NederlandReview

  Ervaringen Mister Flavor

  Wie wil er niet wat meer spice in het leven? Elke dag weer die wekker, dan naar werk of school, boodschappen doen, koken, nog even TV kijken en dan snel weer naar bed. De volgende dag begint het allemaal weer opnieuw. Wat extra spice kan dan nooit kwaad. Doe een keer gek! Ik heb het trouwens niet over spice in het liefdesleven. Wat er in jullie slaapkamer gebeurt mag in de slaapkamer blijven, of keuken, of badkamer. Ik heb het over spice voor het eten. Heerlijke kruiden om het eten wat meer smaak te geven. Bij Mister Flavor bestel je allerlei soorten kruiden gewoon online en wordt het thuis afgeleverd. Wil jij eerst weten of Mister Flavor betrouwbaar is? Dan zit je hier op de goede plek! NederlandReview verzamelt de ervaringen van echte klanten. Vind hier recensies van klanten van Mister Flavor.

  Over Mister Flavor

  Mister Flavor is begonnen met het online verkopen van kruiden op 1 mei 2015. Het begon allemaal onder de naam Flavor King, maar met de nieuwe naam wil het bedrijf zich onderscheiden van anderen. Verder belooft het bedrijf een unieke uitstraling en speciale smaken. De kruiden zijn echter niet alleen uitzonderlijk in smaak maar zijn ook gezond. De kruiden zijn glutenvrij, suikervrij, Paleo vriendelijk, bevatten geen toegevoegde kleurstoffen, MSG of GGO en zijn 100% natuurlijk. De kruiden zijn perfect voor sporters en foodies en kunnen ook gebruikt worden als toevoeging aan ieder dieet. Overigens kunnen de kruiden ook gebruikt worden in de dagelijkse keuken.


  Het kan natuurlijk geen Mister Flavor zijn zonder de Spice Girls!

  De soorten kruiden van Mister Flavor

  In de webshop kunnen de kruiden in verschillende pakketten besteld worden. Er is keuze uit het combo pack, large pack, ultra pack, special pack en sweet pack. De verschillende kruiden worden in deze pakketten gecombineerd om de klant de mogelijkheid te geven alle smaken te proberen. Er zijn op dit moment 9 verschillende soorten te koop:
  – Stunning Garlic
  – Cinnamon Cookie
  – Sturdy BBQ
  – Smokey Honey
  – Sassy Spicy
  – Sweet Lemon
  – Crunchy Chocolate
  – Supreme Pizza
  – Tasty Taco
  Iedere smaak is te herkennen aan het bijzondere logo.

  De extra’s van Mister Flavor

  Aan iedereen die zich inschrijft voor de nieuwsbrief wordt een kortingscode cadeau gegeven die meteen in de webshop te besteden is. De website heeft ook verschillende recepten waar de kruiden in gebruikt zijn om inspiratie op te doen. Er kan op de website betaald worden met iDeal, PayPal, sofort banking of Bancontact/Mister Cash. De verzending van de pakketten is boven de 40,- gratis en wordt binnen 24 uur verstuurd.

  Complimenten of klachten voor Mister Flavor?

  Voor klachten kun je terecht bij het contactformulier op de website. Het is ook mogelijk om direct een mail te sturen naar info@misterflavor.eu of om een brief te sturen naar Koninginnelaan 26-05, 3762 DE in Soest. Voor vragen kun je eerst de FAQ-pagina even doorlezen. Complimenten kun je natuurlijk altijd mailen, maar ook via Facebook en Instagram is Mister Flavor actief. Maak dan vooral gebruik van #MisterFlavor!

  Let’s taco ‘bout it!

  Heb jij kruiden besteld bij Mister Flavor en heb jij nu wat meer flavor in je leven? Of waren deze kruiden toch iets te spicy? Schrijf een review en laat weten wat jij vindt van Mister Flavor.

  Wat zijn de ervaringen van de klanten van Mister Flavor? Kiezen zij voor Crunchy Chocolate of toch voor Sassy Spicy? Lees reviews of beoordeel zelf!

  Mister Flavor
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  4
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mister Flavor

  Uw beoordeling

  Meer dan 30€ besteld

  Heb meer dan 30€ besteld en een mail eraf betaling ontvangen bestelling in behandeling genomen maar nooit ontvangen . Meerder mail gestuurd geen reactie ook niet via Facebook . Nu claim ingediend Paypal nog geen reactie . Maar ze zeggen tegen Paypal hebben verstuurd . Ik heb mail gehad bestelling verstuurd track and trace maar post nl heeft het pakken nooit ontvangen ze hebben enkel een pakket aangemaakt maar nooit verstuurd . Nog steeds geen antwoord via mail of messenger zijn niet te bereiken

  Door: Josco de coninck16-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Kruiden

  Voor ruim €30,00 besteld. Nooit ontvangen. Hebben op 1 mail gereageerd dat er iets mis was gegaan en dat ze het gaan verwerken. Vervolgens nog niks ontvangen en reageren nergens op. Heb al meerdere mails gestuurd, formulier ingevuld en op Facebook een bericht gestuurd. Geen reactie terug en geld weg.

  Door: Tessa Bonné 12-05-2020
  Tessa Bonné 12-05-2020

  Inmiddels heb ik een reactie ontvangen en wordt de bestelling alsnog in orde gemaakt

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Wel betaald, geen levering, geen contact

  Niets meer van gehoord. Ook op mail krijg ik geen antwoord. Kan niet anders concluderen dan dat ik ben opgelicht.
  Wees waakzaam

  Door: Nathalie22-11-2018
  Nathalie22-11-2018

  Laat duidelijk zijn dat ik hier dus NOOIT meer zou kopen. Hoe dat met de sterren gaat en de conclusie ja is mij niet geheel duidelijk :-).

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  FAQ

  Is Mister Flavor een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Mister Flavor. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mister Flavor actief?

  Mister Flavor is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Levensmiddelen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mister Flavor gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.