NederlandReview

    Ervaringen New York Pizza

    Ooh, Pizza! Loopt jou ook het water in de mond bij de gedachte aan sappige pizzabodems waar de kaas vanaf druipt en het rood van de salami en de pepperoni je ogen verblindt? Neem dan eens een kijkje op de website van New York Pizza en probeer eens uit hoe lang je dat volhoudt zonder een pizza te bestellen. Niet lang zeker! Maar of dat een goed idee is, dat kun je hier lezen. Hoe beoordelen anderen New York Pizza? Zijn het inderdaad van die druipende pizza’s vol met fantastische ingrediënten, of krijg je een koud stuk karton geleverd?

    Over New York Pizza
    New York Pizza werd opgericht in 1993 en is inmiddels een fenomeen. De meeste pizzeria’s van New York Pizza zitten in het westen van Nederland, maar verspreid over het hele land kun je ze tegen komen, of je nu in Groningen, Enschede, Maastricht, Hoorn of Bergen op Zoom trek hebt in pizza. Natuurlijk blinken ze uit in een enorm aanbod aan pizza’s. Ze zijn er gevuld met vlees (kip, salami, gehakt, peperoni, bacon, etc.) , kaas (mozzarella, geitenkaas, 4kazen, 3kazen, etc.), vis (tonijn, garnalen, mosselen, etc.), groente (tomaten natuurlijk, maar ook champignons, ui, paprika, kappertjes, etc.) of van alles een beetje. Ook zijn er verrassende recepten, zoals een Saté Pizza en een Döner Pizza. Maar je kunt bij New York Pizza terecht voor veel meer dan alleen een pizzaatje. Wie pizza zegt, zegt al gauw ook pasta, dus jawel: dat hebben ze ook. Ben je aan de lijn of wil je gewoon iets meer groen, dan kun je er ook een salade bestellen (mixed, side, chicken of tuna).  Maar ook voor fingerfood zoals buffalo wings, nuggets en garlic bread draait New York Pizza de hand niet om. Denk je na al dat nog honger te hebben, laat ze dan ook een toetje bezorgen. Ben&Jerry’s, Cornetto’s en een heuse Nutella Pizza vol met M&M’s: volop ijs en chocolade in de dessertlijst om een grote liefde geheel te doen vergeten! ;)

    Diensten van New York Pizza
    Bestellen kun je in een winkel (online vind je alle vestigingen), telefonisch en natuurlijk online. Ook is er een app, voor zowel Android (in de Google Play Store) als Apple. Hier kun je ook al je voorkeuren doorgeven. Allergisch voor een bepaald ingrediënt? Laat het New York Pizza weten. Wil je overal extra kaas op? Ook dat kan worden geregeld. Vind je een bepaalde pizza waanzinnig klinken, maar begrijp je niet waarom daar ui bij hoort? Laat het eraf halen! New York Pizza heeft bovendien vaak aanbiedingen, dus hou de website en de advertenties in de gaten.

    Klachten over New York Pizza
    Niet tevreden over de service of het eten van New York Pizza? Laat het de pizzabakkers (en ons hier!) weten! Je kunt ze natuurlijk bellen of bij ze langsgaan, maar je kunt ook contact leggen via email. Online vind je bovendien een lijst veel gestelde vragen en je kunt New York Pizza volgen via Facebook, Twitter en YouTube.

    Hoe zag jouw pizza eruit van New York Pizza? Deed het je watertanden of walgen? Laat het heel Nederland weten op NederlandReview! 

    Nieuwsberichten:
    Check onze laatste kortingen, nieuws & voordelen van new york pizza;
    - gratis 2e pizza bij new york pizza

     

    Lekker makkelijk een pizza bestellen. Maar smaakt deze ook en hoe zijn de bezorgtijden? Lees ervaringen van pizza-eters die u voorgingen op NederlandReview!

