Muselet.nl

Alle reviews

Muselet.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

Anderen bekeken ook

Bierista
1 reviews

Hou jij ook zo van bier? Dan wil je misschien wel deel uitmaken van een echte biercommunity. Bierista is één van de biercommunities h...

Giordano Vini
1 reviews

Houd je ook zo van wij zoals zoveel anderen doen? Of je nou dagelijks een glaasje wijn wilt bij het eten of het juist bewaard voor bijzondere geleg...

Wijny.nl
4 reviews

Als je een fles wijn wilt aanschaffen voor een feestje of jezelf, is het vaak lastig om een keuze te maken uit het aanbod. In de plaatselijke super...

DrankDozijn
7 reviews

Wanneer je online een alcoholhoudende drank wilt bestellen, dan kun je onder andere terecht bij DrankDozijn. Dit is een webwinkel met een uitgebrei...

Muselet.nl

Ben jij een champagneliefhebber? Wil je champagne graag online bestellen? Dan is Muselet wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn. Je leest hier alleen reviews die objectief en onafhankelijk zijn geschreven.

Wat is Muselet?

Bij Muselet, online actief op Muselet.nl, kun je online champagne kopen. Deze drank is te koop via de webshop van dit bedrijf. Met de webwinkel zijn ze al sinds 2017 actief. Er worden champagnes aangeboden van bekende champagnemerken zoals Moët & Chandon, Veuve Clicquot, Cattier, Mumm of Piper-Heidsieck. Je kunt flessen los bestellen of via een abonnement.

Abonnement

Via de website is het mogelijk om een champagne abonnement af te sluiten. Ze stellen dan de smaakvolste bubbels voor jou te selecteren. Je moet dan zelf kiezen welk abonnement het beste bij je past. De eerste week van een nieuwe maand krijg je een doos met 6 champagneflessen toegestuurd. Ze stellen dit tegen een scherpe prijs te doen. Je zal ook geregeld een leuk cadeau ontvangen. Het te betalen bedrag wordt iedere maand afgeschreven. Wil je opzeggen? Dit is mogelijk. Je zal dit wel 2 weken voor de abonnementsperiode moeten doen.

Verzendinformatie

Nadat de bestelling is geplaatst, stellen ze deze zo snel mogelijk naar de klant te sturen. Om dit zo spoedig mogelijk te doen zien ze echt als een sport. Orders die voor 16:00 uur worden gedaan, worden op dezelfde dag aangeboden bij PostNL. Zij zorgen ervoor dat de levering daadwerkelijk gaat plaatsvinden. Het is ook mogelijk om bestellingen op te halen via click & collect in Alphen aan den Rijn. Mochten er ergens vertragingen ontstaan, dan zal je hiervan op de hoogte worden gebracht. Er kan dan een nieuwe leverdatum gekozen worden. Een andere optie is dat je ervoor kiest om je geld terug te krijgen. De verzendkosten bedragen € 9,95 per pakket.

Retourneren

Wil je afzien van jouw aankoop? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. Deze fase gaat in op het moment dat je jouw aankoop fysiek hebt ontvangen. Binnen deze twee weken hoef je geen opgaaf van redenen voor het terugsturen door te geven. Je zal je wel aan de retourvoorwaarden moeten houden. Zo zal een retour teruggestuurd moeten worden in de originele en onbeschadigde verpakking. Retourneringen moeten eerst via post of e-mail aangemeld worden. Zowel het retouradres als e-mailadres staan vermeld op de website van Muselet. Het kan gebeuren dat je niet tevreden bent over de dienstverlening of producten en dat je zelfs een klacht wilt indienen. Deze onderneming stelt klachten zeer serieus te nemen. Je kan een klacht per e-mail doorgeven via info@muselet.nl. Ze geven aan binnen 2 werkdagen een passend oplossing voor je te bedenken.

Betaalopties

Bij Muselet kan betaald worden via diverse betaalmethoden. Ze geven aan dat klanten snel en veilig online kunnen afrekenen. Betalingen worden gedaan via de betaalservice van Mollie. Volgens dit bedrijf is deze betaalprovider zeer veilig en betrouwbaar. De transacties verlopen via een beveiligde SSL-verbinding. Alle betaalwijzen hebben hun eigen voordelen.

Klantervaringen

Ben jij al klant bij Muselet? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat heb je bij deze onderneming besteld? Ben je tevreden met de kwaliteit? Hoe heb je het bestelproces ervaren? We stellen het enorm op prijs als jij je mening deelt via een review op deze pagina.

 

}