NederlandReview

    Ervaringen New York Pizza

    Ooh, Pizza! Loopt jou ook het water in de mond bij de gedachte aan sappige pizzabodems waar de kaas vanaf druipt en het rood van de salami en de pepperoni je ogen verblindt? Neem dan eens een kijkje op de website van New York Pizza en probeer eens uit hoe lang je dat volhoudt zonder een pizza te bestellen. Niet lang zeker! Maar of dat een goed idee is, dat kun je hier lezen. Hoe beoordelen anderen New York Pizza? Zijn het inderdaad van die druipende pizza’s vol met fantastische ingrediënten, of krijg je een koud stuk karton geleverd?

    Over New York Pizza

    New York Pizza werd opgericht in 1993 en is inmiddels een fenomeen. De meeste pizzeria’s van New York Pizza zitten in het westen van Nederland, maar verspreid over het hele land kun je ze tegen komen, of je nu in Groningen, Enschede, Maastricht, Hoorn of Bergen op Zoom trek hebt in pizza. Natuurlijk blinken ze uit in een enorm aanbod aan pizza’s. Ze zijn er gevuld met vlees (kip, salami, gehakt, peperoni, bacon, etc.) , kaas (mozzarella, geitenkaas, 4kazen, 3kazen, etc.), vis (tonijn, garnalen, mosselen, etc.), groente (tomaten natuurlijk, maar ook champignons, ui, paprika, kappertjes, etc.) of van alles een beetje. Ook zijn er verrassende recepten, zoals een Saté Pizza en een Döner Pizza. Maar je kunt bij New York Pizza terecht voor veel meer dan alleen een pizzaatje. Wie pizza zegt, zegt al gauw ook pasta, dus jawel: dat hebben ze ook. Ben je aan de lijn of wil je gewoon iets meer groen, dan kun je er ook een salade bestellen (mixed, side, chicken of tuna). Maar ook voor fingerfood zoals buffalo wings, nuggets en garlic bread draait New York Pizza de hand niet om. Denk je na al dat nog honger te hebben, laat ze dan ook een toetje bezorgen. Ben&Jerry’s, Cornetto’s en een heuse Nutella Pizza vol met M&M’s: volop ijs en chocolade in de dessertlijst om een grote liefde geheel te doen vergeten! ;)

    Succes op bestelling - Hoe New York Pizza een miljoenenbedrijf bouwt - Ziggo Zakelijk

    Diensten van New York Pizza

    Bestellen kun je in een winkel (online vind je alle vestigingen), telefonisch en natuurlijk online. Ook is er een app, voor zowel Android (in de Google Play Store) als Apple. Hier kun je ook al je voorkeuren doorgeven. Allergisch voor een bepaald ingrediënt? Laat het New York Pizza weten. Wil je overal extra kaas op? Ook dat kan worden geregeld. Vind je een bepaalde pizza waanzinnig klinken, maar begrijp je niet waarom daar ui bij hoort? Laat het eraf halen! New York Pizza heeft bovendien vaak aanbiedingen, dus hou de website en de advertenties in de gaten.

    Klachten over New York Pizza

    Niet tevreden over de service of het eten van New York Pizza? Laat het de pizzabakkers (en ons hier!) weten! Je kunt ze natuurlijk bellen of bij ze langsgaan, maar je kunt ook contact leggen via email. Online vind je bovendien een lijst veel gestelde vragen en je kunt New York Pizza volgen via Facebook, Twitter en YouTube.

    Hoe zag jouw pizza eruit van New York Pizza? Deed het je watertanden of walgen? Laat het heel Nederland weten op NederlandReview!

    Nieuwsberichten:
    Check onze laatste kortingen, nieuws & voordelen van new york pizza;
    - gratis 2e pizza bij new york pizza

    Lekker makkelijk een pizza bestellen. Maar smaakt deze ook en hoe zijn de bezorgtijden? Lees ervaringen van pizza-eters die u voorgingen op NederlandReview!

    New York Pizza
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (85)

    5
    36% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    4.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Pizza Butchers Choice

    (New York Pizza Leeuwarden) Schandalig slechte pizza. Over geklaagd en 2e keer doen ze exact hetzelfde. Lauw in de doos, saus dat aan de deksel zit, omdat die broekies die bezorgen wheelies maken met jouw eten erin, deeg niet goed afgebakken en beleg wat er compleet naast ligt zodat je de pizza zelf nog een keer mag beleggen. Het is echt een schande, zulke pizza's mogen ze stoppen in hun moeder waar de zon niet schijnt! Ik bestel hier nooit meer!