    New York Pizza
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (49)

    5,4
    35% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6

    Service

    5,2

    Prijs

    5,4

    Leveren

    5,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Salami

    Peter salami22-06-2018

    Welke fucking pizzaria verkoopt nou geen salami op de pizza... SALAMI, geen smerige peperoni! Kuttent, hele avond verneukt door jullie! Stelletje randdebielen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Door en door slecht

    Stephan06-06-2018

    Wat een slechte service. Verkeerde bestelling, klacht niet serieus genomen. En doen niets met je klacht. Wat een slecht bedrijf.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    gvd

    p.mulder31-05-2018

    gvd eerst mijn pizza twee keer afgeschreven je kan kiezen hoe tebetalen ik heb geen app op telefoon dus dat kon met hand scanner en pin pas, ik doe mijn pas erin betaal en dat ding gaat uit
    de pizzabezorger gelijak geergerd loopt met de scanner weg begint moeilijk te kijken en wil mijn pizza terugstoppen in zijn bak terwijl hij aan het bellen was werd niet opgenomen pizza koud zegt hij dat de scanner stuk is??? en of ik al betaald heb hoe moet ik dat weten komt buurman er aan om geld van te lenen kom ik thuis is het al afgeschreven en blijkt mijn bankpas in de scanner te zitten en moet wachten tot gvd 4 uur de volgende dag en moet bewijzen dat het twee keer betaald is scahijtziek word ik hiervan wie neemt er een scanner mee meta een meter uitstekende bankpas en hij Wist dat de scanner kuren vertoonde wordt vanmiddaag vervolgd gvd wat een gezeika

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5

    Waardeloos!

    Eric12-05-2018

    Bijna een uur te laat, en ik kreeg geen vervangend eten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    uitstekend

    Michiel04-05-2018

    Bij een eerdere bezorging ging iets fout. Waar hard gewerkt wordt worden foutjes gemaakt. Uitstekend opgelost door de medewerkers van New York Pizza Den Bosch.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    new york pizza bussum

    saskia28-04-2018

    zeer vriendelijk te woord gestaan pizza kwam keurig op tijd bezorger zeer vriendelijk
    onze eerste x bestellen bj new yorkpizza
    2x meatlovers pizza &
    triple box sides
    de pizzas waren perfect en zeer zeker aan te raden
    de sides hoeft van ons niet meer
    de kippepootjes beetje zwart van aangebrand
    de kipnuggets? waren droog je proefde alleen de peper goed en niet echt warm
    de garlicbread was zo dik dat t midden niet goed gaar was en vies klef
    jammer want de pizza was goed
    wij zullen hier pas weer bestellen als we echt weer een meatlovers willen en daar genoeg aan hebben

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    9,5

    Te vroeg!!

    Heidi31-03-2018

    De pizza kwam meer dan een half uur te vroeg: een geluk dat ik thuis was.
    De pizza smaakte prima, de prijs is behoorlijk hoog.
    De bezorger zegt niks en lijkt geen plezier te beleven aan zn baan.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    Heerlijk

    FERRUCIO16-03-2018

    Heerlijke pizzas,goed warm en goede smaak

    wel zijn ze wat duurder dan Italiaanse concurrenten

    ook zit er vaak knoflookolie of kaas op de randen daar moet je van houden,maar je kan het ook weglaten

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    school

    En matthijs... (zelf invullen)13-03-2018

    school is vrij kut

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Ben en Jerry's

    Loes10-03-2018

    Om 19.45 uur ben en jerry's en twee lavacakejes besteld, ik had hier erg veel trek in tijdens de spannende finale van wie is de mol. 20 minuten later word ik gebeld. New york pizza (ze hebben ook desserts) aan de lijn. Pizza's gaan voor is de boodschap, het gaat even (anderhalf uur) duren. Ik reageerde heel kalm want het was maar een traktatie. Toch hadden we ons er erg op verheugd. Na anderhalf uur wachten en smachten komt er niks. Wel krijgen we na een uur een voicemail bericht dat ze geen pin automaat hebben. Tot op heden (3 uur later) zitten we nog steeds te wachten en te smachten. Helaas hebben we onze aardbeien afzonderlijk moeten nuttigen. Een gemiste kans en een zeer grote teleurstelling.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    3x geweest in 2,5 uur

