NederlandReview

    Ervaringen New York Pizza

    Ooh, Pizza! Loopt jou ook het water in de mond bij de gedachte aan sappige pizzabodems waar de kaas vanaf druipt en het rood van de salami en de pepperoni je ogen verblindt? Neem dan eens een kijkje op de website van New York Pizza en probeer eens uit hoe lang je dat volhoudt zonder een pizza te bestellen. Niet lang zeker! Maar of dat een goed idee is, dat kun je hier lezen. Hoe beoordelen anderen New York Pizza? Zijn het inderdaad van die druipende pizza’s vol met fantastische ingrediënten, of krijg je een koud stuk karton geleverd?

    Over New York Pizza

    New York Pizza werd opgericht in 1993 en is inmiddels een fenomeen. De meeste pizzeria’s van New York Pizza zitten in het westen van Nederland, maar verspreid over het hele land kun je ze tegen komen, of je nu in Groningen, Enschede, Maastricht, Hoorn of Bergen op Zoom trek hebt in pizza. Natuurlijk blinken ze uit in een enorm aanbod aan pizza’s. Ze zijn er gevuld met vlees (kip, salami, gehakt, peperoni, bacon, etc.) , kaas (mozzarella, geitenkaas, 4kazen, 3kazen, etc.), vis (tonijn, garnalen, mosselen, etc.), groente (tomaten natuurlijk, maar ook champignons, ui, paprika, kappertjes, etc.) of van alles een beetje. Ook zijn er verrassende recepten, zoals een Saté Pizza en een Döner Pizza. Maar je kunt bij New York Pizza terecht voor veel meer dan alleen een pizzaatje. Wie pizza zegt, zegt al gauw ook pasta, dus jawel: dat hebben ze ook. Ben je aan de lijn of wil je gewoon iets meer groen, dan kun je er ook een salade bestellen (mixed, side, chicken of tuna). Maar ook voor fingerfood zoals buffalo wings, nuggets en garlic bread draait New York Pizza de hand niet om. Denk je na al dat nog honger te hebben, laat ze dan ook een toetje bezorgen. Ben&Jerry’s, Cornetto’s en een heuse Nutella Pizza vol met M&M’s: volop ijs en chocolade in de dessertlijst om een grote liefde geheel te doen vergeten! ;)

    Diensten van New York Pizza

    Bestellen kun je in een winkel (online vind je alle vestigingen), telefonisch en natuurlijk online. Ook is er een app, voor zowel Android (in de Google Play Store) als Apple. Hier kun je ook al je voorkeuren doorgeven. Allergisch voor een bepaald ingrediënt? Laat het New York Pizza weten. Wil je overal extra kaas op? Ook dat kan worden geregeld. Vind je een bepaalde pizza waanzinnig klinken, maar begrijp je niet waarom daar ui bij hoort? Laat het eraf halen! New York Pizza heeft bovendien vaak aanbiedingen, dus hou de website en de advertenties in de gaten.

    Klachten over New York Pizza

    Niet tevreden over de service of het eten van New York Pizza? Laat het de pizzabakkers (en ons hier!) weten! Je kunt ze natuurlijk bellen of bij ze langsgaan, maar je kunt ook contact leggen via email. Online vind je bovendien een lijst veel gestelde vragen en je kunt New York Pizza volgen via Facebook, Twitter en YouTube.

    Hoe zag jouw pizza eruit van New York Pizza? Deed het je watertanden of walgen? Laat het heel Nederland weten op NederlandReview!

    Nieuwsberichten:
    Check onze laatste kortingen, nieuws & voordelen van new york pizza;
    - gratis 2e pizza bij new york pizza

    Lekker makkelijk een pizza bestellen. Maar smaakt deze ook en hoe zijn de bezorgtijden? Lees ervaringen van pizza-eters die u voorgingen op NederlandReview!

