
  Vervolgens zelf gebeld naar het bedrijf en werden uiteindelijk doorgeschakeld naar een manager. Inmiddels 1.5 uur na de bestelling geplaatst te hebben konden ze niets voor ons betekenen en werden we slecht te woord gestaan. De manager bleef alleen maar herhalen "ja het is druk"

  Geloof het of niet.. dit is de 2e keer op een rij dat er zo een late levering is geweest. Voor ons nooit meer new york pizza.
  Wij gaan nu een patatje halen!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Coupon

  Joop08-01-2018

  Afgelopen zaterdag wilde ik bestellen bij New York pizza Uithoorn Ik had een coupon code voor 3 halen twee betalen. Bleek alleen geldig bij bezorgen maar Uithoorn bezorgd niet in Mijdrecht. Bij het afhalen de kwestie voorgelegd. Want afhalen zal toch wel onder dezelfde couponcode vallen. Nee hoor helemaal verkeerd gedacht. Gevraagd om een code voor afhalen. Nee hoor weer verkeerd gedacht. Geen enkele bereidheidheid ook maar iets te doen. Wat een waardeloze service. Daarna ook nog een 20 minuten op de bestelling moeten wachten. Ben dan ook heel erg ontevreden en teleurgesteld !!


  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Goeie pizza, matige service

  L v O11-11-2017

  11/11, carnaval 1 dag, kan. Ruim uur van te voren besteld, pizza 15min na bezorgtijd nog niet geleverd. gebeld met vestiging, verteld dat pizzakoerier net weg is. Gegarandeerd dat ie er binnen 10min zou zijn. 15min later nog geen bezorger. Weer gebeld, bedr. lijder erop gewezen dat het dan best druk kan zijn ivm 11/11, maar dat bellen dat bestelling later komt toch geen grote moeite is. Na lang tobben en vragen uiteindelijk (zonder ooit garantie te krijgen dat de bestelling er binnen x aantal min zou zijn, uiteindelijk helft van de bestelling vergoed gehad. Erg jammer. Pizza was nog wel redelijk warm.

  Voor betere service, als het kan, zou ik Den Bosch centrum pakken ipv Rompertpassage, veel beter service, professionele afhandeling klachten, meegaander personeel.

  Bezorger was wel erg vriendelijk.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  5,5

  Teleurstelling

  Maurits11-11-2017

  Eerste keer bij NY besteld, nomaal nemen we Domino maar toch maar eens proberen. In de folder mooie rijk belegde pizza's. Gekozen voor de delicatesse en de best sold. Kan niet verkeerd gaan denk je.

  Pizza's kwamen een half uur te laat. Bezorger maakte excuus vanwege problemen in de keuken.
  Toen we de doos open maakten waren we verbaasd waar de ingredienten waren. Wat was deze pizza slecht belegd. De helft van de ingredienten kon ik helemaal niet vinden. Waar was de saus?
  De pizza was lauw, taai, smaakloos, sausloos, weinig ingredienten.
  Op de bon hadden ze erbij gezet: nieuwe klant. Het is gelijk de laatste keer.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Slecht

  Heleen25-10-2017

  New York Pizza Dronten:
  Pizza salami met Italian(dunne) bodem. Is niks duns aan, taai, salami niet te proeven, alleen maar ontzettend zoute tomatensmaak.
  Tweede pizza was een 4 cheese ook met Italian bodem. Wederom taaie (ongare?) bodem met alleen ontzettend zoute tomatensmaak. Geen kaas geproefd.
  Is mij een raadsel waarom de Italian bodem niet in 25 cm te bestellen is...
  Heb tel. besteld via 0900 nummer. Vragen daar 15 cent per minuut voor wat per 1 juli jl. niet eens meer mag.
  Bezorging duurde 50 i.p.v. beloofde 30 minuten. Als het dan ook nog niet te eten is ben ik er helemaal klaar mee!

  Eric04-11-2017

  Ik heb een pizza besteld in Waalwijk, ontzettend goede service en een heerlijke pizza!! Niet lang hoeven wachten en ik was zelf vergeten saus bij te bestellen, even gebeld en kwamen ze voor niks nabezorgen. Ik was erg tevreden ga er zeker vaker bestellen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Pizza's veel te zout

  Adriaan Honing13-10-2017

  Vandaag 2 pizza's gehaald medium. Gedempte oude gracht in Haarlem. Ze waren werkelijk niet te eten van het zout. Puur weggegooid geld.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  slecht

  E.02-10-2017

  Grote tegenvaller. de 6cheese pizza met rucola was een taaie pizza met wat stukjes kaas(de helft niet gesmolten) en een zakje IJSBERGSLA..

