NederlandReview

  Ervaringen MyCooks

  Als je tijdens een feestje hapjes wilt presenteren maar zelf niet zo handig bent in de keuken, kun je natuurlijk iets kant en klaars kopen in de supermarkt. Maar als het echt iets bijzonders moet zijn kun je de hapjes ook laten verzorgen door MyCooks. Je bestelt bij hen simpel online datgene wat je wilt. Zij hebben allerlei tapas, maar ook taarten en zelfs een warme maaltijd kun je door hen laten verzorgen. Je hoeft het alleen maar op te warmen en uit te serveren. Wat de ervaringen met dit bedrijf zijn lees je hier.

  Over MyCooks

  MyCooks is een bedrijf dat in Weesp is gevestigd. Chefkoks maken op bestelling gerechten klaar van een hoge kwaliteit met gebruik van duurzame ingrediënten, zonder toevoeging van pakjes en zakjes. Vervolgens worden de gerechten zorgvuldig verpakt en gekoeld, om vervolgens aan de klant te bezorgen. Dit bezorgen doen zij in Nederland en België, met uitzondering van de Waddeneilanden.


  Rens Kroes maakt een Zucchetti pasta in Powerfood Kitchen #4

  Diensten

  MyCooks maakt het je gemakkelijk. Je kunt zonder zelf te koken toch een etentje geven met de producten die je bij hen besteld bijvoorbeeld. Zij hebben een aantal mogelijkheden waar je gebruik van kunt maken:

  • Tapas
  • BBQ
  • Kaasplankjes
  • High Tea
  • High Wine
  • Italiaans
  • Ontbijt op bed
  • Etc.

  Dit wordt allemaal van zoveel mogelijk biologische producten gemaakt, en zonder onnodige toevoegingen. Indien gewenst kan het ook lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch klaargemaakt worden.

  Hoe het werkt

  • Kies het gerecht of de gerechten die je wilt hebben en de hoeveelheid en voeg deze toe aan je virtuele winkelmandje. Dit doe je minimaal 48 uur van tevoren. Op maandag en de dag na een feestdag bezorgen zij niet.
  • Wanneer je klaar bent met bestellen, geef je aan wanneer je het bezorgd wilt hebben. Vervolgens kun je je bestelling betalen met iDeal, creditcard, ippies, Bankcontact, of de MyCooks cadeaukaart.
  • De koks van MyCooks gaan op de dag zelf of een dag van tevoren aan de slag om je bestelling klaar te maken.
  • Voor het bezorgen betaal je servicekosten. Voor bestellingen tot € 35,- betaal je € 7,95, voor bestellingen tussen de € 35,- en € 65,- is dat € 4,95. Daarboven betaal je geen extra kosten. De bezorging wordt gedaan door Dynalogic die je bestelling gekoeld bij je thuis afleveren. Je kunt je bestelling volgen via een track-and-tracesysteem op Google Maps.

  Klachten

  Bij MyCooks ingediende klachten worden binnen 14 dagen beantwoord. Lukt dit niet, dan dienen ze je daarvan op de hoogte te stellen. Een klacht over een product, dienst of de service kan ook worden voorgelegd aan de Stichting Webshop Keurmerk. Als een klacht niet binnen uiterlijk 3 maanden onderling opgelost kan worden, ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

  Laat hier ook jouw review over MyCooks achter!

  Heb jij goede ervaringen met dit bedrijf of viel de smaak van het eten je tegen, en wat vond je van de service? Al jouw ervaringen zijn waardevol voor andere consumenten, zodat ze beter weten waar zij aan beginnen voor ze iets bij MyCooks gaan bestellen. Laat jouw mening dus ook hier horen!

  Werd de vrijdagmiddagborrel speciaal met de heerlijkheden van MyCooks? Of vielen de hapjes naar jouw ervaring niet zo in de smaak als je had gehoopt?

  MyCooks
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (48)

  6.8
  63% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  6.8
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  6.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MyCooks

  Uw beoordeling

  Heerlijk gegeten

  Voor de verjaardag van mijn man eten en hapjes besteld bij MyCooks. We werden goed op de hoogte gehouden van onze bestelling. De dozen kwamen op gevraagde moment binnen. Genoten van de tapas! Het was goed op smaak, ook lekker brood erbij. De gerechten daarna waren ook superlekker; ik had zelf rendang, mijn man iets met garnalen en ook van onze gasten niets dan lovende woorden. Eerlijk gezegd snap ik sommige recensies hier niet zo goed, vandaar dat ik hier zeker een bericht wilde plaatsen, we hadden echt een topavond!

  Door: Vanessa31-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Slechte levering, maar super lekker eten

  mycooks moet echt een andere transporteur in armen nemen. wat een drama!!! Betaald voor een tijdvak in de ochtend en vervolgens komt het pas in de middag. Ik moet wel zeggen dat mycooks het echt super heeft opgelost, omdat ik mijn bezorfkosten terugkreeg en ik een hele vriendelijke vrouw aan de telefoon kreeg met een welgemeende excuses. en het eten was wel echt suuper lekker!! Maar echt!! daarover niks te klagen. Ik bestel wel vaker en normaal gaat de levering goed, maar dit was echt irritant.