    New York Pizza
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (74)

    5
    32% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    4,4
    Prijs
    rating
    5,2
    Leveren
    rating
    4,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    2 pizza’s

    Ik had samen met een vriend 2 pizza’s besteld maar die werden na een anderhalf uur nog steeds niet besteld. Bleek dus dat ze aan het verkeerde adres geleverd waren

    Door: Maarten 26-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Glutenvrije pizza New York

    Allereerst wil ik zeggen dat de bezorgers altijd vriendelijk zijn! Hoe heet, koud of nat het buiten ook is ???? En daarbij ben ik enorm blij dat ik met mijn glutenintollerantie ook een pizza kan bestellen! De pizza was op zich lekker alleen was de bodem veel te zoet. Nu is het bekend dat vaak gecompenseerd wordt met suiker in glutenvrije gerechten. Dit is echt overcompensatie!! Onnodig ongezond dus!! Voor mij een reden om het niet meer te bestellen!

    Door: Delilah28-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    Half om half: hawaii/caprese

    Zeer teleurstellende en frustrerende ervaring. Gisteren in een 35 minuten pauze van werk besloten snel een pizza te bestellen. Na 20 min wachten wachten werd ik toch wat zenuwachtig en liep ik naar de balie “Welke pizza moet je?!” werd grof naar me geroepen, snel en geschrokken aangegeven wat ik besteld en kreeg ik als reactie “dan ga ik die nu maken”. Nu pas?! Dit proces werd nog meer vertraagd doordat een andere medewerker een hele pot pesto op mijn pizza pleurde omdat de dop brak, en dit niet opruimde. Een grote teleurstelling en uiteindelijk lopend een paar stukken gegeten... meer zat er niet in. Erg jammer en mijn eerste en laatste ervaring met New York Pizza.

    Door: Julia Bakker07-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Waardeloos

    Beste 2 uur wachten op je pizza die al een uur uit de oven is bezorger die voor de deur staat maar vervolgens doodleuk weer weg rijd maar wel beweren dat de pizza is afgeleverd wat een ballen tent! Als je 2 uur op je eten wil wachten moet je bij New York Pizza Deventer bestellen!

    Door: Kees19-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    zomaar afgezegd

    Toen wij hadden besteld, en zaten te wachten, zijn we gebeld en werd doorgegeven dat de order werd uitgesteld omdat er een giga bestelling kwam. Dat kan niet. Wij hebben dan ook de order gecanceld.

    Door: A.W.13-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Bestel geen glutenvrije pizza

    Pizza’s zijn lekker, maar bestel geen glutenvrije pizza. Krijgt het hele gezelschap een grote pizza, krijg jij in je eentje een pizza zo groot als je hand. Heel slecht.

    Door: Bregje23-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Te triest

    De bestelling was twee en een half uur te laat en koud.
    De service van de telefoondienst Soest was uiterst slecht en leugenachtig!!!
    Nooit meer dit

    Door: B. Rotgers22-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Helaas...

    Pizza’s waren koud en die van mijn vriendin hadden ze verkeerd gemaakt, namelijk echte kip in plaats van Vegan kip.

    Door: Joop akerboom12-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6
    rating

    Ontevreden

    Geen rucola te bekennen.
    Vrijwel koud.
    Meer dan 20 minten te laat.
    Niet krokant maar slappe hap.

    Door: Jacob10-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    De pizza’s van Newyork!

    We hadden twee pizza’s besteld, ze waren lauw bezorgd, ze hadden ook veel te veel chilisaus op de pizza gedaan met veel te weinig kip.

    Door: Ivy02-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    Slecht belegde, droge pizza's

    Ik heb nu 2x besteld, en 2x heb ik pizza's gekregen waarbij een of meerdere toppings vergeten waren. Een pizza tonijn met alleen tonijn, zonder kappertjes en rode ui, zoals bij de beschrijving staat. Erg slecht! Ook was de tomatensaus slecht verspreid zodat het midden heel droog was en je aan de randen een hap saus te pakken had. Bah. Enige pluspunt is dat ze snel klaar waren, maar liever 10 min langer wachten en dan wel een complete pizza!