    Peter11-02-2018

    Werkelijk....besteld online om 19.30. Gebeld om 20.45.fiets was net weg.21.10.Dus 1 uur en 40 min.kwam hij.sorry sorry.hij moest eerst ergens anders heen.dus even de pizza gevoeld..ja,koud.en hij ging nu naar de volgende klant.het cakeje werd nabezorgd.dus 3 bestellingen door 1fietskoerier met sneeuw en koude temperaturen.kan niet warm overkomen.dus koerier belt de manager.alles opnieuw gemaakt ,gratis en met tegoedbon.oke ,prima.dat komt dan om 22.15.met scooter.met pizza s en cakeje.maar...geen tegoedbonnen.bezorger gevraagd.hij wist nergens van.weer gebeld...manager zei;word nabezorgd..komt scooter om half 11.loop naar de deur.worden ze zonderdat je het hoort in de brieven bus geschoven...dus een avondvullend progamma bij new york pizza.geen wonder dat ze het druk hebbeb.voor 1bestelling hebben ze 3koeriers nodig..arme bezorgers moeten denk ik vaak excuses aanbieden en veel boze mensen aanhoren.

    Richard buitengoed18-02-2018

    Als ik naar Italy vlieg,..en 4 pizza's bestel,..ben ik goedkoper & lekkerder uit dan hier om de hoek in Sliedrecht!! Ik zeg NewYorkPizzaSliedrecht: ViezeVuileStinkOplicher !!! Gr,RichardBuitengoed

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    voortaan Domino's

    Marc02-02-2018

    New York Pizza kiest ervoor om hun menu halal in te richten.
    Ik heb er geen moeite mee dat anderen vanwege hun geloofsovertuiging halal willen eten, maar als New York Pizza ham van een kalkoen op hun pizza doet en slalami van kalf, dan kies ik voortaan voor Domino's.
    Als niet gelovig persoon wordt mij de keuze ontnomen. en dat vind ik een verkeerde manier van werken.
    Succes ermee.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    1.5 uur te laat

    Jesja14-01-2018

    Netjes om 18.00 besteld bij new york pizza. De indicatie levertijd stond op18.30.
    Uiteindelijk om 19.20 nog niets van de bezorger vernomen en geen enkel bericht van het bedrijf.
    Vervolgens zelf gebeld naar het bedrijf en werden uiteindelijk doorgeschakeld naar een manager. Inmiddels 1.5 uur na de bestelling geplaatst te hebben konden ze niets voor ons betekenen en werden we slecht te woord gestaan. De manager bleef alleen maar herhalen "ja het is druk"

    Geloof het of niet.. dit is de 2e keer op een rij dat er zo een late levering is geweest. Voor ons nooit meer new york pizza.
    Wij gaan nu een patatje halen!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Coupon

    Joop08-01-2018

    Afgelopen zaterdag wilde ik bestellen bij New York pizza Uithoorn Ik had een coupon code voor 3 halen twee betalen. Bleek alleen geldig bij bezorgen maar Uithoorn bezorgd niet in Mijdrecht. Bij het afhalen de kwestie voorgelegd. Want afhalen zal toch wel onder dezelfde couponcode vallen. Nee hoor helemaal verkeerd gedacht. Gevraagd om een code voor afhalen. Nee hoor weer verkeerd gedacht. Geen enkele bereidheidheid ook maar iets te doen. Wat een waardeloze service. Daarna ook nog een 20 minuten op de bestelling moeten wachten. Ben dan ook heel erg ontevreden en teleurgesteld !!


    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Goeie pizza, matige service

    L v O11-11-2017

    11/11, carnaval 1 dag, kan. Ruim uur van te voren besteld, pizza 15min na bezorgtijd nog niet geleverd. gebeld met vestiging, verteld dat pizzakoerier net weg is. Gegarandeerd dat ie er binnen 10min zou zijn. 15min later nog geen bezorger. Weer gebeld, bedr. lijder erop gewezen dat het dan best druk kan zijn ivm 11/11, maar dat bellen dat bestelling later komt toch geen grote moeite is. Na lang tobben en vragen uiteindelijk (zonder ooit garantie te krijgen dat de bestelling er binnen x aantal min zou zijn, uiteindelijk helft van de bestelling vergoed gehad. Erg jammer. Pizza was nog wel redelijk warm.

