NederlandReview

    Ervaringen MyCooks

    Als je tijdens een feestje hapjes wilt presenteren maar zelf niet zo handig bent in de keuken, kun je natuurlijk iets kant en klaars kopen in de supermarkt. Maar als het echt iets bijzonders moet zijn kun je de hapjes ook laten verzorgen door MyCooks. Je bestelt bij hen simpel online datgene wat je wilt. Zij hebben allerlei tapas, maar ook taarten en zelfs een warme maaltijd kun je door hen laten verzorgen. Je hoeft het alleen maar op te warmen en uit te serveren. Wat de ervaringen met dit bedrijf zijn lees je hier.

    Over MyCooks
    MyCooks is een bedrijf dat in Weesp is gevestigd. Chefkoks maken op bestelling gerechten klaar van een hoge kwaliteit met gebruik van duurzame ingrediënten, zonder toevoeging van pakjes en zakjes. Vervolgens worden de gerechten zorgvuldig verpakt en gekoeld, om vervolgens aan de klant te bezorgen. Dit bezorgen doen zij in Nederland en België, met uitzondering van de Waddeneilanden.


    Rens Kroes maakt een Zucchetti pasta in Powerfood Kitchen #4

    Diensten
    MyCooks maakt het je gemakkelijk. Je kunt zonder zelf te koken toch een etentje geven met de producten die je bij hen besteld bijvoorbeeld. Zij hebben een aantal mogelijkheden waar je gebruik van kunt maken:

    • Tapas
    • BBQ
    • Kaasplankjes
    • High Tea
    • High Wine
    • Italiaans
    • Ontbijt op bed
    • Etc.

    Dit wordt allemaal van zoveel mogelijk biologische producten gemaakt, en zonder onnodige toevoegingen. Indien gewenst kan het ook lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch klaargemaakt worden.

    Hoe het werkt

    • Kies het gerecht of de gerechten die je wilt hebben en de hoeveelheid en voeg deze toe aan je virtuele winkelmandje. Dit doe je minimaal 48 uur van tevoren. Op maandag en de dag na een feestdag bezorgen zij niet.
    • Wanneer je klaar bent met bestellen, geef je aan wanneer je het bezorgd wilt hebben. Vervolgens kun je je bestelling betalen met iDeal, creditcard, ippies, Bankcontact, of de MyCooks cadeaukaart.
    • De koks van MyCooks gaan op de dag zelf of een dag van tevoren aan de slag om je bestelling klaar te maken.  
    • Voor het bezorgen betaal je servicekosten. Voor bestellingen tot € 35,- betaal je € 7,95, voor bestellingen tussen de € 35,- en € 65,- is dat € 4,95. Daarboven betaal je geen extra kosten. De bezorging wordt gedaan door Dynalogic die je bestelling gekoeld bij je thuis afleveren. Je kunt je bestelling volgen via een track-and-tracesysteem op Google Maps.

    Klachten
    Bij MyCooks ingediende klachten worden binnen 14 dagen beantwoord. Lukt dit niet, dan dienen ze je daarvan op de hoogte te stellen. Een klacht over een product, dienst of de service kan ook worden voorgelegd aan de Stichting Webshop Keurmerk. Als een klacht niet binnen uiterlijk 3 maanden onderling opgelost kan worden, ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

    Laat hier ook jouw review over MyCooks achter!
    Heb jij goede ervaringen met dit bedrijf of viel de smaak van het eten je tegen, en wat vond je van de service? Al jouw ervaringen zijn waardevol voor andere consumenten, zodat ze beter weten waar zij aan beginnen voor ze iets bij MyCooks gaan bestellen. Laat jouw mening dus ook hier horen!

    Werd de vrijdagmiddagborrel speciaal met de heerlijkheden van MyCooks? Of vielen de hapjes naar jouw ervaring niet zo in de smaak als je had gehoopt?