    Door: Denise14-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Koud

    2 Pizza,s na een uur koud bezorgd. Gebeld kon over een uur 1nieuwe krijgen maar dan moest ik de resten van de koude pizza meegeven. Wat een armoedige amateuristische bende daar. 1e maar laatste keer daar in Houten pfff

    Door: Dennis Heijkamp22-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Zelf ophalen in NY is sneller

    Afgelopen vrijdag 3 uur moeten wachten op een pizza bij bellen, na 2 uur werd mij vertel;d dat ze onderweg waren, woon redelijk om de hoek. Never aYain pizza.

    Door: Bobbie Ederveen11-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    bezorging

    Ik heb niet heel lang op mijn bezorging moeten wachten, maar eenmaal toen er aangebeld werd, stond er een bezorger voor de deur met een blik alsof hij XTC had gebruikt, overhandige vervolgens de twee beef burgers die ik had besteld en vroeg vervolgens heel argwanend of ik wel betaald had ? Bovenop de doos zat een bonnetje geplakt met duidelijk erop IDEAL. Toen ik duidelijk zei dat dit WEL het geval was draaide hij zich om en liep hij weg zonder wat te zeggen.

    Later kreeg ik het gevoel dat hij misschien probeerde om wat ''extra'' geld in zijn zak te steken. Of misschien nuchter je bezorgingen doen in het vervolg. Burgers waren wel oke, maar niet lekker genoeg om nog een keer te bestellen.

    Door: Erik09-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Slechte service geen geld terug

    De pizza's zouden om 18:15 worden afgeleverd. Om 18:18 staat de status bezorger onderweg. Na om 18:35 word de pizza als afgeleverd weergegeven dit is niet waar. Om 18:43 hebben wij de pizza nog steeds niet ontvangen. Om 18:53 hebben nog steeds niets. Om 19:20 wij krijgen onze koude pizza, meer dan 1 uur wachttijd is niet normal! Nooit antwoord op mijn klacht gekregen via email. 5 keer gebeld en mensen aan de telefoon altijd liegen. Wat een vreselijke service.

    Door: Vera04-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    order gisteravond Den Haag Haagweg

    Ik ben zeer ontevreden over de bezorging van gisteravond, had om 18.00uur een tijdorder voor 19.00uur gedaan en om 10 voor 20.00 was er nog niets bezorgd, gebeld en kreeg een hele onhandige incompetente gast aan de lijn, moest 2 keer blijven hangen zodat hij dingen kon navragen en uiteindelijk was het antwoord, is onderweg sorry is druk, dinsdagavond!! Vervolgens krijg ik even na 20.00uur 2 half koude pizza's bezorgd aan het eind van de straat en zoekende naar het adres, is niet de eerste keer dat ik besteld heb en het huisnummer staat met koeieletters op het hek,.. Ook viel de actie pizza Tex Mex erg tegen, je moest het gehakt zoeken, op 1 punt zat geeneens gehakt. Ik ga maar eens overschakelen naar Domino's ofzo.

    Door: M. Overgaauw28-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Super slechte klachtafhandeling

    Ikmheb vorige week zaterdag een aantal pizza s besteld bij New York Pizza, almere, aan de Evenaar. Het was erg druk ivm de actie 2e pizza gratis bij afhalen. Ik had epizza s besteld en betaald via de site en ging naar de winkel om zemop te halen. Uiteindelijk hebben de pizza’s daar langere tijd gestaan en moest ik ze;f vragen of ze al klaar waren en kreeg ik toch de wat oudere pizza ‘s mee. Toen ik daar wat van zei werd ik niet goed en juist te woord gestaan. Ik moest niet zeuren zei de medewerker. Een klacht ingediend en je krijgt mooi antwoord binnen 48 uur wordt er contact opgenomen. Nu een week later heb ik 2 maal moeten reclameren en zegt het hoofdkantoor dat de francisenemer niet reageert op mijn klacht hij meot contact opnemen en doet dat niet. Lekkere service en klachtenafhandeling.
    Niet dus!!!