  Door: Anoniem13-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Heerlijke Tapas

  We hadden tapas besteld en werkelijk heerlijk gegeten allemaal. Ik begrijp sommige van de commentaren op deze website echt niet. Netjes verpakt, keurig bezorgd. Alle verpakkingen zijn uitstekend gescheiden in te leveren en daardoor te recyclen. Al waren sommige gerechten nog bevroren dat is altijd nog beter dan al die e-nummers in het supermarkt eten. Ik ben een voorstander van clean eten.
  Kortom: Ga zo door en laat je vooral niets aanpraten door de commentaren op deze site

  Door: Michiel19-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Lekker gegeten

  Vorige week had ik een Tapas arrangement besteld, direct via de site. Was voor 6 personen, maar we hadden meer dan genoeg met zijn allen. Het tijdsvak vond ik wel een beetje breed (zeker als ik er extra voor betaal), maar uiteindelijk wel netjes een sms gehad voordat het kwam, dus dat was best wel prima. Vond het eten wel echt super lekker, en was uiteindelijk maar 10tje pp kwijt. Lekker gegeten dus. Zeker niet de ervaring gehad die ik hier allemaal teruglees...

  Door: anoniem12-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Cadeaubon gebruiken

  De website lijkt te zijn opgeheven... Wilde gebruik maken van mijn cadeaubon van €60,-

  Door: Quit30-12-2019
  Website inderdaad niet meer actief!18-05-2020

  cadeaubon €100 voor de vuilbak ;-( Oplichterij dus!!

  Tijl De Troyer07-09-2020

  Geen oplichterij, mycooks is failliet sinds oktober 2019. Ik wilde net ook m'n bon inruilen...

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  cadeaubon niet te verzilveren

  Exact dezelfde ervaring als Frans Brioekman..
  Lijkt me geen goed teken...

  Door: Miranda S30-10-2019
  Miranda S30-10-2019

  Op 23-10-2019 is My Cooks B.V. te Weesp (Noord-Holland) door de rechtbank in Midden-Nederland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. E.H. Bruggink. Het insolventienummer van deze zaak is F.16/19/521. De (hoofd)activiteit van My Cooks B.V. is uitgeverijen. Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.

  Patrick Augustijnen05-11-2019

  Bedankt voor de info Miranda. Zelfde ervaring met cadeaubon van 70 EUR.

  Els12-11-2019

  Ik heb ok nog een cadeaubon van 20 euro....

  Danny28-12-2019

  Ook bij mij is Mycooks.nl met 150€ aan de haal. De cadeaukaart was 36 maanden geldig. De curator misschien vragen of hij nog in de mogelijkheid is om een maaltijd te leveren...

  Tanja Stessens16-01-2020

  net hetzelfde voor met een ontbijtbon. ik hoop dat we dit toch nog op een of ander manier terugkrijgen?

  Tweede keer faillissement eerder met nationale catering cadeau bon17-01-2020

  Bah oplichter

  Pf17-01-2020

  Dhr s dirkzwager zit achter deze ellende. Vult zakken en wij hebben het nakijken. Inderdaad tweede keer met alle bonnen ervan door. Misbaksel

  diana 18-01-2020

  :-( ik heb nog een bon van 75,00

  tinne27-01-2020

  heeft er iemand al nieuws hoe je de bonnen op één of andere manier nog kan recupereren?

  Dietlinde10-02-2020

  Cadeaubon die ik bierkan gebruiken . Ongelooflijk!

  astrid 13-03-2020

  nu weer geprobeerd,maar nu blijken ze failliet te zijn

  Anja Voogt09-04-2020

  Nou lekker dan..had nog een cadeau bon .. maar helaas failliet.. en je kunt fluiten naar je centjes

  Tijl De Troyer07-09-2020

  ik wilde ook net m'n bon inruilen :(

  Elewaut Josephien15-03-2021

  Ik kreeg nog eind september 2019 een bon voor de geboorte van mijn dochter... wou dit nu wel eens verzilveren, jammer om te horen dat dit bedrijf nu failliet is! Erg dat ze dan nog bonnen uitgegeven hebben op het randje van faillissement!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  lekker en makkelijk

  Na tegenvallende ervaringen met andere maaltijdservices toch eens maaltijden van MyCooks geprobeerd. Ik was blij verrast met het gemak dat je alle maaltijden in één keer kunt laten bezorgen en eventueel invriezen. Hele gezin heeft heerlijk en gezond gegeten. De kinderen vonden de kindermaaltijden super lekker. Opwarm- en serveerinstructies staan handig op de maaltijdbakjes vermeld.