    MyCooks
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (34)

    7,6
    71% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,8

    Service

    7,6

    Prijs

    7,2

    Leveren

    7,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Heerlijk gegeten

    Niels16-10-2018

    Heb nu al een paar keer hier besteld en het was altijd voortreffelijk. Laatst had ik een dip assortiment, dat was helemaal door elkaar gegaan door de levering. Daar konden zij niks aandoen, maar ik kreeg gewoon netjes mijn geld terug. Fijne service en lekker eten dus!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede gerechten voor een goede prijs

    Anoniem27-09-2018

    Ik had laatst van alles besteld van mycooks. De vrouw aan de telefoon wist me te vertellen dat alles ingevroren kon worden namelijk. Ik heb geen spijt gehad van mijn bestelling tot nu toe. Ik had zo'n maaltijdbox en wat losse aziatische gerechten besteld. Tot nu toe allemaal lekker geweest!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ontbijt aan huis

    Charlotte24-09-2018

    Had als verassing bij mijn vriend in Antwerpen een ontbijtje laten brengen. Hij was zeer content, ik overigens ook, lekker brood en ook een goede fles cava erbij. Zou het zo iemand anders ook cadeau doen. De bezorger was wat later dan verwacht maar dat had ik reeds gevolgd op mijn telefoon.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Tapas feestje

    Marian24-09-2018

    Ik had tapas besteld voor een verjaardagsfeest, we waren met 30 man/vrouw. Was wel even werk om het warm te maken maar dat kan ook niet anders, als ik had moeten koken dan was het een stuk meer werk geweest. We hebben genoten met z'n allen. Supergezellig en heerlijk gegeten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Gezond, makkelijk en lekker

    Brenda24-09-2018

    Voor het eerst besteld bij Nu cooks. Een aantal dagen eten voor ons en onze kinderen. Niet alleen wij maar ook de kinderen zaten te smullen. Genoeg groente in het eten. Ik vond de prijs erg meevallen, als ik boodschappen ga doen ben ik net zoveel kwijt en sta ik ook nog een uur in de keuken. Dit gaan we vaker doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Lekkere tapas gegeten

    Wendy21-09-2018

    Van t weekend had ik een etentje bij mij thuis met vrienden. Had 2x zo'n tapas arrangement besteld. Ik moet zeggen ik was echt aangenaam verrast. Ontzettend lekker eten en super handig dat alles op dezelfde temperatuur de oven in kon. Scheelde me ontzettend veel tijd. Vele malen lekkerder dan die tapas hapjes van de AH. Maar mag ook wel met het prijskaartje

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Heerlijk Indonesisch eten, beter dan bij de toko

    Michel21-09-2018

    Weer een bestelling gedaan bij Mycooks. Dit keer wat Indonesische gerechten besteld. Ik haal vaker wat bij de toko maar de rendang van mycooks was lekkerder dan bij hun. En ook de kip was erg lekker.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Pittig eten

    Leo18-09-2018

    Dol op de Aziatische keuken, dus Aziatische gerechten besteld bij My cooks. Tip: pittigheid erbij zetten. Sommige gerechten waren echt pittiger dan mijn vrouw en ik hadden verwacht. Maar was echt lekker op smaakl en waande me echt evenj in Azië. Ook super fijn dat je alles gewoon in de magnetron kan opwarmen en het nog steeds lekker smaakt. Heeft me een hoop tijd gescheeld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Heerlijke hapjes

    Josephine18-09-2018

    Heerlijke eten besteld voor een familie feest. Wel handig dat alles was al voorbereid, ik hoefde alleen maar op te warmen. Assortiment wel anders dan gewoon, echt een aanrader!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    lekker en makkelijk

    fam Verbeek18-09-2018

    Na tegenvallende ervaringen met andere maaltijdservices toch eens maaltijden van MyCooks geprobeerd. Ik was blij verrast met het gemak dat je alle maaltijden in één keer kunt laten bezorgen en eventueel invriezen. Hele gezin heeft heerlijk en gezond gegeten. De kinderen vonden de kindermaaltijden super lekker. Opwarm- en serveerinstructies staan handig op de maaltijdbakjes vermeld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Tapas besteld met cadeaukaart

