NederlandReview

    Ervaringen New York Pizza

    Ooh, Pizza! Loopt jou ook het water in de mond bij de gedachte aan sappige pizzabodems waar de kaas vanaf druipt en het rood van de salami en de pepperoni je ogen verblindt? Neem dan eens een kijkje op de website van New York Pizza en probeer eens uit hoe lang je dat volhoudt zonder een pizza te bestellen. Niet lang zeker! Maar of dat een goed idee is, dat kun je hier lezen. Hoe beoordelen anderen New York Pizza? Zijn het inderdaad van die druipende pizza’s vol met fantastische ingrediënten, of krijg je een koud stuk karton geleverd?

    Over New York Pizza

    New York Pizza werd opgericht in 1993 en is inmiddels een fenomeen. De meeste pizzeria’s van New York Pizza zitten in het westen van Nederland, maar verspreid over het hele land kun je ze tegen komen, of je nu in Groningen, Enschede, Maastricht, Hoorn of Bergen op Zoom trek hebt in pizza. Natuurlijk blinken ze uit in een enorm aanbod aan pizza’s. Ze zijn er gevuld met vlees (kip, salami, gehakt, peperoni, bacon, etc.) , kaas (mozzarella, geitenkaas, 4kazen, 3kazen, etc.), vis (tonijn, garnalen, mosselen, etc.), groente (tomaten natuurlijk, maar ook champignons, ui, paprika, kappertjes, etc.) of van alles een beetje. Ook zijn er verrassende recepten, zoals een Saté Pizza en een Döner Pizza. Maar je kunt bij New York Pizza terecht voor veel meer dan alleen een pizzaatje. Wie pizza zegt, zegt al gauw ook pasta, dus jawel: dat hebben ze ook. Ben je aan de lijn of wil je gewoon iets meer groen, dan kun je er ook een salade bestellen (mixed, side, chicken of tuna). Maar ook voor fingerfood zoals buffalo wings, nuggets en garlic bread draait New York Pizza de hand niet om. Denk je na al dat nog honger te hebben, laat ze dan ook een toetje bezorgen. Ben&Jerry’s, Cornetto’s en een heuse Nutella Pizza vol met M&M’s: volop ijs en chocolade in de dessertlijst om een grote liefde geheel te doen vergeten! ;)

    Diensten van New York Pizza

    Bestellen kun je in een winkel (online vind je alle vestigingen), telefonisch en natuurlijk online. Ook is er een app, voor zowel Android (in de Google Play Store) als Apple. Hier kun je ook al je voorkeuren doorgeven. Allergisch voor een bepaald ingrediënt? Laat het New York Pizza weten. Wil je overal extra kaas op? Ook dat kan worden geregeld. Vind je een bepaalde pizza waanzinnig klinken, maar begrijp je niet waarom daar ui bij hoort? Laat het eraf halen! New York Pizza heeft bovendien vaak aanbiedingen, dus hou de website en de advertenties in de gaten.

    Klachten over New York Pizza

    Niet tevreden over de service of het eten van New York Pizza? Laat het de pizzabakkers (en ons hier!) weten! Je kunt ze natuurlijk bellen of bij ze langsgaan, maar je kunt ook contact leggen via email. Online vind je bovendien een lijst veel gestelde vragen en je kunt New York Pizza volgen via Facebook, Twitter en YouTube.

    Hoe zag jouw pizza eruit van New York Pizza? Deed het je watertanden of walgen? Laat het heel Nederland weten op NederlandReview!

    Nieuwsberichten:
    Check onze laatste kortingen, nieuws & voordelen van new york pizza;
    - gratis 2e pizza bij new york pizza

    Lekker makkelijk een pizza bestellen. Maar smaakt deze ook en hoe zijn de bezorgtijden? Lees ervaringen van pizza-eters die u voorgingen op NederlandReview!