    Voor betere service, als het kan, zou ik Den Bosch centrum pakken ipv Rompertpassage, veel beter service, professionele afhandeling klachten, meegaander personeel.

    Bezorger was wel erg vriendelijk.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5

    Teleurstelling

    Maurits11-11-2017

    Eerste keer bij NY besteld, nomaal nemen we Domino maar toch maar eens proberen. In de folder mooie rijk belegde pizza's. Gekozen voor de delicatesse en de best sold. Kan niet verkeerd gaan denk je.

    Pizza's kwamen een half uur te laat. Bezorger maakte excuus vanwege problemen in de keuken.
    Toen we de doos open maakten waren we verbaasd waar de ingredienten waren. Wat was deze pizza slecht belegd. De helft van de ingredienten kon ik helemaal niet vinden. Waar was de saus?
    De pizza was lauw, taai, smaakloos, sausloos, weinig ingredienten.
    Op de bon hadden ze erbij gezet: nieuwe klant. Het is gelijk de laatste keer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Slecht

    Heleen25-10-2017

    New York Pizza Dronten:
    Pizza salami met Italian(dunne) bodem. Is niks duns aan, taai, salami niet te proeven, alleen maar ontzettend zoute tomatensmaak.
    Tweede pizza was een 4 cheese ook met Italian bodem. Wederom taaie (ongare?) bodem met alleen ontzettend zoute tomatensmaak. Geen kaas geproefd.
    Is mij een raadsel waarom de Italian bodem niet in 25 cm te bestellen is...
    Heb tel. besteld via 0900 nummer. Vragen daar 15 cent per minuut voor wat per 1 juli jl. niet eens meer mag.
    Bezorging duurde 50 i.p.v. beloofde 30 minuten. Als het dan ook nog niet te eten is ben ik er helemaal klaar mee!

    Eric04-11-2017

    Ik heb een pizza besteld in Waalwijk, ontzettend goede service en een heerlijke pizza!! Niet lang hoeven wachten en ik was zelf vergeten saus bij te bestellen, even gebeld en kwamen ze voor niks nabezorgen. Ik was erg tevreden ga er zeker vaker bestellen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Pizza's veel te zout

    Adriaan Honing13-10-2017

    Vandaag 2 pizza's gehaald medium. Gedempte oude gracht in Haarlem. Ze waren werkelijk niet te eten van het zout. Puur weggegooid geld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    slecht

    E.02-10-2017

    Grote tegenvaller. de 6cheese pizza met rucola was een taaie pizza met wat stukjes kaas(de helft niet gesmolten) en een zakje IJSBERGSLA..

    Mailtje gestuurd maar geen reactie. uit gebrek aan boodschappen in huis en honger maar opgegeten maar dit doe ik nooit meer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Echt slecht!

    Ivo29-09-2017

    Ik was jaren tevreden over NY Pizza Bussum. Maar vanavond was het echt zo slecht dat het ook meteen de laatste keer is geweest. Om 19.45 gebeld en een Döner besteld. Een uur later (was mij wel verteld dat het lang zou duren) kreeg ik mijn pizza. Oh nee, tich niet. De verkeerde. Nadat ik gebeld had kwam mijn pizza alsnog, maar helaas geen nieuwe of opgewarmde want deze was lauw. Weer gebeld en ik zou een nieuwe krijgen. Uiteindelijk om 21.10 bezorgd. Kennelijk was het döner vlees niet meer op voorraad want ik moest de stukjes vlees (net als de knoflooksaus overigens) zoeken. Gewoon NIET lekker dus. Het bijgeleverde ijsje kon het niet meer goedmaken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Laatste bestelling een tegenvaller

    R Dingemans23-09-2017

    Altijd redelijk tevreden geweest over de pizza's. Maar gisteren waren ze 30 min te laat en waren de pizzas koud en taai. Het excuus was dat ze om moesten rijden?! Vette tegenvaller dus aangezien de prijs er niet minder door is. Als dit niet beter is de volgende keer toch eens bij de concurent proberen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Belachelijk

    Lana13-09-2017

    Mijn bestelling van New York Pizza Amsterdam was erg teleurstellend. Het bestellen ging goed, het was wat later op de avond en wij hadden nog er veel honger dus effe een pizzatje knallen, met een B&J ijsje erbij en een broodje voor de lekkerigheid.

