NederlandReview

    Ervaringen New York Pizza

    Ooh, Pizza! Loopt jou ook het water in de mond bij de gedachte aan sappige pizzabodems waar de kaas vanaf druipt en het rood van de salami en de pepperoni je ogen verblindt? Neem dan eens een kijkje op de website van New York Pizza en probeer eens uit hoe lang je dat volhoudt zonder een pizza te bestellen. Niet lang zeker! Maar of dat een goed idee is, dat kun je hier lezen. Hoe beoordelen anderen New York Pizza? Zijn het inderdaad van die druipende pizza’s vol met fantastische ingrediënten, of krijg je een koud stuk karton geleverd?

    Over New York Pizza

    New York Pizza werd opgericht in 1993 en is inmiddels een fenomeen. De meeste pizzeria’s van New York Pizza zitten in het westen van Nederland, maar verspreid over het hele land kun je ze tegen komen, of je nu in Groningen, Enschede, Maastricht, Hoorn of Bergen op Zoom trek hebt in pizza. Natuurlijk blinken ze uit in een enorm aanbod aan pizza’s. Ze zijn er gevuld met vlees (kip, salami, gehakt, peperoni, bacon, etc.) , kaas (mozzarella, geitenkaas, 4kazen, 3kazen, etc.), vis (tonijn, garnalen, mosselen, etc.), groente (tomaten natuurlijk, maar ook champignons, ui, paprika, kappertjes, etc.) of van alles een beetje. Ook zijn er verrassende recepten, zoals een Saté Pizza en een Döner Pizza. Maar je kunt bij New York Pizza terecht voor veel meer dan alleen een pizzaatje. Wie pizza zegt, zegt al gauw ook pasta, dus jawel: dat hebben ze ook. Ben je aan de lijn of wil je gewoon iets meer groen, dan kun je er ook een salade bestellen (mixed, side, chicken of tuna). Maar ook voor fingerfood zoals buffalo wings, nuggets en garlic bread draait New York Pizza de hand niet om. Denk je na al dat nog honger te hebben, laat ze dan ook een toetje bezorgen. Ben&Jerry’s, Cornetto’s en een heuse Nutella Pizza vol met M&M’s: volop ijs en chocolade in de dessertlijst om een grote liefde geheel te doen vergeten! ;)

    Succes op bestelling - Hoe New York Pizza een miljoenenbedrijf bouwt - Ziggo Zakelijk

    Diensten van New York Pizza

    Bestellen kun je in een winkel (online vind je alle vestigingen), telefonisch en natuurlijk online. Ook is er een app, voor zowel Android (in de Google Play Store) als Apple. Hier kun je ook al je voorkeuren doorgeven. Allergisch voor een bepaald ingrediënt? Laat het New York Pizza weten. Wil je overal extra kaas op? Ook dat kan worden geregeld. Vind je een bepaalde pizza waanzinnig klinken, maar begrijp je niet waarom daar ui bij hoort? Laat het eraf halen! New York Pizza heeft bovendien vaak aanbiedingen, dus hou de website en de advertenties in de gaten.

    Klachten over New York Pizza

    Niet tevreden over de service of het eten van New York Pizza? Laat het de pizzabakkers (en ons hier!) weten! Je kunt ze natuurlijk bellen of bij ze langsgaan, maar je kunt ook contact leggen via email. Online vind je bovendien een lijst veel gestelde vragen en je kunt New York Pizza volgen via Facebook, Twitter en YouTube.

    Hoe zag jouw pizza eruit van New York Pizza? Deed het je watertanden of walgen? Laat het heel Nederland weten op NederlandReview!

    Nieuwsberichten:
    Check onze laatste kortingen, nieuws & voordelen van new york pizza;
    - gratis 2e pizza bij new york pizza

    Lekker makkelijk een pizza bestellen. Maar smaakt deze ook en hoe zijn de bezorgtijden? Lees ervaringen van pizza-eters die u voorgingen op NederlandReview!

    New York Pizza
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (99)

    4.8
    36% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    4.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over New York Pizza

    Uw beoordeling

    Pizza's

    Vestiging in weet, heel slecht! Personeel is erg brutaal. eten was niet te eten, heel slechte kwaliteit, niet warm, dus wilde we ruilen maar dat mocht niet van de zogenaamde “manager” en het eten duurt veels te lang tot ze het leveren. Nooit meer bestellen!

