NederlandReview

    Ervaringen New York Pizza

    Ooh, Pizza! Loopt jou ook het water in de mond bij de gedachte aan sappige pizzabodems waar de kaas vanaf druipt en het rood van de salami en de pepperoni je ogen verblindt? Neem dan eens een kijkje op de website van New York Pizza en probeer eens uit hoe lang je dat volhoudt zonder een pizza te bestellen. Niet lang zeker! Maar of dat een goed idee is, dat kun je hier lezen. Hoe beoordelen anderen New York Pizza? Zijn het inderdaad van die druipende pizza’s vol met fantastische ingrediënten, of krijg je een koud stuk karton geleverd?

    Over New York Pizza

    New York Pizza werd opgericht in 1993 en is inmiddels een fenomeen. De meeste pizzeria’s van New York Pizza zitten in het westen van Nederland, maar verspreid over het hele land kun je ze tegen komen, of je nu in Groningen, Enschede, Maastricht, Hoorn of Bergen op Zoom trek hebt in pizza. Natuurlijk blinken ze uit in een enorm aanbod aan pizza’s. Ze zijn er gevuld met vlees (kip, salami, gehakt, peperoni, bacon, etc.) , kaas (mozzarella, geitenkaas, 4kazen, 3kazen, etc.), vis (tonijn, garnalen, mosselen, etc.), groente (tomaten natuurlijk, maar ook champignons, ui, paprika, kappertjes, etc.) of van alles een beetje. Ook zijn er verrassende recepten, zoals een Saté Pizza en een Döner Pizza. Maar je kunt bij New York Pizza terecht voor veel meer dan alleen een pizzaatje. Wie pizza zegt, zegt al gauw ook pasta, dus jawel: dat hebben ze ook. Ben je aan de lijn of wil je gewoon iets meer groen, dan kun je er ook een salade bestellen (mixed, side, chicken of tuna). Maar ook voor fingerfood zoals buffalo wings, nuggets en garlic bread draait New York Pizza de hand niet om. Denk je na al dat nog honger te hebben, laat ze dan ook een toetje bezorgen. Ben&Jerry’s, Cornetto’s en een heuse Nutella Pizza vol met M&M’s: volop ijs en chocolade in de dessertlijst om een grote liefde geheel te doen vergeten! ;)

    Succes op bestelling - Hoe New York Pizza een miljoenenbedrijf bouwt - Ziggo Zakelijk

    Diensten van New York Pizza

    Bestellen kun je in een winkel (online vind je alle vestigingen), telefonisch en natuurlijk online. Ook is er een app, voor zowel Android (in de Google Play Store) als Apple. Hier kun je ook al je voorkeuren doorgeven. Allergisch voor een bepaald ingrediënt? Laat het New York Pizza weten. Wil je overal extra kaas op? Ook dat kan worden geregeld. Vind je een bepaalde pizza waanzinnig klinken, maar begrijp je niet waarom daar ui bij hoort? Laat het eraf halen! New York Pizza heeft bovendien vaak aanbiedingen, dus hou de website en de advertenties in de gaten.

    Klachten over New York Pizza

    Niet tevreden over de service of het eten van New York Pizza? Laat het de pizzabakkers (en ons hier!) weten! Je kunt ze natuurlijk bellen of bij ze langsgaan, maar je kunt ook contact leggen via email. Online vind je bovendien een lijst veel gestelde vragen en je kunt New York Pizza volgen via Facebook, Twitter en YouTube.

    Hoe zag jouw pizza eruit van New York Pizza? Deed het je watertanden of walgen? Laat het heel Nederland weten op NederlandReview!

    Nieuwsberichten:
    Check onze laatste kortingen, nieuws & voordelen van new york pizza;
    - gratis 2e pizza bij new york pizza

    Lekker makkelijk een pizza bestellen. Maar smaakt deze ook en hoe zijn de bezorgtijden? Lees ervaringen van pizza-eters die u voorgingen op NederlandReview!

    New York Pizza
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (106)

    4.6
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    4.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over New York Pizza

    Uw beoordeling

    2 Pizza's

    Ik heb geprobeerd 2 pizzas en een knoflookbroodje bij New York Pizza te krijgen. Ik heb keurig via het internet besteld om af te halen om 17.30. Dit in verband met het voetballen (NL- Tsjechië).