  Door: fam Verbeek18-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Heerlijk gemak

  Eten van MyCooks besteld voor een borrel/etentje thuis. Heb de producten een avond van te voren laten bezorgen, keurig binnen tijdvak geleverd. De gerechtjes vielen bij iedereen in de smaak. De prijs is aan de hoge kant, maar klopt helemaal met de kwaliteit van het eten en met de tijd die het je bespaard. Ik hoefde enkel gerechtjes op te warmen op de avond zelf, heerlijk gegeten!

  Door: Barry12-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Pittig eten

  Dol op de Aziatische keuken, dus Aziatische gerechten besteld bij My cooks. Tip: pittigheid erbij zetten. Sommige gerechten waren echt pittiger dan mijn vrouw en ik hadden verwacht. Maar was echt lekker op smaakl en waande me echt evenj in Azië. Ook super fijn dat je alles gewoon in de magnetron kan opwarmen en het nog steeds lekker smaakt. Heeft me een hoop tijd gescheeld.

  Door: Leo18-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Heerlijke hapjes en taartjes

  Wij hebben gisteren onze bestelling ontvangen van My Cooks. We hadden van alles besteld. Hapjes, tapas en een aantal taartjes. We waren aangenaam verrast door al dat lekkere eten. Je besteld online en dat is dus afwachten... Het begon al met de bezorger; een glimlach met de mededeling smakelijk eten. En dat is zeker gelukt. Jullie hebben er een hoop vaste klanten bij!

  Door: Jans16-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  cadeau kaart Mycooks/tapas

  Ik kan de cadeaukaart van Mycooks niet verzilveren. Telefonisch contact niet mogelijk (antwoordapparaat). Ook op email naar Mycooks/tapas wordt niet gereageerd. Op site wordt aangegeven dat er een technisch probleem is. Omdat ik al 5 dagen probeer om hun te bereiken en geen info noch antwoord krijg, denk ik dat er meer aan de hand is. Raadt aan daar niet te kopen, noch een cadeaukaart van mycooks aan te schaffen.

  Door: Frans Brioekman30-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Maaltijden

  NIET BESTELLEN!!! Mijn bestelling is dus gewoon nooit bezorgd!

  Door: Ano04-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Ontbijt

  Ontbijt op bed besteld dit kwam pas om 14:50 aan.

  Door: Yentl17-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  ontbijt op bed

  NIET BESTELLEN.
  een waardebon gekregen dus ontbijt op bed besteld, wat een grap.
  Om 18:15 nog steeds geen bezorger!!.
  Voor minder geld en meer gemak kan ik bij de supermarkt hetzelfde krijgen. Ga hier nooit meer gebruik van maken!!!

  Door: aaron06-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Oa halve kreeft

  Veel te klein en te weinig voor het geld
  Slaat nergens op. Veel te duur.
  Doe ik niet meer.

  Door: Riawismeijer11-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Trage bezorging

  Iemand een ontbijt gegeven als verrassing, werd pas om 15.15 bezorgd. Vervoerder blijft volhouden via sms en mail dat het ontbijt uiterlijk 13.00 zou worden geleverd.

  Door: Sjors08-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  NOOIT MEER ,WAT EEN SLECHTE BEZORGING

  Voor ons 40 jarig huwelijks jubileum gisteren kregen we van de kinderen ontbijt aangeboden dat voor 10 uur bezorgd zou worden !
  We hebben tot 12 uur zitten wachten, dag liep behoorlijk in de soep,we hebben dan ook maar vast een broodje gegeten om 11.00 uur en van het ontbijt niets meer genomen! Er waren ook verschillende producten over de datum! Voor de rest was het wel smakelijk de volgende dag.
  DIT WAS DE TWEEDE KEER TOEN IK 60 WERD IS HET ONTBIJT OOK PAS NA DE LUNCH BEZORGD
  VOOR MIJ HOEF HET NIET MEER HET VERZIEKT BEHOORLIJK JE DAG.
  ondanks dat het lief bedoeld is van de kinderen.
  Mevrouw Peters

  Door: Peters07-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Geweldig

  Nu al een aantal keren een bestelling gedaan. Iedere keer erg goed. Als je het zelf zou moeten koken ben je duurder uit. Goeie bezorgservice en lekker eten

  Door: De Jong03-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Heerlijke Kerst dankzij My Cooks

  Een aantal Kerstdiners besteld en wat Tapas als voorafje. Allemaal super verzorgd en echt heerlijk. We hebben ervan genoten met z'n allen. Bezorging was trouwens ook top.

  Door: smits28-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  klacht

  Ontbijt bon gekocht , ten eerste rekenen ze € 10,00 verzendkosten. en voor ontbijt op bed moet je dan ook nog gehele dak op bed blijven liggen omdat ze leveren tussen 8 en 12 uur . of je hebt een keus voor 18;00 uur . Inderdaad geleverd iets voor 12 uur.
  dus mooi tijd voor ontbijt

  Door: jan22-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  FAQ

  Is MyCooks een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 48 ervaringen geplaatst over MyCooks. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MyCooks actief?

  MyCooks is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online eten bestellen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MyCooks gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.