  Mailtje gestuurd maar geen reactie. uit gebrek aan boodschappen in huis en honger maar opgegeten maar dit doe ik nooit meer.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Echt slecht!

  Ivo29-09-2017

  Ik was jaren tevreden over NY Pizza Bussum. Maar vanavond was het echt zo slecht dat het ook meteen de laatste keer is geweest. Om 19.45 gebeld en een Döner besteld. Een uur later (was mij wel verteld dat het lang zou duren) kreeg ik mijn pizza. Oh nee, tich niet. De verkeerde. Nadat ik gebeld had kwam mijn pizza alsnog, maar helaas geen nieuwe of opgewarmde want deze was lauw. Weer gebeld en ik zou een nieuwe krijgen. Uiteindelijk om 21.10 bezorgd. Kennelijk was het döner vlees niet meer op voorraad want ik moest de stukjes vlees (net als de knoflooksaus overigens) zoeken. Gewoon NIET lekker dus. Het bijgeleverde ijsje kon het niet meer goedmaken.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Laatste bestelling een tegenvaller

  R Dingemans23-09-2017

  Altijd redelijk tevreden geweest over de pizza's. Maar gisteren waren ze 30 min te laat en waren de pizzas koud en taai. Het excuus was dat ze om moesten rijden?! Vette tegenvaller dus aangezien de prijs er niet minder door is. Als dit niet beter is de volgende keer toch eens bij de concurent proberen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Belachelijk

  Lana13-09-2017

  Mijn bestelling van New York Pizza Amsterdam was erg teleurstellend. Het bestellen ging goed, het was wat later op de avond en wij hadden nog er veel honger dus effe een pizzatje knallen, met een B&J ijsje erbij en een broodje voor de lekkerigheid.

  De bezorging duurde best wel lang, raar omdat het al wat later op de avond was. Eenmaal toen wij de bestelling hadden ontvangen, waren wij teleurgesteld. De pizza's waren koud, hard en niet lekker. Het broodje was vervangen door een shoarma pizza en de sla voor op de pizza was vies.

  Wij hadden contact opgenomen met de vestiging, dit was voor dat wij hadden gegeten, we zagen als eerste namelijk dat er geen broodje was en er word ons voor de volgende bestelling een gratis broodje beloofd, oke aardig. Toen wij eenmaal aan onze pizza begonnen, wilden wij hem niet verder opeten. Ik was teleurgesteld en Twitterde met New York Pizza omdat de vestiging inmiddels gesloten was.

  De volgende dag kreeg ik een telefoontje van de vestiging, zij waren boos dat ik contact had opgenomen met het hoofdkantoor. Het geld kon niet worden terug gegeven en vroeg het nog voor de zekerheid aan een collega. Verder werd ik behandeld als oud vuil en 'bijdehand' genoemd door de jongen aan de lijn. Ik was beledigd en hing op maar de jongen gaf niet op en belde nog een keer, deze keer liet ik mijn vriend de telefoon opnemen.

  Mijn vriend werkt zelf ook in een pizza zaak en weet hoe het gaat. Hij wilde het geld terug, maar dat was niet mogelijk en uitleg was er niet. Toen mijn vriend vroeg welke functie de jongens was, was dat de manager en de eigenaar. Ik vond dit zelf erg merkwaardig, aangezien hij eerder dingen moest vragen aan een collega.

  Via Twitter word ik door het hoofdkantoor ook niet geholpen om mijn geld terug te krijgen, door de vestiging word mij alleen een gratis nieuwe bestelling aangeboden terwijl ik hier nooit meer wil bestellen. Kortom, voortaan altijd maar bestellen bij Domino's en dan ook NOOIT meer bij New York!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Klantenservice waardeloos

  Nan08-09-2017

  Pizza zou er om 18:45 zijn...gebeld om 19:25( 2 minuten overgaan) waar het blijft vervolgens krijg ik te horen dat zodra de koerier terug is (van weet ik veel waar) meteen naar me toe komt en er word meteen opgehangen

  Klantenservice new York pizza Zaandam is waardeloos....