    Viktor18-09-2018

    Ik had een Tapas cadeaukaart gekregen. Ik had nog nooit van dit bedrijf gehoord. Afgelopen week een bestelling gedaan die dit weekend werd bezorgd. Wat een lekkere hapjes allemaal, veel smaak en veel variatie. Ik ga zeker iemand anders zo'n cadeaukaart cadeau doen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Heerlijke hapjes en taartjes

    Jans16-09-2018

    Wij hebben gisteren onze bestelling ontvangen van My Cooks. We hadden van alles besteld. Hapjes, tapas en een aantal taartjes. We waren aangenaam verrast door al dat lekkere eten. Je besteld online en dat is dus afwachten... Het begon al met de bezorger; een glimlach met de mededeling smakelijk eten. En dat is zeker gelukt. Jullie hebben er een hoop vaste klanten bij!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Heerlijke Tapas

    Linda14-09-2018

    Gisteren met een hele ploeg tapas gegeten. We waren allemaal laaiend enthousiast. Ga zo door!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slechte levering, maar super lekker eten

    Anoniem13-09-2018

    mycooks moet echt een andere transporteur in armen nemen. wat een drama!!! Betaald voor een tijdvak in de ochtend en vervolgens komt het pas in de middag. Ik moet wel zeggen dat mycooks het echt super heeft opgelost, omdat ik mijn bezorfkosten terugkreeg en ik een hele vriendelijke vrouw aan de telefoon kreeg met een welgemeende excuses. en het eten was wel echt suuper lekker!! Maar echt!! daarover niks te klagen. Ik bestel wel vaker en normaal gaat de levering goed, maar dit was echt irritant.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Prima Service

    Niko13-09-2018

    Ik had borrelhapjes besteld voor mijn werk, maar ik had per ongeluk mijn eigen adres opgegeven. Beetje dom vna mij. Vervolgens contact gehad met de klantenservice en zonder morren het adres aangepast. De hapjes waren ontzettend lekker en de vrijmibo was een groot succes! Voor de volgende borrel bestel ik zeker weer hier

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goede service en kwaliteit

    de Graaf13-09-2018

    Tijdens de eerste bestelling telefonisch contact gehad met het bedrijf omdat ik enkele vragen had, hierbij goed geholpen. Heerlijke maaltijden besteld voor twee weken die in één keer geleverd konden worden!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goed verzorgd ontbijt aan huis

    Susan12-09-2018

    Ik had voor mijn man een Romantisch ontbijt besteld. Van alles erop en eraan met een heerlijke bubbel. Goed verzorgd en mijn man was blij!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Heerlijk gemak

    Barry12-09-2018

    Eten van MyCooks besteld voor een borrel/etentje thuis. Heb de producten een avond van te voren laten bezorgen, keurig binnen tijdvak geleverd. De gerechtjes vielen bij iedereen in de smaak. De prijs is aan de hoge kant, maar klopt helemaal met de kwaliteit van het eten en met de tijd die het je bespaard. Ik hoefde enkel gerechtjes op te warmen op de avond zelf, heerlijk gegeten!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Heerlijk

    Connie komen12-09-2018

    Heerlijke spaanse tapas geheten dankzij hun ga er zeker weer bestellen!
    Tijdsvakken kwamen precies goed uit

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Lekker gegeten

    anoniem12-09-2018

    Vorige week had ik een Tapas arrangement besteld, direct via de site. Was voor 6 personen, maar we hadden meer dan genoeg met zijn allen. Het tijdsvak vond ik wel een beetje breed (zeker als ik er extra voor betaal), maar uiteindelijk wel netjes een sms gehad voordat het kwam, dus dat was best wel prima. Vond het eten wel echt super lekker, en was uiteindelijk maar 10tje pp kwijt. Lekker gegeten dus. Zeker niet de ervaring gehad die ik hier allemaal teruglees...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goede maaltijden