    De bezorging duurde best wel lang, raar omdat het al wat later op de avond was. Eenmaal toen wij de bestelling hadden ontvangen, waren wij teleurgesteld. De pizza's waren koud, hard en niet lekker. Het broodje was vervangen door een shoarma pizza en de sla voor op de pizza was vies.

    Wij hadden contact opgenomen met de vestiging, dit was voor dat wij hadden gegeten, we zagen als eerste namelijk dat er geen broodje was en er word ons voor de volgende bestelling een gratis broodje beloofd, oke aardig. Toen wij eenmaal aan onze pizza begonnen, wilden wij hem niet verder opeten. Ik was teleurgesteld en Twitterde met New York Pizza omdat de vestiging inmiddels gesloten was.

    De volgende dag kreeg ik een telefoontje van de vestiging, zij waren boos dat ik contact had opgenomen met het hoofdkantoor. Het geld kon niet worden terug gegeven en vroeg het nog voor de zekerheid aan een collega. Verder werd ik behandeld als oud vuil en 'bijdehand' genoemd door de jongen aan de lijn. Ik was beledigd en hing op maar de jongen gaf niet op en belde nog een keer, deze keer liet ik mijn vriend de telefoon opnemen.

    Mijn vriend werkt zelf ook in een pizza zaak en weet hoe het gaat. Hij wilde het geld terug, maar dat was niet mogelijk en uitleg was er niet. Toen mijn vriend vroeg welke functie de jongens was, was dat de manager en de eigenaar. Ik vond dit zelf erg merkwaardig, aangezien hij eerder dingen moest vragen aan een collega.

    Via Twitter word ik door het hoofdkantoor ook niet geholpen om mijn geld terug te krijgen, door de vestiging word mij alleen een gratis nieuwe bestelling aangeboden terwijl ik hier nooit meer wil bestellen. Kortom, voortaan altijd maar bestellen bij Domino's en dan ook NOOIT meer bij New York!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Klantenservice waardeloos

    Nan08-09-2017

    Pizza zou er om 18:45 zijn...gebeld om 19:25( 2 minuten overgaan) waar het blijft vervolgens krijg ik te horen dat zodra de koerier terug is (van weet ik veel waar) meteen naar me toe komt en er word meteen opgehangen

    Klantenservice new York pizza Zaandam is waardeloos....

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Weinig kwaliteit voor het geld

    Row08-08-2017

    Ik weet niet wat er veranderd is bij new york pizza houten, helaas erg slecht.
    Pizza kabab kreeg je normaal de saus appart, nu hadden hun het er al over heen gedaan voor je, maar je moest ver zoeken om de saus te vinden. Ook geen ijsbergsla erbij gekregen.
    De pizza's waren droog en smaakloos, waarschijnlijk lekker lang in de oven gezeten waardoor de salami kei hard was.
    Erg veel geld voor zulke slechte pizza's.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Bijgerechten worden niet bezorgd

    Jan21-07-2017

    Ik zou normaal nooit klachen maar dit slaat alles

    Heb voor 10 € besteld cinnamon breads en koekje en dan bellen ze mij op meneer we gaan niet bezorgen want u heeft alleen cinnemon breads en koekje besteld is toch nog eens dik 10 euro en dan komen ze niet eens, Regels van het hoofdkantoor zeggen ze dat ze alleen brood en koekjes niet komen bezorgen, diep triest, ze zijn nog geen 15 tot 20 minuten met de brommer van hier.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Onvriendelijk en onduidelijk.