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Weinig kwaliteit voor het geld

  Row08-08-2017

  Ik weet niet wat er veranderd is bij new york pizza houten, helaas erg slecht.
  Pizza kabab kreeg je normaal de saus appart, nu hadden hun het er al over heen gedaan voor je, maar je moest ver zoeken om de saus te vinden. Ook geen ijsbergsla erbij gekregen.
  De pizza's waren droog en smaakloos, waarschijnlijk lekker lang in de oven gezeten waardoor de salami kei hard was.
  Erg veel geld voor zulke slechte pizza's.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Bijgerechten worden niet bezorgd

  Jan21-07-2017

  Ik zou normaal nooit klachen maar dit slaat alles

  Heb voor 10 € besteld cinnamon breads en koekje en dan bellen ze mij op meneer we gaan niet bezorgen want u heeft alleen cinnemon breads en koekje besteld is toch nog eens dik 10 euro en dan komen ze niet eens, Regels van het hoofdkantoor zeggen ze dat ze alleen brood en koekjes niet komen bezorgen, diep triest, ze zijn nog geen 15 tot 20 minuten met de brommer van hier.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Onvriendelijk en onduidelijk.

  Vivian 11-07-2017

  Ik heb normaal weinig tot geen klachten. Alleen de vorige keer dat ik pizza bestelde had ik halve uien en paprika's op mijn pizza. Beter teveel dan te weinig zouden velen zeggen, maar ik hou er niet van. Dus ik heb vandaag opnieuw bestelt en gebeld om vriendelijk te vragen of ze misschien niet mijn groenten konden snijden voor ze het op de pizza dan.
  Het antwoord was niet vriendelijk en luide dat alle groente gesneden bij hen binnen komen.
  Ik kan dit begrijpen alleen ik wil mijn groente fijner gesneden hebben?!! Hij nogmaals: ja maar de groentes komen zo bij ons binnen dus tja... Wil je de pizza wel of niet?
  Ik zei meteen meneer ik heb al betaalt, dus natuurlijk wil ik mijn pizza?!
  Ik krijg vaste klanten korting maar ik denk dat ze die kunnen vergeten vanaf nu helaas!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Gadverdamme

  A. Verburg22-05-2017

  Pizza besteld bij NYP in Heiloo. Extra betaald voor Italiaanse bodem omdat ik niet van die dikke bodems houd. Kreeg na 20 minuten een lauwe vette kleffe deeglap met een handjvol tomaatjes en een paar dikke plakken smakkeloze "kaas" (leek meer op kauwgum). De goedkope Mozzerella pizza van de Lidl (1,50 per stuk) is 100x beter dan dit gedrocht van een tientje. Eens maar nooit weer...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Vette hap

  Andre28-04-2017

  Pizza's zijn echt goor. Veel te veel kaas, het druipt echt van het vet. Waardoor de bodem ook doordrengt is van vet. En die italiaanse bodem waar je extra voor moet betalen is geen italiaanse bodem, gewoon ordinair dikke amerikaanse bodem. Ik ben wel klaar met deze tent, ik bestel liever bij een echte italiaan.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  VERY poor online delivery

  Balaji Rengaraj Kamalraj23-04-2017

  I ordered (2017-6784242) a Florentine pizza at 19:06 on 23-04-2017. It has been 1 and half hours and I have not received it yet. I am damn hungry and really unhappy with the service. I would not suggest New York Pizza to anyone. If your want your hunger to be satisfied by your bile juice then go ahead.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Goorste "pizza's" ooit

  J. Nijhuis22-04-2017

  Gisteren voor het eerst in mijn leven pizza's afgehaald bij de New York Pizza in Limmen. De jongen aan de balie was slecht verstaanbaar, hij praatte supersnel en binnensmonds. Hij had ook een soort opgefokte houding. Niet fijn en niet respectvol van zo'n joch dat nog nat achter zijn oren is (ik ben 52).

  De pizza's waren na 20 minuten klaar, wat ik best lang vond duren, zeker gezien het feit dat het niet echt prettig toeven is daar. De jongen die me de pizza's aangaf was wel aardig en relaxed en wenste me smakelijk eten.

  Thuis aangekomen deed ik de dozen op en schrok behoorlijk. Er zat erg weinig vulling op en de bodems waren slap en bleek. Na de eerste happen keken mijn partner en ik elkaar verbijsterd aan. Ze waren werkelijk niet te eten. Slappe, ongare bodems van deeg dat werkelijk niets met pizzadeeg te maken had, vulling die letterlijk naar niks smaakte (alleen wat kleine tomaatjes hadden smaak), het vet dat eruit droop en een soort fijne kruimels dat aan de onderkant van de bodem kleefde, het leek wel paneermeel ofzo. We hebben beiden driekwart van de pizza's weggegooid, ze waren echt niet te eten en ik weet zeker dat we misselijk waren geworden als we ze hadden opgegeten. En dat voor 9 euro per stuk, wat bovendien nog een aanbieding was ook.

