MeatDiscounter

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

MeatDiscounter

Wil je online kwaliteitsvlees en/of BBQ-producten kopen? Dan is MeatDiscounter wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze onderneming bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is MeatDiscounter?


MeatDiscounter is een specialist in kwaliteitsvlees en BBQ-producten. Deze producten zijn allemaal te bestellen in de webshop op meatdiscounter.nl. Het assortiment wordt naar eigen zeggen tegen enorm scherpe prijzen aangeboden. Op de homepage wordt vermeld wat er verkrijgbaar is tegen fikse kortingen. De producten hebben in de vriezer een minimale houdbaarheid van 6 maanden. Heb je een twijfel over hetgeen je hebt ontvangen? Neem dan contact op met een medewerker van MeatDiscounter. Zij doen hun best de twijfels bij jou weg te nemen. Er worden vaak stapelkortingen aangeboden. Dat wil zeggen, hoe meer je koopt, hoe meer korting je kan krijgen. De stapelkorting acties bij MeatDiscounter zijn een begrip. Meer bestellen gaat niet ten koste van de houdbaarheid omdat je de pakketten voor langere tijd in de vriezer kan bewaren. Op deze site zijn eveneens blogs te lezen en worden recepten weergegeven. Dit ter inspiratie van lekkere vleesgerechten.


Bestelproces


Op de website wordt uitleg gegeven over hoe je een bestelling kunt doen bij MeatDiscounter. Zoek allereerst de producten die je wilt gaan bestellen. Deze kun je vervolgens toevoegen aan de online winkelmand. Daarna moet er een leverdag gekozen worden, waarna je de bestelling kunt plaatsen. Als dit gedaan is zal het bedrijf de verwerking in gang zetten. De bestelling wordt ingepakt en meegegeven aan een vervoerbedrijf. Bestellingen kunnen op meerdere manieren betaald worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, Mastercard en Visa. Alle betaalwijzen staan op de website vermeld en worden getoond tijdens het afrekenproces.


Leveringsinformatie


Het vlees wordt rechtstreeks uit de diepvries bij je afleveradres afgeleverd. Er wordt geleverd tussen 17:00 uur ’s middags en 22:00 uur in de avond. Op de levering dag wordt er een track & trace code naar jou verstuurd. Hiermee kun je online volgen waar een pakket zich op welk moment bevindt. Orders die op werkdagen voor 23:59 uur geplaatst worden, kunnen de eerstvolgende werkdag al worden bezorgd. Wil je een wijziging aan je bestelling doorvoeren? Dan zal je contact moeten opnemen met de klantenservice. Bij een minimale bestelwaarde van € 75,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending € 6,99. Tijdens het bestelproces kan een gewenst levermoment worden doorgegeven.


Klachten


Het kan gebeuren dat je een klacht hebt over een bestelling. Als dit zo is vinden ze dat bij dit bedrijf erg vervelend. Er wordt aangegeven dat ze dan op zoek gaan naar een passende oplossing. Om een en ander goed op te kunnen lossen is het van belang dat je een klacht goed omschrijft. Het kan meehelpen als er foto’s worden gemaakt en meegestuurd. Ze stellen echt hard hun best te doen om een oplossing te vinden.


Contactmogelijkheden


Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor deze onderneming? Dan ben je van harte welkom om contact op te nemen. Je kan dit onder andere doen door een e-mail te sturen naar contact@meatdiscounter.nl. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09:00 uur tot 17:00 uur. Er kan ook een brief gestuurd worden naar het adres in Veenendaal, waar dit bedrijf gehuisvest is.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij MeatDiscounter? Heb je hier weleens een bestelling gedaan? Dan zijn we erg benieuwd naar jouw ervaringen. Wat vind je van de kwaliteit? Heeft de levering op tijd plaatsgevonden? Wat vond je van de service en bestelproces? We stellen het op prijs als je je visie deelt via een review op deze pagina.  


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)