    Vivian 11-07-2017

    Ik heb normaal weinig tot geen klachten. Alleen de vorige keer dat ik pizza bestelde had ik halve uien en paprika's op mijn pizza. Beter teveel dan te weinig zouden velen zeggen, maar ik hou er niet van. Dus ik heb vandaag opnieuw bestelt en gebeld om vriendelijk te vragen of ze misschien niet mijn groenten konden snijden voor ze het op de pizza dan.
    Het antwoord was niet vriendelijk en luide dat alle groente gesneden bij hen binnen komen.
    Ik kan dit begrijpen alleen ik wil mijn groente fijner gesneden hebben?!! Hij nogmaals: ja maar de groentes komen zo bij ons binnen dus tja... Wil je de pizza wel of niet?
    Ik zei meteen meneer ik heb al betaalt, dus natuurlijk wil ik mijn pizza?!
    Ik krijg vaste klanten korting maar ik denk dat ze die kunnen vergeten vanaf nu helaas!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Gadverdamme

    A. Verburg22-05-2017

    Pizza besteld bij NYP in Heiloo. Extra betaald voor Italiaanse bodem omdat ik niet van die dikke bodems houd. Kreeg na 20 minuten een lauwe vette kleffe deeglap met een handjvol tomaatjes en een paar dikke plakken smakkeloze "kaas" (leek meer op kauwgum). De goedkope Mozzerella pizza van de Lidl (1,50 per stuk) is 100x beter dan dit gedrocht van een tientje. Eens maar nooit weer...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Vette hap

    Andre28-04-2017

    Pizza's zijn echt goor. Veel te veel kaas, het druipt echt van het vet. Waardoor de bodem ook doordrengt is van vet. En die italiaanse bodem waar je extra voor moet betalen is geen italiaanse bodem, gewoon ordinair dikke amerikaanse bodem. Ik ben wel klaar met deze tent, ik bestel liever bij een echte italiaan.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    VERY poor online delivery

    Balaji Rengaraj Kamalraj23-04-2017

    I ordered (2017-6784242) a Florentine pizza at 19:06 on 23-04-2017. It has been 1 and half hours and I have not received it yet. I am damn hungry and really unhappy with the service. I would not suggest New York Pizza to anyone. If your want your hunger to be satisfied by your bile juice then go ahead.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goorste "pizza's" ooit

    J. Nijhuis22-04-2017

    Gisteren voor het eerst in mijn leven pizza's afgehaald bij de New York Pizza in Limmen. De jongen aan de balie was slecht verstaanbaar, hij praatte supersnel en binnensmonds. Hij had ook een soort opgefokte houding. Niet fijn en niet respectvol van zo'n joch dat nog nat achter zijn oren is (ik ben 52).

    De pizza's waren na 20 minuten klaar, wat ik best lang vond duren, zeker gezien het feit dat het niet echt prettig toeven is daar. De jongen die me de pizza's aangaf was wel aardig en relaxed en wenste me smakelijk eten.

    Thuis aangekomen deed ik de dozen op en schrok behoorlijk. Er zat erg weinig vulling op en de bodems waren slap en bleek. Na de eerste happen keken mijn partner en ik elkaar verbijsterd aan. Ze waren werkelijk niet te eten. Slappe, ongare bodems van deeg dat werkelijk niets met pizzadeeg te maken had, vulling die letterlijk naar niks smaakte (alleen wat kleine tomaatjes hadden smaak), het vet dat eruit droop en een soort fijne kruimels dat aan de onderkant van de bodem kleefde, het leek wel paneermeel ofzo. We hebben beiden driekwart van de pizza's weggegooid, ze waren echt niet te eten en ik weet zeker dat we misselijk waren geworden als we ze hadden opgegeten. En dat voor 9 euro per stuk, wat bovendien nog een aanbieding was ook.

    Ongelooflijk dat dit soort oplichterij bestaat. En zielig dat er mensen zijn die misschien denken dat een pizza er zo uitziet en smaakt. Ik heb zelden in mijn leven zulke rotzoot voorgeschoteld gekregen. Echt stuitend.

    Ashwin09-05-2017

    Heel erg herkenbaar!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    NOOIT meer!!!