    Door: Marian25-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Slechte klantenservice en levering

    Ik heb een bestelling geplaatst om 4 uur na een half uurtje bestelling ontvangen. Maar verkeerde bestelling. Gebeld een aangegeven dat ik de verkeerde bestelling hebt ontvangen. Mederwerker gaf aan dat ik 2 chicken marrocco pizzas hebt besteld terwijl op zijn scherm staat dat ik 2 chicken Tex met nacho hebt besteld. Na een half uurtje te hebben gewacht mijn 2 pizzas ontvangen en ik moest de andere 2 pizzas meegeven aan de bezorger. Wat blijkt bestelling nog steeds incompleet. Kinderen hadden honger en konden niet wachten op het.andere deel van de bestelling. Dus hebt ik ze weer gebeld om door te geven dat mijn bestelling nog steeds incompleet is. Als excuus aangegeven ja we hebben veel nieuwe bezorgers maar nog steeds dat is geen reden om een bestelling incompleet te leveren. Dus werd gezegd een bezorger komt langs om de andere spullen te.brengen na meer dan 3 kwartier te hebben gewacht weer gebeld. Leidingende deelde mee om zelf de ontbrekende spullen te brengen. Van 4 uur tot 7 uur heeft het mij gekost om op bestelling te wachten. Maar wel heeft de leidingende zijn excuses aangekomen en een grote fles sinas meegegeven voor het ongemak. Vond ik wel fijn van hem. Maar nog steeds ben ik heel ontevreden over de levering en service.

    Door: Lv25-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Service kan beter!

    Bestellen via app is fijn en makkelijk.
    Alleen het bezorgen laat zo nu en dan op zich wachten. Niet op of rond de geplande tijd geleverd.. Gisteren besteld via app en dit keer zelf ophalen. 10 min voor de ophaal tijd al aanwezig in de winkel in Barendrecht Platehaven. Werd gelijk aangesproken en gaf aan dat ik pizza's kom ophalen. Hij kon mij niet vinden in eerste instantie en zei opeens ze gaan nu de oven in. Ok dacht ik geen probleem want ik was er ook tien minuten eerder. Uiteindelijk na twintig minuten stond ik eens op en keek waar m'n pizza's bleven. Dat ziet een medewerker en roept naar degene die aan het inpakken was *zijn er geen ophaal pizza's klaar* want er stonden meer mensen. Zegt de inpakker uh ja daar maar die is er nog niet. Heel vreemd want hij heeft geen ene keer de naam geroepen voor wie de pizza's waren! Een collega loopt ernaartoe niet eens hij zelf en kijkt erop zegt niks en loopt ervan weg. Hij ziet mij vragend kijken en zegt komt u ophalen en ik zei ja, had u al betaald.. Uuuuuh ja via de app!!! Wat is uw naam........ Dat waren dus mijn pizza's die al een tijdje klaar stonden. Ik vroeg maar als ze hier al een tijdje staan zijn ze nog wel warm.. Ja hoor zegt ie is nog warm... Terwijl ik nog naar huis moet rijden.. En dan ook nog zeggen volgende keer even melden dat u er bent... Nou toen werd ik boos want degene die baliedienst had heb ik juist gesproken toen ik binnenkwam!!!!!! Na twee stukken op te hebben was het al niet warm meer!!!!!!!! Jullie moeten die jongens leren dat wanneer ze een pizza inpakken en deze opgehaald wordt in de winkel de naam moeten roepen van degene om te kijken of die er al is!!!! Kleine moeite.. Ik hoef als klant er niet achteraan blijven gaan!

    Door: M. Breidel13-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    Waardeloos

    Half 6 bestelling geplaatst, graag kwart voor 7 afleveren. Inmiddels kwart voor 7 nog steeds geen pizza, gebeld bezorger is onderweg kan er elk moment zijn. Vervolgens 20 minuten later maar weer gebeld, nog steeds bezorger is onderweg.. Waar is de bezorger heengereden het land uit? Na ruim 3 kwartier wachten en meerdere malen bellen kwamen de pizza's er.. zoals verwacht koud en taai. Door de honger maar in de magnetron gedaan en met kaakpijn van dien opgegeten. Volgende keer maar domino's of broodje pindakaas.

    Door: Radjiv08-10-2018
    Anon25-11-2018

    Je heb helemaal gelijk

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over New York Pizza

    Uw beoordeling