  Ongelooflijk dat dit soort oplichterij bestaat. En zielig dat er mensen zijn die misschien denken dat een pizza er zo uitziet en smaakt. Ik heb zelden in mijn leven zulke rotzoot voorgeschoteld gekregen. Echt stuitend.

  Ashwin09-05-2017

  Heel erg herkenbaar!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  NOOIT meer!!!

  Jonkman06-03-2017

  Gatverredamme, dit heeft echt niets met pizza te maken.
  Wat een gore bende.
  Ik had een pizza met prosciutto en champignons. Er zaten grote, dikke plakken hamachtigspul op. Van kalkoen!!! Serieus???? En het dan proscuitto noemen???!!!!! De kinderen wilde hun pizza niet eens opeten.
  €3,99 om je te laten vergiftigen.... echt NOOIT meer dus.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  jammer

  Sandra26-02-2017

  gisteren pizza's besteld bij deze na 2 uur kwamen ze ondertussen 2 keer teleonisch contact gehad 1ste keer waren ze "al"onderweg ( dit is een uur na bestelling). Ik kreeg ook te horen dat het druk was dat kan.....
  Daarom had ik na een uur pas gebeld.
  Afstand tussen new york pizza en ons huisadres is ongeveer 10 minuten met brommer.
  Na 20 minuten nog geen pizza's weer aan de telefoon hangen wéér kreeg ik te horen dat het zo druk was het meisje die ik aan de telefoon had wist verder mijn vragen niet te beantwoorden moest 2x overleggen met de manager.
  Ik kon 3 euro ter compensatie krijgen!!!

  Nee ik wil mijn pizza's?!!
  Om een lang verhaal kort te maken bijna twee uur na mijn bestelling en ellende vandien kwamen de pizza's en wat denk je? Hartstikke koud
  .
  Jammer dat bij drukte new york pizza niet loopt zoals het hoort

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  kouwe hap

  R vd Ende01-02-2017

  Net zelf een pizza bij NY Pizza in den Bosch samengesteld en laten bezorgen.
  Had ik er soms ergens bij moeten zetten dat ik hem warmgemaakt wilde hebben? /sarcasm off
  Daar bestellen we ook maar niet meer, was echt gewoon steenkoud!
  Wel binnen40 minuten bezorgd, dat dan weer wel...nu nog even de oven aansteken voordat je de pizza erin schuift en het wordt misschien nog iets...

  Sandra01-02-2017

  Waar woon je dan? Achteraf in groningen ofzo? Want in Amsterdam staan ze binnen 20 minuten op de stoep en heb nog nooit zo'n hete pizza gehad. Ik moest hem gewoon laten afkoelen omdat ze te heet waren om direct te eten.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Beste pizza onder de fast food ketens

  Rik21-12-2016

  Vet veel honger dus maar een new york uitgeprobeerd. Binnen het half uur voor mijn deur en prima pizza voor zo af en toe. Beter dan die meuk van dominos of papa john.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Smakeloos!!

  Savannah12-12-2016

  De pizza was erg vet en het smaakte naar een spons.
  Ook erg knap dat je de uitjes en de reepjes vlees het zelfde kan laten smaken.
  Ik heb echt nog nooit zo'n vieze pizza gegeten, zonder grap.
  De rand was ook totaal niet doorbakken, me vingers zaten onder het vet, het was echt een super slechte pizza.
  Dit was de laatste keer dat ik bij New York Pizza heb besteld.

  Met de bestelling of de levering was overigens niks mis, super snel zelfs.
  Misschien volgende keer iets meer aandacht besteden aan de pizza i.p.v aan de levering? ;)

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Erg vet, weinig pizza aan!

  Tom09-12-2016

  Erg vette pizza, doos zat onder met vet en droop er ook af. Dit was de 1ste maar ook laatste keer dat ik daar bestel. Kan ik beter zelf maken

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  vet met een beetje pizza

  Djoly27-11-2016

  Met 3 vrienden een pizza afgehaald bij New York pizza in Nijmegen.
  Eenmaal de pizzadozen geopend dreven bij 2 van de 4 pizza's compleet in het vet.
  De andere twee pizza's waren ook onwijs vet, maar de andere twee dreven letterlijk in het vet.
  als je de pizza optilde lag er een onwijs dikke laag vet in je kartonnetje. Het droop er vanaf.
  Niet eetbaar naar mijn mening. Goedkoop is duurkoop blijkt maar weer.
  Ronduit slecht.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Zonder ui pizza

  Tobias18-05-2016

  Vorige week pizza besteld
  Heel specifiek ZONDER ui, zat er TOCH ui op... Beetje jammer want dat zit dan door die hele pizza heen...
  Maar ze hadden wel supersnel geleverd, pizza was nog heel warm. Dat is ook wel eens anders!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Studentenpizza!