    Jonkman06-03-2017

    Gatverredamme, dit heeft echt niets met pizza te maken.
    Wat een gore bende.
    Ik had een pizza met prosciutto en champignons. Er zaten grote, dikke plakken hamachtigspul op. Van kalkoen!!! Serieus???? En het dan proscuitto noemen???!!!!! De kinderen wilde hun pizza niet eens opeten.
    €3,99 om je te laten vergiftigen.... echt NOOIT meer dus.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    jammer

    Sandra26-02-2017

    gisteren pizza's besteld bij deze na 2 uur kwamen ze ondertussen 2 keer teleonisch contact gehad 1ste keer waren ze "al"onderweg ( dit is een uur na bestelling). Ik kreeg ook te horen dat het druk was dat kan.....
    Daarom had ik na een uur pas gebeld.
    Afstand tussen new york pizza en ons huisadres is ongeveer 10 minuten met brommer.
    Na 20 minuten nog geen pizza's weer aan de telefoon hangen wéér kreeg ik te horen dat het zo druk was het meisje die ik aan de telefoon had wist verder mijn vragen niet te beantwoorden moest 2x overleggen met de manager.
    Ik kon 3 euro ter compensatie krijgen!!!

    Nee ik wil mijn pizza's?!!
    Om een lang verhaal kort te maken bijna twee uur na mijn bestelling en ellende vandien kwamen de pizza's en wat denk je? Hartstikke koud
    .
    Jammer dat bij drukte new york pizza niet loopt zoals het hoort

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    kouwe hap

    R vd Ende01-02-2017

    Net zelf een pizza bij NY Pizza in den Bosch samengesteld en laten bezorgen.
    Had ik er soms ergens bij moeten zetten dat ik hem warmgemaakt wilde hebben? /sarcasm off
    Daar bestellen we ook maar niet meer, was echt gewoon steenkoud!
    Wel binnen40 minuten bezorgd, dat dan weer wel...nu nog even de oven aansteken voordat je de pizza erin schuift en het wordt misschien nog iets...

    Sandra01-02-2017

    Waar woon je dan? Achteraf in groningen ofzo? Want in Amsterdam staan ze binnen 20 minuten op de stoep en heb nog nooit zo'n hete pizza gehad. Ik moest hem gewoon laten afkoelen omdat ze te heet waren om direct te eten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Beste pizza onder de fast food ketens

    Rik21-12-2016

    Vet veel honger dus maar een new york uitgeprobeerd. Binnen het half uur voor mijn deur en prima pizza voor zo af en toe. Beter dan die meuk van dominos of papa john.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Smakeloos!!

    Savannah12-12-2016

    De pizza was erg vet en het smaakte naar een spons.
    Ook erg knap dat je de uitjes en de reepjes vlees het zelfde kan laten smaken.
    Ik heb echt nog nooit zo'n vieze pizza gegeten, zonder grap.
    De rand was ook totaal niet doorbakken, me vingers zaten onder het vet, het was echt een super slechte pizza.
    Dit was de laatste keer dat ik bij New York Pizza heb besteld.

    Met de bestelling of de levering was overigens niks mis, super snel zelfs.
    Misschien volgende keer iets meer aandacht besteden aan de pizza i.p.v aan de levering? ;)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Erg vet, weinig pizza aan!

    Tom09-12-2016

    Erg vette pizza, doos zat onder met vet en droop er ook af. Dit was de 1ste maar ook laatste keer dat ik daar bestel. Kan ik beter zelf maken

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    vet met een beetje pizza

    Djoly27-11-2016

    Met 3 vrienden een pizza afgehaald bij New York pizza in Nijmegen.
    Eenmaal de pizzadozen geopend dreven bij 2 van de 4 pizza's compleet in het vet.
    De andere twee pizza's waren ook onwijs vet, maar de andere twee dreven letterlijk in het vet.
    als je de pizza optilde lag er een onwijs dikke laag vet in je kartonnetje. Het droop er vanaf.
    Niet eetbaar naar mijn mening. Goedkoop is duurkoop blijkt maar weer.
    Ronduit slecht.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Zonder ui pizza

    Tobias18-05-2016

    Vorige week pizza besteld
    Heel specifiek ZONDER ui, zat er TOCH ui op... Beetje jammer want dat zit dan door die hele pizza heen...
    Maar ze hadden wel supersnel geleverd, pizza was nog heel warm. Dat is ook wel eens anders!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Studentenpizza!