    Door: Mano 29-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    3 pizzas

    Pizza truffel gekregen zonder rucola en ijskoud
    Pizza shoarma ijskoud en veel te weinig topping.
    Pizza kip met 3 stukjes kip erop gekregen.
    Personeel liet me 7 minuten wachten terwijl ik me pizzas al die tijd boven op de oven zag liggen.
    Bestel hier nooit meer! Kankertent

    Door: Nick groen in t Woud 08-03-2020
    Ceetje 09-03-2020

    Zoooo zuinig belegd. Je hebt gewoon een pizzabroodbodem met wat tomatensaus en shoarmasaus. Stukjes vlees zijn op 2 handen te tellen en dat op een pizza van 35 cm. In Helmond 't Hout. In de winkel hadden ze wel mogen zeggen dat de 2e pizza voor 2 euro was. Volle mep betaald.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Pizzaatje bestellen...niet dus

    Sedert jaar en dag trouwe klant, tot gisterenavond...in Haarlem, Rijksstraatweg telefonisch besteld, zou met een half uur drie kwartier hier zijn, na anderhalf uur nog niks dus bellen, antwoord, ja we bestellen vandaag niet in Spaarndam vanwege het weer...in alle jaren nog nooit meegemaakt, ben zelf op de scooter naar de chinees geweest dan maar, geen centje pijn qua weer of gevaar, zo ze als reden opgaven, wat is dit voor een gezeik tegenwoordig...ik ben altijd goed voor een fooi juist omdat we uit de route wonen zeg maar en nu dit...ik bestel uit principe nNOOIT meer een pizza daar, ik bel Dominos wel.....

    Door: J.J. van Oldenmark 17-02-2020
    S 21-02-2020

    Pizza die niet te eten is! 1 grote, kleffe, natte deeghap. Leek wel alsof die 1 min in de oven heeft gezeten. Ik wilde mijn geld terug, maar in plaats daar van zou ik een nieuwe pizza krijgen als ik deze pizza terug zou geven om door t kantoor te laten beoordelen.... belachelijk. Alsof ik nog zo'n smerige pizza zou willen. Hier bestel ik nooit meer wat!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    lasange, nuggets en donuts

    zeer slecht lasange ging wel maar erg weinig voor wat je er voor betaald de dunkin donuts van 4,99 per 2 worden gewoon stijfbevroren geleverd echt belachelijk om voor die prijs bevroren producten te leveren

    Door: j.h. 08-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    pizza

    Keer op keer de verkeerde pizza bezorgd. Steeds moeten bellen om de goede pizza bezorgd te krijgen. Excuses worden totaal ongemeend verstrekt en slapjes halfzacht gezegd, daarbij wordt er een ijsje of een koekje gratis aangeboden voor de overlast. Wat dan vervolgens vergeten wordt....Dus een hoop gedoe, en geen lekker eten en geen ontspannen bestelling. Kan het iedereen afraden om hier te bestellen. Hopeloze business.

    Door: Mw Bas 12-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    3 pizza's

    1.5 uur te laat geleverd. Geen excuses, geen telefoontje niks.

    Belachelijk service. Nooit meer hier.

    Door: Solya 08-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    1 pizza pepperoni en 1 shoarmapizza

    De bezorger was heel netjes! Mijn pizza’s werden binnen 30 minuten bezorgt, ze waren nog goed heet en erg lekker! De bezorger verdient van mij een compliment, was heel erg beleefd en vriendelijk

    Door: M 22-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Pizza meatlovers, doner en hawai

    Slecht belegd, koud en te laat

    Door: Johan Hotting 22-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Zelff samengestelde pizza

    Slecht bedrijf.. Jaren lang goede klant geweest bij new york pizza, maar nooit meer..
    Na een paar keer telkens iets vergeten te zijn bij de vestiging in Heerlen was ik het zat. Nadat ik wederom moest bellen omdat er iets vergeten was en wederom met een koude pizza eindigde was ik er ik een beetje klaar mee. Maar wat me het meeste stoort is de brutaliteit aan de telefoon van de medewerker, die dit simpel had kunnen oplossen bij het eerste telefoontje. maar na 1,5 uur wachten voordat ik mijn bestelde pizza koud maar compleet had(1 pizza), werd me een nieuwe pizza aangeboden. Deze kon wel pas na 45 minuten bezorgd worden, aangezien er ook andere mensen besteld hadden. Ik heb uitgelegd dat dit gewoon niet oke is, angezien ik al 1,5 uur geleden besteld had en zij degene waren die de fout gemaakt hadden en die voor een oplossing moesten zorgen. 2 uur en 15 minuten na bestelling een pizza leveren, is geen oplossing. Ik werk zelf in de horeca en heb ook netjes op 25 oktober direct een klacht ingediend. Hier kreeg ik gelijk een automatisch antwoord op dst ik binnen 48 uur een antwoord ontving. Hierna heb ik nogmaals doorgestuurd en ondertussen al een paar keer een antwoord van hoofdkantoor gehad dat het is doorgestuurd na de vestiging. Op dit moment is het 22 oktober, 28 dagen later. Ik heb veel geduld gehad, maar nu is het klaar. Ik bestel hier nooit meer en ik raad iedereen aan om alleen nog maar Dominos te bestellen, alleen al voor de service..