    Door: Anita 08-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 pizza

    Te laat en te koud geen goede service

    Door: Dick Kemp23-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Pizza chicken wings poffertjes salade

    Ons eten was lauw de poffertjes droog en taai de kip flauw en de salade leek in de verste verte niet op het plaatje zelfs de pizza was taai
    Wij zullen hier niet gauw weer iets bestellen was zonde van ons geld

    Door: Bijker10-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Klantenservice is verschikkelijk

    Geen klachten over de pizza maar zodra je te maken krijg met de klantenservice leer je weinig ze geven om hun klanten. Door een technische fout kan ik geen factuur downloaden via de website maar ik krijg alleen hetzelfde "kopieer & plak" antwoord terug van de klantenservice; mijn email lezen ze niet.

    Door: Thimon28-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Pizza en snackbox

    Wat een baggerzooi zeg. Ik had om 17:59 mijn bestelling geplaatst, 1 pizza en zo'n snackbox. Op de website kan je dat natuurlijk een beetje volgen. Ik zou mijn bestelling tussen 18:28 en 18:43 krijgen. Ondertussen Zijn we al een uur verder en mijn eten blijkt nog steeds in de oven te zitten ofzo ik weet het ook niet. 1 uur wachten is best lang gezien wat ik besteld heb( en dan heb ik het nog niet binnen).

    Door: Savanah21-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Buffallo wings

    Bijna 2 weken geleden een bestelling geplaatst. Afgesproken dat deze om 18.00 uur geleverd zou worden. Volgens de website van NY Pizza vertrok de bezorger om 17.45 uur. Om 18.15 uur nog steeds niets gehoord. Uiteindelijk zelf maar gebeld, bleek dat er iets fout was gegaan. Uiteindelijk had ik mijn bestelling pas om 18.30.

    Netjes bij de klantenservice aangeklopt met o.a. de suggestie dat ze de volgende keer zelf proactief zijn met het melden van fouten. Bijna 2 weken later kreeg ik gisteren pas de eerste reactie die niet eens inhoudelijk inging op mijn bericht.

    Ik verwacht dus ook geen reactie te krijgen van de franchisenemer.

    Super sneu en teleurstellend.

    Door: Xander20-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Pizza, knoflookbrood

    Bestelling gedaan en betaald. Word vervolgens maar niet bezorgd. Na meer dan een uur wachten gebeld, krijg ik te horen dat ze helemaal niet komen omdat het 50 minuten rijden zou zijn (onzin, want de ene vestiging is 15 minuten, en de ander 20). Geld word (hopelijk) pas over 3 werkdagen teruggegeven.
    Leuk dat ze even een email stuurden dat ze helemaal niet kwamen /sarcasm

    Door: Jen24-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    3 pizzas

    Pizzas zijn lekker, maar klantenservice heel erg slecht.

    Op 26 Mei heeft mijn NewYorkPizza app per ongeluk Almelo geselecteerd bij het bestellen ipv Almere.
    Ik heb met ideal betaald, dus meteen gebeld om te annuleren. Het geld zou binnen een paar dagen
    teruggestort worden.

    Het is nu 6 Juli, en ik heb nog steeds niks ontvangen.
    Klantenservice zegt iedere keer dat het geregeld wordt en het geld onderweg is, maar dat is gewoon een leugen.

    Door: David Homma06-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Kip nuggets aardappel partjes kipbolletjes

    Een uur te laat koud eten en onbeschofte bezorging in vestiging Purmerend nooit meer New York pizza’s!!

    Door: Marieke Kudding27-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    2 pizza’s

    Besteld bij New York Pizza Waalwijk. Heerlijke pizza’s. Bodem blijft zacht en wordt niet hard zoals bij veel pizza’s die wat afkoelen. De bloemkoolbodem is ook echt een aanrader. Bestelling precies op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

    Door: Angela11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Pizza was verbrand en koud

    Ik had een verbrande pizza ontvangen en ze zouden snel een 2e pizza bezorgen. Die was 50 min te laat en koud. Kwaliteit van New York Pizza is achteruit gegaan. Zal nooit meer bij New York Pizza bestellen

    Door: Merijn08-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Pizza salami

    Pizza is koud,en smaakt naar rubber,bestel er nooit meer wat,wat een smerige bende,en dan heb ik het over de pizzaria in Amersfoort op het verrandwijcklaan

    Door: Michel27-05-2020
    Merijn08-06-2020

    Ik had een verbrande pizza ontvangen en ze zouden snel een 2e pizza bezorgen. Die was 50 min te laat en koud. Kwaliteit van New York Pizza is achteruit gegaan. Zal nooit meer bij New York Pizza bestellen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 pizza's

    2 koude pizza's bezorgd gekregen waarvan 1 slecht belegd. De klantenservice antwoord ook geen klacht mailtjes. Voor mij voorlopig geen newyorkpizza.