    New York Pizza
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (79)

    5
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    4,4
    Prijs
    rating
    5,4
    Leveren
    rating
    4,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    1 pizza pepperoni en 1 shoarmapizza

    De bezorger was heel netjes! Mijn pizza’s werden binnen 30 minuten bezorgt, ze waren nog goed heet en erg lekker! De bezorger verdient van mij een compliment, was heel erg beleefd en vriendelijk

    Door: M 22-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Pizza meatlovers, doner en hawai

    Slecht belegd, koud en te laat

    Door: Johan Hotting 22-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3
    rating

    Zelff samengestelde pizza

    Slecht bedrijf.. Jaren lang goede klant geweest bij new york pizza, maar nooit meer..
    Na een paar keer telkens iets vergeten te zijn bij de vestiging in Heerlen was ik het zat. Nadat ik wederom moest bellen omdat er iets vergeten was en wederom met een koude pizza eindigde was ik er ik een beetje klaar mee. Maar wat me het meeste stoort is de brutaliteit aan de telefoon van de medewerker, die dit simpel had kunnen oplossen bij het eerste telefoontje. maar na 1,5 uur wachten voordat ik mijn bestelde pizza koud maar compleet had(1 pizza), werd me een nieuwe pizza aangeboden. Deze kon wel pas na 45 minuten bezorgd worden, aangezien er ook andere mensen besteld hadden. Ik heb uitgelegd dat dit gewoon niet oke is, angezien ik al 1,5 uur geleden besteld had en zij degene waren die de fout gemaakt hadden en die voor een oplossing moesten zorgen. 2 uur en 15 minuten na bestelling een pizza leveren, is geen oplossing. Ik werk zelf in de horeca en heb ook netjes op 25 oktober direct een klacht ingediend. Hier kreeg ik gelijk een automatisch antwoord op dst ik binnen 48 uur een antwoord ontving. Hierna heb ik nogmaals doorgestuurd en ondertussen al een paar keer een antwoord van hoofdkantoor gehad dat het is doorgestuurd na de vestiging. Op dit moment is het 22 oktober, 28 dagen later. Ik heb veel geduld gehad, maar nu is het klaar. Ik bestel hier nooit meer en ik raad iedereen aan om alleen nog maar Dominos te bestellen, alleen al voor de service..

    Door: Lisa 22-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Pizza

    De topping van bestelde pizza lag grotendeels los in de doos. Ook doorgegeven aan NY pizza op 19 okt, zou worden teruggebeld door de lokale manager hier in Hilversum. Maar die vertikt t zijn verantwoordelijkheid te nemen. Tot dusver voornamelijk alleen minpunten van deze pizzaketen.

    Door: Renee 10-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    5 pizza’s

    Bestelde telefonisch zonder problemen om ze vervolgens te gaan afhalen. Kreeg te horen dat ze met een kwartier klaar zouden staan. Stond ruim kwartier later bij NY Pizza Weesp waarbij gezegd werd dat ze in de oven stonden. Echter daarna bleek dat ze nog gemaakt moesten worden en het nog even ging duren. Dat is van slechte service naar keihard liegen.

    Door: Stefan 27-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    2 pizza’s

    Ik had samen met een vriend 2 pizza’s besteld maar die werden na een anderhalf uur nog steeds niet besteld. Bleek dus dat ze aan het verkeerde adres geleverd waren

    Door: Maarten 26-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Glutenvrije pizza New York

    Allereerst wil ik zeggen dat de bezorgers altijd vriendelijk zijn! Hoe heet, koud of nat het buiten ook is ???? En daarbij ben ik enorm blij dat ik met mijn glutenintollerantie ook een pizza kan bestellen! De pizza was op zich lekker alleen was de bodem veel te zoet. Nu is het bekend dat vaak gecompenseerd wordt met suiker in glutenvrije gerechten. Dit is echt overcompensatie!! Onnodig ongezond dus!! Voor mij een reden om het niet meer te bestellen!

    Door: Delilah 28-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    Half om half: hawaii/caprese

    Zeer teleurstellende en frustrerende ervaring. Gisteren in een 35 minuten pauze van werk besloten snel een pizza te bestellen. Na 20 min wachten wachten werd ik toch wat zenuwachtig en liep ik naar de balie “Welke pizza moet je?!” werd grof naar me geroepen, snel en geschrokken aangegeven wat ik besteld en kreeg ik als reactie “dan ga ik die nu maken”. Nu pas?! Dit proces werd nog meer vertraagd doordat een andere medewerker een hele pot pesto op mijn pizza pleurde omdat de dop brak, en dit niet opruimde. Een grote teleurstelling en uiteindelijk lopend een paar stukken gegeten... meer zat er niet in. Erg jammer en mijn eerste en laatste ervaring met New York Pizza.