    Door: Lisa 22-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Pizza

    De topping van bestelde pizza lag grotendeels los in de doos. Ook doorgegeven aan NY pizza op 19 okt, zou worden teruggebeld door de lokale manager hier in Hilversum. Maar die vertikt t zijn verantwoordelijkheid te nemen. Tot dusver voornamelijk alleen minpunten van deze pizzaketen.

    Door: Renee 10-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    5 pizza’s

    Bestelde telefonisch zonder problemen om ze vervolgens te gaan afhalen. Kreeg te horen dat ze met een kwartier klaar zouden staan. Stond ruim kwartier later bij NY Pizza Weesp waarbij gezegd werd dat ze in de oven stonden. Echter daarna bleek dat ze nog gemaakt moesten worden en het nog even ging duren. Dat is van slechte service naar keihard liegen.

    Door: Stefan 27-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    2 pizza’s

    Ik had samen met een vriend 2 pizza’s besteld maar die werden na een anderhalf uur nog steeds niet besteld. Bleek dus dat ze aan het verkeerde adres geleverd waren

    Door: Maarten 26-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Glutenvrije pizza New York

    Allereerst wil ik zeggen dat de bezorgers altijd vriendelijk zijn! Hoe heet, koud of nat het buiten ook is ???? En daarbij ben ik enorm blij dat ik met mijn glutenintollerantie ook een pizza kan bestellen! De pizza was op zich lekker alleen was de bodem veel te zoet. Nu is het bekend dat vaak gecompenseerd wordt met suiker in glutenvrije gerechten. Dit is echt overcompensatie!! Onnodig ongezond dus!! Voor mij een reden om het niet meer te bestellen!

    Door: Delilah 28-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Half om half: hawaii/caprese

    Zeer teleurstellende en frustrerende ervaring. Gisteren in een 35 minuten pauze van werk besloten snel een pizza te bestellen. Na 20 min wachten wachten werd ik toch wat zenuwachtig en liep ik naar de balie “Welke pizza moet je?!” werd grof naar me geroepen, snel en geschrokken aangegeven wat ik besteld en kreeg ik als reactie “dan ga ik die nu maken”. Nu pas?! Dit proces werd nog meer vertraagd doordat een andere medewerker een hele pot pesto op mijn pizza pleurde omdat de dop brak, en dit niet opruimde. Een grote teleurstelling en uiteindelijk lopend een paar stukken gegeten... meer zat er niet in. Erg jammer en mijn eerste en laatste ervaring met New York Pizza.

    Door: Julia Bakker 07-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Waardeloos

    Beste 2 uur wachten op je pizza die al een uur uit de oven is bezorger die voor de deur staat maar vervolgens doodleuk weer weg rijd maar wel beweren dat de pizza is afgeleverd wat een ballen tent! Als je 2 uur op je eten wil wachten moet je bij New York Pizza Deventer bestellen!

    Door: Kees 19-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    zomaar afgezegd

    Toen wij hadden besteld, en zaten te wachten, zijn we gebeld en werd doorgegeven dat de order werd uitgesteld omdat er een giga bestelling kwam. Dat kan niet. Wij hebben dan ook de order gecanceld.

    Door: A.W. 13-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Bestel geen glutenvrije pizza

    Pizza’s zijn lekker, maar bestel geen glutenvrije pizza. Krijgt het hele gezelschap een grote pizza, krijg jij in je eentje een pizza zo groot als je hand. Heel slecht.

    Door: Bregje 23-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Te triest

    De bestelling was twee en een half uur te laat en koud.
    De service van de telefoondienst Soest was uiterst slecht en leugenachtig!!!
    Nooit meer dit

    Door: B. Rotgers 22-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Helaas...

    Pizza’s waren koud en die van mijn vriendin hadden ze verkeerd gemaakt, namelijk echte kip in plaats van Vegan kip.

    Door: Joop akerboom 12-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Ontevreden

    Geen rucola te bekennen.
    Vrijwel koud.
    Meer dan 20 minten te laat.
    Niet krokant maar slappe hap.

    Door: Jacob 10-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Schrijf zelf een review over New York Pizza

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is New York Pizza een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 85 ervaringen geplaatst over New York Pizza. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 36% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is New York Pizza actief?

    New York Pizza is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Online eten bestellen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van New York Pizza gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.