    Ik was er iets eerder en men vertelde dat het nog 10 minuten zou duren. Op dat moment geen probleem en ik heb meteen betaald (achteraf dom). Om 17.45 nog geen pizza's en men kon niet vertellen hoe lang het nog ging duren. Om 17.55 heb ik ze gezegd dat ik er vandoor ging en lang genoeg had gewacht. Voor 2 matige pizza's ga ik Oranje niet missen.

    Door: Henk Nijenhuis28-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Pizza

    1 pizza besteld en er 2 gekregen. Mijn opmerkingen over de ingredienten zijn niet nageleefd en meer dan 2 uur gewacht. Na 1,5 uur gebeld en kreeg de indruk dat mijn klacht niet werd ontvangen

    Door: Frank Batenburg27-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Pizza wordt gewoon niet gemaakt

    New York Pizza @evenaar Almere
    Na een anderhalf uur is de bestelling nog niet bereid.
    Telefonisch onbereikbaar.
    Dit was onze eerste keer en zeker ook onze laatste keer.
    Wat een ballentent!
    We hebben uiteindelijk brood gegeten.

    Door: Jan Ouwehand21-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    4 smaken pizza 40cm

    De 'extra pepperoni pizza' hadden max 2 (verbrande) pepperoni's per slice. Er was amper kaas en de 'knoflookrand' smaakte nergens naar knoflook. Er zat dus geen knoflook op. Mijn cola zijn ze ook vergeten, pizza was ook koud en bezorger was brutaal toen ik erom vroeg. Pizza was amper te eten. 20 euro naar de brullenbak. Ga beter naar Domino's mensen!

    Door: Carolina Dussán Vásquez 14-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Pizza

    Niet doen véél te late bezorging en slecht gevuld

    Door: Herman 13-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Twee tonijn en twee paperoni

    Ik had bezoek, alle 4 pizza's hebben in prullenbak gegooid.
    Op pizza's was helemaal geen kaas, op peperoni was bij geen peperoni (salami)
    De pizza's waren door een amateur gemaakt
    Ben heel erg boos

    Door: Kaka07-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Pizza

    The app is incredibly bad. Every time we choose a very pizza and change the ingredients it will not appear in the cart. Every time creating a veggy pizza turns out to be a waste of time. And when building up a pizza from scratch we are not able to add veggy tuna. Also just repeating a previous ordered pizza is not a possibility. I really don't understand who made ( and tested ! ) that crappie app. Moving to the online environment shows other (less) offers. Against knowing better we have tried to order a few times. Always ending up in stressful situations while you try to have an easy bite. And even the taste of New York Pizza is not the best.

    We now did the most smart thing: we deleted our account, we deleted the app.

    Door: WaTi27-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Pizza's

    Vestiging in weet, heel slecht! Personeel is erg brutaal. eten was niet te eten, heel slechte kwaliteit, niet warm, dus wilde we ruilen maar dat mocht niet van de zogenaamde “manager” en het eten duurt veels te lang tot ze het leveren. Nooit meer bestellen!

    Door: Anita 08-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 pizza

    Te laat en te koud geen goede service

    Door: Dick Kemp23-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Pizza chicken wings poffertjes salade

    Ons eten was lauw de poffertjes droog en taai de kip flauw en de salade leek in de verste verte niet op het plaatje zelfs de pizza was taai
    Wij zullen hier niet gauw weer iets bestellen was zonde van ons geld

    Door: Bijker10-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Klantenservice is verschikkelijk

    Geen klachten over de pizza maar zodra je te maken krijg met de klantenservice leer je weinig ze geven om hun klanten. Door een technische fout kan ik geen factuur downloaden via de website maar ik krijg alleen hetzelfde "kopieer & plak" antwoord terug van de klantenservice; mijn email lezen ze niet.