    Door: Mustapha Boutia03-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    pizza

    zeer slecht eten koude pizza niet gaar en niet complete bestelling, NOOIT MEER

    Door: rene brouwer13-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Pizza Butchers Choice

    (New York Pizza Leeuwarden) Schandalig slechte pizza. Over geklaagd en 2e keer doen ze exact hetzelfde. Lauw in de doos, saus dat aan de deksel zit, omdat die broekies die bezorgen wheelies maken met jouw eten erin, deeg niet goed afgebakken en beleg wat er compleet naast ligt zodat je de pizza zelf nog een keer mag beleggen. Het is echt een schande, zulke pizza's mogen ze stoppen in hun moeder waar de zon niet schijnt! Ik bestel hier nooit meer!

    Door: Mano29-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    3 pizzas

    Pizza truffel gekregen zonder rucola en ijskoud
    Pizza shoarma ijskoud en veel te weinig topping.
    Pizza kip met 3 stukjes kip erop gekregen.
    Personeel liet me 7 minuten wachten terwijl ik me pizzas al die tijd boven op de oven zag liggen.
    Bestel hier nooit meer! Kankertent

    Door: Nick groen in t Woud08-03-2020
    Ceetje09-03-2020

    Zoooo zuinig belegd. Je hebt gewoon een pizzabroodbodem met wat tomatensaus en shoarmasaus. Stukjes vlees zijn op 2 handen te tellen en dat op een pizza van 35 cm. In Helmond 't Hout. In de winkel hadden ze wel mogen zeggen dat de 2e pizza voor 2 euro was. Volle mep betaald.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Pizzaatje bestellen...niet dus

    Sedert jaar en dag trouwe klant, tot gisterenavond...in Haarlem, Rijksstraatweg telefonisch besteld, zou met een half uur drie kwartier hier zijn, na anderhalf uur nog niks dus bellen, antwoord, ja we bestellen vandaag niet in Spaarndam vanwege het weer...in alle jaren nog nooit meegemaakt, ben zelf op de scooter naar de chinees geweest dan maar, geen centje pijn qua weer of gevaar, zo ze als reden opgaven, wat is dit voor een gezeik tegenwoordig...ik ben altijd goed voor een fooi juist omdat we uit de route wonen zeg maar en nu dit...ik bestel uit principe nNOOIT meer een pizza daar, ik bel Dominos wel.....

    Door: J.J. van Oldenmark17-02-2020
    S21-02-2020

    Pizza die niet te eten is! 1 grote, kleffe, natte deeghap. Leek wel alsof die 1 min in de oven heeft gezeten. Ik wilde mijn geld terug, maar in plaats daar van zou ik een nieuwe pizza krijgen als ik deze pizza terug zou geven om door t kantoor te laten beoordelen.... belachelijk. Alsof ik nog zo'n smerige pizza zou willen. Hier bestel ik nooit meer wat!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    lasange, nuggets en donuts

    zeer slecht lasange ging wel maar erg weinig voor wat je er voor betaald de dunkin donuts van 4,99 per 2 worden gewoon stijfbevroren geleverd echt belachelijk om voor die prijs bevroren producten te leveren

    Door: j.h.08-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    pizza

    Keer op keer de verkeerde pizza bezorgd. Steeds moeten bellen om de goede pizza bezorgd te krijgen. Excuses worden totaal ongemeend verstrekt en slapjes halfzacht gezegd, daarbij wordt er een ijsje of een koekje gratis aangeboden voor de overlast. Wat dan vervolgens vergeten wordt....Dus een hoop gedoe, en geen lekker eten en geen ontspannen bestelling. Kan het iedereen afraden om hier te bestellen. Hopeloze business.

    Door: Mw Bas12-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    3 pizza's

    1.5 uur te laat geleverd. Geen excuses, geen telefoontje niks.

    Belachelijk service. Nooit meer hier.

    Door: Solya08-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    FAQ

    Is New York Pizza een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 99 ervaringen geplaatst over New York Pizza. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 36% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is New York Pizza actief?

    New York Pizza is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online eten bestellen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van New York Pizza gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.