    Lisa Stegemans13-04-2016

    Dinsdag pizza dag! 5 euro voor een pizza is natuurlijk een groot feest voor een arme student. De pizza's smaken ook prima en je hoeft nooit heel lang te wachten op de levering.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Studentenpizza!

    Lisa Stegemans13-04-2016

    Dinsdag pizza dag! 5 euro voor een pizza is natuurlijk een groot feest voor een arme student. De pizza's smaken ook prima en je hoeft nooit heel lang te wachten op de levering.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super lekker

    Annabelle12-03-2016

    Ruime keus aan verschillende pizza en ook pasta´s, ik ben verliefd geworden op hun desserts. Stuk voor stuk een kleine dessert hemel. De site is super handig en ook de app en verschillende app´s waar ze op staan zin super makkelijk te gebruiken!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Pizzzzaaaaaaa

    Tobias20-01-2016

    Jaaaaaaa superlekker pizzaatjes!!

    Vetongezond natuurlijk haha maar wel lekker!

    En als je een aanbieding hebt dan is het niet zo duur vaak, anders wel

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Pizza op 1e Kerstdag

    Frank25-12-2015

    Sneu eigenlijk dat die arme pizzabakkers van New York Pizza gewoon open zijn met Kerst, zowel als je wilt afhalen als wanneer je wilt laten bezorgen...
    Maar voor mij vethandig want ik heb geen diners vandaag en ga dus echt niet zelf staan te koken voor mezelf op 1e kerstdag!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Gratis tweede pizza

    Robert16-11-2015

    Van de aanbiedingen moet je het hebben bij New York Pizza - dat scheelt echt veel!
    En de porties zijn erg groot altijd, met zo'n aanbieding voor een gratis tweede pizza kunnen wij thuis met z'n drieen eten haha

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Week ziek geweest van die NY pizza!

    Nicole van Wijk09-11-2015

    Ik ben hier een week ziek van geweest, volgens mij was het vlees op die pizza niet goed meer ofzo!

    Smaakte wel prima, maar ja, dat zegt dus niks.

    Dus nee, dit doe ik niet meer!!

    Elsie09-11-2015

    Hoe weet je zo zeker dat het van de pizza kwam? En waar had je precies last van dan?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Lekker maar beetje zelfde op een gegeven moment

    Kitty29-10-2015

    Echt heel veel besteld al bij new york pizza. Daardoor ben ik nu ook zilver member en dan krijg je zelfs 25% korting voor een tijdje. Best wel chill, alleen op een gegeven moment lijken de pizza's allemaal wel een beetje veel op elkaar. Dus ben er nu wel een beetje klaar mee. Misschien overstappen naar domino's ofzo. Maar ik denk dat dat met alles wel zo is, dat als je teveel ervan eet dat het op een gegeven moment een beetje uit je neus komt. Desalnietemin...als ik weer eens geen zin heb om te koken, dan zal ik uiteindelijk wel weer eens bij new york pizza uitkomen. Vandaar de "ja" ik ga er nogmaals kopen. Maar voor nu blech....

    ps. Wel altijd goede service en meestal binnen het half uur bij je voor de deur.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Etenstijd! HONGER IS PIZZA

    Lauren28-10-2015

    Als je honger hebt, dan wil je toch maar EEN DING?! PIZZA
    En die van New York pizza hoef je niet zelf te maken en stillen je honger wel hoor, enorme bakken altijd.
    Krijg er meteen zin in, haha, ga er ff eentje bestellen hoor!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Veel te vet vette bek

    Cristiano08-10-2015

    Druipend van de kaas, maar ook van het vet. Echt een vette bek, voor mij teveel. Soms wel lekker maar erg ongezond en dat proef je. Helaas.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Groot en veel

    Pizza07-10-2015

    Die pizza's van New York Pizza zijn wel lekker ja! Niet zo lekker als in Italië maar ja. Wel altijd heel groot en veel, ik kan ze niet altijd op!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Schrijf zelf een review over New York Pizza

    Uw beoordeling