    Door: Thimon28-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Pizza en snackbox

    Wat een baggerzooi zeg. Ik had om 17:59 mijn bestelling geplaatst, 1 pizza en zo'n snackbox. Op de website kan je dat natuurlijk een beetje volgen. Ik zou mijn bestelling tussen 18:28 en 18:43 krijgen. Ondertussen Zijn we al een uur verder en mijn eten blijkt nog steeds in de oven te zitten ofzo ik weet het ook niet. 1 uur wachten is best lang gezien wat ik besteld heb( en dan heb ik het nog niet binnen).

    Door: Savanah21-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Buffallo wings

    Bijna 2 weken geleden een bestelling geplaatst. Afgesproken dat deze om 18.00 uur geleverd zou worden. Volgens de website van NY Pizza vertrok de bezorger om 17.45 uur. Om 18.15 uur nog steeds niets gehoord. Uiteindelijk zelf maar gebeld, bleek dat er iets fout was gegaan. Uiteindelijk had ik mijn bestelling pas om 18.30.

    Netjes bij de klantenservice aangeklopt met o.a. de suggestie dat ze de volgende keer zelf proactief zijn met het melden van fouten. Bijna 2 weken later kreeg ik gisteren pas de eerste reactie die niet eens inhoudelijk inging op mijn bericht.

    Ik verwacht dus ook geen reactie te krijgen van de franchisenemer.

    Super sneu en teleurstellend.

    Door: Xander20-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Pizza, knoflookbrood

    Bestelling gedaan en betaald. Word vervolgens maar niet bezorgd. Na meer dan een uur wachten gebeld, krijg ik te horen dat ze helemaal niet komen omdat het 50 minuten rijden zou zijn (onzin, want de ene vestiging is 15 minuten, en de ander 20). Geld word (hopelijk) pas over 3 werkdagen teruggegeven.
    Leuk dat ze even een email stuurden dat ze helemaal niet kwamen /sarcasm

    Door: Jen24-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    3 pizzas

    Pizzas zijn lekker, maar klantenservice heel erg slecht.

    Op 26 Mei heeft mijn NewYorkPizza app per ongeluk Almelo geselecteerd bij het bestellen ipv Almere.
    Ik heb met ideal betaald, dus meteen gebeld om te annuleren. Het geld zou binnen een paar dagen
    teruggestort worden.

    Het is nu 6 Juli, en ik heb nog steeds niks ontvangen.
    Klantenservice zegt iedere keer dat het geregeld wordt en het geld onderweg is, maar dat is gewoon een leugen.

    Door: David Homma06-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Kip nuggets aardappel partjes kipbolletjes

    Een uur te laat koud eten en onbeschofte bezorging in vestiging Purmerend nooit meer New York pizza’s!!

    Door: Marieke Kudding27-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    2 pizza’s

    Besteld bij New York Pizza Waalwijk. Heerlijke pizza’s. Bodem blijft zacht en wordt niet hard zoals bij veel pizza’s die wat afkoelen. De bloemkoolbodem is ook echt een aanrader. Bestelling precies op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

    Door: Angela11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Pizza was verbrand en koud

    Ik had een verbrande pizza ontvangen en ze zouden snel een 2e pizza bezorgen. Die was 50 min te laat en koud. Kwaliteit van New York Pizza is achteruit gegaan. Zal nooit meer bij New York Pizza bestellen

    Door: Merijn08-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Pizza salami

    Pizza is koud,en smaakt naar rubber,bestel er nooit meer wat,wat een smerige bende,en dan heb ik het over de pizzaria in Amersfoort op het verrandwijcklaan

    Door: Michel27-05-2020
    Merijn08-06-2020

    Ik had een verbrande pizza ontvangen en ze zouden snel een 2e pizza bezorgen. Die was 50 min te laat en koud. Kwaliteit van New York Pizza is achteruit gegaan. Zal nooit meer bij New York Pizza bestellen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 pizza's

    2 koude pizza's bezorgd gekregen waarvan 1 slecht belegd. De klantenservice antwoord ook geen klacht mailtjes. Voor mij voorlopig geen newyorkpizza.

    Door: Mustapha Boutia03-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    FAQ

    Is New York Pizza een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 106 ervaringen geplaatst over New York Pizza. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is New York Pizza actief?

    New York Pizza is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online eten bestellen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van New York Pizza gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.