    Michael12-09-2018

    Onlangs een maaltijdbox besteld bij My Cooks. Moet zeggen; heerlijke maaltijden met veel groenten. Duidelijk vers gemaakt en veel beter dan het supermarkt eten. Ik bestel hier nu iedere maand.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Heerlijk gegeten

    Vanessa31-08-2018

    Voor de verjaardag van mijn man eten en hapjes besteld bij MyCooks. We werden goed op de hoogte gehouden van onze bestelling. De dozen kwamen op gevraagde moment binnen. Genoten van de tapas! Het was goed op smaak, ook lekker brood erbij. De gerechten daarna waren ook superlekker; ik had zelf rendang, mijn man iets met garnalen en ook van onze gasten niets dan lovende woorden. Eerlijk gezegd snap ik sommige recensies hier niet zo goed, vandaar dat ik hier zeker een bericht wilde plaatsen, we hadden echt een topavond!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    MyCook is een deceptie

    Jaimy25-08-2018

    Vandaag hebben we een vleesplakket besteld van MyCook. Hamburgers waren taai en de kip niet te eten erg slechte kwaliteit! Pindasaus was zuur. Pakket werd in een veelste grote doos geleverd wat ook erg onhandig is. Enige positieve zijn de mailtjes en berichtjes die ze sturen om je op de hoogte te houden van de bestelling.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    bestelling cruffins, blueberry muffins en tartlet

    Miranda12-07-2018

    via de iNGbank heb ik punten gespaard. Met een bon van 7,50 korting via de INGbank heb ik voor 15 euro highteaproducten besteld. verrassing was de 7,95 standaard bezorgkosten en de producten waren niet vers. Ik heb de cruffins with sugar pearls weggegooid, omdat er geen kraak noch smaak aan zat. De frangipane & apricot tartlet smaakten goed alleen aan de bodemdeeg zat geen smaak. De blueberry muffins smaakten wel, die hadden de diepvriesbehandeling waarschijnlijk wel doorstaan (waar geen melding van wordt gemaakt dat de producten uit de vriezer komen bij het bestellen) Ik had beter voor die (meer) dan 15 euro naar een goeie banketbakker kunnen gaan waar ze verse producten verkopen. Ik bestel hier NOOIT meer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Bestelling nooit aangekomen, leugens alom over de reden

    Wim Hoste11-05-2018

    Wij hadden ruim op voorhand besteld en bijbetaald voor levering.
    MyCooks is uiteraard zelf niet te bereiken.

    Bewuste avond niemand gezien. Leverancier gebeld die niet wou helpen. Ochtend daarop opnieuw gebeld: bestelling kwam niet meer. Uitleg: tablet was stuk. Klacht ingediend bij MyCooks en bij leverancier. Drie verschillende redenen gekregen.

    Dan sta je daar: feest zonder eten en niemand die verantwoordelijkheid neemt. Veel excuses, maar geen hulp.
    Eten werd terugbetaald maar dat maakt weinig uit als je kind haar best ziet verdwijnen door geknoei.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Verzendkosten belachelijk

    HEIJMANN- DE GROOD05-02-2018

    Leuke kadobon gekregen van mijn zoon 15 euro van mycooks

    blijk ik nog 7.95 euro verzendkosten te moeten betalen
    dus van de 15 euro blijft minder dan de helft over
    staat er nog CADEAUKAARTEN ALTIJD GRATIS VERZONDEN maar dit gaat natuurlijk niet over de bestelling van producten
    maar over de bestelling van de cadeaukaart

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Wat een drama

    Jaap27-01-2018

    3 broden helemaal doorweekt omdat er een plas water in de doos stond. Pannenkoeken zo droog als karton. Spek niet vers.
    Vervelende Bezorgtijden, niet echt ontbijt om 11.30 uur. Bezorgen extreem duur.
    Op zondag niet mogelijk lijkt mij de beste dag voor zoiets.
    Klantenservice in het weekend niet te bereiken.
    Als kerstcadeau gehad van werk. Wat een drama.