  Lisa Stegemans13-04-2016

  Dinsdag pizza dag! 5 euro voor een pizza is natuurlijk een groot feest voor een arme student. De pizza's smaken ook prima en je hoeft nooit heel lang te wachten op de levering.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Studentenpizza!

  Lisa Stegemans13-04-2016

  Dinsdag pizza dag! 5 euro voor een pizza is natuurlijk een groot feest voor een arme student. De pizza's smaken ook prima en je hoeft nooit heel lang te wachten op de levering.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Super lekker

  Annabelle12-03-2016

  Ruime keus aan verschillende pizza en ook pasta´s, ik ben verliefd geworden op hun desserts. Stuk voor stuk een kleine dessert hemel. De site is super handig en ook de app en verschillende app´s waar ze op staan zin super makkelijk te gebruiken!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Pizzzzaaaaaaa

  Tobias20-01-2016

  Jaaaaaaa superlekker pizzaatjes!!

  Vetongezond natuurlijk haha maar wel lekker!

  En als je een aanbieding hebt dan is het niet zo duur vaak, anders wel

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Pizza op 1e Kerstdag

  Frank25-12-2015

  Sneu eigenlijk dat die arme pizzabakkers van New York Pizza gewoon open zijn met Kerst, zowel als je wilt afhalen als wanneer je wilt laten bezorgen...
  Maar voor mij vethandig want ik heb geen diners vandaag en ga dus echt niet zelf staan te koken voor mezelf op 1e kerstdag!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Gratis tweede pizza

  Robert16-11-2015

  Van de aanbiedingen moet je het hebben bij New York Pizza - dat scheelt echt veel!
  En de porties zijn erg groot altijd, met zo'n aanbieding voor een gratis tweede pizza kunnen wij thuis met z'n drieen eten haha

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Week ziek geweest van die NY pizza!

  Nicole van Wijk09-11-2015

  Ik ben hier een week ziek van geweest, volgens mij was het vlees op die pizza niet goed meer ofzo!

  Smaakte wel prima, maar ja, dat zegt dus niks.

  Dus nee, dit doe ik niet meer!!

  Elsie09-11-2015

  Hoe weet je zo zeker dat het van de pizza kwam? En waar had je precies last van dan?

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Lekker maar beetje zelfde op een gegeven moment

  Kitty29-10-2015

  Echt heel veel besteld al bij new york pizza. Daardoor ben ik nu ook zilver member en dan krijg je zelfs 25% korting voor een tijdje. Best wel chill, alleen op een gegeven moment lijken de pizza's allemaal wel een beetje veel op elkaar. Dus ben er nu wel een beetje klaar mee. Misschien overstappen naar domino's ofzo. Maar ik denk dat dat met alles wel zo is, dat als je teveel ervan eet dat het op een gegeven moment een beetje uit je neus komt. Desalnietemin...als ik weer eens geen zin heb om te koken, dan zal ik uiteindelijk wel weer eens bij new york pizza uitkomen. Vandaar de "ja" ik ga er nogmaals kopen. Maar voor nu blech....

  ps. Wel altijd goede service en meestal binnen het half uur bij je voor de deur.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Etenstijd! HONGER IS PIZZA

  Lauren28-10-2015

  Als je honger hebt, dan wil je toch maar EEN DING?! PIZZA
  En die van New York pizza hoef je niet zelf te maken en stillen je honger wel hoor, enorme bakken altijd.
  Krijg er meteen zin in, haha, ga er ff eentje bestellen hoor!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Veel te vet vette bek

  Cristiano08-10-2015

  Druipend van de kaas, maar ook van het vet. Echt een vette bek, voor mij teveel. Soms wel lekker maar erg ongezond en dat proef je. Helaas.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7

  Groot en veel

  Pizza07-10-2015

  Die pizza's van New York Pizza zijn wel lekker ja! Niet zo lekker als in Italië maar ja. Wel altijd heel groot en veel, ik kan ze niet altijd op!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Schrijf zelf een review over New York Pizza

  Uw beoordeling