    Door: Julia Bakker 07-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Waardeloos

    Beste 2 uur wachten op je pizza die al een uur uit de oven is bezorger die voor de deur staat maar vervolgens doodleuk weer weg rijd maar wel beweren dat de pizza is afgeleverd wat een ballen tent! Als je 2 uur op je eten wil wachten moet je bij New York Pizza Deventer bestellen!

    Door: Kees 19-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    zomaar afgezegd

    Toen wij hadden besteld, en zaten te wachten, zijn we gebeld en werd doorgegeven dat de order werd uitgesteld omdat er een giga bestelling kwam. Dat kan niet. Wij hebben dan ook de order gecanceld.

    Door: A.W. 13-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Bestel geen glutenvrije pizza

    Pizza’s zijn lekker, maar bestel geen glutenvrije pizza. Krijgt het hele gezelschap een grote pizza, krijg jij in je eentje een pizza zo groot als je hand. Heel slecht.

    Door: Bregje 23-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Te triest

    De bestelling was twee en een half uur te laat en koud.
    De service van de telefoondienst Soest was uiterst slecht en leugenachtig!!!
    Nooit meer dit

    Door: B. Rotgers 22-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Helaas...

    Pizza’s waren koud en die van mijn vriendin hadden ze verkeerd gemaakt, namelijk echte kip in plaats van Vegan kip.

    Door: Joop akerboom 12-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6
    rating

    Ontevreden

    Geen rucola te bekennen.
    Vrijwel koud.
    Meer dan 20 minten te laat.
    Niet krokant maar slappe hap.

    Door: Jacob 10-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    De pizza’s van Newyork!

    We hadden twee pizza’s besteld, ze waren lauw bezorgd, ze hadden ook veel te veel chilisaus op de pizza gedaan met veel te weinig kip.

    Door: Ivy 02-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    Slecht belegde, droge pizza's

    Ik heb nu 2x besteld, en 2x heb ik pizza's gekregen waarbij een of meerdere toppings vergeten waren. Een pizza tonijn met alleen tonijn, zonder kappertjes en rode ui, zoals bij de beschrijving staat. Erg slecht! Ook was de tomatensaus slecht verspreid zodat het midden heel droog was en je aan de randen een hap saus te pakken had. Bah. Enige pluspunt is dat ze snel klaar waren, maar liever 10 min langer wachten en dan wel een complete pizza!

    Door: Denise 14-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Koud

    2 Pizza,s na een uur koud bezorgd. Gebeld kon over een uur 1nieuwe krijgen maar dan moest ik de resten van de koude pizza meegeven. Wat een armoedige amateuristische bende daar. 1e maar laatste keer daar in Houten pfff

    Door: Dennis Heijkamp 22-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Zelf ophalen in NY is sneller

    Afgelopen vrijdag 3 uur moeten wachten op een pizza bij bellen, na 2 uur werd mij vertel;d dat ze onderweg waren, woon redelijk om de hoek. Never aYain pizza.

    Door: Bobbie Ederveen 11-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    bezorging

    Ik heb niet heel lang op mijn bezorging moeten wachten, maar eenmaal toen er aangebeld werd, stond er een bezorger voor de deur met een blik alsof hij XTC had gebruikt, overhandige vervolgens de twee beef burgers die ik had besteld en vroeg vervolgens heel argwanend of ik wel betaald had ? Bovenop de doos zat een bonnetje geplakt met duidelijk erop IDEAL. Toen ik duidelijk zei dat dit WEL het geval was draaide hij zich om en liep hij weg zonder wat te zeggen.

    Later kreeg ik het gevoel dat hij misschien probeerde om wat ''extra'' geld in zijn zak te steken. Of misschien nuchter je bezorgingen doen in het vervolg. Burgers waren wel oke, maar niet lekker genoeg om nog een keer te bestellen.

    Door: Erik 09-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Slechte service geen geld terug

    De pizza's zouden om 18:15 worden afgeleverd. Om 18:18 staat de status bezorger onderweg. Na om 18:35 word de pizza als afgeleverd weergegeven dit is niet waar. Om 18:43 hebben wij de pizza nog steeds niet ontvangen. Om 18:53 hebben nog steeds niets. Om 19:20 wij krijgen onze koude pizza, meer dan 1 uur wachttijd is niet normal! Nooit antwoord op mijn klacht gekregen via email. 5 keer gebeld en mensen aan de telefoon altijd liegen. Wat een vreselijke service.

    Door: Vera 04-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over New York Pizza

    Uw beoordeling