    lidewij27-01-2018

    gatver!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Bestelling niet geleverd, slechte opvolging

    Serge Autrique02-12-2017

    Via Groupon hadden we een bon voor tapas voor 8 bij MyCooks besteld. De leverkosten dien je dan apart aan MyCooks te betalen, wat we prompt hebben gedaan. We reserveerden de dag voor het brengen van de tapas...die niet werden geleverd. Toen we belden zij men eerst dat men onze betaling niet had ontvangen, na een tweede controle bleek dat toch gebeurd te zijn maar was dat niet 'automatisch' doorgegeven. En niemand die dat opvolgt als er een bestelling is geplaatst? Wat een amateurisme. Onze bestelling kon natuurlijk niet meer geleverd worden die dag. Benieuwd of onze leverkosten nog gecrediteerd worden. Een ervaring om niet meer te herhalen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    absoluut geen aanrader!!!!!

    Lola11-11-2017

    Het was saai, smakeloos en hele kleine porties tegen een veel te hoge prijs en dan nog eens de verzendkosten die buiten proportie zijn. Het wordt bezorgd in gigantisch grote milieu onvriendelijke dozen, die in de weg staan.
    Ik voel me echt belazerd!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Perfect

    Roelof johannes11-10-2017

    Besteld om 5 voor 12 op vrijdag, zaterdag in huis! Tapas , asian en kreeft geprobeert alles overheerlijk. Met een gezelschap van 21 man gegeten en werd overspoeld door positieve reacties.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    geen aanrader

    mona31-08-2017

    verschillende gerechten geprobeerd, smaak was niet al te best, je proeft niet wat je eet (bijv vis)
    veel te duur naar de hoeveelheid wat je krijgt
    wij hebben van 3 verschillende soorten, tapas, asian food en high tea besteld maar je moet steeds 7.95 verzendkosten betalen
    nee zal het niet meer doen maar het maar lekker zelf of ga naar de albert heyn
    enige wat goed beviel was de levering en hoe het ingepakt was

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Vreselijk

    Anoniem24-07-2017

    hadden 3 boxen besteld voor een diner die avond, waarvan 1 maar geleverd. Gebeld naar mycooks die mij zeiden: wat vervelend maar ik kan niks voor u doen. Na 10 tallen telefoontjes konden ze 1 box leveren maar ze konden mij niet vertellen welke van de bestelde boxen dat was. Reden hiervoor is nog altijd vaag voor mij. Uiteindelijk geld van ze gekregen ander eten te bestellen. Hele avond verpest. Moest mijn gasten om half 10 snackbar voedsel laten eten en ik heb van de hele avond geen seconde kunnen genieten door het vele bellen.
    De box die we kregen was echter wel lekker, dat dan weer wel.
    Raad het af hier te bestellen. Als u het toch doet: bestel een dag van te voren zodat je niet met de stress op de dag zelf zit.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Aanrader

    Saar02-07-2017

    Ik weet niet of het heel goedkoop is. Maar het is een leuk concept, paar keer geprobeerd nu, en elke keer was het prima eten. Vandaar even deze review. Aanrader!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Te weinig voor een veels te duur prijskaartje

    M.koning01-07-2017

    Tapas besteld voor 75 euro. Speciaal bijgelegd zodat de tapas tussen 18:00-21:00 bezorg worden, uiteindelijk kwamen de tapas pas om 22:30. Daarna het eten uitgepakt, kiste wat producten en het eten was allemaal veel kleiner en kleinere porties dan op de site beschreven staat. Ga ook zeker nog contact opnemen met deze zogenaamde geweldige thuisbezorgd site. Echt een aanvluiting zout en smaakloos eten. Couscous met grote brokken, droge garnalen. Je kan beter zelf tapas maken, dan hier bestellen. Absoluut geen aanrader!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Schrijf zelf een review over MyCooks

    Uw beoordeling